Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Какво би станало със света, ако нямаше религии?

Featured Replies

преди 5 минути, _Aumi_ написа:

..

Със сигурност големите корпорации ще яхнат вълната и работят усилено за внедряване на тези технологии. До година-две пазарът ще се препълни с такова синтетично месо. 

https://glasove.com/skandalyt/bil-geyts-vsichki-bogati-drzhavi-tryabva-da-preminat-na-100-km-sintetichno-meso

Разбира се, в такъв случай съм противник на Прогреса😀, смятам да ям естествено месо, а когато принудително го направят много скъпо....... аз бях и ловец и капани слагам, имам знанията и опита.Ще ловя дивеч, коля и разсфасовам, а ако и това свърши, тогава излизам на лов за хора, здравословно живели вегани😁

• Отговори 136
  • Прегледи 10,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• На талибаните, малибаните ще им трябват още няколко века да догонят по брой убити най-кръвожадната религия - християнската.

• Мечо Хубавеца
    Мечо Хубавеца

Това човек дали да има деца е личен избор. Аз нямам и никога не съм искал да имам. Жена ми също не иска. А съм доста над 50 години...

• Технологични висоти, но за принизено население. Принизена, унизена и в последствие претопена средна класа превърната в неширокоскроена и ограничена <обслужваща класа>................. какво се х

Публикувани изображения

• Автор
преди 10 минути, _Aumi_ написа:

Хората ги отглеждат с цел. Ако те не ги развъждат за облагите които им носят, те нямаше да се раждат. Така че, раждат се заради хората и живеят заради тях, защото човекът ги развъжда с цел да ги използва.

До година две, пазарът ще бъде залят и цената ще е много ниска. Работи се в тази посока, вярвай ми.

Със сигурност големите корпорации ще яхнат вълната и работят усилено за внедряване на тези технологии. До година-две пазарът ще се препълни с такова синтетично месо. 

https://glasove.com/skandalyt/bil-geyts-vsichki-bogati-drzhavi-tryabva-da-preminat-na-100-km-sintetichno-meso

image.jpeg.a625c04af6d64f8f10eb13f26c58f7b2.jpeg

Бил Гейтс: Всички богати държави трябва да преминат на 100% към синтетично месо

Ами да. Ако не бяха хората трилиони прасета и агнета нямаше да се родят. Без насрещна престация това няма как да стане. Писах ти за острова с човекоядците. :)                    А дано, ама надали. :)

преди 49 минути, Anzhel Dimitrov написа:

Епа какво да ти кажа , последното куче , което ме ме ухапа , никой повече не го видя. Странно защо ли , и аз не мога да си обясня причините за това 😅.

Ти защо не му даде и другият си бут да го ухапе и него? 

преди 3 часа, _Aumi_ написа:

Човекът е егоистично същество, и единственото което го интересува е най-вече неговият стомах или облагите които му носят животните.

При наличието на толкова изобилие от храна днес, убийството на животни, особено отглеждането им в огромни ферми превърнати в заводи за убийства, е неетично и не е в съзвучие със съвремието ни.

Значи кучетата не те обичат ...интересно защо!? Защото може би си много добър и безгрешен!🤣

Злите кучета и заразените с бяс - не ме харесват. И причината е че само като ме видят и разчитат мислите ми - а те са : Човека е връх на еволюцията , в която еволюция ,при застрашаване на живота и здравето на човека - застрашаващият фактор трябва да бъде елиминиран . 

Разберете ме всичките . Никога няма да кажа , че едно животно  е по умно от човека. И няма да допусна някакво животно застрашаващо здравето ми или живота ми да бъде живо. По скоро съм съгласен да елиминирам и защитниците му .

преди 34 минути, Anzhel Dimitrov написа:

Злите кучета и заразените с бяс - не ме харесват. И причината е че само като ме видят и разчитат мислите ми - а те са : Човека е връх на еволюцията , в която еволюция ,при застрашаване на живота и здравето на човека - застрашаващият фактор трябва да бъде елиминиран . 

Разберете ме всичките . Никога няма да кажа , че едно животно  е по умно от човека. И няма да допусна някакво животно застрашаващо здравето ми или живота ми да бъде живо. По скоро съм съгласен да елиминирам и защитниците му .

Е, тук вече се разкри и обрисува колко си "добър, хуманен и безгрешен"... а уж говореше, че трябва да се прави само добро.

Кучетата надушват отдалече хората, които имат неприязън към тях и никога не нападат безпричинно.

преди 4 часа, Мечо Хубавеца написа:

Представи си, че всички по света станем вегетарианци. Би ли ми описала последствията?  Според мен човек има право да убива животни, само които е отгледал. Може да не е лично той, а да е платил за тях. Ловът би трябвало да е разрешен само за хищници и при изключителни случаи. Домашното животно плаща с живота си, затова че е родено и отгледано благодарение на човек.

Те големите животни са нямали нищо против да ни похапват , но еволюцията на човека е в крайна сметка , че хубавото месо изпечено аланглле си е доказана марка . 

Епа ти я животни по фермите ,да не са отгледани от извънземни. Или мравките отглеждат месодайни животни. Аз лично винаги си плащам за месото. 

Не знам що ми цитираш Дънов , като някой като стане дъновист вече съжалява за това ,че не е посрещнал изгрева на езерата. Ае стига бе нщдънпвостите повечето са бездетни.

преди 2 минути, Anzhel Dimitrov написа:

Не знам що ми цитираш Дънов

Не е толкова важно в случая кого цитираме, а какво цитираме ... но ти така и не разбра посланието.

• Автор
преди 2 часа, Anzhel Dimitrov написа:

Те големите животни са нямали нищо против да ни похапват , но еволюцията на човека е в крайна сметка , че хубавото месо изпечено аланглле си е доказана марка . 

Епа ти я животни по фермите ,да не са отгледани от извънземни. Или мравките отглеждат месодайни животни. Аз лично винаги си плащам за месото. 

Не знам що ми цитираш Дънов , като някой като стане дъновист вече съжалява за това ,че не е посрещнал изгрева на езерата. Ае стига бе нщдънпвостите повечето са бездетни.

Не цитирам Дънов. Това са мои мисли. Щом отглеждаш, продавай или коли и продавай, или коли и яж...Твоя работа.

Е, тук вече се разкри и обрисува колко си "добър, хуманен и безгрешен"... а уж говореше, че трябва да се прави само добро.

Кучетата надушват отдалече хората, които имат неприязън към тях и никога не нападат безпричинно.

Епа аз защитавам измамените , излъганите , инстинкта ми за самосъхранение не включва прошка за болни зли кучета , които си мислят ,че могат да отвоюват територия от човек . Това че се е отвързало бясното куче и е гладно поради глад , не му прощава застрашаване на здравето и живота на човека . По между другото подгоних и едно куче,което се разлая по едно дете и уплаши детето , след няколкото седмици започна да ръмжи по едно друго дете защото детето не му даваше хот док . Та това куче без да съм го видял че хапе , а просто уплаши две деца , също никой вече не го видя . 

Да ,. Можеш да си вземеш куче , и с негова помощ да си правиш изводи за хората 😅.

Не е толкова важно в случая кого цитираме, а какво цитираме ... но ти така и не разбра посланието.

Мъка ,мъка , прегледах го набързо , и запомних ,че дънов предрича ,че някога хората ще станат , вегани 😅 и всичко ше се изпълни с любов . До тогава има много време , ако се случат изобщо тези неща. За веганите може и да додрапате до някакво мижаво повишение на процентите , но в крайна сметка , когато се разгледаш ,че месоядните , всъщност са с по добра генетика , физика и с повече успехи - веган културата ви ще изчезне( примерно ,не съм видял нито едно военно подразделение в ,което се хранят на веган диета ). А за ,това че всичко ще се изпълни с любов - тази теза изгърмя дори при тези ,които спряха марихуаната .

преди 1 час, Мечо Хубавеца написа:

Не цитирам Дънов. Това са мои мисли. Щом отглеждаш, продавай или коли и продавай, или коли и яж...Твоя работа.

То трябва да питаме виетнамците , които са идвали да работят тука в Дупница навремето . Старите хора казаха , че всички улични кучета са изчезнали за един месец  от пристигането на първият влак с работници виетнамци . По между другото във Виетнам , има ферми за кучета , щото там на грил са голям специалитет . Значи можело някой друг да ги храни , и друг да го яде , кучето . 😅😅😅

преди 7 часа, Мечо Хубавеца написа:

Ти защо не му даде и другият си бут да го ухапе и него? 

Нема шанс . На доста хора с големи кучета , съм ги предупреждавал да им слагат наморниците ,особено ако има малки деца около нас , а един настояваше че кучето му никога няма да ухапе , и му казах ,че ако ухапе някой ще го държа него отговорен. Тоя па ми отговори, абе ти знаеш ли кой съм аз ? И аз го питах ,кой е ? Но той не ми отговори, явно и той не знаеше кой е .  

преди 5 часа, Anzhel Dimitrov написа:

примерно ,не съм видял нито едно военно подразделение в ,което се хранят на веган диета

:lol6:няма и да видиш! защото веганите по принцип са против насилието и идеите им са несъвместими с военолюбието.

То трябва да питаме виетнамците ,

Виетнамците като цяло са атеисти и не ги вълнуват идеи като Карма и ненасилие, така че трудно ще откриеш при тях вегани или вегетарианци. 

Да ,. Можеш да си вземеш куче , и с негова помощ да си правиш изводи за хората 😅.

Имали сме и в момента имаме няколко кучета и говоря от личен опит. Хората които не обичат кучета са доста особени и кучетата ги надушват от километри. Така че, не се сърди на кучетата, а първо се запитай защо не те обичат. 

преди 38 минути, _Aumi_ написа:

и в момента имаме няколко кучета

И те ли са веганни?! :) 

Ауми, и ти не се сърди на хората които ядат месо. ;) НО, не ги считай за твари!!! 

Отделно това има и котки. Аз не правя разликата както при животните, а така и при хората кои са добри и кои лоши. И атеистите и религиозните хора са равни пред Бог, т.е. къде по-точно Бог е визирал, че човек не трябва да яде месо?! :) 

п.п. И не ми излизай с номера, че из писания или Библията го е заръчал. :) 

p.s. В момента чакам баба маца да поеме към ту вечността:

image.png.ed37e3f161ba5b6f55ba8c0572e1c35e.png

Към @Мечо Хубавеца 

Ако нямаше религии, то хората щяха да умират като животните, т.е. гледката щеше да е:  Лешояди или диви зверове как оползотворяват плътта.

Та, и ти Мечо ще си хубав до време, а после .... кой ще те погребва или ще "ухаеш" на комшиите?! :)   

преди 14 минути, dioib написа:

, т.е. къде по-точно Бог е визирал, че човек не трябва да яде месо?

Дълбоко в съвестта ни.

Когато еволюираш, ще спреш да ядеш животни. Дотогава можеш да се прераждаш още много пъти. 😆

преди 1 минута, _Aumi_ написа:

Дълбоко в съвестта ни.

Когато еволюираш, ще спреш да ядеш животни. Дотогава можеш да се прераждаш още много пъти. 😆

Това ще е след като напусна този свят. До тогава ще си обичам вратна или пилешка пържола, но вратната е от врата на прасе, докато пилешката е от бут. :) 

Ке се видим на оня свят! До тогава в този аз ще постъпвам като подобие на Бог! :) 

Аз казах! 

п.п. Потвърдиха ми днес, че за Великден ще има агнешко! :) (Както повелява българската традиция). :) 

преди 7 минути, dioib написа:

п.п. Потвърдиха ми днес, че за Великден ще има агнешко!

Няма да те питам каква е връзката на агнешкото с Великден, или с възкръсването на Христос, който бил умрял за три дни ... само! 🤣

преди 6 минути, _Aumi_ написа:

Няма да те питам каква е връзката на агнешкото с Великден, или с възкръсването на Христос, който бил умрял за три дни ... само! 🤣

Връзката е елементарна тази година - Великден е на 5.5, ъм хергьовден на 6.5. :) 

image.thumb.png.ff7fab8c9be5e446c58e930300e63afe.png

преди 7 минути, dioib написа:

Връзката е елементарна тази година - Великден е на 5.5, ъм хергьовден на 6.5. :) 

Значи Исус е възкръсвал на различни дати, след като всяка година е различно. Да не говорим, че по арменските и католически календари, е още по-различно.

преди 6 минути, _Aumi_ написа:

Значи Исус е възкръсвал на различни дати, след като всяка година е различно. Да не говорим по арменските и католически календари, че е още по-различно.

Не, елементарно е: Месеците не са 13, т.е. някои ако обичаха числото 13 навремето, то щеше да е на точен ден, но уви хората не подлежат на еволюция, а живеят с предразсъдъци за прераждания! :) 

преди 9 минути, _Aumi_ написа:

Да не говорим

Ауми, жена си, не си знаеш цикъла ли? :) Или си вече в месо пълзъ??? 

.....Карма и ненасилие, така че трудно ще откриеш при тях вегани или вегетарианци. 

.....

Хахах, глупости. Хранителната диета се определя от по-важни неща от вярвания, религии. Познавам хора, родени убийци, на които и работата им е свързана с човешки съдби- някои са вегетарианци. Мой колега и един от най-добрите приятели е вегетарианец- но е Безбожник.Много народ от елитите са вегетарианци, примерно оня банкер с няколкото сърдечни операции и нови сърцам сороса е вегетарианец в момента. Колин Пасуъл е вегетарианец в последните поне 25 години. Киларито клинтъна и тя от десетилетия е вегетарианка и пр. за други известни не се сещам............, а имате един лилав Главен Лаборант, убав човечец -КостоФФ-Мавъра и около него едни мишоци.

преди 2 часа, dioib написа:

...

Ако нямаше религии, то хората щяха да умират като животните, т.е. гледката щеше да е:  Лешояди или диви зверове как оползотворяват плътта.

Та, и ти Мечо ще си хубав до време, а после .... кой ще те погребва или ще "ухаеш" на комшиите?! :)   

Хахах, в едни от древните религии , актуални и днес в индийско, и района, някъде в подножията и самите хималаи, , както и при някои <индианци> , мъртавците са оставяни да ги глозгат лешояди и зверове, , някои се плаща или помолва специализирани услуги от човек , който разчленява трупа на парчета , по-лесно да го погълнат лещоядите.

п.п. Аз съм си завещал тялото да помогне на младите колеги-студенти по медицина.Ще го приберат и обработят за да служи по антомични упражнения и обучение.

преди 2 часа, _Aumi_ написа:

Дълбоко в съвестта ни.

Съвеста няма общо с яденето на животни.Напротив, обратното на съвестта, нашата вродена <арогантност> ще ни накара да не ядем месо и в крайна сметка , ще се появи <новото здраво момче в квартала> ,  което изобщо няма да яде😀

• Автор
преди 9 часа, Anzhel Dimitrov написа:

Мъка ,мъка , прегледах го набързо , и запомних ,че дънов предрича ,че някога хората ще станат , вегани 😅 и всичко ше се изпълни с любов . До тогава има много време , ако се случат изобщо тези неща. За веганите може и да додрапате до някакво мижаво повишение на процентите , но в крайна сметка , когато се разгледаш ,че месоядните , всъщност са с по добра генетика , физика и с повече успехи - веган културата ви ще изчезне( примерно ,не съм видял нито едно военно подразделение в ,което се хранят на веган диета ). А за ,това че всичко ще се изпълни с любов - тази теза изгърмя дори при тези ,които спряха марихуаната .

То трябва да питаме виетнамците , които са идвали да работят тука в Дупница навремето . Старите хора казаха , че всички улични кучета са изчезнали за един месец  от пристигането на първият влак с работници виетнамци . По между другото във Виетнам , има ферми за кучета , щото там на грил са голям специалитет . Значи можело някой друг да ги храни , и друг да го яде , кучето . 😅😅😅

Нема шанс . На доста хора с големи кучета , съм ги предупреждавал да им слагат наморниците ,особено ако има малки деца около нас , а един настояваше че кучето му никога няма да ухапе , и му казах ,че ако ухапе някой ще го държа него отговорен. Тоя па ми отговори, абе ти знаеш ли кой съм аз ? И аз го питах ,кой е ? Но той не ми отговори, явно и той не знаеше кой е .  

В Калифорния е пълно с вегани, някои с много добра физика.                        След като не ги хранят, значи ловуват без ловен билет неправомерно и в разрез със законите. Иначе не съм против и тук да има ферми за кучета, но със санитарни изисквания. Какъв християнин си, като не даваш другия бут да ти захапят? Онзи е трябвало да те попита какъв си, че да го държиш отговорен, а не знаеш ли кой е.

преди 2 часа, _Aumi_ написа:

Значи Исус е възкръсвал на различни дати, след като всяка година е различно. Да не говорим, че по арменските и католически календари, е още по-различно.

То и 25.12 не е Рождество Христово, а е около седмица по-рано....

преди 3 часа, dioib написа:

И те ли са веганни?! :) 

Ауми, и ти не се сърди на хората които ядат месо. ;) НО, не ги считай за твари!!! 

Отделно това има и котки. Аз не правя разликата както при животните, а така и при хората кои са добри и кои лоши. И атеистите и религиозните хора са равни пред Бог, т.е. къде по-точно Бог е визирал, че човек не трябва да яде месо?! :) 

п.п. И не ми излизай с номера, че из писания или Библията го е заръчал. :) 

p.s. В момента чакам баба маца да поеме към ту вечността:

image.png.ed37e3f161ba5b6f55ba8c0572e1c35e.png

Към @Мечо Хубавеца 

В Северна Корея като няма религии така ли става?         Мечо ще го замразят след повече от 50 години и след още около 50 ще го отмразят и съживят. :)

преди 1 час, laplandetza написа:

Хахах

Това го знаят вече и четири годишните. :) 

Специален по здрав за тебе:

Твоето желание на се различава от желанието на фараоните. :) -> Нема лошо, но я предпочитам мравките да ме ядът! :) -> В Балкана имам мравуняк, но първо да си изпълня съпружеските си задължения, т.е. да погреба жената по християнски, пъ после ке информирам наследниците ми. Хм, естествено ще спретна документацията, за да не направя беля на младите като ще ме разчленяват и дават на мравките. :) Ако пък ги е гнус, то у село знам кой да ангажирам с тази дейност. :) (И из гробарите имам "свои" ора). :)  

преди 22 минути, Мечо Хубавеца написа:

В Северна Корея

Писнало ми е за Северна и Южна Корея да правите реклами! :) 

Мечо, ти не давай акъл, а ходи 

да предложиш адекватно на берковската принцеса решение, че има проблем явен! :) 

преди 7 часа, _Aumi_ написа:

Така че, не се сърди на кучетата, а първо се запитай защо не те обичат. 

Аз съм имал куче. 

Не се сърдя на кучетата. Но ,когато видиш как куче напада малки деца или възрастен човек , си сменяш мнението. Следя изкъсо инцидентите с кучета и всяка година стават , особено с малки деца. Кучетата са си вътрешно вълци , като изключим малките породи като Йорки, Бигъл , пинчер , и тем подобни , които са прекрасни животни. Познавам кучетата и знам че в един момент започват да са агресивни ( особено ако са гладни ) . По едно време глутниците започнаха да нападат и налитат всички ,които минаваха през центъра на Дупница по тъмно , ама младежите взеха нещата в свои ръце . Хората дори при хубаво време си хващаха такси за 500 метра ,щото кучета лаели ,особено като са с малки деца, които правят резки движения и пищят. По тъмно в най големият жилищен квартал преди време хората не смееха да си пускат децата да играят пред блоковете. Е нещата се промениха доста , като нахапаха няколко човека ,които се връщат от дискотеките или заведенията ,щото на следващия ден ухапаните се връщаха при кучетата и то не да си подадат и другия крак .  

преди 8 часа, _Aumi_ написа:

:lol6:няма и да видиш! защото веганите по принцип са против насилието и идеите им са несъвместими с военолюбието.

Имали сме и в момента имаме няколко кучета и говоря от личен опит. Хората които не обичат кучета са доста особени и кучетата ги надушват от километри. Така че, не се сърди на кучетата, а първо се запитай защо не те обичат. 

Виж сега , какво става ? 3 войни между държави , и една вътрешно- гражданска . Назрява и четвърта война. 

Войните започват съвсем безобидно, от спорове , на кой стоката му е по добра . Представям си те в каква изолация живееш и не виждаш какво става около теб. Ти колкото и да се бориш за ненасилие , няма да ти се получи , историята го е доказала. Сигурен съм ,че ако почне третата световна война , веган културата и борбата за ненасилие ще изгърми. Хипитата изчезнаха почти, защото като се напушват стават като вейки и от една песница трябва да му викаш линейка. Хипитата не са построили един кенеф , отгоре на всичкото си мислят че някой трябва да им дава пари и да ги издържа , за да може те да се забавляват.  Е ,тук в Дупница няма хипита ( и по принцип в България ) . Хипитата са се позиционирали около местата на ,които раздават помощи .

Няколко хипита идват един път и ми викат,,, ние си изгубихме парите , може ли да ни купите билети за София ? " , питам ги ,, какво предлагате ? " те започнаха с някакви обяснения как били слязли от влака да разгледат и си изгубили парите .  Едната беше хубавка , и и викам ,,, искаш ли да спасиш групичката си , като дойдеш с мен да се повозиме до едно място , повече от половин час няма да се бавим , даже ако искаш теб ще те откарам до София и ако имаш време ще минем през Сапарева Баня до един хотел " , те се смутиха и се оказа че имат пари за билети , момчетата хипарчета как имаха усмивки на лицата си ,малко се намръщиха все едно им е умрял роднина , но момичето засия и чак се обърна поне няколко пъти с усмифка ... Та те така те, ако бях някой лабилен щях да им дам пари и после да ми се подиграват зад гърба .

Ама на , пари само за църкви давам - вече . Всяка помощ без да са ми работили е безсмислена, защото помагащият индивид отслабва , а другия който взема помоща става по силен.  Тука в Дупница няма ,много просяци и улични артисти, щото при нас не предат тия. Един просяк ми вика ,, имаш ли 50 стотинки да ми дадеш ? " , викам му ,, да а ти ? " той ме погледна погледна и почна да ми се обяснява ,, как ако имал винаги щял да ми даде " , и аз му казах ,,, добре като имаш 50 стотинки , ела и ми дай " . 

Слуховете че ще почва 3 - та световна , ме накараха , да се въоръжавам и да давам пари за оръжия , а скапаняците ,които нямат пари да се оправят ,, е им Германия , Брюксел - там ще ги нахранят ,облекат и ако са ЛГБТ даже може да си намерят и нещо да правят любов ,че и да работят най - древната професия " 

Та те така те .

преди 6 часа, laplandetza написа:

Киларито клинтъна и тя от десетилетия е вегетарианка и пр. за други известни не се сещам............

Адолф Шикългрубер

преди 1 час, Anzhel Dimitrov написа:

...

Та те така те .

След всички тези истории, които разказваш, отлично описваш себе си ... и надеждите ти да живееш в някакъв вечен рай, ми се струват много далечни и напразни.

преди 56 минути, witness написа:

Адолф Шикългрубер

https://the-vegan.org/558/веги-митове-хитлер-е-бил-вегетариан/

преди 1 час, _Aumi_ написа:

След всички тези истории, които разказваш, отлично описваш себе си ... и надеждите ти да живееш в някакъв вечен рай, ми се струват много далечни и напразни.

https://the-vegan.org/558/веги-митове-хитлер-е-бил-вегетариан/

Разбери ,че ако не можеш да се защитаваш , и елиминираш заплахите за живота ти и здравето , даже няма кой интелигентен да те хареса .

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.