Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Струва ли си да заминавам (пак) в чужбина?

Featured Replies

преди 49 минути, Белгиеца написа:

Най-хубави са русокосите белгийки като моята, приютяват те да имаш покрив над главата си, после и къща с гараж си купувате и си живеете щастливо.

Мъгливият остров е много тъпо място за живот. Един път през 1992г. ходихме там за една седмица с булката и повече никога няма да ми се случи да отида при тези назадничави тъпунгели с лунички по кожата и яко издадена брадичка ( костта ) напред.

Гледам им телевизиите редовно, щото имат предавания които ги няма по френските, ама никога не бих отишъл да живея там.
У Францата хората са много по-близки по манталитет до балканските славяни.

Абе все да те питам пък забравям : Вие у вас френски ли шпрехате или холандски?

• Отговори 516
  • Прегледи 41,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Ясно, заминавай спешно за Англия да береш ягоди и да спиш на дивана на твоя приятел. 😁 

• 1. Голяма грешка че си се вързал на братчедите, много познати имам които допуснаха същата грешка, брат/сестра да, ама братчед винаги много трябва да се внимава. 2. Като някой който живее от френс

• Колев 74
    Колев 74

Малчуган! Щом си работил като анализатор в някоя английска фирма, за какво ти беше да пишеш и се съветваш как да постъпиш. Обикновено никой анализатор като такъв няма да пита по такива въпроси. Сега м

Публикувани изображения

на 5.01.2025 г. в 16:15, HelpMeGetOut1 написа:

Личи си, че си необразован, затова учтиво ще те помоля да не коментираш вече. Виж всяка статистика за качеството на въздуха и ще забележиш, че в Манчестър замърсяването е МНОГО ПО-НИСКО, отколкото в София. 

Тези статистики не си ги измислям аз. Виж, че сега въздухът в София сега е почти 4 пъти по-замърсен:

Манчестър: https://www.iqair.com/uk/england/manchester

София: https://www.iqair.com/bulgaria/sofia

Това за броя на предприятията са приказки типични за един таксиджия. Болен си от национализъм и заради такива като теб искам да се махам. 

Eмо си има остър език но по принцип пише правилни неща и факти....

на 5.01.2025 г. в 18:52, HelpMeGetOut1 написа:

Пичове и пичета лелчета, благодаря, че ми доказахте, че населението на Булгаристан е с ниско IQ, защото повечето умни хора отдавна избягаха. 

По всички статистики, на мъгливия остров стандартът на живот е по-висок. Продължителността на живота е с 10 години повече и когато вие се споминете, значи аз ще имам още време и средства за екскурзии. 

Радвайте се на кочината и че завинаги ще живеете в най-мизерната страна в Европа!

Излизал съм с "негърки" и те са по-възпитани и красиви от всяка българка. Това, че нашите жени били най-хубавите само булгаристанците си го вярват 😂😂

Браво на теб!!! Още един 'пази боже сляпо да прогледа'! Да хвали колко добре се живеело в Англия вместо в България. Пишман българин си ти! Аз съм от 25 години в чужбина но няма да кажа нито една лоша дума за България(*). И изобщо защо сравняваш нещата. Няма идеална държава никъде по света! По добре не пиши повече тук!

• Автор
преди 1 час, Belefor написа:

Eмо си има остър език но по принцип пише правилни неща и факти....

Браво на теб!!! Още един 'пази боже сляпо да прогледа'! Да хвали колко добре се живеело в Англия вместо в България. Пишман българин си ти! Аз съм от 25 години в чужбина но няма да кажа нито една лоша дума за България(*). И изобщо защо сравняваш нещата. Няма идеална държава никъде по света! По добре не пиши повече тук!

Ще си пиша, колкото искам. Фактът, че не си се прибрал след 25 години ми доказва тезата, че страната е сметище. Като е толкова хубава наш'та България, защо седиш в "лошия" запад? Или си типичния бачкатор, който отказва да се интегрира, който има подобен интелект на таксидията Емилчо? 

преди 4 часа, HelpMeGetOut1 написа:

Ще си пиша, колкото искам. Фактът, че не си се прибрал след 25 години ми доказва тезата, че страната е сметище. Като е толкова хубава наш'та България, защо седиш в "лошия" запад? Или си типичния бачкатор, който отказва да се интегрира, който има подобен интелект на таксидията Емилчо? 

През година  - две ходя на разходки до БГ и не живея  в 'лошия запад' .... За втори път се излагаш ,  че даже не поглеждаш аватара ми - щеше да видиш че живея в ЮАР. И да - бачкам си и съм много доволен. 

Тази тема не е за мен а за теб - уж. Страната ни не е сметище - никога аз няма да кажа подобно нещо. На опашката на Европа сме по приходи според НАП но много хора не декларират истинските си проходи и си живеят добре.

• Автор
преди 16 минути, Belefor написа:

През година  - две ходя на разходки до БГ и не живея  в 'лошия запад' .... За втори път се излагаш ,  че даже не поглеждаш аватара ми - щеше да видиш че живея в ЮАР. И да - бачкам си и съм много доволен. 

Тази тема не е за мен а за теб - уж. Страната ни не е сметище - никога аз няма да кажа подобно нещо. На опашката на Европа сме по приходи според НАП но много хора не декларират истинските си проходи и си живеят добре.

Ясно, значи живееш в африканска дупка, затова животът в България ти се струва толкова хубав. Аз обаче не ни сравнявам с държави, в които има масов глад и престъпност, а с други държави в Европейския съюз. 

Да не мислиш, че само при нас има сива икономика? Как хората ще са "доволни" като по щастие сме на дъното, а пенсионерите не могат един хляб да си купят? Цели градове са с режим на тока и водата, ама нали си в ЮАР, за теб това е нормално...

По-добре не отговаряй, че още повече ще разкриеш какъв селяк си! 

преди 6 минути, HelpMeGetOut1 написа:

Ясно, значи живееш в африканска дупка, затова животът в България ти се струва толкова хубав. Аз обаче не ни сравнявам с държави, в които има масов глад и престъпност, а с други държави в Европейския съюз. 

Да не мислиш, че само при нас има сива икономика? Как хората ще са "доволни" като по щастие сме на дъното, а пенсионерите не могат един хляб да си купят? Цели градове са с режим на тока и водата, ама нали си в ЮАР, за теб това е нормално...

По-добре не отговаряй, че още повече ще разкриеш какъв селяк си! 

Много е готино да гледам някой , който вместо да каже една свястна дума напада всеки и всички , който нямат като неговото мнение. Затова ти писах и преди няма смисъл да пишеш повече простотии - само ставаш за смях.

• Автор
преди 6 минути, Belefor написа:

Много е готино да гледам някой , който вместо да каже една свястна дума напада всеки и всички , който нямат като неговото мнение. Затова ти писах и преди няма смисъл да пишеш повече простотии - само ставаш за смях.

Аз ти отговорих само с истината. Това, че го прие като "нападка" си е твой проблем. 

Точно вие селяните сте ми най-забавни. 

току-що, HelpMeGetOut1 написа:

Аз ти отговорих само с истината. Това, че го прие като "нападка" си е твой проблем. 

Точно вие селяните сте ми най-забавни. 

Заблудената уфса дето пита непознати хора дали да ходи или не в чужбина си ти. Аз много добре знам къде ми е мястото селяко. 

По отношение на истината не можеш да коментираш нещо , от което си нямаш представа а само си гледа по новините или тубата. Истината е различна за всеки и всичко.

• Автор
преди 22 часа, Белгиеца написа:

Най-хубави са русокосите белгийки като моята, приютяват те да имаш покрив над главата си, после и къща с гараж си купувате и си живеете щастливо.

Мъгливият остров е много тъпо място за живот. Един път през 1992г. ходихме там за една седмица с булката и повече никога няма да ми се случи да отида при тези назадничави тъпунгели с лунички по кожата и яко издадена брадичка ( костта ) напред.

Гледам им телевизиите редовно, щото имат предавания които ги няма по френските, ама никога не бих отишъл да живея там.
У Францата хората са много по-близки по манталитет до балканските славяни.

Не ми ги хвали франсетата, тия се къпят веднъж на няколко месеци и езикът им е като храчене. Англия е много по-добре икономически от Франция, даже след Брекзита. 

А "негърките" англичанки са много по-красиви за мен от белгийките, които са често с увиснала кожа от адски много пушене и пиене. 

преди 4 минути, Belefor написа:

Заблудената уфса дето пита непознати хора дали да ходи или не в чужбина си ти. Аз много добре знам къде ми е мястото селяко. 

По отношение на истината не можеш да коментираш нещо , от което си нямаш представа а само си гледа по новините или тубата. Истината е различна за всеки и всичко.

Аз не гледам телевизия, а само статистики. По статистики сме най-бедните в ЕС, с HDI Index по-нисък от държави, които даже не са в ЕС, пък и с продължителност на живот 10 години по-малко от развитите западни държави и даже съседите гърци. 

на 5.01.2025 г. в 18:24, Inana.. написа:

Мисля , че се касае за обект във възрастов диапазон 35-40г. , изпаднал в депресия и затънал във емоционална пустота и самота и безизходица , която с наедряване на възрастта започва да се влошава и да запраща индивида в емоционално психичен дисбаланс

имам чувството че говориш за мен НО

проблемът не е в мен а в околните 

всичко е затъпяло  и деградирало 

автора на темата го показва

отговорите също 

не е никакъв финансов титнтири минтири бизнес анализатор в застрахователна компания  или  каквото там  поредния некъдърник дето са го видяли що за стока е  и са му набили  шута а  уж той сам е решил да направи каквото е направил

и сега пита какво да прави 

още преди 20 години имах един колега с неговия акъл

щял да прави ремонт на къщата бил работил в чужбина вземал 3 кредитни карти чакал да му преведат пари и ме завлече 200 лв

казах му истината какъв ремонт ще правиш на тая къща     не е  твоя утре ще те изгонят  и се ядоса и каза епа няма тогава да ти върна парите

епа хубаво  тия пари съм ги  дал с мисълта  че може и да не ми ги върнеш 

бачка за 300 лв на месец  пуши по 3 кутии цигари на ден 450 лв .... бела зелена бембена  карта 

а в сегашно време всеки тъпак се чуди как да си залепи плочки за еди колко си хиляди лева в банята ...  и да викне първия некъдърник от  интернет да слага теракол на  топчета  и да лепи счупени плочки 

• Автор
преди 13 часа, Banesc написа:

имам чувството че говориш за мен НО

проблемът не е в мен а в околните 

всичко е затъпяло  и деградирало 

автора на темата го показва

отговорите също 

не е никакъв финансов титнтири минтири бизнес анализатор в застрахователна компания  или  каквото там  поредния некъдърник дето са го видяли що за стока е  и са му набили  шута а  уж той сам е решил да направи каквото е направил

и сега пита какво да прави 

още преди 20 години имах един колега с неговия акъл

щял да прави ремонт на къщата бил работил в чужбина вземал 3 кредитни карти чакал да му преведат пари и ме завлече 200 лв

казах му истината какъв ремонт ще правиш на тая къща     не е  твоя утре ще те изгонят  и се ядоса и каза епа няма тогава да ти върна парите

епа хубаво  тия пари съм ги  дал с мисълта  че може и да не ми ги върнеш 

бачка за 300 лв на месец  пуши по 3 кутии цигари на ден 450 лв .... бела зелена бембена  карта 

а в сегашно време всеки тъпак се чуди как да си залепи плочки за еди колко си хиляди лева в банята ...  и да викне първия некъдърник от  интернет да слага теракол на  топчета  и да лепи счупени плочки 

За пореден път - типичният българин с ниско IQ. Като те гледам как пишеш, най-вероятно си общ работник във фабрика и изкарваш максимум 1200 бруто. 

Много написа (неграмотно), ама НИЩО не каза накрая. 

Затова всички образовани хора отдавна заминаха в чужбина и няма да се връщат. Прибират се и остават само такива, които не могат да се интегрират в западното общество. 

Научи се да пишеш на родния си език и тогава коментирай. Селяк... 

преди 22 минути, HelpMeGetOut1 написа:

Затова всички образовани хора отдавна заминаха в чужбина и няма да се връщат. Прибират се и остават само такива, които не могат да се интегрират в западното общество. 

Никой не се интегрира просто ей така в западното общество. Всички, които съм слушал да разказват за чужбина казват, че чужденците не те допускат в приятелския си кръг, когато ти си чужденец от съмнителните покрайнини на Европа. Истинска интеграция става единствено, ако си намериш жена чужденка като при @Bubbles, но дори тогава като ти чуят името имат едно на ум. Последните 10 години намалява потокът от тези, които желаят да се изнасат заради възможностите, които дойдоха и тук. Иначе нямаше да е фраш по задръстванията с нови коли и млади физиономии в тях. Даже в градския транспорт също е пълно с IT служтели в пиковите часове (личи си им). Така и така си тук, за какво ти е да си усложняваш живота, за да минат 3 - 4 загубени години и да почнеш да осъзнаваш някои неща. Животът на човек е на периоди, щом си бил вече там, върнал си се и т.н.., значи си го преживял и този филм, за какво ти е обратно? Сега си в някаква криза на средната възраст, ще ти мине. Аз затова те питах дали с жените се справяш, ако не ти е проблем си намери и почвай семейство, че докато се усетиш и това ще изпуснеш. Кариерите не си заслужават, без дълги наднормени часове работно време и ако не си гъст с топ шефчетата нищо не става.

преди 4 минути, Гoст написа:

Кариерите не си заслужават

Почти се съгласих с теб с изключение на цитата!

• Автор
преди 12 минути, Гoст написа:

Никой не се интегрира просто ей така в западното общество. Всички, които съм слушал да разказват за чужбина казват, че чужденците не те допускат в приятелския си кръг, когато ти си чужденец от съмнителните покрайнини на Европа. Истинска интеграция става единствено, ако си намериш жена чужденка като при @Bubbles, но дори тогава като ти чуят името имат едно на ум. Последните 10 години намалява потокът от тези, които желаят да се изнасат заради възможностите, които дойдоха и тук. Иначе нямаше да е фраш по задръстванията с нови коли и млади физиономии в тях. Даже в градския транспорт също е пълно с IT служтели в пиковите часове (личи си им). Така и така си тук, за какво ти е да си усложняваш живота, за да минат 3 - 4 загубени години и да почнеш да осъзнаваш някои неща. Животът на човек е на периоди, щом си бил вече там, върнал си се и т.н.., значи си го преживял и този филм, за какво ти е обратно? Сега си в някаква криза на средната възраст, ще ти мине. Аз затова те питах дали с жените се справяш, ако не ти е проблем си намери и почвай семейство, че докато се усетиш и това ще изпуснеш. Кариерите не си заслужават, без дълги наднормени часове работно време и ако не си гъст с топ шефчетата нищо не става.

Пълни глупости говориш и ми доказваш тезата. Как така аз се сприятелих с доста англичани и вече само с тях общувам? 

На 28 години съм, не знам за каква "криза на средна възраст" говориш. Обаче със сигурност се чувствам повече чужденец в България, отколкото в Англия. 

Пак ти казвам, с анхличанките (даже "негърките) не съм имал никакви проблеми, а българките не ми харесват. Повечето са много повърхностни и ограничени, не мога нищо да си кажа с тях. Пак казвам, само българки са ме питали на първа среща колко изкарвам... 

преди 16 минути, Belefor написа:

Почти се съгласих с теб с изключение на цитата!

Ако трябва да си довърша мисълта си заслужават, само ако си в топ%1 на мъжете, които наистина имат истинска кариера, което означава да стигнеш до ръководна длъжност като CEO, политик, топ журналист и т.н. (разбирасе може да има други изключения). Но кариера не е да си управител на ресторант, при това чужд, освен ако не си е твой, защото дългите смени и стоенето до късно ти скъсяват живота, както и намаляват шансовете да имаш хубав семеен живот. Ти все пак си част от този семеен живот и също си важен да се чувстваш комфортно у вас си, а не само да си една касичка за гърлата, които почти не те виждат вкъщи заради overtime-а. Животът е сложно нещо.

преди 12 минути, HelpMeGetOut1 написа:

Пълни глупости говориш и ми доказваш тезата. Как така аз се сприятелих с доста англичани и вече само с тях общувам? 

На 28 години съм, не знам за каква "криза на средна възраст" говориш. 

Пак ти казвам, с анхличанките (даже "негърките) не съм имал никакви проблеми, а българките не ми харесват. Повечето са много повърхностни и ограничени, не мога нищо да си кажа с тях. Пак казвам, само българки са ме питали на първа среща колко изкарвам... 

Да общуваш с англичани не е като да си приятел с тях. Има разлики, няма нужда да съм обстоятелствен. Интелигентен човек би разбрал. Ако толкова се напъваш да спориш, за какво пускаш тема освен ако не е пързалка? До тук само се заяждаш какви били българите. На 28 си е средна възраст, отдавна ти е време за женене, а и да доживееш до 60 и 70 днешно време при средна продължителност на живота 72 си е щастие, все повече хора рано си отиват. Не знам защо си мислите, че 28 е супер млад. Вече си категория дърт ерген. Каквото било било да ти кажа ама ти си знаеш. И това колко изкарваш си е абсолютно важно, не виждам никакъв проблем в този интерес или ти си мислиш, че всички връзки са заради хубавите очи? В тази възраст жените искат деца, трябва им някой способен да ги издържа тях и децата. Ти мислиш като тийнейджър още, че парите не са нещо важно. Няма да са важни, ако излизаш с 20 годишни, но разликата скоро ще става все по-голяма между възрастта ви, че като почнеш да не можеш да излизаш с 20 годишни, ще трябва да излизаш с тези на 28 и лека по лека ще ти станат ясни много неща. Не давам съвети какво да правиш както виждаш, ти си знаеш. Само си разсъждавам по твоята тема, ти ако искаш извличай някаква полза за себе си, освен ако това не е тема пързалка. Все ми е тая.

• Автор
преди 7 минути, Гoст написа:

Ако трябва да си довърша мисълта си заслужават, само ако си в топ%1 на мъжете, които наистина имат истинска кариера, което означава да стигнеш до ръководна длъжност като CEO, политик, топ журналист и т.н. (разбирасе може да има други изключения). Но кариера не е да си управител на ресторант, при това чужд, освен ако не си е твой, защото дългите смени и стоенето до късно ти скъсяват живота, както и намаляват шансовете да имаш хубав семеен живот. Ти все пак си част от този семеен живот и също си важен да се чувстваш комфортно у вас си, а не само да си една касичка за гърлата, които почти не те виждат вкъщи заради overtime-а. Животът е сложно нещо.

Да общуваш с англичани не е като да си приятел с тях. Има разлики, няма нужда да съм обстоятелствен. Интелигентен човек би разбрал. Ако толкова се напъваш да спориш, за какво пускаш тема освен ако не е пързалка? До тук само се заяждаш какви били българите. На 28 си е средна възраст, отдавна ти е време за женене, а и да доживееш до 60 и 70 днешно време при средна продължителност на живота 72 си е щастие, все повече хора рано си отиват. Не знам защо си мислите, че 28 е супер млад. Вече си категория дърт ерген. Каквото било било да ти кажа ама ти си знаеш. И това колко изкарваш си е абсолютно важно, не виждам никакъв проблем в този интерес или ти си мислиш, че всички връзки са заради хубавите очи? В тази възраст жените искат деца, трябва им някой способен да ги издържа тях и децата. Ти мислиш като тийнейджър още, че парите не са важно. Няма да са важни, ако излизаш с 20 годишни, но разликата скоро ще става все по-голяма между възрастта ви, че като почнеш да не можеш да излизаш с 20 годишни, ще трябва да излизаш с тези на 28 и лека по лека ще ти станат ясни много неща. Не давам съвети какво да правиш както виждаш, ти си знаеш. Само си разсъждавам по твоята тема, ти ако искаш извличай някаква полза за себе си, освен ако това не е тема пързалка. Все ми е тая.

Браво, доказа ми още повече, че си един необразован селяндур, който никога не е бил в чужбина. 

Точно заради такива умствено изостанали индивиди сме най-бедните в ЕС и положението никога няма да се оправи. 

Стой си на село и ни остави нас образованите хора да се реализираме в нормалните държави. 

Аз със сигурност изкарвам повече от теб, че като те гледам кам пишеш, ти си най-вероятно някакъв бачкатор с IQ по-ниско от това на шимпанзе.

преди 1 минута, HelpMeGetOut1 написа:

Браво, доказа ми още повече, че си един необразован селяндур, който никога не е бил в чужбина. 

Точно заради такива умствено изостанали индивиди сме най-бедните в ЕС и положението никога няма да се оправи. 

Стой си на село и ни остави нас образованите хора да се реализираме в нормалните държави. 

Аз със сигурност изкарвам повече от теб, че като те гледам кам пишеш, ти си най-вероятно някакъв бачкатор с IQ по-ниско от това на шимпанзе.

Тия мелодрами не на мен. Очевидно парите са ти тема комплекс. Дошъл си първо в големия град (чужбина в твоя случай) и там си подвил опашка, защото има неща по витрините по-скъпи от панелката на родителите ти. Върнал си се с нагласата, че тук ще ти е по-добре, защото ще се чувстваш като "първи на село", но бързо се е оказало, че си последната дупка на кавала и тук затова сега кроиш планове да се връщаш при дебелите англичанки.

• Автор
преди 2 минути, Гoст написа:

Тия мелодрами не на мен. Очевидно парите са ти тема комплекс. Дошъл си първо в големия град (чужбина в твоя случай) и там си подвил опашка, защото има неща по витрините по-скъпи от панелката на родителите ти. Върнал си се с нагласата, че тук ще ти е по-добре, защото ще се чувстваш като "първи на село", но бързо се е оказало, че си последната дупка на кавала и тук затова сега кроиш планове да се връщаш при дебелите англичанки.

Дебелите англичанки са много по-интелигентни и хубави от българските пачи, които се надуват със силикон и искат мъжа да им е някакъв хипер милионер, въпреки че от тях нищо не става. 

То си личи, че изобщо не си излизал от родното село и не знаеш развития свят как изглежда. Фактът, че си мислиш, че е е невъзможно да се интегрираш, ми доказва тезата. 

Стой си в Булгаристан на една смешна заплата от 1200 лв във фабриката или там, където работиш. 

Дебелите англичанки са много по-интелигентни и хубави от българските пачи, които се надуват със силикон и искат мъжа да им е някакъв хипер милионер, нищо, че от тях нищо не става. 

То си личи, че изобщо не си излизал от родното село и не знаеш развития свят как изглежда. Фактът, че си мислиш, че е е невъзможно да се интегрираш, ми доказва тезата. 

Стой си в Булгаристан на една смешна заплата от 1200 лв във фабриката или там, където работиш. 

Пишеш като типичен пролетар. Сигурно излъчваш и същото. Затова си последна дупка на кавала в ЮКей, затова си последна дупка и тук.

• Автор
току-що, Гoст написа:

Пишеш като типичен пролетар. Сигурно излъчваш и същото. Затова си последна дупка на кавала в ЮКей, затова си последна дупка и тук.

Искаш ли да те образовам малко? Прочети за термина projection - няколко пъти написа тая глупост "последната дупка на кавала", защото несъзнателно говориш за себе си. 

Ясно ми е от писанията ти, че си беден и нямаш успех с жените. Че иначе нямаше моите коментари толкова да те жегнат. 

Не трябва ли да си във фабриката? Аз поне от вкъщи си бачкам 😂

преди 5 минути, HelpMeGetOut1 написа:

Искаш ли да те образовам малко? Прочети за термина projection - няколко пъти написа тая глупост "последната дупка на кавала", защото несъзнателно говориш за себе си. 

Ясно ми е от писанията ти, че си беден и нямаш успех с жените. Че иначе нямаше моите коментари толкова да те жегнат. 

Аз поне от вкъщи си бачкам 😂

Бачкер, ясно. :lol6: Има ли "Скоро ще съм готов, шефе! Тъй варно, шефе!"?

• Автор
току-що, Гoст написа:

Бачкер, ясно. :lol6: Има ли "Скоро ще съм готов, шефе! Тъй варно, шефе!"?

Значи си безработен. Ясно защо жените не те искат. 

Значи си безработен. Ясно защо жените не те искат. 

Банкер съм.

преди 57 минути, HelpMeGetOut1 написа:

Затова всички образовани хора отдавна заминаха в чужбина и няма да се връщат.

така е но останаха там и изкарват пари

а  тия дето за чеп за зеле не стават  видяха тежката действителност че нито там е хубаво нито тука

и задават тъпи теми

да се върна ли какво да правя

от 20 години съм безработен

занимавам се със земеделие и строителство

е така за спорта понеже имам занят  и да взема паричките  на някое бизнес анализаторче от англия

дето е бачкало 5 години за ду взема кешовицата  за  2 седмици

за разлика от хора дето изкуствения интелект ще им вземе хляба

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.