Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Струва ли си да заминавам (пак) в чужбина?

Featured Replies

• Автор
току-що, Banesc написа:

така е но останаха там и изкарват пари

а  тия дето за чеп за зеле не стават  видяха тежката действителност че нито там е хубаво нито тука

и задават тъпи теми

да се върна ли какво да правя

от 20 години съм безработен

занимавам се със земеделие и строителство

е така за спорта понеже имам занят  и да взема паричките  на някое бизнес анализаторче от англия

дето е бачкало 5 години за ду взема кешовицата  за  2 седмици

за разлика от хора дето изкуствения интелект ще им вземе хляба

Оправи си правописа и пунктуацията, тогава ще ти отговоря. 

• Отговори 516
  • Прегледи 41,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Ясно, заминавай спешно за Англия да береш ягоди и да спиш на дивана на твоя приятел. 😁 

• 1. Голяма грешка че си се вързал на братчедите, много познати имам които допуснаха същата грешка, брат/сестра да, ама братчед винаги много трябва да се внимава. 2. Като някой който живее от френс

• Колев 74
    Колев 74

Малчуган! Щом си работил като анализатор в някоя английска фирма, за какво ти беше да пишеш и се съветваш как да постъпиш. Обикновено никой анализатор като такъв няма да пита по такива въпроси. Сега м

Публикувани изображения

преди 3 минути, Гoст написа:

Бачкер, ясно. :lol6: Има ли "Скоро ще съм готов, шефе! Тъй варно, шефе!"?

секретарка е мъжка :giggle1: бизнес анализатор бил

преди 4 минути, HelpMeGetOut1 написа:

Аз поне от вкъщи си бачкам 😂

Нещо хептен се омота в лъжите си.... Ако си бачкаш от къщи за какво ти е да ходиш в 'чужбина'... смешник.

• Автор
преди 1 минута, Гoст написа:

Банкер съм.

Банкер бил той 😂

Да работиш на каса на ОББ не те прави банкер. Знам ви заплатите, точно на минималната си. Как ще си намериш жена в България, като изкарваш толкова малко пари? 

Само да ти кажа, че нямаш опит... Англичанките често допринасят своята част от домакинството. Ама ти няма как да го разбереш, защото нямаш пари да напуснеш страната 😂

Нямаш жена, нямаш пари, е затова толкова те жегват отговорите ми. 

преди 2 минути, Belefor написа:

Нещо хептен се омота в лъжите си.... Ако си бачкаш от къщи за какво ти е да ходиш в 'чужбина'... смешник.

Защото на мен ми пука за средата, в която живея. Селяк. 

Ясно, че си свикнал на счупени тротоари, коли паркирани в калта, ужасно здравеопазване, агресивен и необразован народ... Но аз не съм доволен. 

Искам да живея в една образована социална среда, която в Булгаристан НЕ СЪЩЕСТВУВА. 

Сега стана ли ти ясно или по-простичко искаш да ти го обясня? 

тия чалъми ги знам

и накрая ще иска  от форума да му дават пари щото от англия  му се бавят

давате 1000 лв връщам 2000 лв 

и ще завлече някой

• Автор
току-що, Banesc написа:

тия чалъми ги знам

и накрая ще иска  от форума да му дават пари щото от англия  му се бавят

давате 1000 лв връщам 2000 лв 

и ще завлече някой

Пий си хапчетата, чичка. Ти не знаеш какви глупости пишеш. 

преди 2 минути, HelpMeGetOut1 написа:

Как ще си намериш жена в България,

то понеже и много трудно и всички са качествени принцеси 

и жените са боклуци 

преди 1 минута, HelpMeGetOut1 написа:

Пий си хапчетата, чичка. Ти не знаеш какви глупости пишеш. 

чичка

аз съм по млад от тебе 

изпитваш вътрешен  страх от идващата  финансова световна криза а нямаш курс   минат  за оцеляване

на такива като тебе ще им спрат тока и водата и са приключи за  седмица 

преди 1 час, HelpMeGetOut1 написа:

Банкер бил той 😂

Да работиш на каса на ОББ не те прави банкер. Знам ви заплатите, точно на минималната си. Как ще си намериш жена в България, като изкарваш толкова малко пари? 

Само да ти кажа, че нямаш опит... Англичанките често допринасят своята част от домакинството. Ама ти няма как да го разбереш, защото нямаш пари да напуснеш страната 😂

Нямаш жена, нямаш пари, е затова толкова те жегват отговорите ми. 

Защото на мен ми пука за средата, в която живея. Селяк. 

Ясно, че си свикнал на счупени тротоари, коли паркирани в калта, ужасно здравеопазване, агресивен и необразован народ... Но аз не съм доволен. 

Искам да живея в една образована социална среда, която в Булгаристан НЕ СЪЩЕСТВУВА. 

Сега стана ли ти ясно или по-простичко искаш да ти го обясня? 

Кой сега проектира, а? Започваш да обиждаш хора, които си изкарват прехраната с достоен и интелигентен, но наистина ниско заплатен труд. Това те прави задник, но изключителното в случая е наглостта ти, че ти едва ли не изкарваш повече пари от тях, а да изкарваш 2-3 палки някъде вършейки кажи-речи някаква роботска работа за някой си шеф не са изобщо толкова много и хич не си голямата работа. Затова и не искаше да си кажеш колко изкарваш, все едно изкарваш 10 бона заплата. Ако беше така нямаше да проектираш. А ти самият вероятно се чувстваш "селяк" и затова храниш наред другите си себеподбни, защото им знаеш какъв е филма и си мислиш, че се чувстват подтиснати като теб.

на 5.01.2025 г. в 15:41, HelpMeGetOut1 написа:

Какво мислите?

Пеньо Пенев има едно хубаво стихотворение по този въпрос...

преди 6 минути, The Lone Star написа:

Пеньо Пенев има едно хубаво стихотворение по този въпрос...

Пътеписът на Алеко Константинов също важи за този индивид :) 

Абе какъв бизнес анализатор си, щом не можа да анализираш, че единствено само братовчедите ти ще са на далавера при един ремонт от твоя страна на общите ви и моти. А за теб ще е тотална загуба. Аз като момче от улицата щях да им пораздам някой лев на лихва 30% на месец, като те в залог ми заложната тяхната част от имотите си или поне да откупя техния дял и да ги изритам. Собственик е много по-добре от съсобственик. И това не ти го казва Вълка от Уоустрийт, а Коркодила от кв. Дружба гр. Плевен. Сега за живота и приятелите в чужбина. 20 години съм в Нидерландия пич. Движа се предимно с хора от Балкана. Не могат да ми станат приятели холандците. Това са наведени хора пич. Едни такива безхарактерни, и скучни, и едни стиснати даже към семействата си. Една българка дето се хванала с холандец, че и дете му родила, се жалва, че ония ги държи зимата на 16 градуса у тях. И тя и майка и седяли с вълнени чорапи и елечета. Викам и, в нас е 23 градуса. Ако са беше хванала с Българин сега щеше да ходиш по къс ръкав в къщи. Скъпо било. Ко ма интересува, че е скъпо жена ми и лапето няма да треперят. Ако трябва ще открадна в затвора ще лежа, и пак няма си оставя да ми трепери семейството. Ганьо реално е положителен герой, а не отрицателен. 

на 5.01.2025 г. в 21:48, HelpMeGetOut1 написа:

Още повече ще бягат и накрая в булгаристан ще останат само римляни и пенсионери. 

Аз пък имам план за завръщане в родна майка България. И много нашенци се завръщат и ще се завръщат пич. Европа не е това, което беше преди 20 години. В таз пък умряла Англия няма да отида и за милиони. Пълно е със всякакви цигани, бивши колонии на Британия, вали всеки ден, карат в ляво и жените са им дебели и грозни. Лондон е най-криминалния град в Европа. Европа деградира пич. Инфлация, ислямизация, педарастия, накрая ще влезнат във война и с Русия. Избягахме уж от комунизма и дойдохме в модерния комунизъм. Нямаш нищо твое, апартамента на банката, колата на банката, телефона и той, а човека дето разполага с тях и той е на банката. Роб до гроб. След някоя друга годиниа махат и кеша и хептен си хванат за топките.

преди 4 часа, HelpMeGetOut1 написа:

Точно заради такива умствено изостанали индивиди сме най-бедните в ЕС и положението никога няма да се оправи. 

Точно заради такива като теб, които си правят по десетнайсет профила за да спамят... форумното ниво стана толкова ниско. Положението ще се оправи, когато Калин проумее че количеството не е по-важно от качеството, ама туй май нема да го бъде :(  

преди 4 часа, HelpMeGetOut1 написа:

българските пачи, които се надуват със силикон 

Е, как пък толкова много българи сме със свестни жени до себе си, а? Това че ти не ставаш си е твой проблем, а не на 99,9% от българките, които са си нормални :hit:

пп: Интересно ми е как си изгради мнение за силиконките, след като ти си виждал такива само на снимка? От къде извади такова заключение бре, Льольо Гугуткин? 

преди 2 часа, Коркодила написа:

Ганьо реално е положителен герой, а не отрицателен. 

Така е. И Андрешко също е такъв. А ако те са положителни, кои са отрицателните?

преди 1 час, Коркодила написа:

Нямаш нищо твое, апартамента на банката, колата на банката, телефона и той, а човека дето разполага с тях и той е на банката.

Ми то ако се замислиш в момента и в България е горе-долу така, собственост имат само тия що са имали едно време, ся 90%+ купуват панелки с кредит а не знам дали е вярно това но чувам че цената на една панелка гони 300 хиляди евро в София, за коли по не е предполагам защото нашенците си залагат масово на втора употреба коли, но пък за талфони доста теглят бързи кредити което е пълна глупост но туй то.

преди 7 минути, Bubbles написа:

и то ако се замислиш в момента и в България е горе-долу така, собственост имат само тия що са имали едно време

А тия апартаменти едно време как ги купуваха !? Разбира се пак на кредит. 

преди 2 минути, K.Р написа:

А тия апартаменти едно време как ги купуваха !? Разбира се пак на кредит. 

Може но са изплатени и вече собствени, пък и в ония години кредит...
Къде се изгуби бре Прасчо, затъжих се за теб?

преди 2 минути, Bubbles написа:

Може но са изплатени и вече собствени, пък и в ония години кредит...

Що така ти е безмозъчно като на всеки спрял наследствен комунист. 

току-що, K.Р написа:

Що така ти е безмозъчно като на всеки спрял наследствен комунист. 

Щот съм ти фен и ти подражавам, пък ти като дрът комсомолец даваш тон.

преди 3 минути, Bubbles написа:

Къде се изгуби бре Прасчо, затъжих се за теб?

С аспекта от Берлин може да си задавате тия въпроси. От един бряг сте.

току-що, Bubbles написа:

Щот съм ти фен и ти подражавам, пък ти като дрът комсомолец даваш тон.

Дефектно си произведен

преди 4 минути, K.Р написа:

Дефектно си произведен

Че от завод построен от комсомолци като теб качествена стока излиза ли?

преди 32 минути, Bubbles написа:

Че от завод построен от комсомолци като теб качествена стока излиза ли?

Виж как си знаеш че си дефектна съветска стока

на 5.01.2025 г. в 22:48, HelpMeGetOut1 написа:

Още повече ще бягат и накрая в булгаристан ще останат само римляни и пенсионери. 

В грешка си, римляните първи се усетиха и отдавна осрах@ цяла Европа.

След като сте натрупал толкова негативизъм към целокупното българско население, и толкова положителни емоции към острова,какво по дяволите Ви задържа тук?!

Въпроса ми е риторичен.

Ще приема реакцията Ви, че се надсмивате на себе си...

Не е лошо да направите разлика между "селянин" и "селяндур", защото се държите като вторият тип.

Очаквам да коментирате нивото ми на интелигентност.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.