Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ПРОАКТИВЕН МАЙНДФУЛНЕС: ПЪТИЩА КЪМ ПСИХИЧНОТО БЛАГОПОЛУЧИЕ И ПРОЦЪФТЯВАНЕТО

Featured Replies

преди 1 час, Theros написа:

Точно показваш защо сме к...нска нация. Ето това ме дразни, не рамус. 

Правиш забележки на @ramus за обиди , а ти направо сипеш обиди срещу нацията ,защото не приемат твоето изложение за осъзнатостите на буда и хинди ...

• Отговори 74
  • Прегледи 3,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Понеже видях първоначалното заглавие на темата, разбирам, какво имаш предвид. И аз също се чудя дали този свръх-академичен стил на изразяване е необходим или е израз на показност и е използван тенденц

• щастие лесно се постига  когато си глупав и не искаш нищо  колкото повече искаш и ставаш умен толкова повече  нещастието идва  също и съобразяването с  други хора и мнение те прави нещастен

• защо, това да не прилича на един форумен случай, при който пльосването на цитати от любимата му книжка било "нормално участие" сред форум. Освен това - липсата на коментар е и защото цитиращият т

преди 1 час, Anzhel Dimitrov написа:

Правиш забележки на @ramus за обиди , а ти направо сипеш обиди срещу нацията ,защото не приемат твоето изложение за осъзнатостите на буда и хинди ...

Пишеш глупости. Няма смисъл да се обяснявам. В понеделник ще се консултирам с адвокат, за да разбера дали мога да съдя администраторите за клевети от типа, че съм бил зависим. Явно модераторите приемат такива думи за нормални, а те могат да съсипят нечий живот при определени обстоятелства. В моя случай не могат, но в подобна безотговорност няма никакъв морал и чест. 

В понеделник ще се консултирам с адвокат, за да разбера дали мога да съдя администраторите за клевети от типа, че съм бил зависим.

Още утре бе човек, то не се търпи вече.Как може да чакаш до понеделник.

преди 2 часа, Theros написа:

Пишеш глупости. Няма смисъл да се обяснявам. В понеделник ще се консултирам с адвокат, за да разбера дали мога да съдя администраторите за клевети от типа, че съм бил зависим. Явно модераторите приемат такива думи за нормални, а те могат да съсипят нечий живот при определени обстоятелства. В моя случай не могат, но в подобна безотговорност няма никакъв морал и чест. 

Това че се обясняваш е гледна точка на друг аспект . Обяснението във форума се нарича - ,, защита на теза " . Точно това е смисъла на форума https://www.kaldata.com/forums/.  , а именно ,че се търси истината ,  особено когато се говори за нещо ,което включва дилема в себе си.   @_ramus_ е спаринг - партньор ( поне за мен ) и намирам смисъл , че ставам все по - добър в защита на тезата си благодарение на него . 

Критики трябва да се търпят , защото понякога имат доза истина ,малко или много ...

преди 2 минути, Anzhel Dimitrov написа:

Това че се обясняваш е гледна точка на друг аспект . Обяснението във форума се нарича - ,, защита на теза " . Точно това е смисъла на форума https://www.kaldata.com/forums/.  , а именно ,че се търси истината ,  особено когато се говори за нещо ,което включва дилема в себе си.   @_ramus_ е спаринг - партньор ( поне за мен ) и намирам смисъл , че ставам все по - добър в защита на тезата си благодарение на него . 

Критики трябва да се търпят , защото понякога имат доза истина ,малко или много ...

Значи наистина съм бил наркоман и ако отида на психиатър ще ме освидетелства, защото съм с психични проблеми. За мен това са лъжи и налагане на лош имидж, но щом за теб е критика - ок. Останалото ще го спестя.

Значи наистина съм бил наркоман и ако отида на психиатър ще ме освидетелства, защото съм с психични проблеми. За мен това са лъжи и налагане на лош имидж, но щом за теб е критика - ок. Останалото ще го спестя.

Е за тези обиди , като : наркоман , психични проблеми - си абсолютно в правото си , да си търсиш правата . И модераторите наистина трябва да наказват за тези обиди , а не го правят , незнайно защо .

Ти си добър съфоруюник , и те подкрепям напълно за твоето негодувание спрямо - ненаказаността на @_ramus_ , особено за обидите наркоман и психар ....

Аз Рамус рядко го чета защото е доста деструктивен . Особено в твоя @Therosслучай 

Аз Рамус рядко го чета защото е доста деструктивен . Особено в твоя @Therosслучай 

, но това е сигурно защото вижда по - развит идвид от него , или пък ревнува .

на 9.01.2025 г. в 8:37, Solly написа:

И не е само тази тема. 

Нито една негова тема няма развитие. Все пак за целта трябва да има лични разсъждения и позиция, а не само цитиране на фермани без да се изрази лично мнение по поставената тема.

Човека може да иска да си сформира мнение и след това да се изрази ( както направи в раздела ,, религия мистика езотерика ) .

на 10.01.2025 г. в 14:50, Theros написа:

Изживявам се като човек влизащ във форума да прекара част от свободното си време

:)  бебчо - ако в т.н. от теб "свободно време" ти сееше посланията си и наливаше от свещената си книжка тия дивотии... ти си по-изтрещял отколкото досега си показвал.

Колкото измислици и лъжи си налял през годините, колкото мрънкане и недоволства, под театралния си претекст че си "защитник на вярващите" и радетел на красотата, възвишеността и духовността... Само и само да се изживяваш в театъра си... който иначе бил просто "запълване на свободно време".

Никой не ти се вързва на номерата, може би защото са толкова инфантилни.

И... какво толкова ако някой просто си дадеше ясна сметка че текста в антрето НЕ Е ЗА НЕГО и не е според него - най-малкото заради компетентност? :) Но не - тук всяка мишка се надува че "имала мнение".

Хем точно твои са думичките как "тук всеки гледал да пише, ако ще и пълни глупости да са" (цитирам от друга тема по памет). И да - ти си писал пълни глупости, но само и само да се изходиш някъде си... И твоите думички винаги са "духовни, посланически", но са обобщаващи всички други, сред които ти не си. Именно това ти е инфантилната игричка "борец за права, свободи, справедливост и защитник на вярващите и религиите".

преди 23 часа, Anzhel Dimitrov написа:

Обяснението във форума се нарича - ,, защита на теза "

това са пълни глупости и театрални пориви за имитации.

ТЕЗА е нещо, на което местните комплексари никога не са имали, нито знаят какво значи. Така че, да излизате с номера "просто защитавам тезите СИ" всъщност е защитавам вярванията  и компенсациите си.

ОБЯСНЕНИята нямат нищо общо с ТЕЗАта. Те са просто "опити за когнитивни нагласени дрешки, които имитират нещо, което да прилича на "обяснение". Отгоре на всичко - вие нямате свои обяснения, а както и вярванията ви, така и "обясненията" са или заготовки или микс от тях. Вашата роля е само да се проектирате наготово или допълнително да си ги нагодите за според вас си.

Вие не можете да отличите понятията ВЯРВАНЕ, УБЕЖДЕНИЕ, ТЕЗА, ЛОГИКА, АРГУМЕНТИ... само защото вътре в главите си сте обикновени невежи :деца" и се пънете да играете театър на 'възрастни'

преди 23 часа, Anzhel Dimitrov написа:

а именно ,че се търси истината

ооо, я стига с тоя инфантилен театър, деца. :) Какво е това "истина"? ЧИЯ ИСТИНА и защо му е? Защо нечия "истина" трябвало да се защитава и да се "търси"?

На кой си мислите да прекарате тия детски номера? какви права въобще се пънете да "търсите"...? Кой въобще се фантазирате че ви взима несериозно?

преди 4 часа, _ramus_ написа:

:)  бебчо - ако в т.н. от теб "свободно време" ти сееше посланията си и наливаше от свещената си книжка тия дивотии... ти си по-изтрещял отколкото досега си показвал.

Колкото измислици и лъжи си налял през годините, колкото мрънкане и недоволства, под театралния си претекст че си "защитник на вярващите" и радетел на красотата, възвишеността и духовността... Само и само да се изживяваш в театъра си... който иначе бил просто "запълване на свободно време".

Никой не ти се вързва на номерата, може би защото са толкова инфантилни.

И... какво толкова ако някой просто си дадеше ясна сметка че текста в антрето НЕ Е ЗА НЕГО и не е според него - най-малкото заради компетентност? :) Но не - тук всяка мишка се надува че "имала мнение".

Хем точно твои са думичките как "тук всеки гледал да пише, ако ще и пълни глупости да са" (цитирам от друга тема по памет). И да - ти си писал пълни глупости, но само и само да се изходиш някъде си... И твоите думички винаги са "духовни, посланически", но са обобщаващи всички други, сред които ти не си. Именно това ти е инфантилната игричка "борец за права, свободи, справедливост и защитник на вярващите и религиите".

това са пълни глупости и театрални пориви за имитации.

ТЕЗА е нещо, на което местните комплексари никога не са имали, нито знаят какво значи. Така че, да излизате с номера "просто защитавам тезите СИ" всъщност е защитавам вярванията  и компенсациите си.

ОБЯСНЕНИята нямат нищо общо с ТЕЗАта. Те са просто "опити за когнитивни нагласени дрешки, които имитират нещо, което да прилича на "обяснение". Отгоре на всичко - вие нямате свои обяснения, а както и вярванията ви, така и "обясненията" са или заготовки или микс от тях. Вашата роля е само да се проектирате наготово или допълнително да си ги нагодите за според вас си.

Вие не можете да отличите понятията ВЯРВАНЕ, УБЕЖДЕНИЕ, ТЕЗА, ЛОГИКА, АРГУМЕНТИ... само защото вътре в главите си сте обикновени невежи :деца" и се пънете да играете театър на 'възрастни'

ооо, я стига с тоя инфантилен театър, деца. :) Какво е това "истина"? ЧИЯ ИСТИНА и защо му е? Защо нечия "истина" трябвало да се защитава и да се "търси"?

На кой си мислите да прекарате тия детски номера? какви права въобще се пънете да "търсите"...? Кой въобще се фантазирате че ви взима несериозно?

Е сега твоите комплекси направо избухнаха . Ти си точно като един ,който имал диплома за доктор , а като го питах ,, Кои плодове , цитруси и зеленчуци са най - полезни ? " - той блокира , защото явно дори не се е замислял за значението на храната , за човека . Ама иначе знаеше че няма по велик от него , не е имало , и няма да има - самоче само той си знаеше , както сами  ти си знаеш някои неща ...

@Theros е сто пъти - най малко по добър от теб @_ramus_.

И това че @_ramus_ има покровителство , наистина не му дава право да нарушава всички писани и неписани правила  на възпитаното културно общуване , ама явно той има проблеми които постоянно се опитва да приписва на другите - проклет да е .

преди 12 часа, _ramus_ написа:

бебчо

Добре. И все пак ти какво точно написа по темата? Тъпият админ смени заглавието й, но то по-добре да си беще останало същото. Така че г-н Карабойчев, моля,  върнете старото заглавие: "Баси...'. То й подхожда. Подхожда и на вас, но може би сте прекалено прост за да го осъзнаете. Умишлено използвам думи, които знам, че са използнани към доста други потребители, докладвани са и са определени от модераторите като ок. 

Иначе майндфулнесът действително помага. В частност правилните очаквания и предварително изградената реакция помагат. Когато примерно си подготвен да очакваш от рамус всякакви изродщини, а от модераторите - безразличие и двоен стандарт (толеририращ простащината), е малко по-леко да им посрещнеш действията. Пак ми е неприятен 'допирът" с подобни "хора" и то доста неприятен, но когато е придвиден и очакван си е друго.

Всичко, което отнеме от другите, човек ще върне и то с най-доброто от себе си. А отнемането е в доста широк смисъл, вкл. и нанесената вреда...

на 12.01.2025 г. в 2:10, Anzhel Dimitrov написа:

Е сега твоите комплекси направо избухнаха

искаш ли да обясниш със свои думички какво значи "комплекси"... :)  Дори имаш и бонус - можеш да попиташ и бог първо да ти обясни.

на 12.01.2025 г. в 10:42, Theros написа:

Иначе майндфулнесът действително помага. В частност правилните очаквания и предварително изградената реакция помагат.

Ми как няма да помага :) - особено когато ако направим един весел тест да те пробвам с няколко въпроса ти точно какво схвана от статията в антрето... Понеже и ти също помагаш, владиката и вселенските учители и управители - пак така... Понеже ти си с чисто и добро сърце, чисти помисли... щото се готвиш да прескочиш до висшите сфери.

Идиотизмите които сипеш са просто лакмус за нищетата и безсилието... себичността и нелепостта на духовните ти маски. И понеже вече толкова години го играеш на "развиващ се" и "толкова много успял, научил, знаещ и разбиращ..."

Всеки път, когато изтрещиш се завърташ около "лошия рамус" и мрънкочетенето от "модераторите". Сега намеси даже и Калин... Е, може ли да си толкова смотан бре? :)

преди 19 минути, _ramus_ написа:

и какво значи "комплекси".

съчетание от качества водещето до негативни събития .

като пример 

жилищен комплекс

хора с различна психика навряни под общи покрив 

общите неща свършват зле .

обща улица

общ водопровод

обща   електрическа инсталация 

обща храна 

обща жена

на 11.01.2025 г. в 21:51, _ramus_ написа:

Вие не можете да отличите понятията ВЯРВАНЕ, УБЕЖДЕНИЕ, ТЕЗА, ЛОГИКА, АРГУМЕНТИ...

аз  съм убеден  в логическата  теза на аргументите и който не е  убеден просто да ми се довери и да вярва  в аргументите . защото истината е най-важна .

преди 18 минути, Banesc написа:

аз  съм убеден  в логическата  теза на аргументите и който не е  убеден просто да ми се довери и да вярва  в аргументите . защото истината е най-важна .

да попитам само от любопитство, не че нещо, но...:

Вие по принцип ли така сте си роден или така ви стана от гейминга? А може би от овощарството, след като дори обикновената черешова "дивачка" е с по-високо IQ  от напъните ви за коментари и демонстрацията на "високите ви" когнитивни качества и висоти.

Все по-изтрещял народ напира да си играе по разделите и темите в КАЛДАТА. Величието на една нация има отношение и към процента на изтрещелост на поданиците си... А картината сред социалния виртуал е доста показателна за нивото на тази изтрещелост.

преди 24 минути, _ramus_ написа:

след като дори обикновената черешова "дивачка" е с по-високо IQ  от напъните ви за коментари

аргументите ви не струват и 2 стотинки 

черешовата дивачка  няма функция IQ 

няма как да е с по -високо минимум сме  на равно

ама не сме понеже пиша  и чета  и разбирам 2 и 2  четри 

преди 55 минути, Banesc написа:

черешовата дивачка  няма функция IQ 

:) IQ няма функция и няма как да има. Вие също нямате "функция IQ". В този смисъл вашите "аргументи струват 0 стотинки".

преди 55 минути, Banesc написа:

ама не сме понеже пиша  и чета

Нейното е по-високо от вашето защото няма как и не може да се самозаблуждава колко "чете и пише дивотии като вашите". .

Все пак, моля, бихте ли отговорили откровено на въпроса - дали вие така сте се родили с тази когнитивна щета. Имате ли завършено средно образование, къде и с колко? Преподавателките ви са били доста затруднени навремето - с "с такива деца" и днешните учители им е много трудно да работят...

преди 2 часа, _ramus_ написа:

искаш ли да обясниш със свои думички какво значи "комплекси"... :)  Дори имаш и бонус - можеш да попиташ и бог първо да ти обясни.

Не , не искам да ти обяснявам на теб , защото моето лично мнение е че ти не ставаш за диалог .

преди 2 часа, _ramus_ написа:

Идиотизмите които сипеш са просто лакмус за нищетата и безсилието...

А ти какво написа, освен подобни глупави провокации? Точно твоето е идиотизъм. И не е само това по-горе. Поставяш оценки, но си прекалено тъп за да може да се говори за адекватност. Ето още един пресен пример на който мислех да не обръщам внимание, но като повдигаш въпроса за идиотизмите и идиотите:

на 11.01.2025 г. в 21:51, _ramus_ написа:

бебчо - ако в т.н. от теб "свободно време" ти сееше посланията си и наливаше от свещената си книжка тия дивотии... ти си по-изтрещял отколкото досега си показвал

Ето това е идиотизъм, тъпчо, а не което ти представяш за такова. Точно свободното време е подходящото да се занимавам с това, което ми е интересно. Не знам наистина ли си чак толкова прост или се надяваш, че липсата на логичност ще остане забелязана. Много обичаш да налагаш оценките си, надявайки се, че с непрестанното им повтаряне, те ще се приемат за истина. Само дето ти пак си все същия глупак.

преди 2 минути, Anzhel Dimitrov написа:

Не , не искам да ти обяснявам на теб , защото моето лично мнение е че ти не ставаш за диалог .

Той търси конфронтацията. Ти за него не си човек и си му важен само доколкото му предоставяш възможност да предизвика конфликт и дисонанс в теб. На извратеняка му доставя удоволствие, когато предизвиква раздразнение в другите. Точно противополложното на спокойствието, увереността и знанието, които един психолог дава на клиентите си. Точно противоположното на целта на майндфулнеса. И какво подобен човек може да напише точно в тази тема и с каква тежест ще е?

преди 59 минути, _ramus_ написа:

IQ няма функция и няма как да има.

като няма функция IQ  защо постоянно  го рекламират по телевизията ?

АРГУМЕНТИ БАТЕ

няма как да ме бутнеш  на аргументи

експерт съм по аргументи !

сега ще си намериш майстора !

преди 1 час, _ramus_ написа:

Имате ли завършено средно образование, къде и с колко?

само да кажа че учителката по логика  я затапих и ми писа   добър  4

понеже има  власт  а аз нямам

ако беше обратното  щях да я уволня за некомпетентност

АРГУМЕНТ!

направо ви ги троша дървените философи  като сухи клечки за разпалка на печка 

и още един аргумент за тва държавата е на тва дереже

ако имаше читави откровени учители и всякакви други държавни чантажии и  да кажат е браво 

провалих се ученика ме затапи 

щяхме да сме много напред а не затъващи в дъното на утайката 

пп имам  24 свидетеля  че затапих учителката по логика ....

то се водеше и философия  

и тва преди 20 години  представи си сега колко съм умен 

АРГУМЕНТИ !

на 10.01.2025 г. в 19:53, Theros написа:

Няма смисъл да се обяснявам.

Е... как ще има смисъл - много ясно че "няма", защото ти си обяснил вече толкова много работи. :)

преди 24 минути, Theros написа:

Поставяш оценки, но си прекалено тъп

преди 24 минути, Theros написа:

Точно свободното време е подходящото да се занимавам с това, което ми е интересно.

Бебчо... :) наистина ли тия лъжи са ти в ролята на лични заблуди или просто така - като ученичка си измисляш инфантилности в ролята на "обяснение"?

Ма какво да ти е "интересното" бебчо, след като тук си наливаш откъси от книжката и си играеш на духовен посланик, снасящ "послания" и именно това било "нормалното за форум"?

Кукуригуто няма как да мине за "интересно", освен това да ти намеря ли текстовете "как ти си вярващ и рамус е носителя на основното зло сред вярващите като ги склонявал към съмнения.

Ти си духовен колкото е водната чаша, бебчо. Цялата ти работа ( и интересното) е да си играеш на духовен герой по описание на подбран личен комикс.

Понеже това изхвърляне " с адвоката" е просто поредната ти лъжа и най-много е моментно пожелание, много ми се иска да надникна на една такава среща с "адвоката ти докато му представиш казуса си".... То верно и адвокат да си не е лесна работа - изтрещелите вместо на лечение отиват при адвокати... :)

преди 15 минути, Banesc написа:

АРГУМЕНТИ БАТЕ

:lol6:

преди 15 минути, Banesc написа:

като няма функция IQ  защо постоянно  го рекламират по телевизията ?

ти си пълно куку! Имало и още по-изтрещели "скрити лимонки" сред форума, ей!

преди 3 минути, _ramus_ написа:

ти си пълно куку! Имало и още по-изтрещели "скрити лимонки" сред форума, ей!

добри аргументи...

контара аргумент

читавите ги смятат за  куку

ама твойто не точно аргумент  а някакво  твърдение .

като валяк през асвалт   те минавам 

и е сега  те намирам по  ip  и ти завеждам дело ...

АРГУМЕНТ

обаче с кокошкари не се занимавам

пак отърва  кожата . 

аре ще  дойда след 2 часа  отивам до кауфландо на шопинг 

преди 22 минути, _ramus_ написа:

Е... как ще има смисъл - много ясно че "няма", защото ти си обяснил вече толкова много работи. :)

Няма как да знаеш какво и доколко съм обяснил, след като си тъпчо. Елементарна логика е, но на теб ти липсва. 

преди 27 минути, _ramus_ написа:

Бебчо... :) наистина ли тия лъжи са ти в ролята на лични заблуди или просто така - като ученичка си измисляш инфантилности в ролята на "обяснение"?

Пак опитваш да наложиш личните си представи за нещо повече от това, което са. Ти си този, който има нужда да порастне, а с голи думички и увъртания няма как.

преди 5 часа, Theros написа:

Няма как да знаеш какво и доколко съм обяснил

:lol6:Ма как ще знам... само ти ги знаеш - твоите представи, твоите обяснения, даже били и "гледна точка на езотериката"... Вероятно с "нормалното участие" чрез послания и наливки на малоумия от анонимни книжки, пълни с отживелици и надъхвации за комплексари и депресари. Ама те имали нужда, ама те само така имали цели и смисъл на живота си - това си е тяхна работа и техни си проблеми, а не на никой друг. А сред форумът да си направят теми специално за комплексари, депресари, зависими и направо изтрещели. И без това всички теми са станали заложници на няколко тотално изкукали пациенти.

преди 5 часа, Theros написа:

личните си представи за нещо повече от това, което са

:) за теб, за владиката, за висшите сфери и вселенската духовна йога ... може и да са "лични представите" на рамус. И главно защото така е удобно на бебчовците.

преди 10 часа, _ramus_ написа:

Ма как ще знам...

Фалшив си. Нямаш собствена светлина, а тази в другите често те дразни. Докато в хората има дисонанси, светлината им отслабва - това искаш, защото създава илюзията ти за контрол. Всичко това е от личността, от т.нар. лунно наследство/природа в теб. Страх те е да се погледнеш, защото отвътре няма нищо. Вкичко е отвън.

преди 15 минути, Theros написа:

защото създава илюзията ти за контрол

почват повторенията за "контрола"... :) поредните... Днес явно ще има доста от това и от личните изцепки със затвържденията. Тъпчото беше за вчерашния ден, днешния се пързаля по нанадолнището със твърдения и етикети - за отскок и с чисти помисли, благородни представни форми...

Всичко това е от личността, от т.нар. лунно наследство/природа в теб. Страх те е да се погледнеш, защото отвътре няма нищо. Вкичко е отвън.

Брей, брей! :lol6:Че рамус имал и "лунно наследство" - владиката каза, "ХАУ". Владиката "каза" и останалите глупости, с което го задъни в амнайста глуха, завалията!

Апропо - къде е адвоката ти... Айде че все пак общия цирк на КАЛДАТА също не е зле да се позабавлява... Адвоката - не знам за него, може би е въпрос на настроение...

Нямаш собствена светлина, а тази в другите често те дразни. Докато в хората има дисонанси, светлината им отслабва

Ей тва е най-смешното за днес - и затова го оставям за накрая. :lol6:Ти за светъл човек ли се имаш, бебчо... и по сценария тъмния сит рамус се дразни от светлите, чистите и недисонансните ... комплексари. Направо си светнал като "лед крушка"... Тук бебчовците били осветявали със духовна светлина и будност - поне през "свободното им време" и " докато се забавлявали" ( цитирам те по смисъл).

Бебчо, много си смотан душко, но това пък прави веселото.

преди 1 час, _ramus_ написа:

Тъпчото беше за вчерашния ден,

Още си тъп. 

Но да продължа по темата. Истинското спокойствие и безпристрастност идват със светлината от вътре. Само от нея. Другото е илюзия, изкривено отражение, студена лунна светлина. Ти нея я имаш. Но топлата слънчева светлина ти липсва. Тя идва от духа и от Бог, който трябв да намериш в себе си. А това, че не разбираш, че не вярваш, че не искаш си и твое право и проблем. Но то няма да те доведе до никъде. Това важи за всеки, просто използвам теб като пример.

Истинското спокойствие и безпристрастност идват със светлината от вътре. Само от нея...Тя идва от духа и от Бог, който трябв да намериш в себе си.

Пасторските ти напъни раждат само глупости, уверения и повторения, бебчо. :) Номерът - който не го приема/харесва/ допада и повярва... е някакъв си, обаче това не променяло че в искейпарската ти измишльотина това ти било "истина". Измишльотинките ти са в криза и от години текат само повторения, които ползват патеричките от пейстове. Тежко е бездушието да е заменено от блянове, фантазии и пожелателни надъхвации - нужни са непрекъснати повторения...

Освен всичко папагалиш владишките измишльотинки на анонимния си надъхвател от който позираш, репликирайки всичко дето го снасяш тук. Всъщност това са банални и популярни народняшки клишета, а веселата част идва от това колко се вживяваш че си с мисия, докато ги повтаряш толкова години. :)

Но да продължа по темата.

:lol6::masquerade2:

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.