Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Струва ли си да заминавам (пак) в чужбина?

Featured Replies

преди 23 минути, YouRAsHole1 написа:

Абее, паралии и разбирачи, четохте ли новините за българите в Англия, които шпионираха за Русия? Гордеете ли се от интелектуалното ниво на народа ни?

И 'що от поведението на 5 човека генерализираш за цяла нация?

• Отговори 516
  • Прегледи 41,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Ясно, заминавай спешно за Англия да береш ягоди и да спиш на дивана на твоя приятел. 😁 

• 1. Голяма грешка че си се вързал на братчедите, много познати имам които допуснаха същата грешка, брат/сестра да, ама братчед винаги много трябва да се внимава. 2. Като някой който живее от френс

• Колев 74
    Колев 74

Малчуган! Щом си работил като анализатор в някоя английска фирма, за какво ти беше да пишеш и се съветваш как да постъпиш. Обикновено никой анализатор като такъв няма да пита по такива въпроси. Сега м

Публикувани изображения

• Автор
преди 8 минути, цър-вул написа:

И 'що от поведението на 5 човека генерализираш за цяла нация?

Защото 80% от населението са руски подлоги и подкрепят тия действия. 

• Автор

Малък ъпдейт от моя страна... 

Сега съм обратно в Манчестър. Спокойно е, въздухът е чист, пълно с млади хора, няма боклуци по улиците, обслужването е невероятно, хората са учтиви... След толкива години в България, все едно се събудих от кошмар. 

Добре, че го изкарах този Settled Status преди да се прибера. Чудно ми е България как ще оцелее с тази демографска криза, особено като все повече образовани млади бягат в чужбина. 

Ама хайде, наздраве! 

преди 15 минути, HelpMeGetOut1 написа:

Сега съм обратно в Манчестър. Спокойно е, въздухът е чист, пълно с млади хора, няма боклуци по улиците, обслужването е невероятно, хората са учтиви... След толкива години в България, все едно се събудих от кошмар. 

Добре, че го изкарах този Settled Status преди да се прибера. Чудно ми е България как ще оцелее с тази демографска криза, особено като все повече образовани млади бягат в чужбина. 

Ама хайде, наздраве! 

Много здраве и дано намериш щастие!

преди 1 час, HelpMeGetOut1 написа:

След толкива години в България

Колко години? Та ти не помниш какво си лъгал дори и в една и съща тема бре :lol6:

на 5.01.2025 г. в 15:41, HelpMeGetOut1 написа:

Живея в България от година и половина

• Автор
преди 2 часа, ivottoshev написа:

Колко години? Та ти не помниш какво си лъгал дори и в една и съща тема бре :lol6:

Броя не само тези 2 години почти, които минаха, но и годините преди да замина - 18 кошмарни години в България и трябваше да си припомня кошмара, когато се прибрах. 

Хайде, че от злоба не можеш да четеш. Както и да е. 

преди 2 минути, HelpMeGetOut1 написа:

Броя не само тези 2 години почти, които минаха, но и годините преди да замина - 18 кошмарни години в България и трябваше да си припомня кошмара, когато се прибрах. 

Хайде, че от злоба не можеш да четеш. Както и да е. 

Когато се осереш си комичен, но нефелните ти опити да забършеш насраното - това вече е безценно :D

• Автор
преди 4 минути, ivottoshev написа:

Когато се осереш си комичен, но нефелните ти опити да забършеш насраното - това вече е безценно :D

Няма вече да ти отговарям на тъпизмите. Личи си, че не можеш да четеш (а и да смяташ, че този пост го написах преди 3 месеца и половина) и IQ-то и е направо стайна температура. 

Хайде много здраве и само дано не се пръснеш от злоба и завист. 

преди 7 минути, HelpMeGetOut1 написа:

Няма вече да ти отговарям

Късно е чадо. Вече успя да станеш за смях и с опита си за измъкване, а не само със самото осиране :laughing5:

• Автор
преди 10 минути, ivottoshev написа:

Късно е чадо. Вече успя да станеш за смях и с опита си за измъкване, а не само със самото осиране :laughing5:

Доста говориш за сране, да не би да си се наакал в памперса? Явно толкова те жегнах, че чак се надриска 😂. Хайде злобей от завист, оправи ми настроението. 

на 16.03.2025 г. в 14:27, HelpMeGetOut1 написа:

Ама хайде, наздраве! 

Ще се радвам, ако казваш истината и си щастлив там, където си! 

на 16.03.2025 г. в 13:27, HelpMeGetOut1 написа:

Сега съм обратно в Манчестър.

Като си намериш някоя мустаката негърка за ибанье пофалисъ.

преди 17 минути, Белгиеца написа:

Имаш предвид като твоята жена?😂

преди 2 часа, Белгиеца написа:

То ако е негърка пак добре, че като нищо може после да четем тема "Не съм британче". :lol6:

преди 7 часа, Bubbles написа:

То ако е негърка пак добре, че като нищо може после да четем тема "Не съм британче". :lol6:

Викаш да не го хване него някой негър и тогава ще стане ергенът2...

• Автор
преди 10 часа, Bubbles написа:

Явно завиждате, защото цветните жени не ви харесват Ганьовците 😂

ПС: Негърките са по-красиви от рускините и българките. Това доста ще ви жегне.

преди 3 часа, HelpMeGetOut1 написа:

Явно завиждате, защото цветните жени не ви харесват Ганьовците 😂

ПС: Негърките са по-красиви от рускините и българките. Това доста ще ви жегне.

За какво да ти звиждаме бре сладък? Че си прост като марула и всяка втора дума ти е обида или някаква простотия ли?
Тоест да разбираме, че ти скачаш на негърки щото да си солидарен със зеля? Аз да си призная не знаех че той си пада по ебони ма щом си рекъл...

Иначе ввкус всеки си има, но мен лично няма как да ме убедиш, че това

beautiful-afro-girl-playing-her-curly-ha

Е по-убаво от това

young-girl-with-long-braids-traditional-

Пак ще повторя въпрос на вкус, ако наистина ти харесват негърки ок жив и здрав, обаче е видно че си търсиш конфронтация и пак на полит основа.
Ще ти дам един съвет - Започни да четеш, да се образоваш, повиши си нивото на култура, идея нямам на каква възраст си, но липсата ти на елементарна култура и мислене е потресаваща и говори че не си на повече от 18-20 години което жалко защото ако съм прав значи вече си изпуснат, а ако си по-дърт както ти сам твърдиш вече си свършил курса.

• Автор
преди 14 минути, Bubbles написа:

За какво да ти звиждаме бре сладък? Че си прост като марула и всяка втора дума ти е обида или някаква простотия ли?
Тоест да разбираме, че ти скачаш на негърки щото да си солидарен със зеля? Аз да си призная не знаех че той си пада по ебони ма щом си рекъл...

Иначе ввкус всеки си има, но мен лично няма как да ме убедиш, че това

beautiful-afro-girl-playing-her-curly-ha

Е по-убаво от това

young-girl-with-long-braids-traditional-

Пак ще повторя въпрос на вкус, ако наистина ти харесват негърки ок жив и здрав, обаче е видно че си търсиш конфронтация и пак на полит основа.
Ще ти дам един съвет - Започни да четеш, да се образоваш, повиши си нивото на култура, идея нямам на каква възраст си, но липсата ти на елементарна култура и мислене е потресаваща и говори че не си на повече от 18-20 години което жалко защото ако съм прав значи вече си изпуснат, а ако си по-дърт както ти сам твърдиш вече си свършил курса.

Сори мотори, ама чернокожото момиче е по-красиво от това долу, което сподели. Русите никога не са ме кефили. Просто ми се струва завист, стил гроздето е кисело. Това, че си расист, никоя чернокожа не те иска и нямаш вкус, си е твой проблем. 

Със сигурност съм по-образован от теб, защото имам магистратура от Топ 20 университет в Англия, докато ти си личи, че дълго не си излизал от родното село. 

За жалост, в Манчестър има други българи, ама чуя ли българска реч, веднага бягам надалеч. 

• Автор
току-що, The Lone Star написа:

Пази Боже, сляпо да прогледа...

Да, на българина никога няма да му влезе акъл в главата, затова България завинаги ще е сметище. Добре, че сега съм в нормална държава с нормални хора. Българоорките няма да издържат още дълго. 

преди 2 минути, цър-вул написа:

Учил, порботил, значи от 28-30 нагоре

Четейки писаниците му, колкото е по-дърт толкова по-зле за него говори.

преди 2 минути, HelpMeGetOut1 написа:

Сори мотори, ама чернокожото момиче е по-красиво от това долу, което сподели. Русите никога не са ме кефили. Просто ми се струва завист, стил гроздето е кисело. Това, че си расист и нямаш вкус, си е твой проблем. 

Със сигурност съм по-образован от теб, защото имам магистратура от Топ 20 университет в Англия, докато ти си личи, че дълго не си излизал от родното село. 

За жалост, в Манчестър има други българи, ама чуя ли българска реч, веднага бягам надалеч. 

Аууу магистралка бил, направо мъ закова.

Като ти гледам излиянията явно мноо реномиран ще да е бил тоя твоя университет, примерно НБУ?
Убеден съм че Англия си я виждал само на картичка, самото ти отношение, поведение и липса на елементарна култура говорят, че не си виждал никога нещо различно от балканите, не че по нашите географски ширини няма културни и образовани хора, напротив, но ако беше виждал запада друга песен щеше да пееш, щото тука такива като теб не се котират.
Може да имаш двадесет дипломи, като нямаш никой в главата това са само хартии ще и от Харвард да са. 😉

• Автор
преди 5 минути, Bubbles написа:

Четейки писаниците му, колкото е по-дърт толкова по-зле за него говори.

Аууу магистралка бил, направо мъ закова.

Като ти гледам излиянията явно мноо реномиран ще да е бил тоя твоя университет, примерно НБУ?
Убеден съм че Англия си я виждал само на картичка, самото ти отношение, поведение и липса на елементарна култура говорят, че не си виждал никога нещо различно от балканите, не че по нашите географски ширини няма културни и образовани хора, напротив, но ако беше виждал запада друга песен щеше да пееш, щото тука такива като теб не се котират.
Може да имаш двадесет дипломи, като нямаш никой в главата това са само хартии ще и от Харвард да са. 😉

Така ли се оправдавате необразованите? "Само хартийки" хахахаха

Аз завърших в Манчестър и вашия селски вид ми е много познат. Националисти сте, защото не може да се интегрирате на запад и намирате утешение в други индивиди с ниско IQ. 

Все пак само в България ти се подиграват, че си завършил в Харвард. Жалък и смешен народ. 

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.