Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ПП Величие и новите месии

Имате ли доверие на новите месии Ивелин Михайлов и Николай Марков? 58 гласували потребители

1. 1. Имате ли доверие на новите месии Ивелин Михайлов и Николай Марков?

• Да!
      20%
    • Не!
      36%
    • Може би
      6%
    • Шегуваш ли се?
      36%

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

• Отговори 5,6k
  • Прегледи 247,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Истината е важно да се чува и разпространява, независимо кой е стигнал до нея пръв или се е осмелил да я изкаже от свое име.

• Joss Bomon
    Joss Bomon

Аз лично съм гласувал за Възраждане, а това което се случва с Величие е или една голяма измама и сцена на глупост, или сценарий, за който трябва да се изгледа представлението до края, за да се коменти

• Знам, знам. Отивам. Исках само да си запазя това за 800-те хил. лева, да си го чета в трудни моменти.   едит: Те са. Отворих вратата, за да изпъдя муха и вместо нея влязоха

Публикувани изображения

преди 20 часа, Реджеп Иведик написа:

преди 18 часа, В. Велев написа:

ех ех ех ... И вие станахте като трола Филипофффф.

Дето копипейства рашистка пропаганда но без коментар, защото хем знае че работи за загубена кауза , че копира фейкомети и малоумна фашпизоидна пропаганда, ама пусто, трябва по задължение да излива и излива тази пропаганда, която дори не си я гледа сам. :)

Че и вие.. беззъбо си злобеете и много добре разбирате че Ивелин яко ви измами с неговите пирамиди и схеми, но се чувствате като онези обикновенни простички хора  хвърлящи пари в торбички  измамени от телефонните измамници .

стокхолмски синдром....

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

преди 1 час, miro20 написа:

рашистка пропаганда

Ти на кого се осмеляваш да викаш рашист бе, Троле рашистки ?

Аз секи ме знае, че съм най за Украйна. Още от началото на войната ви казах, че Касапина Путлер ще загуби войната.

Вожда ти Бойко Борисов е рашист и доказан криминален престъпник лежал в чешки затвор.

Аз лично от първо лице отидох в братска славянска Украйна по време на войната, да помагам в износа на зърно изпод кървавите лапи на Касапина Путлер.

Ти кажи сега защо вожда ти Бойко Борисов пие мазно турско кафе в скута на Дебелян Пеевски ?

Има достатъчно депутати, които ще подпишат жалбата на партия "Величие".

преди 6 часа, miro20 написа:

Дето копипейства рашистка пропаганда но без коментар,

Коментарът е излишен!

Ти ако не можеш да вденеш за какво става въпрос не обвинявай мислещите и разсъждаващите.

преди 1 час, Реджеп Иведик написа:

Радев клекна пред Пеевски

По-голяма глупост не можеш да изтърсиш.

Радев е единственият, който винаги се е противопоставял на Пеевски!

Радев беше първия, който заяви, че има големи съмнения относно честността на тези избори.

Радев няма друг вариант по закон освен да свика НС.

Но това по никакъв начин не пречи да се сезира КС.

Абе чета ги сега - Видеозаписите от камерите на които се виждат манипулации не можело да се приемат като повод за касиране на изборите и изобщо не можело да бъдат фактор за каквото и да е.
Та тук изниква въпроса - За какво са аджеба тия камери тогава? Само да 'абат токо?

преди 1 час, M.Николов написа:

По-голяма глупост не можеш да изтърсиш.

Кой го казва.

Няма смисъл да го защитаваш. Да дигне юмрука, кат не може по закон.

А, да свика незаконно избран парламент законно ли е ?

Ся ще видите, че не само е клекнал на Пеевски, ми и свирка му върти биля.

Румен Радев: Сезирането на Конституционния съд е шанс за партиите да укрепят доверието в Народното събрание

"Сезирането на Конституционния съд (КС) е техен шанс, на партиите, да укрепят доверието в парламента. Това каза пред журналисти президентът Румен Радев на въпрос ще поиска ли касиране на изборите. Доверието в парламента зависи от техните действия в подкрепа на честността на вота, заяви още държавният глава.

Парламентарни сили, които влизат в новото 51-во Народно събрание, изразиха различни позиции относно евентуално касиране на изборите. Някои от формациите се обявиха за цялостно касиране на парламентарния вот, който се проведе на 27 октомври, а други изразиха позиция за частично касиране. Две от партиите поискаха повторно преброяване на гласовете.

Моите действия ще зависят от това какви реални стъпки и дали ще предприемат партиите в Народното събрание, отговори Радев на въпрос дали ще сезира Конституционния съд. Законодателят неслучайно е предоставил 15 дни срок, за да може обстойно да се изследват всички твърдения и мотиви, които биха оправдали един толкова сериозен акт. Всички трябва да знаем, че укрепването на парламентаризма е пряка отговорност на политическите партии, коментира Румен Радев."

преди 2 минути, Реджеп Иведик написа:

А, да свика незаконно избран парламент законно ли е ?

Ся ще видите, че не само е клекнал на Пеевски, ми и свирка му върти биля.

Показваш единствено, че не само си тъп, но и прост!

С нищо не помагаш на "Величие" в случая.

Проф. Пламен Киров призова за нов Изборен кодекс

"Той допълни, че има изход от настоящата ситуация – атакуването на КС не спира решението на ЦИК, която е обявила избраните народни представители. След решението на КС може да видим парламент с изцяло нов състав, по мнението на проф. Киров."

преди 3 минути, M.Николов написа:

Показваш единствено, че не само си тъп, но и прост!

Отговори ми на въпроса, кат съм прост. Да ме ограмотиш.

Да свика незаконно избран парламент законно ли е ?

Кое точно не разбра?

преди 6 минути, M.Николов написа:

"Той допълни, че има изход от настоящата ситуация – атакуването на КС не спира решението на ЦИК, която е обявила избраните народни представители. След решението на КС може да видим парламент с изцяло нов състав, по мнението на проф. Киров."

преди 2 минути, M.Николов написа:

Кое точно не разбра?

Ако не го свика, кой ще му иска импийчмънт, че не го е свикал ?

Делян Пеевски ли ?

Трябва ли да похарчим Росен Миленов и другите луди глави, щото на президента му треперят баджаците ?

преди 30 минути, Реджеп Иведик написа:

Ако не го свика, кой ще му иска импийчмънт, че не го е свикал ?

Делян Пеевски ли ?

Има си законови процедури.

Нали искаме да се спазва законът?

Дали изборите са били законни или незаконни ще се произнесе КС.

преди 30 минути, Реджеп Иведик написа:

Трябва ли да похарчим Росен Миленов и другите луди глави, щото на президента му треперят баджаците ?

Не, просто трябва да изчакаме решението на КС.

Да запазят енергията си за след това, ако се наложи.

Това не пречи да се протестира при откриването на НС.

Но мирно и в рамките на закона.

преди 1 минута, Bubbles написа:

Който е в ръцете на тиквата АКА Шиши...

Всъщност не, Президента попълни квотата си като избра 2-ма нови конституционни съдии.

https://www.capital.bg/politika_i_ikonomika/pravo/2024/11/01/4697228_trimata_novi_konstitucionni_sudii_sa_galina_toneva/

преди 5 часа, M.Николов написа:

Радев е единственият, който винаги се е противопоставял на Пеевски!

Радев беше първия, който заяви, че има големи съмнения относно честността на тези избори.

По полека, ще се подмокриш от толкова лиги по зеления мухъл.Нито е единствен, нито е правел нещо против Пеевски.

Чорапа игра с юмручето в синхрон с Черепа и малоумните му агитки които изкара и се възхищаваше колко лесно се манипулира тълпата "по т'ва фейсбука.."

:hush:

преди 9 часа, Реджеп Иведик написа:
преди 11 часа, miro20 написа:

рашистка пропаганда

Ти на кого се осмеляваш да викаш рашист бе, Троле рашистки ?

Аз секи ме знае, че съм най за Украйна. Още от началото на войната ви казах, че Касапина Путлер ще загуби войната.

Много си се изнервил че си избрал измамника за "идол".

Като ще ме цитираш, цитирай ме правилно . Думите ми са :

И вие станахте като трола Филипофффф.

Дето копипейства рашистка пропаганда но без коментар, защото хем знае че работи за загубена кауза , че копира фейкомети и малоумна фашпизоидна пропаганда, ама пусто, трябва по задължение да излива и излива тази пропаганда, която дори не си я гледа сам. :)

Че и вие.. беззъбо си злобеете и много добре разбирате че Ивелин яко ви измами с неговите пирамиди и схеми, но се чувствате като онези обикновенни простички хора  хвърлящи пари в торбички  измамени от телефонните измамници .

стокхолмски синдром....

Говорех за Филипоффф с неговата рашистка пропаганда и как вие сте на същия принцип само че с измамника Ивелин и клиповете и пропагандата за него .

Понял ?

:hush:

преди 5 часа, В. Велев написа:

Дето копипейства рашистка пропаганда но без коментар,

Коментарът е излишен!

Ти ако не можеш да вденеш за какво става въпрос не обвинявай мислещите и разсъждаващите.

Още един дето ме цитира избирателно и неправилно.

Ама много сте изнервени заради измамника ви Ивелин :) :)

Че ис е пише "мислещ и разсъждаващ".

Осъзнайте един простичък ФАКТ - Няма как доверил се човек на измамника Ивелин и малоумния проект Величие, да е мислещ и разсъждаващ.

Това е нонсенс.

GboKGt3W8AAY_X-?format=jpg&name=medium

преди 8 часа, Реджеп Иведик написа:

Да цитираш пълния малоумник като този  пък е върха на простотията.

Не знам защо го величаят винаги като "бивш от ДАНС" , сигурно за авторитет, но тоя е бил там няколко месеца и са го изритали мноооого мнооого отдавна.

И няма как да е какъвто и да е авторитет с простотиите си .

:getout:

Все едно да цитираш Барековци, Ченци Чикагото, Ваня Григорова , лъжепопа атанас Стефанов ли беше от Израждане и подобни ...

преди 49 минути, miro20 написа:

Още един дето ме цитира избирателно и неправилно.

Нямам време да ти цитирам всичките глупости дето пишеш.

Иска ти се да е неправилно, но не е. Много е правилно даже.

преди 50 минути, miro20 написа:

Ама много сте изнервени заради измамника ви Ивелин

Отдавна съм изнервен заради мафията, която управлява България. И ти подкрепяш точно нея.

А точно заради Ивелин Михайлов съм обнадежден, че има начин да се справим с вас и той го посочва и води борбата.

Всички тролове скоро ще изчезнете. Като ви спрат кранчето от американското НПО за което работите.

преди 22 минути, В. Велев написа:

Нямам време да ти цитирам всичките глупости дето пишеш.

Иска ти се да е неправилно, но не е. Много е правилно даже.

Отдавна съм изнервен заради мафията, която управлява България. И ти подкрепяш точно нея.

А точно заради Ивелин Михайлов съм обнадежден, че има начин да се справим с вас и той го посочва и води борбата.

Всички тролове скоро ще изчезнете. Като ви спрат кранчето от американското НПО за което работите.

Няма да изчезнат, баце. Невъзможно е. Тия са от полезните идиоти. Вярват си, баси.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.