Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Струва ли си да заминавам (пак) в чужбина?

Featured Replies

преди 3 часа, АСПЕКТ написа:

Ми, на черното можем ли да кажем бяло?  България лежи на стари лаври. Всичко хубаво е в историята. Бъдещето не е розово.

Всичко, което се хвали за пред света България сега е нейната история, за това каква е била. А, не каква е или каква ще е.

Абе, Берлин е батак, но със сравнение с някой български град си е направо рай. Въпреки, че го наводниха с арабели Берлин, пак се справя. А, България не може да се справи с ромите.

Абе турско говорящия , 500 години вие сте ни спирали развитието, вие сте виновни че България е бедна.
После комунизма ни зароби 45 години и от 1991г. насам хамериканския див капитализъм с хиперинфлацията и якото разграбване доведе сегашното състояние.

• Отговори 516
  • Прегледи 41,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Ясно, заминавай спешно за Англия да береш ягоди и да спиш на дивана на твоя приятел. 😁 

• 1. Голяма грешка че си се вързал на братчедите, много познати имам които допуснаха същата грешка, брат/сестра да, ама братчед винаги много трябва да се внимава. 2. Като някой който живее от френс

• Колев 74
    Колев 74

Малчуган! Щом си работил като анализатор в някоя английска фирма, за какво ти беше да пишеш и се съветваш как да постъпиш. Обикновено никой анализатор като такъв няма да пита по такива въпроси. Сега м

Публикувани изображения

• Автор
преди 4 минути, ostavime написа:

Тихо сега и ти. 😈

Иначе съм сигурен, че София не отстъпва по стандарт на живот и по средна заплата на Манчестър. 

@Белгиеца, прати снимки на "замъка на безгрижието" с паркирания бял лебед отпред, за да го разконспирираме англисйкия бизнесмен. 😂

Той обаче ще измисли пак някоя щуротия и няма да изпрати снимка с днешен вестник от любимия му Манчестър. 😎

Аз като му казвам, къде е, той не ми вярва. ☢

Няма да прати снимки, защото е същият мишок като теб. Хайде пак ще ме баннеш, задето ти засегнах егото. 

Чакам снимки, ама съм на 100% убеден, че няма да прати. Издава се е, че е беден и само онлайн е голямата работа. 

Иначе виж статистики, че средната заплата в Манчестър е много по-висока от тази в София. Ако не е по-висок стандартът, защо ми е да се местя, като в София имам наследствен апартамент? 

https://www.plumplot.co.uk/Manchester-salary-and-unemployment.html

Средната заплата в Манчестър излиза 46000 паунда на година или 3800 паунда на месец. А в София е малко над 3000 лв или даже няма 1500 паунда. Буквално в Манчестър са тройно почти по-високи заплатите, образовай се преди да пишеш глупости. 

преди 9 минути, HelpMeGetOut1 написа:

Няма да прати снимки, защото е същият мишок като теб. Хайде пак ще ме баннеш, задето ти засегнах егото. 

Чакам снимки, ама съм на 100% убеден, че няма да прати. Издава се е, че е беден и само онлайн е голямата работа. 

Иначе виж статистики, че средната заплата в Манчестър е много по-висока от тази в София. Ако не е по-висок стандартът, защо ми е да се местя, като в София имам наследствен апартамент? 

https://www.plumplot.co.uk/Manchester-salary-and-unemployment.html

Средната заплата в Манчестър излиза 46000 паунда на година или 3800 паунда на месец. А в София е малко над 3000 лв или даже няма 1500 паунда. Буквално в Манчестър са тройно почти по-високи заплатите, образовай се преди да пишеш глупости. 

Нас тук не ни интересува какви са заплатите в Манчестър.  Покажи твоята заплата , че да  кажем БРАВО! Дотогава, скатавай се тихо там и стига се пъчи с наследствения апартамент.

• Автор
преди 2 минути, Belefor написа:

Нас тук не ни интересува какви са заплатите в Манчестър.  Покажи твоята заплата , че да  кажем БРАВО! Дотогава, скатавай се тихо там и стига се пъчи с наследствения апартамент.

Дори да ви кажа, че взимам милиони, комплекарщината ви няма да позволи да кажете Браво, защото българинът е завистливо говедо. 

Иначе подписах договор за Business Functional Analyst и заплатата ми е точно средното за Greater Manchester Area. Буквално взимам 4 пъти повече, отколкото ми даваха в София на същата позиция. 

Ама хайде, радвайте се, че Бойко и Пеевски ви управляват в най-бързо умиращата страна в света ☠️ Кеф ви е да гниете в един потъващ кораб. 

Белгийски мишок, още чакам снимки! 

преди 13 минути, HelpMeGetOut1 написа:

Няма да прати снимки, защото е същият мишок като теб. 

Какво значение има дали някой друг щял да праща или да не праща снимки? Прати ти, за да се изчисти името ти.

Ама снимки няма да има, нали олигофренино :laughing5:

преди 2 минути, ivottoshev написа:

Какво значение има дали някой друг щял да праща или да не праща снимки? Прати ти, за да се изчисти името ти.

Ще ти прати той , на 31 февруари...

Най обикновен лаладжия...

• Автор
преди 2 минути, ivottoshev написа:

Първо той да прати и после аз. Ама няма да го направи, защото лъже. И теб са те изпускали по глава като малък. 

преди 27 минути, ostavime написа:

@Белгиеца, прати снимки на "замъка на безгрижието" с паркирания бял лебед отпред, за да го разконспирираме англисйкия бизнесмен. 😂

Той обаче ще измисли пак някоя щуротия и няма да изпрати снимка с днешен вестник от любимия му Манчестър.

Ето две снимки от прозореца на стаята на сина ми:

spacer.png

и в ляво

spacer.png

разлял съм белина на балкона, Дачията е пред гаража ѝ под балкона му е вратата.

• Автор
преди 10 минути, Белгиеца написа:

Ето две снимки от прозореца на стаята на сина ми:

spacer.png

и в ляво

spacer.png

разлял съм белина на балкона, Дачията е пред гаража ѝ под балкона му е вратата.

Хахахаах точно балкона реши да снимаш. То почти нищо не се вижда, ама е ебаси мизерията. То ако това е най-доброто, не ми се мисли какво е вътре. 

Хайде дай вътре в къщата да ги видим тия спални. Че тук само виждам трева, строителен материал и евтина кола. 

Колко беден трябва да си, че да караш Дачия 😂😂😂😂

• Автор
преди 3 минути, Белгиеца написа:

Хайде две английски колонки за по 1000 евро и тежка мебел от плътен дъб, гледай в телевизора кьорчо за фотьола.

spacer.png

Пхахахаха тоя телевизор за 100 евро максимум и колонки, които изрови от контейнера. Ебаси богатството. 

Хайде мишоци, ебете си майките, сега излизам да се напия. Леко е рано и още мъгливо времето, ама ще свърши работа. Почвам бачкане след 2 седмици и не мога да се занимавам с дебилщините ви. 

Адиос, пендехосspacer.png

преди 1 минута, HelpMeGetOut1 написа:

Пхахахаха тоя телевизор за 100 евро максимум и колонки, които изрови от контейнера. Ебаси богатството. 

Хайде мишоци, ебете си майките, сега излизам да се напия.

А така бездомнико, напий се пък и се понасмъркай като любимият ти пан Зельо с бяла прах.

Тепърва ти започват мъките на мъгливия остров, в квартал пълен с цветнокожи.

преди 22 минути, HelpMeGetOut1 написа:

Колко беден трябва да си, че да караш Дачия

За да караш Дачия трябва да си много умен.
Тя върши същата работа като всяка друга ламаринена каруца.

преди 30 минути, HelpMeGetOut1 написа:

Хахахаах точно балкона реши да снимаш. То почти нищо не се вижда, ама е ебаси мизерията. То ако това е най-доброто, не ми се мисли какво е вътре. 

Хайде дай вътре в къщата да ги видим тия спални. Че тук само виждам трева, строителен материал и евтина кола. 

Колко беден трябва да си, че да караш Дачия 😂😂😂😂

Да предположим , че е беден , че кара Дачия. Ти какво караш за да разберем колко си богат??!?!!?!?!?!? ...

преди 25 минути, Belefor написа:

Да предположим , че е беден , че кара Дачия. Ти какво караш за да разберем колко си богат??!?!!?!?!?!? ...

Мммм да, ще е интересно сега да видим снимка от прозореца в прекрасния Манчестър. Тук обаче такава няма да има, и с това, ще се докаже, че господин @HelpMeGetOut1 ни лъже! 

Не е ясно точно с каква цел, но на кой ли му пука. Веднъж като олекнеш така и хората спират да общуват с теб. Дори спират да ти се подиграват. 😏 Този човек повече НИКОГА няма да се върне да пише в тази тема! Това беше. 

А това, че @Белгиеца си е @$%*№!$$)##... няма смисъл да го коментираме. 😋

Редактирано от ostavime (преглед на промените)

Аз ще изпратя утре от резиденцията на бай Тошо в Нидерландия. Реално аз съм пращал в тоя форум най-много снимка от в къщи.

Тази тема ме подсети за едно предсказание на Слава Севрюкова отпреди 35 години:
"Посъветвайте вашите роднини, които живеят в чужбина, да се върнат до 2028 г. След това, дори и да пожелаят, ще бъде много трудно и няма да можем да ги приемем. Те (сериозните катаклизми и смущения) ще протичат на етапи през определени интервали. Третото десетилетие на второто хилядолетие ще отбележи началото на тези злокобни събития. Част от тях ще се случат между 2025-2032 г."

Вчера в Плевен, днес у дома. По-бърз си от японския влак-куршум!

• Автор
преди 2 минути, Коркодила написа:

Наздраве с хубава немска биричка

IMG_1052.jpeg

Квооо пише на бирата виждам само Kro

Krokodil 😂 Бира крокодил хаахаахах

Хайдеее пак съм в кенефа да повръщам ама след това ще пия още jagerbombs и водки с кола ☠️

Не голф, а телепорт машина!!!

преди 1 минута, Profruit написа:

Вчера в Плевен, днес у дома. По-бърз си от японския влак-куршум!

Голфу бега. Те тука се смеят, ама он те телепортирва.

преди 2 часа, HelpMeGetOut1 написа:

Хайде мишоци, ебете си майките, сега излизам да се напия. Леко е рано и още мъгливо времето, ама ще свърши работа. Почвам бачкане след 2 седмици и не мога да се занимавам с дебилщините ви. 

Адиос, пендехосspacer.png

Тоз пък, аз съм на Венера...
...абе тез венерианки мноо пият ве, ша взема да отскоча до Марс при @petie1  

th?id=OIP.vTpRdvBLXxKwS8QAJtvW0AHaEK%26p

преди 9 минути, Bubbles написа:

Тоз пък, аз съм на Венера...
...абе тез венерианки мноо пият ве, ша взема да отскоча до Марс при @petie1  

th?id=OIP.vTpRdvBLXxKwS8QAJtvW0AHaEK%26p

А само мини граничния контрол и те черпя люта марсианска ракия :)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.