Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Как да върна WinRE в първоначалния дял?

Featured Replies

преди 1 минута, petie1 написа:

И аз чаткам Руски покрай Линукс нема как

?

Ти, сигурен ли си?

• Отговори 98
  • Прегледи 18,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Емил Костов
    Емил Костов

Ако съм хард диск или SSD в този компютър сам ще си отвия болтчетата, ще изключа кабелите и ще избягам в съседния град! 

• Още 10 теми пусни. Оправи си ID-то на дяла, защото явно не се разпознава като Recovery дял. Или задай буква, пусни командата и след това я махни. Или с DiskGenius безплатната: https://w

• Не, не съм. Нали точно това искаше. И точно на първата ти снимка Я ВИЖ ТИ на кой дял ти иска RETAIN - точно на 5! И ти казах да не работиш с командата: reagentc /setreimage /path \\?\GLOBALR

преди 14 минути, royalpiggy написа:

Упътванията от Майкрософт по отношение на проблема с актуализацията бяха за друго. Въпросните упътвания в момента няма да ми свършат работа.

Упътванията бяха относно създаване на нов дял, а аз искам да върна WinRE в стария дял. Това са две различни неща.

Виждаш ли се колко си ги разбрал упътванията?

В Линукс си имам всичко нужно за работа с дискове а и благодаря  за програмата :)

И аз чаткам Руски покрай Линукс нема как

За теб всички знаят че ти са от ясни, по ясни нещата. Но този чешит нищо не му е ясно. Купува си една мотика и в градината по цял ден. Може да стане култорист но не и IT специалист.

току-що, Звяра! написа:

?

Ти, сигурен ли си?

Сто процента

току-що, petie1 написа:

Сто процента

И какво общо има този лай..ян език със линукс?:angry:

току-що, Звяра! написа:

И какво общо има този лай..ян език със линукс?:angry:

Има яки статии

току-що, petie1 написа:

Има яки статии

Яки, яки, колко да са яки? 

Това нещо наречено руски език, няма абсолютно нищо общо с линукс !!!!!!!!

Руския линукс "елбрус" го видяхме всички какво представлява! Ти ако се напънеш, ще направиш 1000 пъти по читаво дистро от тяхното. 

"Упътванията бяха относно създаване на нов дял, а аз искам да върна WinRE в стария дял. Това са две различни неща."

И затова казваш че ти си на GPT а командата се изпълнява само през MBR

И аз съм ти написал по горе пост, който ти обяснява как да преобразуваш. Не съм уверен че си добре с празната си кратуна, тегля ти майната и върви където искаш!

"Системата иска да използвам команда, която е за MBR дялове, а моя дял е GPT.

Щом и това ти е проблем, погледни софтуера който ти дадох аз. Можеш, както си в работен режим с негова помощ да обърнеш GPT - to - във MBR.  Но това ти едва ли ще съумееш да го направиш, понеже след като ги предназначиш вече, тя ще изчака за твоето потвърждение. Евентуално, можеш да го забележиш, понеже процедурата все още не е приключила. Сега, горе най в ляво трябва след като си потвърдил че си съгласен, да натиснеш крайния горен ляв бутон на който пише продължи или нещо такова. Тя веднага ще се съгласи и започва процеса, а ти изчакваш за 20-30 секунди. Свърши ли, ще ти съобщи че операцията е изпълнена и всичко е правилно. Всяко действие от нейна страна се вижда на монитора в по малък прозорец. Сбъркаш ли - следва преинсталация на системата.

Ако мислиш че ще се справиш, почвай, ако ли не си уверен в себе си - не се захващай."

Това чете ли го бре или пишеш само да губиш на хората времето?

преди 3 минути, Звяра! написа:

Яки, яки, колко да са яки? 

Това нещо наречено руски език, няма абсолютно нищо общо с линукс !!!!!!!!

Руския линукс "елбрус" го видяхме всички какво представлява! Ти ако се напънеш, ще направиш 1000 пъти по читаво дистро от тяхното. 

Че то аз си  бях направил де....

Ами да има много хубави статии и за начинаеши и за н апреднали и за хакери абе интересно е особенно ако се разровиш из форумите им, няма ко да си кривя душата руснаците са добри в ИТ

Че то аз си  бях направил де....

Ами да има много хубави статии и за начинаеши и за н апреднали и за хакери абе интересно е особенно ако се разровиш из форумите им, няма ко да си кривя душата руснаците са добри в ИТ

Виж, ако искаш ги мисли за богове! Направи им икони и всеки ден им коленичи и се моли на тях, твоя си работа!

Само не обиждай труда на хората, като го свързваш нещо руско, като езика им. 

преди 7 минути, Звяра! написа:

Виж, ако искаш ги мисли за богове! Направи им икони и всеки ден им коленичи и се моли на тях, твоя си работа!

Само не обиждай труда на хората, като го свързваш нещо руско, като езика им. 

Младеж! Тук се намираш в технически раздел а не в политика или празни приказки. Ако имаш нещо за казване по темата - давай. Ако ли не върви да спиш. Темата дори не е в раздел Линукс, а във Windows. Няма ли да спреш вече да се излагаш като кифладжия?

преди 5 минути, Колев 74 написа:

Младеж! Тук се намираш в технически раздел а не в политика или празни приказки. Ако имаш нещо за казване по темата - давай. Ако ли не върви да спиш. Темата дори не е в раздел Линукс, а във Windows. Няма ли да спреш вече да се излагаш като кифладжия?

Screenshot_20240126_073731_com.opera.browser.thumb.jpg.4dd58da15bbf29c4fb40820ab2f8caac.jpgScreenshot_20240126_073731_com.opera.browser.thumb.jpg.4dd58da15bbf29c4fb40820ab2f8caac.jpgScreenshot_20240126_073952_com.opera.browser.thumb.jpg.b9c1d610df7ae0e224154a42de01b976.jpgScreenshot_20240126_073800_com.opera.browser.thumb.jpg.8f804b2058729d55ad4fbd19a67137e1.jpg

• Автор
преди 39 минути, Звяра! написа:

Screenshot_20240126_073731_com.opera.browser.thumb.jpg.4dd58da15bbf29c4fb40820ab2f8caac.jpgScreenshot_20240126_073731_com.opera.browser.thumb.jpg.4dd58da15bbf29c4fb40820ab2f8caac.jpgScreenshot_20240126_073952_com.opera.browser.thumb.jpg.b9c1d610df7ae0e224154a42de01b976.jpgScreenshot_20240126_073800_com.opera.browser.thumb.jpg.8f804b2058729d55ad4fbd19a67137e1.jpg

Змията хапе най-силно, когато знае, че умира.

@Колев 74 е много стар и знае, че дните му на този свят са преброени. В резултат на това знание, той е ядосан на света и е изпълнен с ярост.

Яростта и злобата идват от безсилието му да промени ситуацията.

Знае, че скоро ще бъде съден за злините, които е извършил докато е бил на Земята, и затова е така разярен и ядосан.

преди 13 минути, royalpiggy написа:

@Колев 74 е много стар и знае, че дните му на този свят са преброени. В резултат на това знание, той е ядосан на света и е изпълнен с ярост.

Знае, че скоро ще бъде съден за злините, които е извършил докато е бил на Земята, и затова е така разярен и ядосан.

Вместо да ръсиш глупости да беше си прочел инструкциите и обмислил

преди 19 минути, petie1 написа:

След като има пермишъни, явно няма knowledge...Я да си сложи един btrfs и да забрави за MBR :)

А за диска - понеже минах по твоя път да ти кажа че скрипта на М$ маха единия грешно създаден  дял. Ама беше още преди да отвориш 10 теми и съм забравил къде и как беше описано.Успех с намирането на решение -усещам че забавлението ще е пълно. Пак да напомня - дадоха ти се няколко отработени решения , но знам че това няма да те спре да намериш още едно не-работещо.

преди 1 час, Колев 74 написа:

Тук се намираш в технически раздел а не в политика или празни приказки. Ако имаш нещо за казване по темата - давай. Ако ли не върви да спиш.

Тя тая тема вече стана като в дрън дрън та прасссс благодарение на IT Грух. А, Зверо не го закачай,че ще си изтрие поста ,че и профила после ... 😄

преди 1 час, Звяра! написа:

Spoiler

Чай да го цитирам,че има навика да трие после ... 

• Автор
преди 14 минути, kosyo написа:

След като има пермишъни, явно няма knowledge...Я да си сложи един btrfs и да забрави за MBR :)

А за диска - понеже минах по твоя път да ти кажа че скрипта на М$ маха единия грешно създаден  дял. Ама беше още преди да отвориш 10 теми и съм забравил къде и как беше описано.Успех с намирането на решение -усещам че забавлението ще е пълно. Пак да напомня - дадоха ти се няколко отработени решения , но знам че това няма да те спре да намериш още едно не-работещо.

За какъв script става въпрос? Покажи го, на го видя.

преди 40 минути, petie1 написа:

Да ти кажа аз вече загубих мисълта му. Първо това , после онова ... тема след тема. Ми да ги трие тия дялове, да ги преоразмерява програми и инструменти бол.

Грух Грух , тема след тема. 

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

на 27.01.2024 г. в 1:30, B-boy/StyLe/ написа:

Това за мен ли е? Нещо се опъва. :)

Ти пробваш през cmd пробвай през черната дъска или git bash😁

преди 14 минути, Недко1975 написа:

Ти пробваш през cmd пробвай през черната дъска или git bash😁

Имах предвид, че автора на темата се опъва. Аз мислех, че го написа в тази връзка: относно Jim Beam-a. :)

преди 4 минути, B-boy/StyLe/ написа:

Имах предвид, че автора на темата се опъва. Аз мислех, че го написа в тази връзка: относно Jim Beam-a. :)

не сме се разбрали

нали пиги иска команда... та му дадох насока да ти се довери и да почерпи

Ах картечница де! Как ми се иска да я използвам! 

преди 18 часа, royalpiggy написа:

1. Никога не говори подобни глупости и 2. Не се знае, може да си заминеш преди Колев! 3. Колев, не е изпълнен с ярост, а мрази простотията и дивотията! 

За Грухи Биоса трябва едно ей такова

Bo ратан

И после цял в градината да маха с тва

0504010066-motika-s-dyrvena-dryjka-150h3

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.