Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за Биг Брадър 3

Featured Replies

Все си мислех че още има шанс младото поколение да се покаже поне малко по-умно и да не участва в тази измислица.

Уроците които видях в това пошло предаване, гаврещо се с човешките пороци бе че българите не можем да заклеймим лошите си навици, нито да се поучим и опитаме да ги променим, а ги издигаме в култ.

Възмутена съм от факта че едно момиче на 21 години, не може да говори правилно родния си език, има ниска култура, агресията за нея е като думата "Добър ден", която мисля че никога не каза, парадира със честност - която за съжаление никога не прояви, това да говориш истината, но зад гърба на някой мисля че влиза в графата сплетня...

Съжалявам децата който гласуват за това жалко същество....

За мен Любов е повече от достойна :)

Жалки същества са Лиляната и Паломата-мутресите.

Отвън ги чакат с джиповете ония без вратовете,с мнооооооогото кинти :)

А това момиче ще отиде да даде парите на майка си,за да си купят дом.

И не е важно как говориш-важното е какъв човек си angry.gif

• Отговори 258
  • Прегледи 22,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Big Brother не е куиз-шоу - бъркате нещата, човещината е по-важно от всичко и тази вечер победи. Честито на Любов, а този позволил си да сравнява народа ни(дори и косвено) с мърша е най-голямата такава

"Олииий, аз съм тотално изумена!" biggrin.gif ...... даже и моето чудно име е безсилно пред Любовта biggrin.gif

Да й е честито! Влязоха без кастинг и си тръгват с чекчето! Догодина - и аз вътре! biggrin.gif

Няма ирония - наистина се радвам за нея.

"Олииий, аз съм тотално изумена!" biggrin.gif ...... даже и моето чудно име е безсилно пред Любовта biggrin.gif

Да й е честито! Влязоха без кастинг и си тръгват с чекчето! Догодина - и аз вътре! biggrin.gif

Няма ирония - наистина се радвам за нея.

на кастинг-а пак екипа на Big Brother си ги избира, нищо не казваш като кажеш че са влезнали без кастинг, просто са били забелязани какъв е проблема да бъдат поканени?

Редактирано от voxy (преглед на промените)

За мен Любов е повече от достойна :)

Жалки същества са Лиляната и Паломата-мутресите.

Отвън ги чакат с джиповете ония без вратовете,с мнооооооогото кинти :)

А това момиче ще отиде да даде парите на майка си,за да си купят дом.

И не е важно как говориш-важното е какъв човек си angry.gif

Все си мисля че Биг Брадър изгради на всеки един участник някаква роля или по-точно реноме което запази докрай. Не вярвам на нито една негова спекулация с която се опитваше да ни направи съпричастни към неговото шоу.

За мен достойни бяха Тошко и Боян.

Тошко защото имаше желание да прави добро, въпреки наивността си, на моменти граничеща с глупост.

Боян - ако няма какво да си кажеш с някой е просто по-добре да мълчиш. Той също има мечти, заради които е дошъл в Биг брадър с надеждата че ще ги изпълни печелейки парите.

Тошко и Боян бяха хората които не се вписаха в предварителния сценарий на Биг Брадър.

Колкото до това че твърдо не подкрепям Любов нито останалите и сестри, не смятам че бяха най-добрия избор който можеше да се направи. Твърдо съм против изпростяването на нацията, на арогантното държание и особенно на самочувствието, без покритие. Малко по-горе съм постнала един от най-хубавите коментари за тризначките и той напълно показва защо: 10 мита за тризначките.

на кастинг-а пак екипа на Big Brother си ги избира, нищо не казваш като кажеш че са влезнали без кастинг, просто са били забелязани какъв е проблема да бъдат поканени?

Вокси, не ми се карай..... те сами си го казаха :)

Догодина кат вляза и мен да ме защитаваш така biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gif

Вокси, не ми се карай..... те сами си го казаха :)

chain_reaction , ти си умна на теб пари ще ти дават да не влизаш :)

Вокси, не ми се карай..... те сами си го казаха :rolleyes:

тя защитата ми не е безплатна :ph34r:

Не мога да повярвам че България гласува да спечелят тези тъпи лейки angry.gif

искам да изразя възмущението си как това същество може да спечели ББ?! участвам в този и още един форум и в 2-та, ако извадя някаква средна статиска може би около 70% ще са тези, които не харесват любов. От тук си правя 2 извода: 1-вият е, че или шоуто е нагласено, за да спечели една от тризначките. 2-рият е, че просто хората, които виждат за каква простотия става въпрос не са гласували и са останали само разни откачалки като тризначките да гласуват за тях. В къщата ги бяха събрали от тъп по-тъп и накрая спечели най-тъпия/те. angry.gif

едит: а това беше просто уникално:

'Любов, можеш да напуснеш къщата'

'През вратата ли?'

Редактирано от kanar4e (преглед на промените)

Браво на Любов. :whist: А искам да попитам тези, който я обиждат и не я харесват. Защо? И кой според тях трябваше да спечели? cool.gif

И аз не мога да проумея по какви критерии хората са гласували за Любов - та тя в повечето случаи изобщо не разбираше за какво става въпрос в играта - сама си каза, че е била горда, че са я избрали за саботьор angry.gif Като оставим настрана и диалекта й - почти на всички хора им личи от коя част на България са, тя не може да състави едно правилно изречение. Да не говорим колко е ограничена, агресивна и т.н. - изобщо не мога да си обясня избора на хората : явно такова поведение се цени в България :whist:

И аз не мога да проумея по какви критерии хората са гласували за Любов - та тя в повечето случаи изобщо не разбираше за какво става въпрос в играта - сама си каза, че е била горда, че са я избрали за саботьор angry.gif Като оставим настрана и диалекта й - почти на всички хора им личи от коя част на България са, тя не може да състави едно правилно изречение. Да не говорим колко е ограничена, агресивна и т.н. - изобщо не мога да си обясня избора на хората : явно такова поведение се цени в България :whist:

добре това е твоето мнение, но никъде не си споменала кой харесваш. Или за всички можеш да изкажеш критики? Да тя не е идеална, но кой от тях е идеален. А?

добре това е твоето мнение, но никъде не си споменала кой харесваш. Или за всички можеш да изкажеш критики? Да тя не е идеална, но кой от тях е идеален. А?

Да, за всички мога да изкажа критики, но мога да кажа и някои добри страни - за Любов последните са най-малко : само , че не е лицемерна, но това се дължи по-скоро на прекалено простодушие.

Моите фаворити бяха Тодор и Ева, а от останалите вчера - Лиляна. Не съм убедена, че е чак такава мутреса, каквато я изкарват, просто е имала богат приятел, който после си е взел автомобила, който й е подарил - голяма работа. Не блести с особено интелект, но поне може да съставя изречения на книжовен български език, има някакъв стил и знае как да се държи с хората.

Браво на Любов. :whist: А искам да попитам тези, който я обиждат и не я харесват. Защо? И кой според тях трябваше да спечели? cool.gif

и аз симпатизирах на тодор въпреки наивността му. просто се опитваше да се изкара прекалено праведен :) а любов не я харесвам, защото има прекалено голямо самочувствие без грам покритие, защото е толкова тъпа, че повече от това няма накъде, защото е много злобна, защото говори зад гърба на другите и парадира с това, че им казва всичко в лицето.

IQ stands for intelligence quotient. Supposedly, it is a score that tells one how ”bright” a person is compared to other people. The average IQ is by definition 100; scores above 100 indicate a higher than average IQ and scores below 100 indicate a lower that average IQ. Theoretically, scores can range any amount below or above 100, but in practice they do not meaningfully go much below 50 or above 150.

Half of the population have IQ’s of between 90 and 110, while 25% have higher IQ’s and 25% have lower IQ’s:

Descriptive Classifications of Intelligence Quotients

IQ	Description	% of Population

130+	Very superior	2.2%

120-129	Superior	6.7%

110-119	High average	16.1%

90-109	Average	50%

80-89	Low average	16.1%

70-79	Borderline	6.7%

Below 70	Extremely low	2.2%w

Apparently, the IQ gives a good indication of the occupational group that a person will end up in, though not of course the specific occupation. In their book, Know Your Child’s IQ, Glen Wilson and Diana Grylls outline occupations typical of various IQ levels:

140 Top Civil Servants; Professors and Research Scientists.

130 Physicians and Surgeons; Lawyers; Engineers (Civil and Mechanical)

120 School Teachers; Pharmacists; Accountants; Nurses; Stenographers; Managers.

110 Foremen; Clerks; Telephone Operators; Salesmen; Policemen; Electricians.

100+ Machine Operators; Shopkeepers; Butchers; Welders; Sheet Metal Workers.

100- Warehousemen; Carpenters; Cooks and Bakers; Small Farmers; Truck and Van Drivers.

90 Laborers; Gardeners; Upholsterers; Farmhands; Miners; Factory Packers and Sorters.

IQ Expressed in Percentiles

IQ is often expressed in percentiles, which is not the same as percentage scores, and a common reason for the misunderstanding of IQ test scores. Percentage refers to the number of items which a child answers correctly compared to the total number of items presented. If a child answers 25 questions correctly on a 50 question test he would earn a percentage score of 50. If he answers 40 questions on the same test his percentage score would be 80. Percentile, however, refers to the number of other test takers’ scores that an individual’s score equals or exceeds. If a child answered 25 questions and did better than 50% of the children taking the test he would score at the 50th percentile. However, if he answered 40 questions on the 50 item test and everyone else answered more than he did, he would fall at a very low percentile — even though he answered 80% of the questions correctly.

On most standardized tests, an IQ of 100 is at the 50th percentile. Most of our IQ tests are standardized with a mean score of 100 and a standard deviation of 15. What that means is that the following IQ scores will be roughly equivalent to the following percentiles:

IQ Percentile

65 01

70 02

75 05

80 09

85 16

90 25

95 37

100 50

105 63

110 75

115 84

120 91

125 95

130 98

135 99

An IQ of 120 therefore implies that the testee is brighter than about 91% of the population, while 130 puts a person ahead of 98% of people. A person with an IQ of 80 is brighter than only 9% of people, and only a few score less than 60.

Срам братя, срам...Пак уцелихме кьоравото..Гледам някои от вас усърдно защитават Любов вярно, че на този фон от избрани тъпири не е трудно да блеснеш ама дори и там пак е на опашката. Едно положително качество не виждам в това просто човече, "от дека това самочувствие" незнам. Нито е възпитана, нито е красива, нито е работлива (нещо, скоето супер много се злоупотребява, тя ако беше работна нямаше да стои без работа до 21г. В къщи и аз мия чиниите ама не чакам медал за това!!!!), нито пък е искрена (ако беше щеше да си признае доста неща)...Е кажете ми? Къде видяхте дори и едно нещо в тази, то това не е личност, то това е карикатура само едно нещо заради, което си заслужава да вземе парите...Може би от гледна точка на бедността, но като ги гледах как сменят парцалките не зависимо, че не са маркови не виждам да са умрели от глад...

Аз бях фен на Палома и честно казано не мога да разбера защо заради вулгарната си уста отнесе толкова критика. Правила секс била? Чудо голямо, че кой от нас не е...Не могло първата вечер пред цяла България пълни тесногръдни дивотии...Имаше си ръбчета Паломчето, но не беше лоша. Пък и кво толкова плюете Лиляна ако беше такава каквато я изкарвахте въобще нямаше да говори с никого от къщата, нямаше да позволи на Боби понякога да я критикува така, кво като фон дьо тена и струва 80 кинта и че има богати гаджета. Ми че и на мен да ми падне богата гадже ще се зарадвам, няма да го върна я...Метреса била дрън - дрън, до колкото раазбрах не е ходила с женени...Че е тъпичка е тъпичка, обаче има много повече багаж от тризначките...

Абе резил....

В този Бай Брадър бяха ибрани за участници, хора, които за мое огромно съжаление са представителна извадка на нашето просто и болно общество. Жал ми е като знам, че в масите от простаци, като тези в ББ3, има единици риби плуващи срещу течението на глупостта, меркантилността и простотията. Аз не харесвах никого от ББ3. Те не заслужаваха дори да им се дразниш. Толкова по-ниско са от мен и хората, с които си заслужава да контактуваш!

В този Бай Брадър бяха ибрани за участници, хора, които за мое огромно съжаление са представителна извадка на нашето просто и болно общество. Жал ми е като знам, че в масите от простаци, като тези в ББ3, има единици риби плуващи срещу течението на глупостта, меркантилността и простотията. Аз не харесвах никого от ББ3. Те не заслужаваха дори да им се дразниш. Толкова по-ниско са от мен и хората, с които си заслужава да контактуваш!

Mного правилно. Но настина ли смяташ, че бяха 'представителна извадка' на обществото ни ?!

но като ги гледах как сменят парцалките не зависимо, че не са маркови не виждам да са умрели от глад...

Чух, че майка им изтеглила 5000лв заем, за да ги облече за ББ :)

Колкото до изказването, че това е представителна извадка на хората в Бг не съм съгласен. В този сезон наистина от нова бяха заложили на простотията не защото такива са хората тук, а защото след провала на сапунката ББ2 трябваше да си спечелят пак зрителите. И с какво по-добре можеш да привлечеш вниманието освен с простотия и селяния. Нали ако всички хора вътре са като зъболекаря от 1-вия сезон ще е бахти скуката. Продължавам да вярвам, че шоуто е нагласено просто като гледам и слушам коментари около тризначките и останалите съквартиранти. Пак казвам може би около 70 или над 70% не ги харесват.

Не мога да повярвам че България гласува да спечелят тези тъпи лейки angry.gif

Явно времето на мутресите залязвааа :rolleyes:

...и идва времето на простащината и посредствеността... :whist:

Добър вечер!Много ще съм ви благодарен ако ми дадете някакви линкове на клипове с Пацата и Пеньо в тайната стая и Пацата и ония поп, който анатемосфаше биг брадър 3!По възможност да не е торент.Благодаря предварително.

...и идва времето на простащината и посредствеността... :speak:

е ** ти омагьосания кръг а ;)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.