Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Лъжеучителя Петър Дънов.

Featured Replies

преди 8 часа, The Lone Star написа:

Според мен Дънов е бил нещо като нашия Анжел сега. След сто години и за него може да се говори така. Е, ще трябва да се постарае малко повече, разбира се.

Е не при бялото братство , за да блъскаш , треба да ходиш на палатки на езерата , а в Анжелизъм се поръчват по телефона примерно или се посещава нощен клуб ( особено приятно е в стриптиз ) ...

• Отговори 109
  • Прегледи 10,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Търсещ истини
    Търсещ истини

Този казал, онзи казал... като оставиш настрана обобщенията, би ли разказал кое те отблъсква у Дънов, по възможност с цитати. Доколкото съм го чел, у него няма възхвала на сатаната, така че мнението н

• Емил Костов
    Емил Костов

Остава да обясниш и защо в името на Христос има милиони избити и да видим кой е сатаната! Колкото до Дънов, това си е просто една секта, както и още хилядите други, които се поддържат умишлено за мало

• Емил Костов
    Емил Костов

Никога не е имало милиони избити в името на Христос - Я ПАК! Хайде прочети си сам историята, няма смисъл да ти търся материали. За справка - Света Инквизиция. Да, зверствата не са дело на БОГ, но

Публикувани изображения

преди 13 часа, Anzhel Dimitrov написа:

Съжалявам за сестра ти , но за нея атеистите , най - вероятно ги мисли за заблудени души , както ти мислиш че вярващите са заблудени .

Стани поне малко вярващ , за да сте на някаква еднаква вълна със сестра си .

Болестно състояние , но не съвсем , тя се надява че ,, прекрасното чудо наречено - човешки живот " няма да има край ...

Съвсем си изгубиха разсъдъка със съпруга и - откакто са вегани и вегетарианци.   Много се били пречистили.   Ходят на мероприятия на бялото братство.   За нищо не може да се разчита на подобни хора. Те са заблудени егоисти. 

преди 20 минути, attj написа:

За нищо не може да се разчита на подобни хора. 

А защо ти трябва тяхна помощ? Не си ли независим?

Те си имат свои възгледи и ако не се бъркат в твоите и не застрашават живота си... свободни са. Примерно аз не одобрявам живота на ЛГБТ, но не разчитам на тях. Да си бъркат където искат. При това СПИН, венерически и пр. дори застрашават живота им.

А иначе, Бялото братство е секта като секта. Имат свои вътрешни обичаи, които навън се смятат за неприемливи. Мои познати измежду тях са доста положителни хора в директни отношения. Има ги всякакви.

преди 6 минути, Търсещ истини написа:

А защо ти трябва тяхна помощ? Не си ли независим?

Те си имат свои възгледи и ако не се бъркат в твоите и не застрашават живота си... свободни са. Примерно аз не одобрявам живота на ЛГБТ, но не разчитам на тях. Да си бъркат където искат. При това СПИН, венерически и пр. дори застрашават живота им.

А иначе, Бялото братство е секта като секта. Имат свои вътрешни обичаи, които навън се смятат за неприемливи. Мои познати измежду тях са доста положителни хора в директни отношения. Има ги всякакви.

Имаме наследственост и е необходимо разбирателство.   Изоставиха баща ни да умира -само аз с грижи  до последно бях с него.     Никога няма да им простя за тяхното сектанство.     Иначе не ми пука за друго - имам повече пари и имоти от неадекватници като тях.    Забравям ги.    Аз имам сестра само по документи.    Мога наследствеността да я оставя на децата ни.   Дядо им така каза - всичко да се подели по равно между внуците. Следващото поколение да се договаря.   Тази секта уврежда мозъци, според мен. 

преди 34 минути, attj написа:

Тази секта уврежда мозъци, според мен. 

Като атеист мога да кажа това и за религиите, но си мълча, защото това е личен избор. Щом се чувстват добре и им помага в живота ... Много родители се борят за децата си, много ги губят, някои дори смъртоносно. Добре, че поне Бялото братство не дрогира или принуждава към самоубийство. Зеленчукоядството ако им е най- големия грях, с мед да ги почерпим. 

Мисля, че не е редно да спориш с тях за вяра и религия, но да поддържаш толерантни семейни отношения. В това можеш да ги подкрепиш, като не ги отхвърляш заради някой си Дънов. Естествено е да пращаш поздравления за празниците, съпроводени с топли думи за обич, то е нещо добро. Да се отчуждаваш по сектантски, значи да си сектант.

Родът мисля, е по- важен от вярата. Ама имало "време разделно", айде няма нужда!

преди 1 минута, Търсещ истини написа:

като не ги отхвърляш заради някой си Дънов.

Умно казано!   Ама те са си егоисти-шматки и без Дънов.

преди 12 минути, attj написа:

Ама те са си егоисти-шматки и без Дънов.

Значи учението на Дънов не е допринесло за това да са шматки.

Ако една религия или учение не те прави по-добър, но те прави по-лош отколкото си, значи е вредно.

Но ако ти си си лош по рождение, религията не е виновна. Всеки намира в религиите това, което носи в себе си. 

преди 1 час, Anzhel Dimitrov написа:

Е не при бялото братство , за да блъскаш , треба да ходиш на палатки на езерата , а в Анжелизъм се поръчват по телефона примерно или се посещава нощен клуб ( особено приятно е в стриптиз ) ...

Значи твоите глупости, които наричаш религия, се основават преди всичко на блъскането и платената "любов".

Само не мога да разбера защо петниш името на Твореца, приписвайки му собствените си примитивни нагони?!

преди 6 минути, _Aumi_ написа:

Значи учението на Дънов не е допринесло за това да са шматки.

Ако една религия или учение не те прави по-добър, но те прави по-лош отколкото си, значи е вредно.

Майката на баща ни навремето казваше,  че сме наследници на богомили отпреди 1000 години и всички те сега били богонемили.      Баща ми казваше -това е измислица и всички атеисти са реалисти.     Глупости на богомили-богонемили също не са ми интересни.   Имаме само един живот!  

преди 3 часа, attj написа:

Съвсем си изгубиха разсъдъка със съпруга и - откакто са вегани и вегетарианци.   Много се били пречистили.   Ходят на мероприятия на бялото братство.   За нищо не може да се разчита на подобни хора. Те са заблудени егоисти. 

Къде са тези мероприятия ? 

преди 2 часа, _Aumi_ написа:

Значи твоите глупости, които наричаш религия, се основават преди всичко на блъскането и платената "любов".

Само не мога да разбера защо петниш името на Твореца, приписвайки му собствените си примитивни нагони?!

Епа за неплатена ли да ти говоря , ич да не е все някой на някого ще плати . Замисли се - единствено ако го направиш със случаен минувач ще е безкористно ( въпреки че със случаен минувач може и да си платиш в лекарства после , или по лошото некой СПИН да ти помогне да се преродиш в цвете например . ) ...

Защо пък да го петня , за това че ,, завършена любов "  е най - големият дар с който може да те възнагради Бога - ли ?

преди 3 часа, Търсещ истини написа:

Да си бъркат където искат. При това СПИН, венерически и пр. дори застрашават живота им.

Зависи , след изследвания за 74 лева може да си блъскаш без проблем ,ако си сигурен че другия няма нищо - аз така правя ...

Примерно са против ако си от малцинствата ...

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.