Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Струва ли си да заминавам (пак) в чужбина?

Featured Replies

преди 1 час, ostavime написа:

Абе, човек, къде го търсиш? Няма смисъл. Виж, че постоянно мрънка и се обяснява като... да не казвам какво.  Снимките му били трити, не знам си какво. Глупости. Той сам си редактира постовете, после мрънка. Въпроса е, че не знае, че корекциите, които прави се виждат от екипа на форума, а не от потребителите. Аз виждам поста преди и след корекцията. Ама... той си мисли, че е много умен. Ще се занимава някой да му трие безсмислените снимки. Да да, сигурно. Сам си ги коригира и се излага пред всички. Ето, за да е ясно! 

help.jpg.6150651bdc0f75388dadb8682102a92e.jpg

Пълен смях е. Да не говорим за обидите и псувните, които пише на ЛС. За тях няма да издума и дума. Нали, г-н Манчестър? 😎 Кажи, ако не те е срам как обиждаш. Ако искаш и си съглсен, само с твое съгласие разбира се, ще извадя 2-3 скрийншота, само кажи, ако не те е срам. 

Каква Англия, какви измишльотини. То бива да се излагаш, то бива да падаш ниско, ама такова падение и излагация скоро тук не е имало. Или поне аз не помня. 

Малко да има някакво достойнство и чест. 

Ясно. Поредният луд, явно. Не съм се зачел в темата.  Не ми се прелиства назад.

преди 1 час, HelpMeGetOut1 написа:

Този "кенеф" струва повече от панелката на баба ти. 

Обърка магазина, както казвам във Великобритания. Ний нямаме панелка и аз не съм от София. Нашият апартамент е от тухла, както и нашата родна къща е от тухла.

Ако ще да струва и колкото на Тръмп небостъргача. Фактът, че е тоалетна. Впрочем аристократите са седяли на цукало, стол цукало,  докато обсъждат бюджета на страната или си хапват сервираната закуска. Да не стават от масата.

https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Chaise_percée

paris-france-antique-french-furniture-in

• Отговори 516
  • Прегледи 41,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Ясно, заминавай спешно за Англия да береш ягоди и да спиш на дивана на твоя приятел. 😁 

• 1. Голяма грешка че си се вързал на братчедите, много познати имам които допуснаха същата грешка, брат/сестра да, ама братчед винаги много трябва да се внимава. 2. Като някой който живее от френс

• Колев 74
    Колев 74

Малчуган! Щом си работил като анализатор в някоя английска фирма, за какво ти беше да пишеш и се съветваш как да постъпиш. Обикновено никой анализатор като такъв няма да пита по такива въпроси. Сега м

Публикувани изображения

преди 25 минути, АСПЕКТ написа:

Ясно. Поредният луд, явно. 

Не е поредният, само новите му профили са поредни (тук, в тази тема е се подвизава с поне два различни акаунта)

Ха да видим дали ще се сетиш кой е :D

• Автор
преди 23 минути, ivottoshev написа:

Не е поредният, само новите му профили са поредни (тук, в тази тема е се подвизава с поне два различни акаунта)

Ти си умствено изостанал. 

преди 29 минути, HelpMeGetOut1 написа:

В Англия няма мафия, там е правова държава! 

Не е истина колко си прост и как неволно сам си го наби до сливиците. Уж си в Манчестър, но пишеш за Англия "там" а не "тук"  :giggle1:

• Автор
преди 42 минути, ivottoshev написа:

Не е истина колко си прост и как неволно сам си го наби до сливиците. Уж си в Манчестър, но пишеш за Англия "там" а не "тук"  :giggle1:

Пий си хапчетата. Една малка грешка и веднага стават фантазии в съзнанието ти. Как според теб успях да ги направя и пратя тия снимки, които все ми трият? Защото съм ТУК (за малко пак да напиша там, но ми е навик, българският е грозен и смотан език). 

Има такива коптори на запад. Тия къщи са на частни лица, които постоянно ги дават под наем. Там нищо не се инвестира, а само се взима. Един българин тука си търсеше квартира и ходехме на оглед на подобно място. Той го отказа.

преди 3 часа, HelpMeGetOut1 написа:

Този "кенеф" струва повече от панелката на баба ти. 

ИванК щеше да ти стане последовател ,той също като теб често пишеше за кенефи ,вярно казармени бяха неговите неволи но се пак имате доста общ интерес ,твоя поне има врата с което го цакаш ниво нагоре :rolleyes:

преди 2 часа, ivottoshev написа:

Един принципен въпрос:

За какво ти е неговото съгласие?!? В правилата пише че ако не е съгласен, може да предяви желание такива постове да бъдат изтрити, но самото публикуване не е нарушение: 

2.16 Забранено е публикуването на лична кореспонденция (лични съобщения) във форума без съгласието на двете страни, участвали в кореспонденцията, както и всякаква форма на лични данни извън официално публикуваните в настоящия форум (снимков или друг материал, засягащ личния живот), когато това може да е в ущърб или да служи за дискредитация на някоя от двете страни. Ако това стане, то по желание на ощетената страна такива постове ще бъдат трити без предупреждение.

Прав ли съм? Ако може малко разяснение, за да не стават грешки в бъдеще :help:

Обидите са на ЛС, докато плачеше да му одобрявам постовете. Той достатъчно се изложи пред всички, за да трябва и аз допълнително да го излагам. 😄 С всичко, което пише и публикува, явно не разбира как всички му се подиграват и колко жалък изглежда в очите на другите. Нужна е медицинска помощ. Но за него е голямо геройство да публикува снимка на двора, в който си мисли, че живее под наем и оповръщаната тоалетна. (Да не забравяме, най-важното и основно, а именно, че изобщо не се намира там, където си мисли, че е. Не ме питайте как знам 😎

Реве, че съм го наказвал и т.н. Пълни глупости са това. Също е проверимо и доказуемо. То се видя от всички де. Сам си редактира постовете, после се оплаква. Иначе за нещата, които ми е изписал на ЛС наказанието е най-малкото, което заслужава, но... не виждам смисъл, след като се забавляваме. 

Очевидно е, че има поне разтроение на личността. Продължава да твърди, че съм му трил снимки и постове. 😂 Видно е, чии са редакциите. 😋

Много е яко, че от време се появява по някой такъв индивид, който да забавлява всички. 

преди 6 минути, ostavime написа:

Обидите са на ЛС, докато плачеше да му одобрявам постовете. Той достатъчно се изложи пред всички, за да трябва и аз допълнително да го излагам. 😄 С всичко, което пише и публикува, явно не разбира как всички му се подиграват и колко жалък изглежда в очите на другите. Нужна е медицинска помощ. Но за него е голямо геройство да публикува снимка на двора, в който си мисли, че живее под наем и оповръщаната тоалетна. (Да не забравяме, най-важното и основно, а именно, че изобщо не се намира там, където си мисли, че е. Не ме питайте как знам 😎

Реве, че съм го наказвал и т.н. Пълни глупости са това. Също е проверимо и доказуемо. То се видя от всички де. Сам си редактира постовете, после се оплаква. Иначе за нещата, които ми е изписал на ЛС наказанието е най-малкото, което заслужава, но... не виждам смисъл, след като се забавляваме. 

Очевидно е, че има поне разтроение на личността. Продължава да твърди, че съм му трил снимки и постове. 😂 Видно е, чии са редакциите. 😋

Много е яко, че от време се появява по някой такъв индивид, който да забавлява всички. 

Аз продължавам да настоявам да потвърдите от администрацията дали въпросният потребител съм АЗ?

Омръзна ми винаги когато някой имбецил се регистрира и започне да пише глупости да обвиняват мен, че аз стоя зад всеки цирк! 

Ето виж....

преди 2 часа, ivottoshev написа:

Винаги когато някой си въобрази нещо без да е сигурен дали е така, пише въображението си все едно е истина.... всички останали започват да му вярват и да се държат гадно с мен без причина!

Благодаря за разбирането, хубав ден!🙂

преди 18 минути, ДзВяРа! написа:

държат гадно

Ми - не.

преди 1 час, ostavime написа:

Стана ми интересно защо искаш позволение от него за да покажеш ЛС-тата, и за това питах дали по принцип е нарушение на правилата, ако покажеш дискусията, която си водел с някого на ЛС.

Ако публикувам нечии ЛС-та ще подлежа ли на наказание?

Да колкото аз разбирам точка 2.6, в нея е предвидено единствено в последствие да се изтрие поста и то само ако другият се оплаче.

преди 57 минути, ДзВяРа! написа:

Омръзна ми винаги когато някой имбецил се регистрира и започне да пише глупости да обвиняват мен, че аз стоя зад всеки цирк! 

Ето виж....

преди 3 часа, ivottoshev написа:

Никъде в моят пост, който си цитирал, не се споменава ничие име. След като УЖ не си имбецил, що се припозна в написаното  :laughing5:

преди 5 часа, цър-вул написа:

Каква е тая съборетина, която наричаш дворче? И това е някое гето силно в покрайнините на Ман.

Цървулане това са бивши работнически къщички в работнически квартали. Има добавяна пристройка към тясната къщичка и заради това почти нищо не е останало като дворче.

А за неизмазаните тухли, така е по градоустройствен план от едно време.
Тези неизмазани тухли по-малко се зацапват от мазилките след десетилетия. 

Та тези малки къщи ги отдават под наем на по няколко човека, които ползват обща тоалетна и баня и евентуално и кухничка и по една стая за спалня на наемател.

Това е то охолния живот на българин пристигнал на мъглявия остров.
Пълна мизерия с години наред.
Без булка англичанка спукана му е работата.

Тези твои коментари са от тези тема!

на 14.02.2025 г. в 20:38, ivottoshev написа:

Беден?!? В сравнение с теб ли :giggle1:

Е, как кой? Това е 364-тият профил на Дзверо у форума. 

на 14.02.2025 г. в 22:24, ivottoshev написа:

Това вече го минахме. Дай нещо ново и свежо, иначе заминаваш в игнорлистата ми при @Звяра, @ А.Навални, @Old_story, @Кутин, @superiority, @___, NovakJ  и останалите ти профили

Нещо неясно?

Да показвам ли още?😕

преди 42 минути, ivottoshev написа:

Стана ми интересно защо искаш позволение от него за да покажеш ЛС-тата, и за това питах дали по принцип е нарушение на правилата, ако покажеш дискусията, която си водел с някого на ЛС.

Ако публикувам нечии ЛС-та ще подлежа ли на наказание?

Да колкото аз разбирам точка 2.6, в нея е предвидено единствено в последствие да се изтрие поста и то само ако другият се оплаче.

Да, правилно си го разбрал. 

Както сам си прочел, в правилата не е предвидено наказание за публикуване на лична кореспонденция. Ако човека, чиято кореспонденция публикуваш се оплаче, то тя следва да бъде изтрита без предупреждение. 

Колкото до позволението... то по-скоро е въпрос на възпитание и някаква етика. 

П.С. Моля, въздържайте се от обиди! 

То хубаво, но за псувни трябва да има наказания. И аз съм банван за такива. А така хората остават с впечатление, че има двойни стандарти. А това не е хубаво. Никак не е хубаво...

преди 2 минути, The Lone Star написа:

То хубаво, но за псувни трябва да има наказания. И аз съм банван за такива. А така хората остават с впечатление, че има двойни стандарти. А това не е хубаво. Никак не е хубаво...

Не се притеснявай. Има кой да преценява. 😉

Ако все има нещо конкретно, моля, посочи го на ЛС или го докладвай. 

преди 3 минути, ostavime написа:

Ако все има нещо конкретно, моля, посочи го на ЛС или го докладвай. 

ostavime, да не си сляп?! На два пъти въпросният индивид напсува на майка, отделно от другите обиди и при това даже ти беше в темата. Би трябвало да се самосезираш. Вярно, че не съм го докладвал, но все пак трябва да има някаква хигиена...

преди 18 минути, The Lone Star написа:

индивид напсува на майка, отделно от другите обиди и при това даже ти беше в темата. Би трябвало да се самосезираш. Вярно, че не съм го докладвал, но все пак трябва да има някаква хигиена...

то си го пише в общите условия ама май и самите модове не спазват условията и не ги наказват щом в тема си позволява така да обижда .

преди 4 часа, HelpMeGetOut1 написа:

...българският е грозен и смотан език). 

Оооо,мога да ти покажа колко е цветущ и преливащ от багри и красиви словосъчетания  българския език..Само се опасявам,че после трябва да минеш през очен специалист , за бърза промивка на очите,щото няма да  можеш да чуеш написаното...иначе ще е пълен прегледа...при "УНГ"

Редактирано от Proshark (преглед на промените)

@ostavime за какво да си хаби пръстите на силите да докладва като няма да има ефект.Да не ти казвам аз колко пъти съм докладвал и така не съм видял след това нито един пост изтрит , а камо ли потребителят да бъде наказан и той продължава след мен да обижда като селянин другите потребители .Лично при мен тази функция докладвай не работи при мен ! 

преди 8 часа, АСПЕКТ написа:

Човек какви са тия тъпотии? Покажи нещо друго от Манчестър, Англия. Само кенефи ли има там? 😀

Бе аз все си мислех, че са известни с други неща британците, пък то нужници.

преди 6 часа, HelpMeGetOut1 написа:

Ще те призная само ако напишеш Локо София на входа на Етихад и го покажеш тука.

преди 1 минута, adersa написа:

то си го пише в общите условия ама май и самите модове не спазват условията и не ги наказват щом в тема си позволява така да обижда .

Всичко е на късмет.

На времето, когато аз в десет поредни поста бях наричан "пишлегар" и @absurt не понесе никакво наказание въпреки докладите ми, на мен ми беше обяснено следното:

Цитат

Приемаме за обиди общоприетите такива. Иначе всеки може да си измисли, че нещо го обижда, пишлегар, пикльо, дрисльо и тем подобни. Ние не сме детска градина. Но откровенни псувни и намеци към майки задължително награждаваме подобаващо. 

Въпреки това имам наказание от този, който ми писа горното заради... "отрепко лоботомирана" (не виждам псувня на майка тук).

От друг "началник" имам и наказание за "куха лейко спекулантска" (пак не виждам псувня на майка)

Толкова по въпроса за обидите. Когато някое шефче е станал с гъза нагоре - получаваш наказание за нищо. Когато е на кеф - може всичко да ти се размине. Тото 6/41 :D

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.