Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Струва ли си да заминавам (пак) в чужбина?

Featured Replies

преди 30 минути, petie1 написа:

А само мини граничния контрол и те черпя люта марсианска ракия :)

Ида

tumblr_nfrlhwtcaf1riul5co3_500.gif

• Отговори 516
  • Прегледи 41,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Ясно, заминавай спешно за Англия да береш ягоди и да спиш на дивана на твоя приятел. 😁 

• 1. Голяма грешка че си се вързал на братчедите, много познати имам които допуснаха същата грешка, брат/сестра да, ама братчед винаги много трябва да се внимава. 2. Като някой който живее от френс

• Колев 74
    Колев 74

Малчуган! Щом си работил като анализатор в някоя английска фирма, за какво ти беше да пишеш и се съветваш как да постъпиш. Обикновено никой анализатор като такъв няма да пита по такива въпроси. Сега м

Публикувани изображения

преди 1 час, HelpMeGetOut1 написа:

Квооо пише на бирата виждам само Kro

Krokodil 😂 Бира крокодил хаахаахах

Хайдеее пак съм в кенефа да повръщам ама след това ще пия още jagerbombs и водки с кола ☠️

Неграмотник, крокодил се пише със C

10685700.jpg?width=466&height=400&fit=bo

• Автор
току-що, ined написа:

Неграмотник, крокодил се пише със C

10685700.jpg?width=466&height=400&fit=bo

А Мишка се пише с М

Жалко че няма бира мишкаааа 🐭🐭🐭🐭

преди 2 минути, HelpMeGetOut1 написа:

А Мишка се пише с М

Жалко че няма бира мишкаааа 🐭🐭🐭🐭

Напротив има

1af55e19138751.562d5873d383c.jpg

Тука има некъф алъш - вериш. Аз кат ви опцувам, ме банвате на секундата. Този - стои цял ден... И продължава.

преди 27 минути, Teemo v.3 написа:

Тука има некъф алъш - вериш. Аз кат ви опцувам, ме банвате на секундата. Този - стои цял ден... И продължава.

Абсолютно двоен стандарт.

преди 9 часа, Teemo v.3 написа:

Този е внедрен двоен агент и е под закрилата на власт имащите.

През 2025г. лесно става преместването в западна европа, ама трудно става задържането там.
Животът на запад е изчислен ,така че ако си нямаш подкрепа от родителите на местна булка, лошо ти се пише с паричките.
Банките не дават кредити за жилище на голтаци и се получава омагьосан кръг.
Уж изкарваш повече парици от колкото в бг, ама не можеш да купиш жилище цял живот.
Един братчед го изпита на гърба си точно това, с булка българка няма къща в чужбина след десетилетия работа там.

преди 6 часа, ivottoshev написа:

Блокирàл съм Дзверо и всичките му профили и не съм в час със снимките му от Манчестър. Какво стана? Появиха ли се такива?

Не знам за кой Дзверо пишеш, ама автора на темата беше качил снимка към мизерния заден двор в някакво гето което според него било в Манчестър ама после я изтри.

преди 3 минути, ined написа:

Не знам за кой Дзверо пишеш, ама автора на темата беше качил снимка към мизерния заден двор в някакво гето което според него било в Манчестър ама после я изтри.

Ясно. На елеменатрника пак му лъсна голият гъз... :getout:

преди 2 часа, Белгиеца написа:

...
Един братчед го изпита на гърба си точно това, с булка българка няма къща в чужбина след десетилетия работа там.

А "холандеца" от Плевен как има дом на запад? За едни може, за братовчеда ти таратанци.
На холандеца булката също е българка и с цели 20 години по-млада. А?

YouRAsHole, вие двамата с HelpMeGetOut1 живете заедно ли? 

Не за друго, ама снимката на коптора, която ми прати на ЛС и за която се оплака че са ти я изтрили модераторите… тук я беше постнал другият профил 😁

пп: от чисто любопитство питам: Слагате ли си го всяка вечер, или сте само приятели?

wt6A2Qa.png

50/50, глас от публиката или обади се на приятел. Какъв богат избор имаш!

преди 40 минути, ivottoshev написа:

YouRAsHole, вие двамата с HelpMeGetOut1
...
или сте само приятели?

на 21.03.2025 г. в 17:04, HelpMeGetOut1 написа:

Няма да прати снимки, защото е същият мишок като теб. Хайде пак ще ме баннеш, задето ти засегнах егото. 

Чакам снимки, ама съм на 100% убеден, че няма да прати. Издава се е, че е беден и само онлайн е голямата работа. 

Иначе виж статистики, че средната заплата в Манчестър е много по-висока от тази в София. Ако не е по-висок стандартът, защо ми е да се местя, като в София имам наследствен апартамент? 

https://www.plumplot.co.uk/Manchester-salary-and-unemployment.html

Средната заплата в Манчестър излиза 46000 паунда на година или 3800 паунда на месец. А в София е малко над 3000 лв или даже няма 1500 паунда. Буквално в Манчестър са тройно почти по-високи заплатите, образовай се преди да пишеш глупости. 

Не си спомням да съм те наказвал. Нещо бъркаш. 

Кажи ми честно, наистина ли си мислиш, че си в Манчестър?! Много е тъжно това, което правиш. 🤨

Белгиеца поне прати снимки, ти все още не си. 

Редактирано от ostavime (преглед на промените)

• Автор
преди 8 часа, Sofiore написа:

Като ти гледам мануалните корекции, явно не ставаш и за тази работа...

Брат, аз 3 пъти качих снимките и 3 ПЪТИ ми ги махнаха... След това ме обвиняват, че нищо не съм качвал. Хайде сега чакам и този коментар да ми го махнат. 

@ostavime защо след като ми одобри снимките в поста, след това пак ги махна? Пък ме обвиняваш, че нищо не съм качвал... Нещо като комунистите, дай доказателства, даваш ги и след това ги унищожават. 

Хайде чакам и този коментар да махнеш. 

Хайде за пореден път качвам снимката от скромното дворче

spacer.png

преди 45 минути, HelpMeGetOut1 написа:

Брат, аз 3 пъти качих снимките и 3 ПЪТИ ми ги махнаха... След това ме обвиняват, че нищо не съм качвал. Хайде сега чакам и този коментар да ми го махнат. 

@ostavime защо след като ми одобри снимките в поста, след това пак ги махна? Пък ме обвиняваш, че нищо не съм качвал... Нещо като комунистите, дай доказателства, даваш ги и след това ги унищожават. 

Хайде чакам и този коментар да махнеш. 

Хайде за пореден път качвам снимката от скромното дворче

spacer.png

Човек какви са тия тъпотии? Покажи нещо друго от Манчестър, Англия. Само кенефи ли има там? 😀

преди 59 минути, АСПЕКТ написа:

Човек какви са тия тъпотии? Покажи нещо друго от Манчестър, Англия. Само кенефи ли има там? 😀

Абе, човек, къде го търсиш? Няма смисъл. Виж, че постоянно мрънка и се обяснява като... да не казвам какво.  Снимките му били трити, не знам си какво. Глупости. Той сам си редактира постовете, после мрънка. Въпроса е, че не знае, че корекциите, които прави се виждат от екипа на форума, а не от потребителите. Аз виждам поста преди и след корекцията. Ама... той си мисли, че е много умен. Ще се занимава някой да му трие безсмислените снимки. Да да, сигурно. Сам си ги коригира и се излага пред всички. Ето, за да е ясно! 

help.jpg.6150651bdc0f75388dadb8682102a92e.jpg

Пълен смях е. Да не говорим за обидите и псувните, които пише на ЛС. За тях няма да издума и дума. Нали, г-н Манчестър? 😎 Кажи, ако не те е срам как обиждаш. Ако искаш и си съглсен, само с твое съгласие разбира се, ще извадя 2-3 скрийншота, само кажи, ако не те е срам. 

Каква Англия, какви измишльотини. То бива да се излагаш, то бива да падаш ниско, ама такова падение и излагация скоро тук не е имало. Или поне аз не помня. 

Малко да има някакво достойнство и чест. 

• Автор
преди 16 минути, ostavime написа:

Абе, човек, къде го търсиш? Няма смисъл. Виж, че постоянно мрънка и се обяснява като... да не казвам какво.  Снимките му били трити, не знам си какво. Глупости. Той сам си редактира постовете, после мрънка. Въпроса е, че не знае, че корекциите, които прави се виждат от екипа на форума, а не от потребителите. Аз виждам поста преди и след корекцията. Ама... той си мисли, че е много умен. Ще се занимава някой да му трие безсмислените снимки. Да да, сигурно. Сам си ги коригира и се излага пред всички. Ето, за да е ясно! 

help.jpg.6150651bdc0f75388dadb8682102a92e.jpg

Пълен смях е. Да не говорим за обидите и псувните, които пише на ЛС. За тях няма да издума и дума. Нали, г-н Манчестър? 😎 Кажи, ако не те е срам как обиждаш. Ако искаш и си съглсен, само с твое съгласие разбира се, ще извадя 2-3 скрийншота, само кажи, ако не те е срам. 

Каква Англия, какви измишльотини. То бива да се излагаш, то бива да падаш ниско, ама такова падение и излагация скоро тук не е имало. Или поне аз не помня. 

Малко да има някакво достойнство и чест. 

Качих 3 пъти снимки и 3 пъти ми ги изтри, не се прави на ударен. Ти сам можеш да видиш каква е редакцията ми. 

Щом нищо не си трил, тогава защо няколко пъти качих снимки и вече ги няма? Хайде сега и тази снимка ще изтриеш. 

Вие после ме обвинявате, че сам съм трил, ми хайде де, ще качвам същите снимки до безкрай. 

преди 1 час, АСПЕКТ написа:

Този "кенеф" струва повече от панелката на баба ти. 

Стига си качвал снимки на коптори. НЕ СМЕ заинтересувани ни най малко. Стой си в мишата дупка и спри да ни занимаваш с простотиите си :( !

• Автор
на 22.03.2025 г. в 8:24, ined написа:

Нищо не съм трил, модераторите няколко пъти ми изтриха снимките. Ако трябва ще ги кача още 50 пъти. 🐭

Доказахте, че сте мишки. Ама кеф ви е живота в сметището Булгаристан. 

преди 3 минути, цър-вул написа:

Каква е тая съборетина, която наричаш дворче? И това е някое гето силно в покрайнините на Ман.

Смятай какво гето е - нямат пари да си измажат тухлите :( !

Дейва тоо ленс, пак ми се видя кенефа

image-9-1024x1024.jpg

• Автор
преди 24 минути, Belefor написа:

Смятай какво гето е - нямат пари да си измажат тухлите :( !

Къщичката ми струва повече пт цялото ти наследство. 

Хайде завиждайте в панелките 

spacer.png

Всички които казват, че съм имал външна тоалетна, ето снимка на оповръщания ми вътрешен кенеф. 

преди 1 час, ostavime написа:

Да не говорим за обидите и псувните, които пише на ЛС.

Ако искаш и си съглсен, само с твое съгласие разбира се, ще извадя 2-3 скрийншота, само кажи, ако не те е срам. 

Един принципен въпрос:

За какво ти е неговото съгласие?!? В правилата пише че ако не е съгласен, може да предяви желание такива постове да бъдат изтрити, но самото публикуване не е нарушение: 

2.16 Забранено е публикуването на лична кореспонденция (лични съобщения) във форума без съгласието на двете страни, участвали в кореспонденцията, както и всякаква форма на лични данни извън официално публикуваните в настоящия форум (снимков или друг материал, засягащ личния живот), когато това може да е в ущърб или да служи за дискредитация на някоя от двете страни. Ако това стане, то по желание на ощетената страна такива постове ще бъдат трити без предупреждение.

Прав ли съм? Ако може малко разяснение, за да не стават грешки в бъдеще :help:

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.