Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Да споделим тест на притежавания твърд диск

Препоръчан отговор

Публикувано изображение

segate 7200.9

Редактирано от pit (преглед на промените)
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• 3 седмици по-късно...

Публикувано изображение

Тестван е на същата конфигурация , на която съм тествал по-горе постнатите seagate и hitachi.

P.S Това не бих си го сложил в домашния комп.

Успех Публикувано изображение

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Топличък Публикувано изображение

то за топлото ми е ясно като е на теста вдига до 43градуса макс иначе си е 35-38градуса.азапоказанията на скороста ?
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

http://img408.imageshack.us/img408/3793/clp13nf7.jpg

Това добре ли е?

Редактирано от Nightmare (преглед на промените)
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте! Ето го и моя диск. Струва ми се доста топъл, като се има предвид, че съм махнал страничния капак на кутията Публикувано изображение.

Публикувано изображение

Публикувано изображение

1) Active: UDMA Mode 5 (Ultra ATA/100)

2) Buffer: 16384 KB

Някой от напредналите ползватели може ли да каже как да анализира графиката, а не само на цифрите, появяващи се в ктая на теста. Предварително благодаря

Редактирано от Attila (преглед на промените)
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Единия е сата 2 и е Хитачи 250 гб 8 мб кеш.Другия е Макстор АТА-133 8 мб кеш на 3 години е и си ли4и :P Имам едно въпросче на Хитачито смарт капабилити е изключено какво означава и да го пусна ли??????????

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Имам едно въпросче на Хитачито смарт капабилити е изключено какво означава и да го пусна ли??????????

S.M.A.R.T-Самоуправление за мониторинг, анализ и отчетност Технологията, или SMART, е система за мониторинг на компютъра твърдите дискове за откриване и доклад за различните показатели за надеждност, с надеждата за предвиждане на неуспех.

добре е да го включиш за да си наблюдаваш статуса на диска...

Редактирано от coolmeen (преглед на промените)
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте! Тази програмка не ми тръгва на 64 бит.Виста,преди мисля че съм я подкарвал ама не даваше температурата,кажете някоя сходна,дето да показва температурата на хардовете. Благодаря ви.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Ей го и моя новият:

Ето го стария за сравнение:

agentpat на какво дъно си го боднал, щото има много голяма разлика в Burst Rate?

Ами старичко е вече дънцето ми: Epox EP-4PCA3+

Преди 4-5 години си беше нещо....Но сега вече...

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Публикувано изображение

Зле ли е това?! :clap:

И как да го оправя да ми е по-добро Публикувано изображение

Редактирано от skylamer (преглед на промените)
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• 2 месеца по-късно...

Maxtor 6E040L0 40GB UDMA/133 7200RPM 2MB IDE HDD

Публикувано изображение

и аз съм с такъв Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение

ако няма проблем някой да сподели резултати на новите WD3200AAKS или WD6400AAKS

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...