Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за Биг Брадър 3

Featured Replies

Те май искат да я пъхнат там с новороденото а?

Луда работа... angry.gif

Че кое му е лудото? Ако не знаеш има отделна стая за майката и детето, до която няма да имат достъп другите съквартиранти

• Отговори 258
  • Прегледи 22,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Че кое му е лудото? Ако не знаеш има отделна стая за майката и детето, до която няма да имат достъп другите съквартиранти

Стига бе, това не е нормално и е безсмислено на всичкото отгоре.Така като ни показаха операцията на Пеньо кадри повече от ужасни и ненужни, така и сигурни днес ще ни покажат как Светла ражда...

Честно не ги разбирам..малоумни ли са или какво..Правят си прекалено евтина, глупава и безсмислена реклама на предаването...На мен лично не би ми било интересно...

• Автор
Стига бе, това не е нормално и е безсмислено на всичкото отгоре.Така като ни показаха операцията на Пеньо кадри повече от ужасни и ненужни, така и сигурни днес ще ни покажат как Светла ражда...

Честно не ги разбирам..малоумни ли са или какво..Правят си прекалено евтина, глупава и безсмислена реклама на предаването...На мен лично не би ми било интересно...

Явно на други им е интересно и продуцентите на това разчитат :)

Явно на други им е интересно и продуцентите на това разчитат :)

Ти въобще не го гледаш, тъй чееееееееееее.......шарапппппппппппппппппп :):lol6::lol6:

П.П kiss.gif

Не знам, обаче Светлана .. не я разбирам, честно. Жал ми е за нея, обаче ако толкова държеше за съпруга си, нямаше да го орезили така... Попово е супер малък град, на всичкото отгоре мъжа й е военен, не мисли, как цялото поделение му се смее сега.... :sobbing: ... барабар с войниците :eek:

ПП. Не изключвам и варианта да е някакъв фарс всичко това и тя да си е бременна от законния съпруг... Вече нищо няма да ме учуди, честно.

Не знам, обаче Светлана .. не я разбирам, честно. Жал ми е за нея, обаче ако толкова държеше за съпруга си, нямаше да го орезили така... Попово е супер малък град, на всичкото отгоре мъжа й е военен, не мисли, как цялото поделение му се смее сега.... :baby: ... барабар с войниците :wors:

ПП. Не изключвам и варианта да е някакъв фарс всичко това и тя да си е бременна от законния съпруг... Вече нищо няма да ме учуди, честно.

Да, и аз няма да се учудя. 100% има нещо нагласено, защото кой нормален ще иска да се изложи толкова пред цяла България? И не само да се изложи ами и да разкрива толкова лични неща за себе си и за цялото семейство.

Според мен Тодор разсъждава най-трезво и досега много хора съм чула да кажат че го харесват най-много, така че няма да се учудя ако той е победителя.

Според мен Тодор разсъждава най-трезво и досега много хора съм чула да кажат че го харесват най-много, така че няма да се учудя ако той е победителя.

Така е. Тодор е човека, с когото може би щях най-вече да търся контакт вътре в къщата. Той е Божи човек в най-истинския смисъл на думата - винаги намира блага дума, за да те успокои, дава храната си на тези, които имат нужда от нея (визирам Светлана, Пеньо и Лиляна), той е истински хуманист. Опитват се да го изкарат сутеньор и не знам какъв-си, но ...за кой ли не се опитват.

Дори и да е истина, Тодор показва страни от човешкия характер, които е трудно да бъдат "изиграни".

Вие видяхте ли тази вечер онзи див чирпански гнусер как се изцепи, че бил научен, като си избърше некъпания задник и да си хвърля хартийката в кошчето - е няма такъв гнусен, мазен, вунящ плъх. Този когато и да го утрпеш все ще му е късно, а той решил на жена да се прави, чак сега започвам да разпирам Панаьот - право е било момчето да се дразни. Той в сигурно още си мисли че хората се бършат с вестници и шума. И хората му обясняват съвсем нормално и човешки, че тоалетната хартия се прави от такива материали, които се разграждат във водата и т.н. и т.н., обаче смрадтта неземна се сърди и обижда, ах мамицата му как ме дразни тва изчадие адово...

Вие видяхте ли тази вечер онзи див чирпански гнусер как се изцепи, че бил научен, като си избърше некъпания задник и да си хвърля хартийката в кошчето - е няма такъв гнусен, мазен, вунящ плъх. Този когато и да го утрпеш все ще му е късно, а той решил на жена да се прави, чак сега започвам да разпирам Панаьот - право е било момчето да се дразни. Той в сигурно още си мисли че хората се бършат с вестници и шума. И хората му обясняват съвсем нормално и човешки, че тоалетната хартия се прави от такива материали, които се разграждат във водата и т.н. и т.н., обаче смрадтта неземна се сърди и обижда, ах мамицата му как ме дразни тва изчадие адово...

Скоро ще го изгонят :sobbing: и на мен ми стана отвратителен. Може би отначало малко го съжалявахме но сега разбрах що за стока е.

Редактирано от handcream (преглед на промените)

Резултати за сега са Гаро 47% и Борислав 53%

Според вас кои ще излезне?

Доколкото разбрх Гаро изхвърча ... А трябваше тоя Боби да го изгонят - малеееееййй тва е пълна жена а, ама пънла ( не исках да го определям с женския полов орган ) :bye1: Постоянно се цупи и мърмори като ЖЕНА и имам чувството , че тея мускули пак са такива , зада избива комплекси като жените ... :baby:

Доколкото разбрх Гаро изхвърча ... А трябваше тоя Боби да го изгонят - малеееееййй тва е пълна жена а, ама пънла ( не исках да го определям с женския полов орган ) :bye1: Постоянно се цупи и мърмори като ЖЕНА и имам чувството , че тея мускули пак са такива , зада избива комплекси като жените ... :baby:

И аз съм на това мнение.Исках Гаро да остане.Тоя Боби е ужасен и надменен.Някъде пишеше,че той щял да спечели. sad.gif

Всичките са тъпи изроди небесни, трябваше да вкарат Волен Сидеров и Хитлерюгенд да разчистят сганта в къщата, защото когато ги хвана случайно, трябва да се боря със стомашните си спазми, вещаещи повръщане. Ужас!!! :)

Браво :whist: добре че Биг Брадър им оряза бюджета за тази седмица, да гледаме сеира на Светлана и Ева. Ама как само се излагат пред цяла България. angry.gif Да ровят във кофите за боклук за фасове. angry.gif Добре че аз ги отказах пустите цигари.

Дядо-йогист поиска сърцето на мощната Вили от Големия брат

0000029382-article.jpg

Бай Асен не поплюва в йогата и мераците към Вили. Снимки: Биг Брадър

След като мощната готвачка Виолета от Биг Брадър 3 си поиска съвсем официално мъж от Големия брат, се появи и първият кандидат. Морният за душата и гръдта на Вили пенсионер дошъл още на другия ден след вопъла на яката царица на манджите. Кандидат-любовчията е 63-годишният Асен Дамянов, родом от Кюстендилско, но живеещ от над 50 години в София. Дядото е в отлична форма, тъй като практикува йога (вижте го в действие), не пуши и не пие. Единственото притесняващото е, че 120-килограмовата вдовица тежи точно два пъти колкото бай Дамян, който бодро вее 61 килограма телесно тегло. Размерите на Вили явно никак не притесняват неуморния дядо-йогист, който чистосърдечно си признава, че харесва много гръдта на Вили, характера й и как готви. Явно и заканата на Виолетка, че ще „изпапка дробчето“ на бъдещия си благоверен никак не е стреснало пенсионера. Похотливия бай Асен е разведен и очевидно желанието му за нова булка вече е непреодолимо. Засега йога майсторът е единственият кандидат за сърцето на Виолета.

Източник : dnes .bg

:rolleyes::P:clap::clap::clap:

хахахаха голям майтап е , че бъркат в кофите с ръкавици при положение, че след това налапаха фасовете от боклука хахахахах

спазват хигиена хааххахахаа

Не беше ли Ева тази която много държеше за хигиената във къщата, и точно поради тази причина номинира Пеньо. angry.gif А виж, колелото се върти. ;)

Голям майтап ще падне кагато леля Вили разбере за обожателя си.

Редактирано от handcream (преглед на промените)

Дядо-йогист поиска сърцето на мощната Вили от Големия брат

0000029382-article.jpg

Бай Асен не поплюва в йогата и мераците към Вили. Снимки: Биг Брадър

:);););):clap:

Представям си как си правят компания в практикуването на йогистки техники :)

Баба Вили - йогистка biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gif

Извиняяя'айте, ама..тя Ива Николова 'що не вземе да се гръмне?!? Ще ми спести бая усилия. Вещица. :)

не съм го гледала скоро и да попитам кой изгониха от къщата-едната от юрдечките(ама така си приказват,бе,като юрдечки) или оново ръгбистче

Ръгбиста, та направо се изумих въобще тези май от Големият брат абсолютно се подиграват с хората и си гласят резултатите както на тях им харесва мен на това ми мирише....

Ръгбиста, та направо се изумих въобще тези май от Големият брат абсолютно се подиграват с хората и си гласят резултатите както на тях им харесва мен на това ми мирише....

Абе и аз имам подобни съмнения, все пак не виждам кой нормален човек би гласувал за някоя от трите глави на ламята Спаска.

Абе и аз имам подобни съмнения, все пак не виждам кой нормален човек би гласувал за някоя от трите глави на ламята Спаска.

Ама аз толкова просто същество не съм виждала...казват да са я държали за шоуто абе какво шоу братче? Чак толково изпростели не сме та да се смеем на подобни хора можем само да ги съжаляваме...

За мен шоу е когато ми е смешно и забавно, а тези докато си преведа какво са казали, докато загрея на коя дума къде да сменя ударението и то вземе та свърши, а и какво шоу може да правят някакви мауглита, които за първи път виждат човеци и крещят срещу всичко , което ходи на два крака. Да ги връщат обратно в зоопарка и да избавят къщата от идиотите. Баси, значи Панаьот го анатемосаха, за това че тегли по една майна на влечугото Пеньо и Гаро, а тези три простакели неспряха да псуват и кълнат и ги държат вътре. В началото като бяха по една в къщата, не можехме да им чуем гласовете, а сега като са трите - лелеее то става цирк Буш.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.