Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Струва ли си да заминавам (пак) в чужбина?

Featured Replies

преди 2 минути, cluster bomb написа:

УизЕър или РайънЕър? Щтото такива като теб обикновенно пъруват с такива нискотарифни компаании ;)
И Буратино трябва да си на ясно,че работейки дистанционно ззаплатата е една и съща.Та с 5000$ къде се живее по-добре,тук или в Англия?

В Англия има нормална инфраструктура, страхотно здравеопазване, детски градини, училища и качествено висше образование. Предпочитам децата ми там да израснат, сред образовани и културни хора, отколкото при простаците в Булгаристан. Защо според теб има повече милионери там, отколкото тук, щом в БълХария е толкова хубаво?

Ама ти си беден и нямаш пари да напуснеш страната, така че няма как да го знаеш това нещо.

• Отговори 516
  • Прегледи 41,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Ясно, заминавай спешно за Англия да береш ягоди и да спиш на дивана на твоя приятел. 😁 

• 1. Голяма грешка че си се вързал на братчедите, много познати имам които допуснаха същата грешка, брат/сестра да, ама братчед винаги много трябва да се внимава. 2. Като някой който живее от френс

• Колев 74
    Колев 74

Малчуган! Щом си работил като анализатор в някоя английска фирма, за какво ти беше да пишеш и се съветваш как да постъпиш. Обикновено никой анализатор като такъв няма да пита по такива въпроси. Сега м

Публикувани изображения

преди 36 минути, HelpMeGetOut1 написа:

Имайки предвид, че чакаш промоция на Самсунг

Това къде го чете?

Не само си по-беден от мен, но и от доста хора, съдейки по злобата ти. 

Няма как да съм по-беден от теб. Мен не ме чака Гретел да ѝ сменя памперсите за възрастни, за да мога да допълня към надника си от миене на чинии, че иначе няма да има за наем за 20-те квадрата коптор.

Това вече го минахме. Дай нещо ново и свежо, иначе заминаваш в игнорлистата ми при @Звяра, @ А.Навални, @Old_story, @Кутин, @superiority, @___, NovakJ  и останалите ти профили

преди 3 минути, cluster bomb написа:

Айде бе :biggrin:
Same day appointments ше го видиш през крив макарон емигранте,а NHS ще го гледаш само на документи :biggrin:
Я кажи кои точно процедури са беззплатни? Първичен преглед,и после?
Цървуляко живеещ на бенефити там,не си мисли че не сме посещавали "Великото Кралство"...

Ами няма как да си живял там, защото си личи, че не си излизал от родното село. На една приятелка и трябваше химиотерапия и даже и една стотинка на плати, благодарение на NHS-a. А в Булгаристан събират пари за лечение чрез DMS и ХелпКарми...

• Автор
преди 9 минути, ivottoshev написа:

Това къде го чете?

Няма как да съм по-беден от теб. Мен не ме чака Гретел да ѝ смея памперсите за възрастни, за да мога да допълня към надника си от миене на чинии, че иначе няма да има за наем за 20-те квадрата коптор.

Това вече го минахме. Дай нещо ново и свежо, иначе заминаваш в игнорлистата ми при @Звяра, @ А.Навални, @Old_story, @Кутин, @superiority, @___, NovakJ  и останалите ти профили

Е тук викаш, че ще чакаш за А55 да му намалее цената, смешник. Даже нямаш пари за нормален телефон, а за промоция ще чакаш. 

Ама се радвам, че работя в офис, а не като тебе - да миеш кенефи и да се кланяш на Путин, докато мразиш "лошите западняци". Личи си, че няколко пъти са те изпускали по глава като малък. Почти те съжалявам, ама почти.

• Автор

:lol6:

Смешник,доста по дълго съм живял в Бери Ст.Едмъндс (Съфолк) от теб.
Не случайно те попитах за Парацетамола ...дебил

И във фабрика ли си бачкал, че толкова мразиш острова? Нямаш ли образование, че нещо да стане от теб? 

• Автор
преди 1 минута, cluster bomb написа:

Понеже тук се плаща за онкозаболявания глупако...

В Англия нищо не плащаш, а в България трябва или да теглиш кредити за нормално лечение, или да просиш от ХелпКарма или чрез касички в магазините. Простак. 

...и все още си в България?!? 
Ебати тъпака омотан

Скоро се махам. Не е задължително да съм в офиса, през повечето време от вкъщи работя. А като им казах, че се махам пт България, сега ми разрешават пълен хоум офис. 

Ти за такова нещо само можеш да си мечтаеш, бачкаторе 😂

преди 9 минути, HelpMeGetOut1 написа:

Е тук викаш, че ще чакаш за А55 на промоция, смешник. Даже нямаш пари за нормален телефон, а за промоция ще чакаш. 

Човека иска да си купи този апарат и му давам съвет ако може да изчака, защото другият месец излизат новите модели и цената му ще падне. Защо реши че аз чакам примоция? От къде изобщо се пръкна тази мисъл в кухината м/ду ушите ти - това за мен ще си остане загадка  :speak:

• Автор
преди 22 минути, ivottoshev написа:

Човека иска да си купи този апарат и му давам съвет ако може да изчака, защото другият месец излизат новите модели и цената му ще падне. Защо реши че аз чакам примоция? От къде изобщо се пръкна тази мисъл в кухината м/ду ушите ти - това за мен ще си остане загадка  :speak:

Интересно как не отричаш изобщо, че си беден. Значи чакаш един телефон да стане по-евтин, защото не можеш да си го позволиш, ясно. 

А в същото време обвиняваш, че някой сменял памперси на Хензел, Гретел и не помня кой... От опит ли говориш, затова ли толкова мразиш запада? Друга работа не си ли могъл да вършиш? Ама съм сигурен, че Путин ще те направи богат 😂 Смешник 

преди 27 минути, cluster bomb написа:

Фабрика?!?
Малоумник имах си фирма и работих като self-employed,не на контракт като теб предполагам 
Образование имам до степен такава,че изкарвам същите пари тук в България и не ми се налага да плащам за квартира ...   

ХелпКарма не ти излиза от ума,защо ли?

Същите пари, на минималната ли си бил в Англия? Интересно ми е колко пари изкарваш, че в друга тема говориш как пасеш лозе. 

Това ли ти е високият стандарт в България, да не можеш нищо да си позволиш и да трябва да бачкаш в градината цял ден 😂

Споко, аз си имам имоти в София, които мога да продам, че да живея в нормална държава. Ама хайде продължавай да ми се ядосваш от злоба и завист. 

преди 1 минута, cluster bomb написа:

Глупак зарязах лоза днес понеже е Трифон Зарезан ...ама ти от де да знаеш.

Бачкам за корпорация в САЩ -ей тук от България. Едва ли нещо такова ще ти ссе случи на теб.И да-притежавам всичко което на теб ще ти се наложи да изплащаш с години калмук нещастен.

И като имаш имоти тук,кво-бягаш да лижеш на заплата...смешник.

Да, повярвах ти, затова ти се налага да живееш на село в Булгаристан 😂. Като изкараваш хубави пари, защо не можеш да си позволиш да живееш на нормално цивилизовано място? Смешник...

"И като имаш имоти тук,кво-бягаш да лижеш на заплата...смешник."

"Бягам" точно от селяни като теб, които нямат никакво образование и могат само по нивата да си работят. Търся интелектуалци, а не примати с ниско IQ, като теб.

преди 17 минути, HelpMeGetOut1 написа:

Значи чакаш един телефон да стане по-евтин, защото не можеш да си го позволиш, ясно. 

Повтаряш до несвяст едно и също, въпреки че с него вече си станал за посмешище.

Не си мръднал и с милиметър в умственото си развитие, от както се запознах с олигофрениите които пишеше с първият си акаунт тук преди десетнайсе години. Тогава ми беше забавно, но сега... 

Няма смисъл да те чета, чао и на този твой профил  :getout:

преди 3 минути, cluster bomb написа:

Льохмане къде е това нормално място+цивилизовано в Англия?!?
С пакистанци или сомалийци ли? 
Където и да идеш все ще си останеш същият-източноевропейски емигрант,за англичаните си утайка 

Фактът, че говориш за сомалийци и пакистанци доказва, че в Англия не си успял да се реализираш. Не ти е виновен островът, че нищо не става от теб и не можа да си купиш къща в Cheltenham, Leeds, Edinburgh и тн, които са пълни с успели хора (и ти такъв никога няма да си).

Ако изкарваше американска заплата, нямаше да ти се налага да живееш на село при мама и тате да им копаш нивите. Смешкоооо

• Автор
преди 7 минути, cluster bomb написа:

Я кажи през колко стъпки се минава преди да закупиш къща там смешнико?
Ти да си си купил нещо там?А?

Теглиш ипотека, ако нямаш пари в кеш, а там иронията е, че къщите са на по-нормални цени, отколкото в Булгаристан. 

Ама все тая, ще продам имотите си и ще си купя нормална къща в предградие в Манчестър. То цената на четиристаения ми апартамент в София е по-висока, егати простотията. Селяните теглят ипотеки и плащат скъпо да живеят в кочина. 

• Автор
току-що, cluster bomb написа:

Абе мухъл,в момента купуваме къща в Съфолк-та докато стигнеш до ипотеката я кажи колко стъпки (и с кого ги минаваш?)

Я кажи като си толкова запознат банката кои 3 неща изисква от продавача/агенцията?

Я докажи, че купуваш къща в Съфолк, снимки чакам. Може и утре, след като нахраниш свинете. 

• Автор
преди 8 часа, Василевс убиец написа:

Още не е...утре като му кача снимките на къщата (дето има само да я сънува с работата в "офиса")

Сельо, чакам снимките на къщата ти в Съфолк. Ама няма да ги качиш, защото беше прошляк в Англия и тук си прошляк. 

преди 11 часа, Bubbles написа:

Я купон. :popcorn2:

Направо си е местна версия на "Клонираните атакуват" :lol6: . Гледам, един вече е паднал жертва, очакваме продължение :) .

преди 12 часа, Bubbles написа:

Я купон. :popcorn2:

Изобщо не е купон :(  . Един супер ниско интелигентен човек плюе България и хвали Англия. Придобил имоти по наследство и си мисли , че е богат. Видиш ли - щял да ги продаде и да е БОГАТАШ! Много, много зле!

• Автор
преди 1 час, Belefor написа:

Изобщо не е купон :(  . Един супер ниско интелигентен човек плюе България и хвали Англия. Придобил имоти по наследство и си мисли , че е богат. Видиш ли - щял да ги продаде и да е БОГАТАШ! Много, много зле!

Това, че ти не можеш да четеш, не е мой проблем. Вие всички се правите на много богати в България, а когато ви моля да си покажете "богатството", се криете като мишки. 

преди 2 часа, Belefor написа:

Видно е, обаче силен вятър и прост човек нищо не може да ги спре.

преди 3 часа, Rudy M. написа:

Направо си е местна версия на "Клонираните атакуват" :lol6: . Гледам, един вече е паднал жертва, очакваме продължение :) .

Империята отвръща на удара. 😁

преди 19 часа, HelpMeGetOut1 написа:

Теглиш ипотека, ако нямаш пари в кеш, а там иронията е, че къщите са на по-нормални цени, отколкото в Булгаристан.

Как ще я плащаш ипотеката с 2000 паунда заплата :eek:

преди 19 часа, HelpMeGetOut1 написа:

Ама все тая, ще продам имотите си и ще си купя нормална къща в предградие в Манчестър. То цената на четиристаения ми апартамент в София е по-висока, егати простотията. Селяните теглят ипотеки и плащат скъпо да живеят в кочина. 

Не изглежда изгодно да замениш скъп имот в България за евтин в Англия за да живееш с етноси от близкия изток?

• Автор
преди 25 минути, AAUUXX написа:

Как ще я плащаш ипотеката с 2000 паунда заплата :eek:

Не изглежда изгодно да замениш скъп имот в България за евтин в Англия за да живееш с етноси от близкия изток?

Заменям преоценен имот с по-голям на по-нормална цена. 

Също, предпочотам съседи сомалийци и пакистанци, отколкото българи. 

Заменям преоценен имот с по-голям на по-нормална цена. 

Също, предпочотам съседи сомалийци и пакистанци, отколкото българи. 

То в този случай Могадишу е по подходаща дестинация ,а също и имотите са много евтини ,ще ти останат пари да харчиш на рибната борса или може да отвориш бизнес с водни колела сомалииците харесват тези неща.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.