Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Струва ли си да заминавам (пак) в чужбина?

Featured Replies

преди 2 часа, HelpMeGetOut1 написа:

Единственият зарязан си ти (ти сам си призна,че н***рка те отряза, projection much). Даже и родителите ти не те обичат, щом така те жегват постовете ми. Истината болиии 🤣

Хайде празник е, спрете да си биете чекии на мен и излезте малко навън. Аз след малко съм на купон при един колега пакистанец.

Колко ще ти плати след купона?

• Отговори 516
  • Прегледи 41,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Ясно, заминавай спешно за Англия да береш ягоди и да спиш на дивана на твоя приятел. 😁 

• 1. Голяма грешка че си се вързал на братчедите, много познати имам които допуснаха същата грешка, брат/сестра да, ама братчед винаги много трябва да се внимава. 2. Като някой който живее от френс

• Колев 74
    Колев 74

Малчуган! Щом си работил като анализатор в някоя английска фирма, за какво ти беше да пишеш и се съветваш как да постъпиш. Обикновено никой анализатор като такъв няма да пита по такива въпроси. Сега м

Публикувани изображения

• Автор
преди 4 минути, Belefor написа:

Повече от годишната ти заплата 😘

преди 30 минути, HelpMeGetOut1 написа:

Повече от годишната ти заплата 😘

преди 34 минути, Belefor написа:

Браво, поне си признаваш от къде си докарваш допълнителни доходи. :emoji_objects-82:

преди 2 часа, HelpMeGetOut1 написа:

🤣

Аз след малко съм на купон при един колега пакистанец.

Обичаш екзотичните момчета. Екзотика.  Нег.ри, пакистанци, филипинци. Довечера каза, че си ял в Лондон с филипинец.  Браво! 😎

преди 24 минути, Greta Simmer написа:

Браво, поне си признаваш от къде си докарваш допълнителни доходи. :emoji_objects-82:

Направо си къса ГЗ от работа. Цццц.

преди 17 минути, АСПЕКТ написа:

Обичаш екзотичните момчета. Екзотика.  Нег.ри, пакистанци, филипинци. Довечера каза, че си ял в Лондон с филипинец.  Браво! 😎

Филипинеца вероятно е Фичо от долната къща, Пакистанеца - Пацо от пощата а купоня е сбирка в хоремага с парцуцата на кмета.

преди 2 минути, Bubbles написа:

Филипинеца вероятно е Фичо от долната къща, Пакистанеца - Пацо от пощата а купоня е сбирка в хоремага с парцуцата на кмета.

И Азис на макс.

Dance Cat GIF by Banggood

преди 22 минути, Bubbles написа:

Но пък се надува, все едно че отива да пие чай с английската кралица. 🫅

• Автор
преди 43 минути, Bubbles написа:

Това ли са ти фантазиите? Само за мъже ли мислиш бе, балончо?

преди 14 минути, HelpMeGetOut1 написа:

Това ли са ти фантазиите? Само за мъже ли мислиш бе, балончо?

Е ти си призна, че си про***тутка под наем.... Спокойно , няма лоша професия!

• Автор
преди 13 минути, Belefor написа:

Е ти си призна, че си про***тутка под наем.... Спокойно , няма лоша професия!

Откъде мислиш, че имам пари за вагю? 

преди 19 минути, HelpMeGetOut1 написа:

Откъде мислиш, че имам пари за вагю? 

Will Ferrell Anchorman GIF

Ми, от песни?

• 3 седмици по-късно...
на 6.09.2025 г. в 22:32, АСПЕКТ написа:

Ми, от песни?

То, убаво, но да не споделя "двора" си! :) 

Иначе, песен къща не храни! ;) Виж, ако е музика е друго ... но едно е на мегдана, а друго е да е в двора ти! ;) 

п.п. Лично аз му се радвам, че си е намерил мястото! Дано е щастлив! :) 

п.п. В това отношение то @Белгиеца е на много дължини от Вас. :)

• 3 седмици по-късно...

Лично аз, ако съм богат, то: от 15.10 до 15.04 щях да съм от другата страна на Екватора. 

Но, това "местене" също струва пари, т.е. основното е бюджета ти, както в разходната част, а така и в приходната, за да ти останат пари за нови неща, защото реално всичко се амортизира и реално има и съпътстващи разходи по отношение на имотите ти. 

От тази гледна точка то да видим кои професии са "апетитни"?! Едната е стюардеса, т.е. стюард било то в небето или по морето. :) = Хем виждаш свят, хем получаваш пари за това, а после ги харчиш където ти душа сака! = Не се колебаеш да ли си струва да заминаваш в чужбина, защото целия свят е твой! Остава да решиш извън ангажиментите ти къде да си харчиш парите. :)  

• 2 месеца по-късно...
  • Автор

Сетих се Емилчо как каза, че в София въздухът бил по-чист 🤣

Screenshot_20251218_153517_Chrome.jpg.5f10121580a33e484a37536ce688f80a.jpg

Я да го сравним с Манчестър

Screenshot_20251218_153919_Chrome.thumb.jpg.b45bb25ecadf760a8c493ed53811e1a5.jpg

А сега Лондон

Screenshot_20251218_153725_Chrome.thumb.jpg.1b3f3baf3b070d22ba98251066500e2f.jpg

Мале как се радвам, че избягах от кочината и сега мога да дишам...

• 1 месец по-късно...
  • 1 месец по-късно...
  • Автор
на 25.01.2026 г. в 12:20, ined написа:

Като е толкова лошо в Лондон, защо тоя руснак не е в РуЗия? То поне в Англия има канализация навсякъде, а не като в Рашистан да ползват външни тоалетни...

Проблема не е в канализацията, а че Острова се напълни с подобни персонажи като тия:

• Автор
преди 3 часа, ined написа:

Проблема не е в канализацията, а че Острова се напълни с подобни персонажи като тия:

Точно заради това избягвам българи, където и да отида.

• Автор

Eх, колко време се мина, откакто се върнах в Манчестър... 

Бях прав- ВСИЧКО е по-хубаво: заплатите, въздуха, работата, образованите хора, културното разнообразие. Радвам се, че избягах от сметището 🤣

Да, като ги гледам по BBC и ITV има голямо разнообразия от цветнокожи с чалми и бурки, вярно е това.
Докато не покажеш мацка от Иран , че ти е пуснала, не важиш.

• Автор
преди 4 часа, Белгиеца написа:

Да, като ги гледам по BBC и ITV има голямо разнообразия от цветнокожи с чалми и бурки, вярно е това.

Имам си филипинка, друга на света не ми трябва.

преди 14 часа, Белгиеца написа:

В Белгия пък само бурки и араби. Това е лицето на ЕС и на Европа. Под ботуша на ислямистите.

преди 10 часа, HelpMeGetOut1 написа:

Имам си филипинка, друга на света не ми трябва.

Вече премина от филипинец на филипинка, толкова бързо ли си смени пола.

• Автор
преди 2 часа, АСПЕКТ написа:

В Белгия пък само бурки и араби. Това е лицето на ЕС и на Европа. Под ботуша на ислямистите.

Вече премина от филипинец на филипинка, толкова бързо ли си смени пола.

Още миналаъта година написах за среща в Тиндър с филипинка и същото момиче скоро ще ми е жена. Няма лошо да завиждаш, жалко, че в България останаха само бабички. Хубавите млади момичета отдавна напуснаха 🤣

Ех, наистина нищо няма да се промени - българопитеците не могат да четат.

преди 31 минути, HelpMeGetOut1 написа:

Още миналаъта година написах за среща в Тиндър с филипинка и същото момиче скоро ще ми е жена. Няма лошо да завиждаш, жалко, че в България останаха само бабички. Хубавите млади момичета отдавна напуснаха 🤣

Ех, наистина нищо няма да се промени - българопитеците не могат да четат.

Аз не съм в България. Не знам какво е останало в България и ти няма откъде да знаеш, след като твърдиш, че живееш във Великобритания. И толкова много обичаш Великобритания, че имаш приятел филипинец, не знам какъв пол е, и шеф някакъв африканец. Че и се гордееш с това.  Тъжна картинка. 

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.