Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Струва ли си да заминавам (пак) в чужбина?

Featured Replies

• Автор
преди 21 минути, Belefor написа:

Харесва ми да копирам глупостите на хората, който се правят на интересни, но всъщност не са!

За разлика от твоята къса памет - аз много добре си спомням когато отвори тази тема и започна да се хвалиш колко пари щял си да вземаш в Англия и къде си живеел и всичко останало!

Тук никой никога не те е питал колко вземаш. Който го интересува има си статистика за Англия - и да - там няма голяма разлика в заплатите за едни и същи позиции, дори и в различни фирми. Преди да 'ревеш и лаеш' за останалите в този форум - първо се погледни в огледалото!

Имам много и добри приятели из цяла Англия от дълго време(много години). Почти всички от тях са ми казвали, че едва успяват да спестяват от 200 до 400 паунда на месец....Никога не съм ги съдил или питал - защо, колко и как, много ли е малко ли е и т.н.

Eдвам успяват да спестят, защото са тъпи необразовани бачкатори, които сигурно бършат гъзове, мият чинии или чистят кенефи... Аз пък съм образован човек с магистратура от университет в Russel Group и с достатъчно години стаж да си плащам за нормална къща и за почивки в Тайланд... Ако е толкова зле в Англия, защо българите тук не искат да се прибират?

Точно ти не спря да повтаряш тая глупост, че само 300 паунда съм спестявал, защото ме смяташ за същия некадърник като приятелите ти...

• Отговори 516
  • Прегледи 41,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Ясно, заминавай спешно за Англия да береш ягоди и да спиш на дивана на твоя приятел. 😁 

• 1. Голяма грешка че си се вързал на братчедите, много познати имам които допуснаха същата грешка, брат/сестра да, ама братчед винаги много трябва да се внимава. 2. Като някой който живее от френс

• Колев 74
    Колев 74

Малчуган! Щом си работил като анализатор в някоя английска фирма, за какво ти беше да пишеш и се съветваш как да постъпиш. Обикновено никой анализатор като такъв няма да пита по такива въпроси. Сега м

Публикувани изображения

преди 6 минути, HelpMeGetOut1 написа:

Eдвам успяват да спестят, защото са тъпи необразовани бачкатори, които сигурно бършат гъзове, мият чинии или чистят кенефи... Аз пък съм образован човек с магистратура от университет в Russel Group и с достатъчно години стаж да си плащам за нормална къща и за почивки в Тайланд... Ако е толкова зле в Англия, защо българите тук не искат да се прибират?

Точно ти не спря да повтаряш тая глупост, че само 300 паунда съм спестявал, защото ме смяташ за същия некадърник като приятелите ти...

Така и не разбрахме какво работиш уж. УЖ във Великобритания. Сега търсенето започна, да видим какво ще измислиш, че работиш. Сигурно и ще снимаш пак кенефи. Уж, аз се занимавам с кенефи, а ти пък ги снимаш.

• Автор
преди 7 минути, АСПЕКТ написа:

Така и не разбрахме какво работиш уж. УЖ във Великобритания. Сега търсенето започна, да видим какво ще измислиш, че работиш. Сигурно и ще снимаш пак кенефи. Уж, аз се занимавам с кенефи, а ти пък ги снимаш.

Повторих го 500000 пъти и пак ще го повторя... Бизнес анализатор съм. А ти какво работиш? Мияч на кенефи? Нещо го избягваш тоя въпрос.

преди 2 часа, HelpMeGetOut1 написа:

Повторих го 500000 пъти и пак ще го повторя... Бизнес анализатор съм. А ти какво работиш? Мияч на кенефи? Нещо го избягваш тоя въпрос.

Да, мияч на кенефи, проблеми ли имаш? Какво? И какво като си бизнес не знам си, какво.

• Автор
преди 28 минути, АСПЕКТ написа:

Да, мияч на кенефи, проблеми ли имаш? Какво? И какво като си бизнес не знам си, какво.

Нещо се изкарваш по-добър от мен без никакво покритие, затова го повдигнах... Точно вие не спряхте да говорите за парите, а на мен в България парите не ми бяха проблем- имам наследствени имоти в София и мога просто да дам под наем 3 и да живея в единия... Просто не ми харесва живота в страната, заради ограничените хора, ужасните пътища, здравеопазването, институциите, които само те грабят... 

Не знам защо е тази злоба към българите в чужбина, които просто не търпят кочината. Но хайде да сме живи и здрави. 

преди 39 минути, HelpMeGetOut1 написа:

Нещо се изкарваш по-добър от мен без никакво покритие, затова го повдигнах... Точно вие не спряхте да говорите за парите, а на мен в България парите не ми бяха проблем- имам наследствени имоти в София и мога просто да дам под наем 3 и да живея в единия... Просто не ми харесва живота в страната, заради ограничените хора, ужасните пътища, здравеопазването, институциите, които само те грабят... 

Не знам защо е тази злоба към българите в чужбина, които просто не търпят кочината. Но хайде да сме живи и здрави. 

И аз не знам каква е тая омраза към работещите българи от твоя страна в чужбина. Ми, какво за парите? Няма пари, не са достатъчни.

преди 44 минути, HelpMeGetOut1 написа:

Ти си съсобственик в наследствени имоти. Изтръскаха те за ремонти, и сега оак си принуден да св гърчиш без нормален клозет в Манчестър. Умен си като на агнето майка му.

преди 7 часа, Belefor написа:

Не си струва г-н бизнес анализатор!

От 22 000 до 800 лева: Кои ИТ специалисти получават най-високи заплати в България? | business.dir.bg 

Бизнес анализатор - 13 500лв...

Анализатор на мишки - 4000 паунда, с осигурена квартира. 😂

преди 11 минути, Greta Simmer написа:

Анализатор на мишки - 4000 паунда, с осигурена квартира. 😂

Така и не разбрах какво е това бизнес анализатори. Анал.. ми звучи друго, но това, защото съм кенефджия и селянин. Сигурно, за друг анал става на въпрос. Какво го прави този анал.. - не знам. 

• Автор
преди 1 час, Коркодила написа:

Ти си съсобственик в наследствени имоти. Изтръскаха те за ремонти, и сега оак си принуден да св гърчиш без нормален клозет в Манчестър. Умен си като на агнето майка му.

Имотите, които ремонтирах, са изцяло мой.

Хайде кеф ти е да заглеждаш непълнолетни, докато ядеш боб и таратор, защото си прекалено беден за друго. Гущер непрокопсан педофилски...

преди 8 минути, HelpMeGetOut1 написа:

Хайде кеф ти е да заглеждаш непълнолетни, докато ядеш боб и таратор, защото си прекалено беден за друго. Гущер непрокопсан педофилски...

Е, това бе много грубо. Що правиш човека педофил?😔  Сега с Крокодила имаме търкания и някоя и друга обида съм получавал от него,  но чак така грубо. 😔

• Автор
преди 23 минути, АСПЕКТ написа:

Е, това бе много грубо. Що правиш човека педофил?😔  Сега с Крокодила имаме търкания и някоя и друга обида съм получавал от него,  но чак така грубо. 😔

Той често пише за това как харесва да гледа много млади момичета (говореше за една азиатка, сигурно ненавършила 18, а той с негови думи е оплешивяващ с тумбак) и твърди, че жена му е с 30 години по-малка... какъв е, ако не е извратен отрепляк? Дори само да си измисля, пак е гнусно!

преди 6 часа, HelpMeGetOut1 написа:

Той често пише за това как харесва да гледа много млади момичета (говореше за една азиатка, сигурно ненавършила 18, а той с негови думи е оплешивяващ с тумбак) и твърди, че жена му е с 30 години по-малка... какъв е, ако не е извратен отрепляк? Дори само да си измисля, пак е гнусно!

Удари една ножка и лягай, че утре пак те чака тежък ден.

преди 15 часа, HelpMeGetOut1 написа:

" Източих си спестяванията за ремонти на къщи, които даже не са изцяло мои"

На лъжата краката са къси. Няма такъв мошеник като теб....

преди 11 минути, HelpMeGetOut1 написа:

Някои не са изцяло мои, други са изцяло мои. То бива да не можеш да четеш, ама продължаваш да се излагаш. Селяк...

(Между другото, даже половин къща в София струва повече от цялото ти наследство, прошляк)

Кеф ми е, че селяци като теб не са в София. Обичам си родния град, ама мразя селяните като теб, които го осраха. Не ни трябват повече...

Можеш ли да пишеш без да обиждаш? Възможно ли е. Педофил, селяк, прошляк, мен на лични обиждаш. Ще е възможно ли едно изречение от твоя страна без обиди? Покажи, че си повече от нас. Досега само показваш, колкото си зле.

преди 1 минута, АСПЕКТ написа:

Можеш ли да пишеш без да обиждаш? Възможно ли е. Педофил, селяк, прошляк, мен на лични обиждаш.

И на мен ми е писал на лични в същия стил :) Лапешка работа!

Нашия е Анализатор само на негърката с камшика. Като заиграе камшика, езика ще му заиграе ръченица там където слънце не огрява.

• 1 месец по-късно...
  • Автор

Извод: да, струваше си да заминавам пак, защото Булгаристан завинаги ще си остане сметище с долнопробни и необразовани хора. Може да заключвате темата.

Супер, ама като уж си заминал, какво правиш още тука във форума на "долнопробните и необразовани хора"?

• Автор
преди 6 часа, ined написа:

Супер, ама като уж си заминал, какво правиш още тука във форума на "долнопробните и необразовани хора"?

Просто ме кефи как се дразните от истината. 

Бе то и  на Марс да отидеш спасение няма

Ние сме навсякъде ХА ХА

Обикновено на човек му пречи собствената глава

Малко антипсихотици и ще станеш щастлив

• Автор
преди 4 часа, Gregory House написа:

Бе то и  на Марс да отидеш спасение няма

Ние сме навсякъде ХА ХА

Обикновено на човек му пречи собствената глава

Малко антипсихотици и ще станеш щастлив

Точно булгаристанците като теб ми пречат 

преди 19 часа, HelpMeGetOut1 написа:

Точно булгаристанците като теб ми пречат 

ТЕНК йу

преди 2 минути, Белгиеца написа:

Кво стана бе ?
Да не би да те е зарязала поредната негърка та си такъв кисел тука.

Може би негър

• Автор
преди 3 часа, Белгиеца написа:

Кво стана бе ?
Да не би да те е зарязала поредната негърка та си такъв кисел тука.

Единственият зарязан си ти (ти сам си призна,че н***рка те отряза, projection much). Даже и родителите ти не те обичат, щом така те жегват постовете ми. Истината болиии 🤣

Хайде празник е, спрете да си биете чекии на мен и излезте малко навън. Аз след малко съм на купон при един колега пакистанец.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.