Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ПП Величие и новите месии

Имате ли доверие на новите месии Ивелин Михайлов и Николай Марков? 58 гласували потребители

1. 1. Имате ли доверие на новите месии Ивелин Михайлов и Николай Марков?

• Да!
      20%
    • Не!
      36%
    • Може би
      6%
    • Шегуваш ли се?
      36%

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

Не знам какво наскачахте. Не се заяждам, а казвам, че за ветрогенератор се правят проучвания, къде колко духа средшногодишно, а не дали месец/два има силен вятър. Не е просто да се забучи където ни е кеф и "сега чакаме".

И пак питам без да се заяждам - някой помни ли онези първите край Сливен кога ги сложиха? Наистина не се сещам, а откак се помня са там.

• Отговори 5,6k
  • Прегледи 247,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Истината е важно да се чува и разпространява, независимо кой е стигнал до нея пръв или се е осмелил да я изкаже от свое име.

• Joss Bomon
    Joss Bomon

Аз лично съм гласувал за Възраждане, а това което се случва с Величие е или една голяма измама и сцена на глупост, или сценарий, за който трябва да се изгледа представлението до края, за да се коменти

• Знам, знам. Отивам. Исках само да си запазя това за 800-те хил. лева, да си го чета в трудни моменти.   едит: Те са. Отворих вратата, за да изпъдя муха и вместо нея влязоха

Публикувани изображения

преди 18 минути, parmobil написа:

Не знам какво наскачахте. Не се заяждам, а казвам, че за ветрогенератор се правят проучвания, къде колко духа средшногодишно, а не дали месец/два има силен вятър. Не е просто да се забучи където ни е кеф и "сега чакаме".

И пак питам без да се заяждам - някой помни ли онези първите край Сливен кога ги сложиха? Наистина не се сещам, а откак се помня са там.

https://streamable.com/4gk01y

преди 1 час, В. Велев написа:

Защо не вземеш да се гръмнеш тогава? 

Мери си приказките, момче. Въобще ли не се осъзнавате...

Така ли ве учи Ивелин? Така ли ще оправяте България?

преди 8 минути, The Lone Star написа:

Мери си приказките, момче. Въобще ли не се осъзнавате...

Осъзнаваме се.

Ти като не вярваш на хората, какво очакваш да ти кажа? Хвани гората тогава или на самотен остров. Какво правиш м/у хората?

преди 4 часа, miro20 написа:

За съжаление няма ценз при гласуване за електората

За лошия матриал ли ?

Боцко Мафиоцко си намери майстора, аз ви казах. Написаното стои.

За всеки, който декларира, че ще откъсне на Бойко чепките ще гласуваме. Отмъщение на лошия матриал, тъй му кажи.

Ако Ивелин ни излъже и направи ортаклък с него, ще дойде друг, ще гласуваме за него. Като обиждаш непознати, чакай лоша карма.

преди 4 часа, parmobil написа:

Не се заяждам

Аха, не се заяждаш. Само дето се правиш, че не си забелязал, и издребняваш. Също както и в темата за короната. Само се заяждаш и се правиш на неразбрал.

Идеята е, че Прокопиев ги буче, където му падне и се кани да надупчи цяла България. Как точно не се заяждаш ?

преди 7 минути, Реджеп Иведик написа:

Идеята е, че Прокопиев ги буче, където му падне и се кани да надупчи цяла България. Как точно не се заяждаш ?

Не ги бучи "където му падне", а където има смисъл. Нали целта е да има печалба от тези ветрогенератори? А и Прокопиев може да прави, каквото си иска!

преди 3 часа, Реджеп Иведик написа:

За лошия матриал ли ?

Боцко Мафиоцко си намери майстора, аз ви казах. Написаното стои.

За всеки, който декларира, че ще откъсне на Бойко чепките ще гласуваме. Отмъщение на лошия матриал, тъй му кажи.

Ако Ивелин ни излъже и направи ортаклък с него, ще дойде друг, ще гласуваме за него. Като обиждаш непознати, чакай лоша карма.

Пожелавам и на теб и на всички останали излъгани шарани да имате фризьорка като неговата

:giggle1:

Както казах по  назад ... ми тъпи сте.... :getout:

преди 3 часа, Реджеп Иведик написа:

бай дъ уей, това си беше стар фейк... ама виждам си шаран лапащ фейкове... :

https://yurukov.net/blog/2009/rechta-na-borisov/

Цитат

никъде не се изричат думите „лошият човешки материал“. Жалко е, че се налага да се разяснява една реч след като масово в медиите се изкривяват думите му. Той говори за това как БСП и ДПС са си изградили силен електорат и са успели да го „зомбират“ в политическия смисъл да думата за да гласува за тях. Дава пример как пенсионерите очакват едва ли не да се върнат „старите времена“. Също така говори как обществото очаква да се появи някои лидер и магическа пръчица да оправи нещата. Пълния запис може да чуете на сайта на Атланта.bg.

и

Борисов сам изпратил запис за „материала” на ЕК - България - DarikNews.bg

Освен ако не си от "зомбирания" електорат на БСП и ДПС за които всъщност говори ББ

За това ли му "искаш чепките" ??

:hush:

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

преди 5 часа, В. Велев написа:

Истината е една. Не е важно кой я казва.

Дали?
Предупреждение: не отваряйте, ако вече твърдо сте решили да гласувате за Величие.

Spoiler

преди 1 час, MZ/X написа:

Дали?
Предупреждение: не отваряйте, ако вече твърдо сте решили да гласувате за Величие.

Покажи скритото съдържание

Нали уж беше за пари ?

Ся като видяхте зора, можем да го гледаме безплатно.

Що го пуснахте безплатно ?

Са, тролове, и Славиту се е включил в атаката, ма няма аз да ви я търся, сами си вършете работата.

Уж "Величие" нямало да влезе пък, ко тана то...

След запалването на офиса най малко 25 %

преди 5 часа, Реджеп Иведик написа:

Са, тролове, и Славиту се е включил в атаката, ма няма аз да ви я търся, сами си вършете работата.

Уж "Величие" нямало да влезе пък, ко тана то...

След запалването на офиса най малко 25 %

Бих заложил на 2.5%
След вчерашното видео, което когато го привършвах имаше към 8000+ гледания и 1000+ единодушни коментара - величие са измамници.
Скоропостижното сваляне на това 2:45 часа журналистическо разследване няма да им помогне да прикрият какво са вършели.

То и до тази сграда е българското училище, има и друга сграда, която е за служителите на посолството. Но въпреки, това стоиш си на улицата, когато отидеш в посолството.

60 процента от заплатата ти отива за наем. Берлин има голям проблем с наемите и строежите. Вярно е.  Доста се оскъпиха жилищетата. Ако не се лъжа, защото вече се отказах да търся жилища отдавна. 1 стая е към 1000 евро... повече, а преди беше към 300 евро.

преди 8 минути, MZ/X написа:

Бих заложил на 2.5%
След вчерашното видео, което когато го привършвах имаше към 8000+ гледания и 1000+ единодушни коментара - величие са измамници.
Скоропостижното сваляне на това 2:45 часа журналистическо разследване няма да им помогне да прикрият какво са вършели.

https://www.segabg.com/hot/category-bulgaria/stolipinovo-i-maksuda-sa-tvurdo-gerb-fakulteta-se-razcepi

ПППП и ГЕРБ отново си купуват роми. Хвани си Покемонче.

Ash Ketchum Bea GIF by Pokémon

Конкуренцията на Ленчето Парапета от ПППП, Славена Точева от ГЕРБ, Дениз Хайрула от ДПС...Звезделина Каравелова от Възрждане.

3cc55cb96b9721618ce66a8b44b8c641.jpeg

Детелина Парушева. :)

photo_2024-05-01_16-24-54.jpg

преди 1 час, MZ/X написа:

Бих заложил на 2.5%

Последно като гледах, бяха към 120000 гледания, 15000 коментара и 6000лв дарения за по-малко от 24 часа.

на 20.10.2024 г. в 17:15, Реджеп Иведик написа:

Аха, не се заяждаш. Само дето се правиш, че не си забелязал, и издребняваш. Също както и в темата за короната. Само се заяждаш и се правиш на неразбрал.

Друже, наистина не се заяждам, а питам за ветрогенераторите около Сливен някой помни ли кога ги сложиха? Имам чувството, че едва ли не от дете ги помня като ходехме към морето.

преди 30 минути, parmobil написа:

Друже, наистина не се заяждам, а питам за ветрогенераторите около Сливен някой помни ли кога ги сложиха? Имам чувството, че едва ли не от дете ги помня като ходехме към морето.

Става въпрос да не се слагат на плодородни земи. Ивелин Михайлов няма нищо против фотоволтаици и ветрогенератори, но да не се слагат на плодородни земи. В Сливен са в балкана сложени ветрогенераторите. Там има един проход в който "се шибат" ветровете и е идеално за това.

Сигурно много забавно е протекла ситуацията преди да свалят видеото. :giggle1:

Ивилинин се обажда на Киро: - Бат киро, седмица преди изборите сме, лошо стана сега с това видио, дай да мислим как да го свалим!

Киро: - Ни съ бой ивилине, ти да знаеш, аз нищу не разбирам, ама везко ги разбира нещата, ши му кажа там нещо да дукладва - мукладва, ши изчезни поние ду избурите.

Везко: - Ама бат кириле, то аз мога да го страйкна видиуту ама то тъка има шанс после и нас да страйкнат...

Киро: - Страйкнеш - мрайкнеш, мрайкнат - страйкнат, ни мъ интересувъ, казал съм ти че нищу не разбирам, ти само действай там без да питаш, колкуту ду избурити да издържи иначи и двамата ши загазим!

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.