Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за Биг Брадър 3

Featured Replies

Много се радвам, че Пеньо в крайна сметка успя да си оперира носа. Въпреки че не одобрявам поведението му на жертва, не мога да скрия, че като разбрах как буквално си е пестял от закуски, за да събере парите за пластичната операция и на влизането в Биг Брадър имал събрани само 123 лв :P много се разстроих....

Някой само ако може да ми обясни,че не можах да го гледам снощи - значи номинирани са Пацо Фйешъна и Диа, но реалните номинирани са Гаро и Любов, но не им казват....така ли..

• Отговори 258
  • Прегледи 22,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Навсякъде се говори че тези хора които влизат в ББ са огледалото на обществото ни като цяло.Ако е ББ3 не е изкривено огледало просто за мен е жалко че живея тук!Просто се чудя как може да има хора като Панайот да речем.Какво е постигнал в живота си и от къде го има това самочувствие така да се държи с останалите хора?

За мен такива хора са дълбоко комплексирани и по всякакъв начин се опитват да изпъкват пред останлите.

По лошото което съм забелязал е че се толерират подобни акселерати като това селско чадо.

И в този сезон за пореден път се доказва тезата че селянията не е адресна регистрация а манталитет.Тези момичета от Благоевград са олицетворение на глупоста.Просто имат всички качества на селски тетки - фолк певици!

"Плющящият" както е по известен, е типичният пример за човек който е голям само на думи.След толкова свалки с Палома и когато вече нещата се получават той се изплаши и започна да се дърпа.

Дано тези типажи не са най често срещаните и дано хората които пишем в тази тема не сме като тях че лошо ни се пише!

Някой само ако може да ми обясни,че не можах да го гледам снощи - значи номинирани са Пацо Фйешъна и Диа, но реалните номинирани са Гаро и Любов, но не им казват....така ли..

Съквартирантите имат седмична мисия,в която Биг Брадър ще ги излъже само веднъж,в петък те трябва да познаят за какво ги е излъгал той.Реалните номинирани за изгонване за Пацо и Диа,но Биг брадър съобщава имената на други двама(Гаро и Любов).В това се състои и лъжата.

Редактирано от bankov (преглед на промените)

Навсякъде се говори че тези хора които влизат в ББ са огледалото на обществото ни като цяло.Ако е ББ3 не е изкривено огледало просто за мен е жалко че живея тук!Просто се чудя как може да има хора като Панайот да речем.Какво е постигнал в живота си и от къде го има това самочувствие така да се държи с останалите хора?

За мен такива хора са дълбоко комплексирани и по всякакъв начин се опитват да изпъкват пред останлите.

По лошото което съм забелязал е че се толерират подобни акселерати като това селско чадо.

И в този сезон за пореден път се доказва тезата че селянията не е адресна регистрация а манталитет.Тези момичета от Благоевград са олицетворение на глупоста.Просто имат всички качества на селски тетки - фолк певици!

"Плющящият" както е по известен, е типичният пример за човек който е голям само на думи.След толкова свалки с Палома и когато вече нещата се получават той се изплаши и започна да се дърпа.

Дано тези типажи не са най често срещаните и дано хората които пишем в тази тема не сме като тях че лошо ни се пише!

Извинявай, но ти нямаш ли си глава на раменете с която да прецениш огледало ли или не на обществото ни. Това твърдение тръгна от "доброжелателите" и се разнася постоянно от такива като теб - неследящи отблизо брадърите. Още преди да започне Биг Брадър навсякъде се тръбеше че ще влезнат хора с драми в живота, различните, изобщо хора които е трудно да срещнете или да опознаете в живота си. Ако вътре беше някакво огледало на обществото ни никой нямаше да го гледа, така че отново е хубаво да помислиш малко преди да пишеш безсмислици.

Простотията не се толерира, но е смешна, я да видим Мистър Бийн - не се ли прави на безмозъчен идиот за да е смешен??? а не на професор например. Тъпотата ражда комични ситуации, а да гледаш на едно шоу за забавление като нещо образователно си е безумица

Не го гледам редовно, понеже по много кофти време се излъчва, когато хората излизат, ама понякога гледам откъси в тая Голямата уста ли, какво беше... Значи... що се отназя до тризначките - само ще ви кажа, че преоткрих значението на израза "люта македонка" biggrin.gif В интерес на истината, не мога да ги виня, понеже много тежък живот са живяли... нямали са пари да си купят закуска в училище, което ме навежда на мисълта, че 100% са търпяли подигравки от съучениците си... sad.gif бедно, бедно са живяли - с баща к***ар и алкохолик (ей на такива се чудя как Господ ги дарява с деца и семейство), който ей толкова не го е било грижа за тях... И затова не бързам да ги съдя - подобни хора изграждат една стена между себе си и останалите, понеже се страхуват, че всеки може да ги нарани и реагират остро дори на елементарни неща... Съгражданката ми Лиляна, чийто живот от люлката е пълен антипод на техния, не може да го разбере това... както и повечето съквартиранти.

Може би ако бях в къщата, най щях да се разбирам с Диана и с Ева - мисля, че моя характер е смесица между техните.

Извинявай, но ти нямаш ли си глава на раменете с която да прецениш огледало ли или не на обществото ни. Това твърдение тръгна от "доброжелателите" и се разнася постоянно от такива като теб - неследящи отблизо брадърите. Още преди да започне Биг Брадър навсякъде се тръбеше че ще влезнат хора с драми в живота, различните, изобщо хора които е трудно да срещнете или да опознаете в живота си. Ако вътре беше някакво огледало на обществото ни никой нямаше да го гледа, така че отново е хубаво да помислиш малко преди да пишеш безсмислици.

Простотията не се толерира, но е смешна, я да видим Мистър Бийн - не се ли прави на безмозъчен идиот за да е смешен??? а не на професор например. Тъпотата ражда комични ситуации, а да гледаш на едно шоу за забавление като нещо образователно си е безумица

Къде написах че шоуто трябва да е с образователна цел?

Какви са драмите на участниците ми е много интересно че се държът в буквалният смисъл като идиоти.

Направи само разликата, Мистър Биин е един телевизионен образ а тук случаят е че това е нормалното състояние на участниците.И на мен много ми харесва простотията когато се показва от добри актьори, но когато е естественото поведение на някой, на мен лично не ми е смешно!!

Къде написах че шоуто трябва да е с образователна цел?

Какви са драмите на участниците ми е много интересно че се държът в буквалният смисъл като идиоти.

Направи само разликата, Мистър Биин е един телевизионен образ а тук случаят е че това е нормалното състояние на участниците.И на мен много ми харесва простотията когато се показва от добри актьори, но когато е естественото поведение на някой, на мен лично не ми е смешно!!

:baby: Още повече, когато се нарушават грубо основни човешки права....

Да не говорим, че толкова ли му е културата на българина (направо ме е яд докато го пиша), че да се кефи на чуждото нещастие и на това, че някой го правят на маймуна.... Да обяснявам ли какво е "проекциата" като термин в психологията? angry.gif

Не мисля, че сме паднали толкова ниско, че да не можем да си намерим други развлечения, и честно да си кажа, това шоу като че ли се гледа от хора, които нямат личен живот (като кварталните клюкарки, дето си пъхат носа на всякъде) и от тези, които май не са чували изобщо за ценностна система....

Да ме извинят всички потребители на форума, но това е мнението ми за 3-то излъчване на предаването (то вече не би могло да се нарече шоу!!!)

Ураааа Панайтчо си заминааа...връща се на село их чи яко biggrin.gif Ама направо паднах като майка му каза, че е учителка в Гълъбово !!! :) А сина и... :)

Много е лесно да критикуваме и да казваме този е такъв , онзи е онакъв! Ние всеки ден се разминаваме с различни хора , срещаме се, разговаряме , веселим се и т.н Проблема в България е че всички сме като едни оси....приказваме.....как този бил луд , онзи гей, третия интригант......, а не се замисляме какви сме ние ...... и как ни виждат другите! Наистина има герои в ББ3 , които са потресаващи....., но все пак нали това е целта -да е интересно ! Аз донякъде адски много се дразнех на тризначките,защото излагат един град, който много обичам и както моите предишни любимки Райна и Даниела...яко работят против Благоевград .....и заради тях какво се получва....израза...люта македонка , тъпа, простодушна, която не можа да върже едно смислено изречение, което да се разбере ! Ето това е , което ме дразни-че от тези хора, останалите си правят погрешно мнение ! А те не са мерило според мен- хубавото поне е ,че не се мазнят на никого и казват това , което мислят директно, импулсивни са (макар че малко в повече), първосигнални и много емоционални ......еми нормално е да са такива......., но начина , по който говорят ме убива просто !

Много е лесно да критикуваме и да казваме този е такъв , онзи е онакъв! Ние всеки ден се разминаваме с различни хора , срещаме се, разговаряме , веселим се и т.н Проблема в България е че всички сме като едни оси....приказваме.....как този бил луд , онзи гей, третия интригант......, а не се замисляме какви сме ние ...... и как ни виждат другите! Наистина има герои в ББ3 , които са потресаващи....., но все пак нали това е целта -да е интересно !

Ако не искаш да те обсъждаме не ходи в ББ. Още със самото си влизане участниците знаят, че отвън ги чакат както фенове, така и хора, които само ще ги плюят. А си е отделен въпрос, че ги правят на маймуни. Никоя, слава не се изгражда по този унизителен начин ама някои глупаци така и не го разбраха. А за хората вътре? Никой не оправдавам и никой не харесвам.., но пък правят шоу.

Моето мнение е че снощи Биг Брадър направи грешка като изгони Пацо. angry.gif Заради шоуто което прави, трябваше да го гледаме поне още една седмица. Със какво ще ни забавлява Диана със коремаси ли angry.gif Пацо беше интересен на зрителите и въпреки това го изгониха- ама тази работа със SMS-те не ми харесва нещто казват ти еди си какъв е резултата и ние трябва да вярваме angry.gif Всичко на този свят е лъжа. :yanim: Все пак Биг Брадър определя на кого да даде парите от нашите SMS-и, не ние зрителите- Запомнете това.

Редактирано от handcream (преглед на промените)

Моето мнение е че снощи Биг Брадър направи грешка като изгони Пацо. angry.gif Заради шоуто което прави, трябваше да го гледаме поне още една седмица. Със какво ще ни забавлява Диана със коремаси ли angry.gif Пацо беше интересен на зрителите и въпреки това го изгониха- ама тази работа със SMS-те не ми харесва нещто казват ти еди си какъв е резултата и ние трябва да вярваме angry.gif Всичко на този свят е лъжа. :) Все пак Биг Брадър определя на кого да даде парите от нашите SMS-и, не ние зрителите- Запомнете това.

Пацо Фйешъна...не знам но на мен не ми беше интерес по абсолютно никакъв начин. Кое му е интересното - страхотната му причесица ли? Или диалекта дето му трябва не дублаж, ами субтитри направо? Нямам нищо против него, обаче оставете на Диана корема, щото не всички вътре са манекени и не това е целта на шоуто, доколкото има такава.

Иначе за това второто си абсолютно прав/а.

:) Още повече, когато се нарушават грубо основни човешки права....

Да не говорим, че толкова ли му е културата на българина (направо ме е яд докато го пиша), че да се кефи на чуждото нещастие и на това, че някой го правят на маймуна.... Да обяснявам ли какво е "проекциата" като термин в психологията? angry.gif

Не мисля, че сме паднали толкова ниско, че да не можем да си намерим други развлечения, и честно да си кажа, това шоу като че ли се гледа от хора, които нямат личен живот (като кварталните клюкарки, дето си пъхат носа на всякъде) и от тези, които май не са чували изобщо за ценностна система....

Да ме извинят всички потребители на форума, но това е мнението ми за 3-то излъчване на предаването (то вече не би могло да се нарече шоу!!!)

:wors::wors::wors:

Невероятен пост, в който сте ни дали възможност да усетим философията Ви на живот, начина по-който си обяснявате нещата и степента на ограниченост

Едно голямо - :wors:Благодаряяяяяя!!! :wors:

С Уважение, Гледащ!

Бай Пущиняк Три - е те няаа такъв филм просто.

Средният коефициент на интелигентност е доста под абсолютната нула.

Няма друго място в бг където да са насъбрани толкова педеруги и кухи лейки.

За капак на всичко вкараха и бременна жена (тия хора няаат ни съвест ни морал ни нищо (явно и мозак нямат)).

Ще се изкефя само и единствено ако Павката вземе кинтите (ако има накрая нещо за взимане че както е тръгнало може и да дават :yanim: ) защото той е единствения който е точен със всичките.

Печелят пари, да ти кажа и за твоя коефициент на интелигентност може да се поразсъждава :) това 83 изненадва виж 93 по-добре би ти стояло

:ph34r::bye1::P

Невероятен пост, в който сте ни дали възможност да усетим философията Ви на живот, начина по-който си обяснявате нещата и степента на ограниченост

Едно голямо - :wors:Благодаряяяяяя!!! :wors:

С Уважение, Гледащ!

Когато става въпрос за гавра с физиологоични белези на индивида- това, как го наричаш, не говорим за поведение или начин на общуване, комуникация или изобщо сексуална ориентация (въпреки, че това също е право на личен избор и никой няма правото да се меси в чуждия такъв!)

Нямам какво повече да коментирам по темата- зрели и мислещи сте- това си е вашият избор :Pcool.gif

Дали да не спра да гледам предаването Биг Брадър докато, Светла не роди . ;) Абе това тази жена Светлана (бременната) как може да пуши цигари. angry.gif Ако беше във друга държава щяха, да я извадят преждевременно тази жена, и щтяха да я съдят за опит за убийство. :down: Та тя се опитва да отрови собственното си дете. angry.gif Нека се намесят дружествата за защита на децата и да я съдят тази жена. :clap: Защо ли си мисля че след като роди детето, тя ще продължи да го трови със токсичния цигарен дим. angry.gif Вие какво мислите.

Редактирано от handcream (преглед на промените)

Мисля, че Биг Брадър 3 е най-голямата простотия, която модерната телевизия в България е раждала с цел да забавлява затъпели и изпростели промити мозъци. Мъж-жена, "голям гей", морално и битово пропаднала и разложена бременна жена, селянин, селяк, "който плющи" и не знам още какви изкарани от п**ка си лелина малоумници и изроди. От друга страна, конкуренцията е два, не, пет, не, 100 пъти по-малоумна и отгоре на това и скучна.

Грехота е да не гледаш!

П.С. Handcream, заклет пушач съм , но съм адски съгласен с теб.

Редактирано от trancemasha (преглед на промените)

На мен също не ми харесва,не го одобрявам.Избрали са най-големите малоумници в цяла България.И какво беше това:"Очаквай неочакваното"?Сигурно Светлана ще роди в ефир,за да направят шоу,оперираха на Пеньо носа,за да направят шоу...3 или 4 пъти вкарваха психопата Панайот.А,извинявам се,ама вътре всички са ужасни,няма какво интересно да ни предложат.Най-тъпия Биг Брадър от всички.

Пълни малоумници са всички

Как може хората да се лъжат толкова лесно. Снощи трябваше един да напусне къщата. Обаче като видяха че хората гласуват angry.gifangry.gifangry.gif решиха да отложат за тази вечер изгонването на съквартирант от къщата. Как само го решиха и Ники Кънчев като каза че при равен резултат, няма да има изгонен веднага се досетих че ще кажат че резултатът е равен само и само да не изпуснат някой друг SMS. angry.gif Защо зрителите гласуват angry.gif защо си хвърлят парите на вятъра angry.gif Абе хора-дайте ги на мен тези пари които са ви толкова излишни че ги изпращате на Биг Брадър. Аз никога не съм гласувал и не виждам какво ще ме накара да го сторя. Снощи бяхме свидетели на поредния циркаджийски номер. Какво ли още ще измислят. :angry:

Аз пък се плаша от това как хората могат да гласуват за Гаро и да го защитават това се чудя аз...толкова гнусен тип! Въпросът не е че е гей, а че тъпа селска п...а ! Нищо че е от Пловдив, селенията е манталитет, а не е въпрос на местоживеене....

• Автор

Бременната Светлана роди бебето Амбър

Светлана от "Биг Брадър 3" роди здраво момичеце, което кръсти Амбър. Бебето проплака в "Шейново" и тежи 2, 960 кг. Зрителите на Нова тв ще могат да видят раждането в петък вечер.

След като Дия беше изгонена от къщата на Биг Брадър някои пророниха сълзи, други клюкарстваха. Боян се разплака след като Дия си тръгна от шоуто. Макар да не й обърна особено внимание, докато бяха заедно в риалитито, софиянецът-барман явно още жалее по своята голяма любов. Която, прочие, след края на шоуто снощи бе посрещната от друг мъж. Дали Ева ще успее да утеши Боян? Сега, когато Дияна я няма? Или Боян ще остане почтен към собствените си чувства, които с нищо не го теглят към майката на Евана? Лили пък обяви, че ще напусне шоуто, ако Борислав не престане да се държи така непоносимо с нея, след като тя чу призна, че освен него обича и бившия си приятел.

Източник: Монитор

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.