Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за Биг Брадър 3

Featured Replies

Те май искат да я пъхнат там с новороденото а?

Луда работа... angry.gif

Че кое му е лудото? Ако не знаеш има отделна стая за майката и детето, до която няма да имат достъп другите съквартиранти

• Отговори 258
  • Прегледи 23,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Че кое му е лудото? Ако не знаеш има отделна стая за майката и детето, до която няма да имат достъп другите съквартиранти

Стига бе, това не е нормално и е безсмислено на всичкото отгоре.Така като ни показаха операцията на Пеньо кадри повече от ужасни и ненужни, така и сигурни днес ще ни покажат как Светла ражда...

Честно не ги разбирам..малоумни ли са или какво..Правят си прекалено евтина, глупава и безсмислена реклама на предаването...На мен лично не би ми било интересно...

• Автор
Стига бе, това не е нормално и е безсмислено на всичкото отгоре.Така като ни показаха операцията на Пеньо кадри повече от ужасни и ненужни, така и сигурни днес ще ни покажат как Светла ражда...

Честно не ги разбирам..малоумни ли са или какво..Правят си прекалено евтина, глупава и безсмислена реклама на предаването...На мен лично не би ми било интересно...

Явно на други им е интересно и продуцентите на това разчитат :)

Явно на други им е интересно и продуцентите на това разчитат :)

Ти въобще не го гледаш, тъй чееееееееееее.......шарапппппппппппппппппп :):lol6::lol6:

П.П kiss.gif

Не знам, обаче Светлана .. не я разбирам, честно. Жал ми е за нея, обаче ако толкова държеше за съпруга си, нямаше да го орезили така... Попово е супер малък град, на всичкото отгоре мъжа й е военен, не мисли, как цялото поделение му се смее сега.... :sobbing: ... барабар с войниците :eek:

ПП. Не изключвам и варианта да е някакъв фарс всичко това и тя да си е бременна от законния съпруг... Вече нищо няма да ме учуди, честно.

Не знам, обаче Светлана .. не я разбирам, честно. Жал ми е за нея, обаче ако толкова държеше за съпруга си, нямаше да го орезили така... Попово е супер малък град, на всичкото отгоре мъжа й е военен, не мисли, как цялото поделение му се смее сега.... :baby: ... барабар с войниците :wors:

ПП. Не изключвам и варианта да е някакъв фарс всичко това и тя да си е бременна от законния съпруг... Вече нищо няма да ме учуди, честно.

Да, и аз няма да се учудя. 100% има нещо нагласено, защото кой нормален ще иска да се изложи толкова пред цяла България? И не само да се изложи ами и да разкрива толкова лични неща за себе си и за цялото семейство.

Според мен Тодор разсъждава най-трезво и досега много хора съм чула да кажат че го харесват най-много, така че няма да се учудя ако той е победителя.

Според мен Тодор разсъждава най-трезво и досега много хора съм чула да кажат че го харесват най-много, така че няма да се учудя ако той е победителя.

Така е. Тодор е човека, с когото може би щях най-вече да търся контакт вътре в къщата. Той е Божи човек в най-истинския смисъл на думата - винаги намира блага дума, за да те успокои, дава храната си на тези, които имат нужда от нея (визирам Светлана, Пеньо и Лиляна), той е истински хуманист. Опитват се да го изкарат сутеньор и не знам какъв-си, но ...за кой ли не се опитват.

Дори и да е истина, Тодор показва страни от човешкия характер, които е трудно да бъдат "изиграни".

Вие видяхте ли тази вечер онзи див чирпански гнусер как се изцепи, че бил научен, като си избърше некъпания задник и да си хвърля хартийката в кошчето - е няма такъв гнусен, мазен, вунящ плъх. Този когато и да го утрпеш все ще му е късно, а той решил на жена да се прави, чак сега започвам да разпирам Панаьот - право е било момчето да се дразни. Той в сигурно още си мисли че хората се бършат с вестници и шума. И хората му обясняват съвсем нормално и човешки, че тоалетната хартия се прави от такива материали, които се разграждат във водата и т.н. и т.н., обаче смрадтта неземна се сърди и обижда, ах мамицата му как ме дразни тва изчадие адово...

Вие видяхте ли тази вечер онзи див чирпански гнусер как се изцепи, че бил научен, като си избърше некъпания задник и да си хвърля хартийката в кошчето - е няма такъв гнусен, мазен, вунящ плъх. Този когато и да го утрпеш все ще му е късно, а той решил на жена да се прави, чак сега започвам да разпирам Панаьот - право е било момчето да се дразни. Той в сигурно още си мисли че хората се бършат с вестници и шума. И хората му обясняват съвсем нормално и човешки, че тоалетната хартия се прави от такива материали, които се разграждат във водата и т.н. и т.н., обаче смрадтта неземна се сърди и обижда, ах мамицата му как ме дразни тва изчадие адово...

Скоро ще го изгонят :sobbing: и на мен ми стана отвратителен. Може би отначало малко го съжалявахме но сега разбрах що за стока е.

Редактирано от handcream (преглед на промените)

всички са много гнусни

Резултати за сега са Гаро 47% и Борислав 53%

Според вас кои ще излезне?

Доколкото разбрх Гаро изхвърча ... А трябваше тоя Боби да го изгонят - малеееееййй тва е пълна жена а, ама пънла ( не исках да го определям с женския полов орган ) :bye1: Постоянно се цупи и мърмори като ЖЕНА и имам чувството , че тея мускули пак са такива , зада избива комплекси като жените ... :baby:

Доколкото разбрх Гаро изхвърча ... А трябваше тоя Боби да го изгонят - малеееееййй тва е пълна жена а, ама пънла ( не исках да го определям с женския полов орган ) :bye1: Постоянно се цупи и мърмори като ЖЕНА и имам чувството , че тея мускули пак са такива , зада избива комплекси като жените ... :baby:

И аз съм на това мнение.Исках Гаро да остане.Тоя Боби е ужасен и надменен.Някъде пишеше,че той щял да спечели. sad.gif

Всичките са тъпи изроди небесни, трябваше да вкарат Волен Сидеров и Хитлерюгенд да разчистят сганта в къщата, защото когато ги хвана случайно, трябва да се боря със стомашните си спазми, вещаещи повръщане. Ужас!!! :)

Браво :whist: добре че Биг Брадър им оряза бюджета за тази седмица, да гледаме сеира на Светлана и Ева. Ама как само се излагат пред цяла България. angry.gif Да ровят във кофите за боклук за фасове. angry.gif Добре че аз ги отказах пустите цигари.

Дядо-йогист поиска сърцето на мощната Вили от Големия брат

0000029382-article.jpg

Бай Асен не поплюва в йогата и мераците към Вили. Снимки: Биг Брадър

След като мощната готвачка Виолета от Биг Брадър 3 си поиска съвсем официално мъж от Големия брат, се появи и първият кандидат. Морният за душата и гръдта на Вили пенсионер дошъл още на другия ден след вопъла на яката царица на манджите. Кандидат-любовчията е 63-годишният Асен Дамянов, родом от Кюстендилско, но живеещ от над 50 години в София. Дядото е в отлична форма, тъй като практикува йога (вижте го в действие), не пуши и не пие. Единственото притесняващото е, че 120-килограмовата вдовица тежи точно два пъти колкото бай Дамян, който бодро вее 61 килограма телесно тегло. Размерите на Вили явно никак не притесняват неуморния дядо-йогист, който чистосърдечно си признава, че харесва много гръдта на Вили, характера й и как готви. Явно и заканата на Виолетка, че ще „изпапка дробчето“ на бъдещия си благоверен никак не е стреснало пенсионера. Похотливия бай Асен е разведен и очевидно желанието му за нова булка вече е непреодолимо. Засега йога майсторът е единственият кандидат за сърцето на Виолета.

Източник : dnes .bg

:rolleyes::P:clap::clap::clap:

хахахаха голям майтап е , че бъркат в кофите с ръкавици при положение, че след това налапаха фасовете от боклука хахахахах

спазват хигиена хааххахахаа

Не беше ли Ева тази която много държеше за хигиената във къщата, и точно поради тази причина номинира Пеньо. angry.gif А виж, колелото се върти. ;)

Голям майтап ще падне кагато леля Вили разбере за обожателя си.

Редактирано от handcream (преглед на промените)

Дядо-йогист поиска сърцето на мощната Вили от Големия брат

0000029382-article.jpg

Бай Асен не поплюва в йогата и мераците към Вили. Снимки: Биг Брадър

:);););):clap:

Представям си как си правят компания в практикуването на йогистки техники :)

Баба Вили - йогистка biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gif

Извиняяя'айте, ама..тя Ива Николова 'що не вземе да се гръмне?!? Ще ми спести бая усилия. Вещица. :)

не съм го гледала скоро и да попитам кой изгониха от къщата-едната от юрдечките(ама така си приказват,бе,като юрдечки) или оново ръгбистче

Ръгбиста, та направо се изумих въобще тези май от Големият брат абсолютно се подиграват с хората и си гласят резултатите както на тях им харесва мен на това ми мирише....

Ръгбиста, та направо се изумих въобще тези май от Големият брат абсолютно се подиграват с хората и си гласят резултатите както на тях им харесва мен на това ми мирише....

Абе и аз имам подобни съмнения, все пак не виждам кой нормален човек би гласувал за някоя от трите глави на ламята Спаска.

Абе и аз имам подобни съмнения, все пак не виждам кой нормален човек би гласувал за някоя от трите глави на ламята Спаска.

Ама аз толкова просто същество не съм виждала...казват да са я държали за шоуто абе какво шоу братче? Чак толково изпростели не сме та да се смеем на подобни хора можем само да ги съжаляваме...

За мен шоу е когато ми е смешно и забавно, а тези докато си преведа какво са казали, докато загрея на коя дума къде да сменя ударението и то вземе та свърши, а и какво шоу може да правят някакви мауглита, които за първи път виждат човеци и крещят срещу всичко , което ходи на два крака. Да ги връщат обратно в зоопарка и да избавят къщата от идиотите. Баси, значи Панаьот го анатемосаха, за това че тегли по една майна на влечугото Пеньо и Гаро, а тези три простакели неспряха да псуват и кълнат и ги държат вътре. В началото като бяха по една в къщата, не можехме да им чуем гласовете, а сега като са трите - лелеее то става цирк Буш.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.