Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за Биг Брадър 3

Featured Replies

На финала искам да видя Гаро или Боян.

• Отговори 258
  • Прегледи 22,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

За мен най-готини до момента са Тодор и Ева. Изглеждат най-нормални от всички в къщата, имат и някаква харизма - особено Тодор.

Хора всякакви от подобни подмятания няма нужда, още дават много неща, и още много хора ги гледат. Хубаво е да приемаме различните интереси

Е аз нищо не казвам, просто си се чудех...

Дано поне тва да е по интересно от първото, щото аз само него гледах... малко повече екшън трябва... :hush:

Редактирано от misunderstood^girl (преглед на промените)

Пиша тази тема, защото съм страшно възмутена от 3-то предаване бигбрадър. В миналото излъчване пуснаха в къщата болна психически жена- параноя. За хора, които нямат опит в тази сфера, нещата може би не изглеждат толкова страшно, но всъщност не е точно така (тя беше опасна за себе си и още по- опасна за околните). Както и да е, това мина. Какво се случва обаче сега. Гаврата с хората в къщата според мен е ужасна. Не искам да коментирам договорите, които са подписали участниците, но не мога безмълвно да наблюдавам това, което се случва. Искам да зная вашето мнение по следните няколко въпроса:

- редно ли е да се гаврим с човешките недъзи, толкова арогантно и явно?

- Да правим шоу от нещастието на себеподобните си?

- Да подтикваме изявата на негативните емоции у хората, за да печели шоуто пари?

- толкова ли изтъпя Ники Кънчев, че не може да измисли някакъв по- интелигентен сценарии?

Аз лично гледах онази вечер предаването и се зарекох повече да не го правя, аз няма да участвам в подобно кощунство!

Ясно е, че хората влезли там са платили невероятно високата цена, за това, че са с нисък социален статус и се нуждаят от пари, но дали са знаели за това, че гаврата със съдбата им ще е такава????

До там ли стигна културата на българина, че да се радва на чуждото невежество и нещастие, или такава изобщо не остана.....

Жалко, много жалко.....

Това е моето мнение, който иска би могъл да отговори.

Редактирано от hekata (преглед на промените)

Всичко това се прави с единствената цел за по висок рейтинг. Спора между БТВ и НТВ за зрителската аудитория е много сериозен и двете телевизии се чудят как да привлекат повече хора пред екраните. Едните показват голи какички в 8 часа вечерта, другите знаят, че народа обича да гледа сеир и просто му го предоставя. Вече липсват моралните ценности! На първо място са парите, без значение по какъв начин ще бъдат спечелени, затова не трябва да се учудваме от такива предавания. За жалост те са отражение на цялата ни държава и ще съществуват дотогава, докато има кой да ги гледа...

Редактирано от bozko (преглед на промените)

Всичко това се прави с единствената цел за по висок рейтинг. Спора между БТВ и НТВ за зрителската аудитория е много сериозен и двете телевизии се чудят как да привлекат повече хора пред екраните. Едните показват голи какички в 8 часа вечерта, другите знаят, че народа обича да гледа сеир и просто му го предоставя. Вече липсват моралните ценности! На първо място са парите, без значение по какъв начин ще бъдат спечелени, затова не трябва да се учудваме от такива предавания. За жалост те са отражение на цялата ни държава и ще съществуват дотогава, докато има кой да ги гледа...

Прав си... стана ми мъчно... а аз се опитвам да уча на морал млади хора и какво да им казвам като ми задават въпроси, на които "нямам" отговор или ако трябва да отговоря, ще трябва да унижавам българският народ? Как да изградим ценностната система в подрастващото поколение, като примера, който му се дава непрекъснато от подобни предавания е ужасен.....

Да не говорим за личностните разстройства на българина, които увеличават своя процент ежедневно...., да не коментирам психозите, за които ако направите една справка в някое психиатрично заведение, може да ви ужаси, сравнена с по- предишни години...

Мъчно ми е...

Гледах само първия сезон на Big Brother,и когато започна втория нещо много интригантски се очертаваха нещата,точно това ме накара да не го гледам,дори незнаех имената на учсниците,предвит това че навсякъде говореха за шоуто,и се споменаваха учасници по именно,а аз незнаех за какво става дума.Като надуша интриганти бягам далече-черта от моят характер,която много харесвам :baby:

Това което е написала hekata,прави нещата още по-жалки в мойте очи,но като се замисля някои хора от това правят пари,независимо че такива като мен са негативно настроени...все пак се гледа болшинството на какво мнение е.

Мисля че в първи сезон учасниците се държаха малко по-естествено,а втория сезон гледах първите няколко предавания,и всички играеха театър...кой може,кой неможе...

А за този (третия) Big Brother,прогнозите ми са че ще бъде BIG SHIT...ама който му харесва да си го гледа.

П.П.@hekata в заглавието на темата си изяла една буква :)

Битката за по-висок тв рейтинг е нормална за всички развити страни, дори и не винаги да се води по правилата на коректната игра. При нас нещата са твърде жалки, защото всъщност нивото на двете големи частни медии едва ли е нужната висота. Една от причините е огромното количество телевизии и телевизийки, броят им е над 500, ала за качеството им просто няма какво да се каже, не подлежат на категоризация. Четох някъде, че в Холандия има само 7 оператора, ама при нас всичко е в голямо количество, освен това, което трябва да е.

По темата - разочарован съм и от двете предавания, пък макар и да не съм очаквал кой знае какво.

Survivor ми е по-малко познато, гледал съм откъслечни епизоди по AXN, но някак не почувствах тръпката. Сега го гледам, защото все пак е с българско участие, но за 60-те минути (в които има и поне 15 минути реклами) малко трудно се добива ясна представа кое и как, освен огромния бюст на една от участничките. А и не мисля, че точно Камен Воденичаров е най-подходящият водещ, доводите на Слави Трифонов за избора му не ми изглеждат кой знае колко убедителни.

Що се отнася до ББ 3, то трагедията на предаването е пълна. Събраната по някакви доста странни критерии, които така и май не успяха да обяснят от комисията, сбирщина в къщата е осъдена да живее в непрестанни конфликти, които неизбежно се самопораждат. Стремежът към избиране на уж интересни характери с цел привличането на зрителския интерес като че ли е довел по-скоро до обратното. А и тази опция за намаляване на наградата с по 5000 лв за всяка издънка май по-скоро е изсмукана от пръстите, защото организаторите вероятно имат доста сериозни притеснения за осигуряването на наградата от половин 1/2 милион лв за победителя.

ББ наистина е жалко шоу,спомнете си Галя Литова...Сякаш някой има интерес да ни промива мозъците,докато се превърнем в умствено изостанала азиатска държава-то не бяха чалги,изказвания,новини,"присъствие"...Това се превръща в глобализация.Всяко едно шоу цели масова публика,и според мен няма ни едно такова,което да си струва.

ББ го наричам просто промиване на мозъците. Опитват се да ни представят нещата така все едно всичко това което виждаме е нормално. Третата част е просто върха на простотията. Вярно е че рекламата му беше свързана с греховете, всеки греши - ок за това не споря, но явно аз не разбрах какъв е греха на Паньо. Това че имаш хормонални проблеми грях ли е?

Коя беше параноичката, че не съм ги следил много и не се сещам?

Редно ли е да се гаврим с човешките недъзи, толкова арогантно и явно? - Не :wors: (въпреки, че не съм сигурен какво имаш презвид под "толкова" ;) )!

Да правим шоу от нещастието на себеподобните си? - А според теб защо съществува в българския език думата "сеир" (заемка от турския), която според мен означава точно това?!

Толкова ли изтъпя Ники Кънчев, че не може да измисли някакъв по-интелигентен сценарий?! - Ники Кънчев не измисля никакви сценарии, доколкото ми е известно, той е просто "лицето" на Big Brother в България...

... но дали са знаели за това, че гаврата със съдбата им ще е такава???? - Според мен, щом са подписали договорите си, те са поели отговарността да влязат в къщата (и ефира) на Big Brother и би трябвало да винят само себе си за това, ако наистина не са го очаквали (което лично мен ме съмнява)! Да не са подписвали договори, за които не им е ясно какво означават (ако тази твоя хипотеза е вярна)!

"До там ли стигна културата на българина, че да се радва на чуждото невежество и нещастие, или такава изобщо не остана....." - Гореспоменатата дума "сеир" се използва по предназначение от доста време...

"Жалко, много жалко....." - Съгласен съм, че е жалко!

"Как да изградим ценностната система в подрастващото поколение, като примера, който му се дава непрекъснато от подобни предавания е ужасен....." - Май ти харесва да оставяш по няколко знака в повече накрая на изречението ;) , а? А според мен ежедневните примери "на живо", са по-въздействащи от телевизионните такива. Между другото, да не си учителка по психология?

"Това е моето мнение, който иска би могъл да отговори." ;)

Според мен bozko и dragozow са прави за конкуренцията, което обаче не ги оправдава (телевизиите, а не съфорумниците)! Между другото и двете телевизии го правят това с голите какички ;) ... А този тип предавания ще съществуват и малко след като започне да няма кой да ги гледа, докато се усетят продуцентите, че е така :P ...

"...но някак не почувствах тръпката." - Нито пък аз sad.gif .

"А и не мисля, че точно Камен Воденичаров е най-подходящият водещ, доводите на Слави Трифонов за избора му не ми изглеждат кой знае колко убедителни." - И на мен ми изглежда някакси не на място...

"А и тази опция за намаляване на наградата с по 5000 лв за всяка издънка май по-скоро е изсмукана от пръстите, защото организаторите вероятно имат доста сериозни притеснения за осигуряването на наградата от половин 1/2 милион лв за победителя." - Мисля, че от предишните сезони са ги "избили" наградите още първите седмици, тях не ги съжалявай за беднотия ;) ...

ББ го наричам просто промиване на мозъците. Опитват се да ни представят нещата така все едно всичко това което виждаме е нормално. Третата част е просто върха на простотията. Вярно е че рекламата му беше свързана с греховете, всеки греши - ок за това не споря, но явно аз не разбрах какъв е греха на Паньо. Това че имаш хормонални проблеми грях ли е?

Първо, казва се Пеньо (само отбелязвам, може и печатна грешка да е) и второ, ти как разбра, че има хормонални проблеми :sobbing: ?! Пък и безгрешни няма, може и неговите грехове да не са очевАдни, както повечето, междувпрочем...

dragozow, що пък да са "празни" приказки ;) ?!

P.S.: "Сякаш някой има интерес да ни промива мозъците,докато се превърнем в умствено изостанала азиатска държава-то не бяха чалги,изказвания,новини,"присъствие"..." В азиатска държава няма да се превърнем, освен ако не преместят границите на континента Азия, или пък нашите не стигнат дотам...

Редактирано от Shuurfak rai Shedler (преглед на промените)

- редно ли е да се гаврим с човешките недъзи, толкова арогантно и явно?

- Да правим шоу от нещастието на себеподобните си?

- Да подтикваме изявата на негативните емоции у хората, за да печели шоуто пари?

- толкова ли изтъпя Ники Кънчев, че не може да измисли някакъв по- интелигентен сценарии?

Гаврата с недъзите е на много ниско ниво заложена у всеки човек.Някой в последтвие я подтискат, други не.В случея, може би се опитват да възбудят интерес у хората, чрез събуждане на първичното у тях.А не става ли много по-жестока гавра и то неконтролирана и в реалният живот!?Едрите феодали на новото време всеки ден купуват труда и живота на всеки от работниците си, но и повечето от тях се съгласяват на това, защото все пак са нужни средства за живота днес.Специялно за учасниците в реалити шоуто ББ 3 си мисля, че никой не ги е карал да отиват насила на кастинга, после някои от тях са с добър социялен статус.Хора себелюбиви, жадни за вниманието на останалите са повечето учасници.Колкото до наградата, с тези темпове на глобите може и да стане символична.

Признавам си-не гледам телевизия когато мога.Само в крайни случай, принуден от обстоятелствата.Хаир да им са на продуцентите очакваните приходи от реклами и на ББ3 и на Съвайвър, които по скорошни данни трябва да надминат 10 милиона, за всяко от предаванията.И аз мисля че е най-добре да ги накажем с нулев интерес.Така и медината конкуренция сама ще ги изплюе.

P.S. Дали са празни приказки или не, всеки сам си решава, въпросът е да се забавляваме laugh.gif

Биг ти Брадър ли - какво е това животно - шоу, предаване ли някакво ? Какво ? Леле помня колко щастливи бяха моите колежки когато е..м ли им майката кои бяха правили "секс". Добре де викам си, аз обичам да гледам такива работи чакай да видя какво става - олелееееееее толкова зле ли сте били бре хора ?? Амали а какви коментари се ръсеха - тоя какво казал, ония какво казал МАЛИИИИИИ ШОУТО беше не в телевизора - ами в тези дето го гледат.

Не знам още от първото ли го гледате ??? Още докато го даваха в Германия загубих 10 мин. от живота си за да погледам това "шоу". То бива тъпотии ама хайде моля ви се по - добре да седна да гледам Дързост и красота - ако го има още де. angry.gif:wors:

Сега да не ми се расърдят феновете на шоуто - времето си е ваше губете го както си искате biggrin.gif:sobbing:

ББ3 е пълна простотия и нямам намерение да го гледам!

"Шоу",основано на простащина,глупост,воайорство, не може да покаже или научи на нещо добро аудиторията. Не искам да падам толкова ниско и да обсъждам този или онзи участник и да се радвам на скандалите им и псувните им. Но в БГ явно има аудитория за такова шоу - изпростяването на нацията продължава с пълна пара...

На мен пък ми харесва....и си го признавам.

Чоавек е свободен да прави селекция на това, което ще гледа. Незнам защо толкова се възмущавате просто превключете канала. И мен не ме кефи подхода на Брадъра вярно е че си правят жестока гавра с участниците ама пък те трябва вече да са си преценели. В крайна сметка тяхна си работа. За мен остава удоволствието да гледам някои казват, че е проява на воайорство и простотия. Не се мисля нито за проста нито за воайор. Единственото нещо за което съм напълно "за" е да забранят на децата да го гледат. От друга страна те гледат къде, къде по бруталитетни истории... Като заключение само ще кажа, пазара е според търсенето. За да има трета част значи той се гледа, тъй че защо просто не го преглътнете?

Първо, казва се Пеньо (само отбелязвам, може и печатна грешка да е) и второ, ти как разбра, че има хормонални проблеми :whist: ?! Пък и безгрешни няма, може и неговите грехове да не са очевАдни, както повечето, междувпрочем...

Да, печатна грешка е.

Ами то се забелязва че има объркани хормони... Няма друго какво да бъде: прекалено нежен е за мъж и прекалено груб за жена.

Най-гадното беше да му направят това абсурдно предложение (макар че момчето ясно разбра че единствения отговор ако иска да се бори за пари е - да) да се прави на жена. Възможно е да е признал нещо друго като грях и именно затова да бъде в ББ, това единствено ако сценаристите решат да го разкрият ще го разберем и ние.

Но според мен е там само защото има този проблем с хормоните.

Да, печатна грешка е.

Ами то се забелязва че има объркани хормони... Няма друго какво да бъде: прекалено нежен е за мъж и прекалено груб за жена.

Най-гадното беше да му направят това абсурдно предложение (макар че момчето ясно разбра че единствения отговор ако иска да се бори за пари е - да) да се прави на жена. Възможно е да е признал нещо друго като грях и именно затова да бъде в ББ, това единствено ако сценаристите решат да го разкрият ще го разберем и ние.

Но според мен е там само защото има този проблем с хормоните.

Може и само на псих(олог)ическа основа да е поведението му (аз лично съм го виждал само "по телевизора", и то след като се е явил на кастинга за шоуто, така че не знам дали това е "нормалното" му поведение)... Той имаше право на избор дори повече от другите съквартиранти, според мен, приемайки, на него му беше по-ясно пред какво ще се изправи в къщата, отколкото на тях! Освен това кой е казвал, че сценаристите са "наказали" всеки от влезлите в къщата за някакъв грях по този начин?! И е нормално да си го "заплюят" сценаристите за съквартирант при това поведение на кастинга, нормално е понеже той ще е по-интересен на повечето "фенове" на предаването, отколкото някой друг (не, че ги оправдавам сценаристите, ако само заради това са го вкарали)...

....по-добре да седна да гледам Дързост и красота - ако го има още де.

Има го, има го, не се тревожи. Лошото че е в друг часови пояс. Ако го изпуснеш късния следобед - ще трябва да станеш в ранното утро да гледаш повторението. angry.gif

Биг Брадър 3 наистина е доста по-изпаднало от предните издания. При предните поне имаше и по-интелигентни хора, а тук почти няма...да не кажа изобщо. Само някакви вулгарни спорове, скандали и интриги... Май наистина на българина това му харесва, но мисля че доста хора са разочаровани малко или много от третото издание. Сценаристите на ББ3 са много жалки в избора си на хора и как един разясняваше една вечер за евентуалните връзки между хората които щяли да възникнат...Примерно между Ева и Боян, защото Боян бил копие на Мариян...Това са глупости според мен и повечето от нещата са по сценарий. Защото иначе ако не е интересно с някоя друга интрига, кой ще го гледа? Те затова са ги избрали такива, защото ако бяха по-нормални нямаше да е шоу и Нова телевизия щеше много да загуби. :)

А относно това че шоуто ще го има докато има кой да го гледа...не съм напълно съгласна. Винаги ще има поне една малка аудитория която да го гледа. А и в много страни по света още го дават и явно и там се харесва (примерно в Германия). Друг е въпроса, че там може би подбират малко по-добре участниците пък кой знае...

А и тази опция за намаляване на наградата с по 5000 лв за всяка издънка май по-скоро е изсмукана от пръстите, защото организаторите вероятно имат доста сериозни притеснения за осигуряването на наградата от половин 1/2 милион лв за победителя.

Тази опция е характерна част от Big Brother - същата е имаше в Big Brother Australia тази година и наградата падна от $1млн. /австралийски/ до $180.000 някъде, и след бонус от една игра в крайна сметка победителя взе $460.000. Победителя няма да вземе под 250.000 лева и стига с това броене на парите които се отделят за награда, все пак това не е най-важното, важното е да е достатъчно стимулираща за да има интересни желаещи.

За всички възмутени -

1. Това са хора с навършени 18години, които доброволно са се съгласили да участват и според всички закони на държавата ни имат право на собствен избор и са равноправни

2. В къщата няма хора с човешки недъзи дори това си е обидно което @hekata пише - кой е с такива? Ева, Боян, Борислав, Дияна, Тодор, Палома, Тризначките, Виолета, Гаро, Лиляна, Панайот, Павел, Мариола, Светлана ли имат някакъв недъг и какъв? да си мега прост, гей, селянин или да си изживял някаква драма в живота си не е недъг, това не означава че трябва да бъдеш заебан от обществото, ако за теб е то виждаш по доста странен начин нещата

за Пламен - това е един уникален човек с безумни разбирания, със същите подобни безумни разбирания един друг трупа точки в политиката еми защо да не се говори за подобни хора, защо да бъдат скривани, защо обществото да не ги види, нека видим безумието им

за Пеньо - ролята му да е жена не е приумица на Биг Брадър, в самия си живот той играе същата роля, отново идва въпроса, трябва ли да бъде скрит все едно в България той не съществува, къде е гаврата? да се прави на жена е какво толкова има че не хващам

Педерастите, гейовете, травеститите, проститутките и незнам си още кой ще си ги има, част са от обществото а да се правим че ги няма е най-тъпото. Шоуто е за забавление и за провокиране на дискусии, а не да се приема толкова навътре. Има прости? ОК ама точно странния начин по който мислят е много по-интересен понякога отколкото да се вкара един стандартен средностатистически човек, че на кой ще му е интересен. Ще има конфликти защото са различни - а как ще се научим да приемаме различните, всички възмутени, потресени и разтресени с нищо не помагат освен с безсмисления си спам и невъзмжността да мръднат от няква рамка която следват, това не е образователно а развлекателно шоу и ако някой бърка дори тази малка но важна разлика просто трябва да си смени канала, да не би всичките филми с убийства, изнасилвания и какво ли не ги възприемаме като образователни - май не.

А ,не, много смях снощи :lol6: Казанова :baby: гледаше като пребозало теле. :P От такива безмозъчни, повърхностни, комплексирани нарциси направо ме избива на садизъм! А познайте за кого говоря и съжалявам ако съм обидила някого!

п.п. Шоу има и съм съгласна с voxy, че средностатистически и обикновен човек първо няма да иска да участва в подобно шоу и второ-няма да прави шоу, каквото искаме да гледаме.

Редактирано от green^eyes (преглед на промените)

Да, снощи наистина беше шоу biggrin.gif Ако всички вечерни издания на ББ минаваха с толкова малко простотия и толкова много добро настроение, шоуто щеше да си струва да се гледа редовно :clap:

Да ви кажа честно, много добре ми влиза простотията, особено като ми е било криво цял ден.

Да ви кажа честно, много добре ми влиза простотията, особено като ми е било криво цял ден.

Права си ... може да е просто , но пък развеселява ! :ph34r:

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.