Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Струва ли си да заминавам (пак) в чужбина?

Featured Replies

преди 1 минута, ivottoshev написа:

На времето, когато аз в десет поредни поста бях наричан "пишлегар" и @absurt не понесе никакво наказание въпреки докладите ми, на мен ми беше обяснено следното:

ооо и аз бях така преди , когато от старите кучета тук в всякакви теми ме ругаха .Накрая като им теглих майни и бях наказан за 1 седмица да не пиша .

• Отговори 516
  • Прегледи 41,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Ясно, заминавай спешно за Англия да береш ягоди и да спиш на дивана на твоя приятел. 😁 

• 1. Голяма грешка че си се вързал на братчедите, много познати имам които допуснаха същата грешка, брат/сестра да, ама братчед винаги много трябва да се внимава. 2. Като някой който живее от френс

• Колев 74
    Колев 74

Малчуган! Щом си работил като анализатор в някоя английска фирма, за какво ти беше да пишеш и се съветваш как да постъпиш. Обикновено никой анализатор като такъв няма да пита по такива въпроси. Сега м

Публикувани изображения

Двойните стандарти водят до това. Заради такива двойни стандарти я има и войната в Украйна.

преди 5 часа, HelpMeGetOut1 написа:

българският е грозен и смотан език). 

Българския език е страхотен език, космичен и има страхотен вайб. Не напразно българска песен лети в Космоса. Българския език е свещен, мелодичен и богат. Можеш ли да кажеш на английски език.

Небето синее? Може би ще напишеш небето е синьо? The sky is blue. Или небето става синьо? The sky is turning blue?

преди 6 часа, HelpMeGetOut1 написа:

Пий си хапчетата. Една малка грешка и веднага стават фантазии в съзнанието ти. Как според теб успях да ги направя и пратя тия снимки, които все ми трият? Защото съм ТУК (за малко пак да напиша там, но ми е навик, българският е грозен и смотан език). 

Ей лъжец,снимките са от преди години:

Screenshot_1.jpg.a16a17aecbdd2e0aa72d14bf8f667ba2.jpgScreenshot_3.jpg.289d7072bc77c834ab2c26bb678dfb4c.jpgScreenshot_4.jpg.04bf36689c582979037fa9ee917880b6.jpgScreenshot_5.jpg.8b5ec1dae151c49f837dafc8ea9c6ca9.jpgScreenshot_6.jpg.f8b98edccade7d93af332adb7652ee7d.jpg

А "ТОЙ" си мислеше и е дълбоко убеден, че всички в този форум са по големи идиоти от него. Потвърждавам за публикуваните снимки от Вас. Две от тях и аз намерих, но са едната от 2019 а другата от 2021 или 22 година.

преди 15 часа, vakril1982 написа:

Ей лъжец,снимките са от преди години:

Screenshot_1.jpg.a16a17aecbdd2e0aa72d14bf8f667ba2.jpgScreenshot_3.jpg.289d7072bc77c834ab2c26bb678dfb4c.jpgScreenshot_4.jpg.04bf36689c582979037fa9ee917880b6.jpgScreenshot_5.jpg.8b5ec1dae151c49f837dafc8ea9c6ca9.jpgScreenshot_6.jpg.f8b98edccade7d93af332adb7652ee7d.jpg

Толкова си може детето..... Хвърля развалени яйца по хората.... а те падат на лицето му , а той даже не се усеща колко е зле!

Недейте де, момчето сигурно е разстроено и повръща, но не в Ман. 😂 

Добре, че не аз, а друг показа това инфо, което всеки нормален човек с елементарни познания може да извади. Веднага щях да бъда обвинен, че съм изтрил нещо, че съм го наказал, че може би дори съм манипулирал снимките, редактирал постовете му и т.н. 

Сега очаквам да каже, че тези снимки са от "предишния му престой в Манчестър" и за това са с тези дати. То си е така, всеки го прави. Отива някъде и снима кенефа, в който е повръщал. За всеки случай, да си има снимки за след 5 години да се хвали из форумите и хората да му се подиграват. Те поне да няха негови. 😂

преди 5 минути, ostavime написа:

Недейте де, момчето сигурно е разстроено и повръща, но не в Ман. 😂 

Добре, че не аз, а друг показа това инфо, което всеки нормален човек с елементарни познания може да извади. Веднага щях да бъда обвинен, че съм изтрил нещо, че съм го наказал, че може би дори съм манипулирал снимките, редактирал постовете му и т.н. 

Сега очаквам да каже, че тези снимки са от "предишния му престой в Манчестър" и за това са с тези дати. То си е така, всеки го прави. Отива някъде и снима кенефа, в който е повръщал. За всеки случай, да си има снимки за след 5 години да се хвали из форумите и хората да му се подиграват. Те поне да няха негови. 😂

И за какво му е на човек да снима кенефите, да си запълва телефона с такива простотии. За мен няма логика, да отидеш в чужбина и да снимаш кенефите. Хората снимат забележителности, музеи, хора. Някакъв спомен. Какъв спомен може да е този с кенефите? Освен, ако не е отишъл в музея на кенефите?

преди 47 минути, АСПЕКТ написа:

И за какво му е на човек да снима кенефите, да си запълва телефона с такива простотии. За мен няма логика, да отидеш в чужбина и да снимаш кенефите. Хората снимат забележителности, музеи, хора. Някакъв спомен. Какъв спомен може да е този с кенефите? Освен, ако не е отишъл в музея на кенефите?

И аз това се питам де. Ти ми кажи. 🙂 

То пък все едно някой е вярвал. че снимките са негови. 

на 27.03.2025 г. в 10:15, АСПЕКТ написа:

Зависи.

Ако отидеш в Япония е, не просто приемливо, но и направо задължително да ги снимаш. 😆

Очевидно е, че интернет има, защото продължава да лайква постове. По-скоро няма доблест, няма смелост, няма достойнство и чест (тези думи вече излиза от всякаква употреба в днешно време). Разбираемо е. И аз бих се скрил в миша дупка, ако съм се изложил така зверски пред всички. А вие искате, да го наказвам. Защо? Когато човек се изложи така, при това сам, какво по-голямо наказание и унижение от това всички да видят, що за стока си?! 

Няма нужда от наказания, той сам си се наказа! 

Очакваме нова регистрация и нова "умна" тема. 😊

преди 8 минути, ostavime написа:

Очевидно е, че интернет има, защото продължава да лайква постове.

Мисля че когато си с бан можеш да четеш и да лайкваш постове. Ограничението е само за писане.

Ако не си ти, може друг да го е наказал :D

преди 3 часа, ivottoshev написа:

Мисля че когато си с бан можеш да четеш и да лайкваш постове. Ограничението е само за писане.

Ако не си ти, може друг да го е наказал :D

Може, да. Ще го чакаме да се върне. Не че някой го вълнува. 

преди 6 часа, ostavime написа:

Това ако се случи - пак ще обвиняват мен.... тоест, че новият му профил е мой! :(

• Автор
на 29.03.2025 г. в 10:54, ostavime написа:

Очевидно е, че интернет има, защото продължава да лайква постове. По-скоро няма доблест, няма смелост, няма достойнство и чест (тези думи вече излиза от всякаква употреба в днешно време). Разбираемо е. И аз бих се скрил в миша дупка, ако съм се изложил така зверски пред всички. А вие искате, да го наказвам. Защо? Когато човек се изложи така, при това сам, какво по-голямо наказание и унижение от това всички да видят, що за стока си?! 

Screenshot_20250401_084319_Chrome.jpg.893ad621095ed9831d8bcdecc1d79929.jpg

И как очакваш да ти отговарям като си ме баннал бе, умник. 

Какво викате, че снимките ми не са истински, отворил пръдлзото някакъв китайски софтуер и вика, че снимките са снимани с ХуАуей, аз съм със Самсунг S24 Ultra... 

Мишкиии, щом искате тема, ще я имате, ама ще чакате. Виждам, че крокодилчето постна тема за каква дупка е България, за какво съм ви вече? 

преди 7 часа, HelpMeGetOut1 написа:

отворил пръдлзото някакъв китайски софтуер и вика, че снимките са снимани с ХуАуей, аз съм със Самсунг S24 Ultra... 

Овцевъд,не само са снимани с HUAWEI и XIAOMI-ами вземи си погледни и датите на заснемане: 2019+2022...
Всеки един в този форум може да ги свали и да им види EXIF метаданните-с какво,и кога са заснети...

Обаче най-смешното в случая е,че ....някои хора ти виждат IP-то от което пишеш и се пукат от смях ;)

на 1.04.2025 г. в 21:28, Маншон и Полу-обувка написа:

Овцевъд,не само са снимани с HUAWEI и XIAOMI-ами вземи си погледни и датите на заснемане: 2019+2022...
Всеки един в този форум може да ги свали и да им види EXIF метаданните-с какво,и кога са заснети...

Обаче най-смешното в случая е,че ....някои хора ти виждат IP-то от което пишеш и се пукат от смях ;)

Той модератора му го написа няколко пъти, но хлапето явно не може да чете български, а само"английски" По акъл си приличат със "Staff"

преди 5 минути, HelpMeGetOut1 написа:

Продължавайте да коментирате мишкиии 🐁🐭🧀.

Аре спри се ве.... 😡

преди 44 минути, ivottoshev написа:

Даже АйПи, АйКю, АйНезнамсикаквоси са им еднакви. Ай сиктир...

И ти се спри!

преди 2 часа, Колев 74 написа:

Той модератора му го написа няколко пъти, но хлапето явно не може да чете български, а само"английски" По акъл си приличат със "Staff"

Колев, на техния акъл ли си? 😕

преди 2 часа, Proshark написа:

Ама едно към едно....

Спри се и ти да дърпаш опашката...

Оставете го да се излага. Когато го оприличавате на мен, му давате повод да продължава! 

• Автор
преди 10 минути, Staff. написа:

Аре спри се ве.... 😡

И ти се спри!

Колев, на техния акъл ли си? 😕

Спри се и ти да дърпаш опашката...

Оставете го да се излага. Когато го оприличавате на мен, му давате повод да продължава! 

Я някой ми е хакнал алт профила! Сигурно някаква мишка бесна, че няма сирене 🐭🐭🐭🧀🧀🧀

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.