Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Струва ли си да заминавам (пак) в чужбина?

Featured Replies

Здравейте, 

Изправен съм пред една дилема и като че ли вече взех решение, но имам едни колебания...

Живея в България от година и половина, преди това прекарах 5 години в Англия и 2 във Франция. Прибрах се първоначално, за да помагам на семейството, ама се чувствам адски прецакан. Източих си спестяванията за ремонти на къщи, които даже не са изцяло мои (докато братчедите си щракат с пръсти и знаят, че ще получат останалата част на наследството), пропилях си цялото свободно време да върша услуги на "семейство и приятели", които накрая даже и едно "Благодаря" не казаха и вече съм изцяло изтощен.

Ясно ми е, че повечето ми проблеми са в социалната среда, а не в държавата. Обаче си стигнах точката на кипене - вече не вдигам телефона на брат'чедите, майка ми и баща ми вече са стабилни финансово, а "приятелите" в България ги отрязах, сега си пиша само с тези от чужбина.

Ама ми напомня, че тук в България се чувствам като чужденец. Не мога да се впиша в обществото, че темите, които завързват масово хората изобщо не са ми интересни. Отделно, като че ли хората са разделени на "племена", всеки дружи с неговата групичка и не допускат "аутсайдери". А в Англия и Франция много лесно създавах приятелства, даже с разваления си френски във Франция преди да се преместя да следвам в Англия.

Да не говорим за качеството ми на живот - всичко е един голям DOWNGRADE! Естествено, трябва да живея в София, че само тук има работа по специалността ми (бизнес анализатор за застрахователна фирма). В Манчестър въздухът изобщо не беше толкова замърсен, че да ми прилошава, когато излизам до магазина!!! Разболявам се вече 3 пъти в годината, а спортувам, храня се здравословно и излизам навън. В Англия съм боледувал само 2 пъти в 5-те години, които прекарах там, и то от леки настинки.

Още повече, че цените в магазините са на места двойно по-високи, отколкото в западна Европа. Всеки път си гледам касовата бележка и се чудя какво толкова съм купил, а не пуша, не пия и даже не обичам сладко.

Така, след толкова мрънкане, защо още се колебая? Защото осъзнавам, че ако се върна в Англия, ще трябва да почна отначало, а след Брекзита вече е по-тегаво. Единият ми приятел там може да ме приюти, да спя на дивана му за няколко седмици, докато си стъпя на краката. А тук в София имам апартамент, за който не плащам наем, но... Ще живея с нашите, заплатата ми е 40% от това, което беше в Манчестър и като че ли развитието ми е в застой.

Ясно, че положението в България се подобрява, особено с Шенген, но като че ли не ми е тук мястото. Само се притеснявам, ако нещо стане с нашите, да мога да съм до тях... Подкрепят ме за заминаването, но още имам колебания, които ме гризат.

Какво мислите?

• Отговори 516
  • Прегледи 41,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Ясно, заминавай спешно за Англия да береш ягоди и да спиш на дивана на твоя приятел. 😁 

• 1. Голяма грешка че си се вързал на братчедите, много познати имам които допуснаха същата грешка, брат/сестра да, ама братчед винаги много трябва да се внимава. 2. Като някой който живее от френс

• Колев 74
    Колев 74

Малчуган! Щом си работил като анализатор в някоя английска фирма, за какво ти беше да пишеш и се съветваш как да постъпиш. Обикновено никой анализатор като такъв няма да пита по такива въпроси. Сега м

Публикувани изображения

Може би ти липсва жена. По-добре си стой тук, за да си намериш някоя българка, а това което работиш не звучи лошо. Какви пари изкарваш? Ако се върнеш пак в Англия ще си търсиш индийка.

Добре де, не се ли спряхте да пишете глупости. Върви където искаш, животът си е твой. В София въздухът бил замърсен?! И как по-точно като няма нито едно предприятие. И кой те е карал да си даваш парите на роднините си, след като ги виждаш, че не стават. Приятелства в чужбина пък не се създават ама съвсем. Там са на групички, че и на стада.

• Автор
току-що, Емил Костов написа:

Добре де, не се ли спряхте да пишете глупости. Върви където искаш, животът си е твой. В София въздухът бил замърсен?! И как по-точно като няма нито едно предприятие. И кой те е карал да си даваш парите на роднините си, след като ги виждаш, че не стават. Приятелства в чужбина пък не се създават ама съвсем. Там са на групички, че и на стада.

Не съм съгласен. В Англия първо в нито един град не е толкова замърсен въздухът. 

Също там много лесно създавах приятелства. А тук няма много групи за интересите ми. 

преди 2 минути, Гoст написа:

Може би ти липсва жена. По-добре си стой тук, за да си намериш някоя българка, а това което работиш не звучи лошо. Какви пари изкарваш? Ако се върнеш пак в Англия ще си търсиш индийка.

В Англия жените са по-добре, колкото и шокиращо да звучи. Само тук в България ми се е случвало на първа среща веднага да питат колко изкарвам и каква кола карам. 

преди 5 минути, HelpMeGetOut1 написа:

Не съм съгласен. В Англия първо в нито един град не е толкова замърсен въздухът. 

Също там много лесно създавах приятелства. А тук няма много групи за интересите ми. 

В Англия жените са по-добре, колкото и шокиращо да звучи. Само тук в България ми се е случвало на първа среща веднага да питат колко изкарвам и каква кола карам. 

Сериозно ли?! Мачестър е над 3 милиона души, а София едва 1,5 милиона. В София няма нищо, а Манчестър има доста фабрики и производство. Там се карат и доста автомобили. А това сигурно аз съм си го измислил

Ще ти го каза направо. Проблемът е в теб. Ако си бил анализатор и знаеш английски можеш да практикуваш тази професия отвсякъде. Това че България е приела шенген, тепърва ще се види колко е голям уя. 

Няма нужда да се пускат подобни провокативни теми. Върви, където пожелаеш. Животът е твой, не е нужно никой да ти дава съвети.

• Автор
преди 5 минути, Емил Костов написа:

Сериозно ли?! Мачестър е над 3 милиона души, а София едва 1,5 милиона. В София няма нищо, а Манчестър има доста фабрики и производство. Там се карат и доста автомобили. А това сигурно аз съм си го измислил

Ще ти го каза направо. Проблемът е в теб. Ако си бил анализатор и знаеш английски можеш да практикуваш тази професия отвсякъде. Това че България е приела шенген, тепърва ще се види колко е голям уя. 

Няма нужда да се пускат подобни провокативни теми. Върви, където пожелаеш. Животът е твой, не е нужно никой да ти дава съвети.

Личи си, че си необразован, затова учтиво ще те помоля да не коментираш вече. Виж всяка статистика за качеството на въздуха и ще забележиш, че в Манчестър замърсяването е МНОГО ПО-НИСКО, отколкото в София. 

Тези статистики не си ги измислям аз. Виж, че сега въздухът в София сега е почти 4 пъти по-замърсен:

Манчестър: https://www.iqair.com/uk/england/manchester

София: https://www.iqair.com/bulgaria/sofia

Това за броя на предприятията са приказки типични за един таксиджия. Болен си от национализъм и заради такива като теб искам да се махам. 

преди 25 минути, Гoст написа:

И като няма 2 лева в джоба, тя тая жена е луда да седи при него! :)

• Автор
преди 2 минути, Емил Костов написа:

И като няма 2 лева в джоба, тя тая жена е луда да седи при него! :)

Аз поне мога да си позволя да замина. А ти си беден и тук ще седиш. 

Сега да ти отговоря на другия коментар (че първият отговор ми го изтриха): виж всяка статистика на качеството на въздуха и ще видиш, че в Манчестър е много по-чист, отколкото в София. 

Ниското ти ниво на интелект ми напомни защо искам да напусна... 

1. Голяма грешка че си се вързал на братчедите, много познати имам които допуснаха същата грешка, брат/сестра да, ама братчед винаги много трябва да се внимава.

2. Като някой който живее от френската страна на Ламанша мога да кажа че въздуха тука е чист но влагата е висока, е не е като по нашето черноморие където първите часове като стигна едва дишам, но все пак влагата си е влага, а колкото до София кофти е въздуха защото града е в дупата между три планини и всичкия смог се задържа там.

3. Да си близо до семейството си е важно, аз самия трябваше да мина през това след като заминах още повече че вече бях останал единствен след като брат ми(Вечна му памет!) си отиде от този свят, но живота е такъв а и днес където и да си в Европа си на няколко часа от вашите, единствен проблем са цените на полетите които както знаеш в последните дни преди тръгване са доста високи.
Разбира се имаш варианта стига вашите да искат да ги вземеш при теб след като си стъпиш на краката там където отидеш(Ся педвид моя опит в това начинание не вярвам да имат такова желание).

А колкото до цени в милата рОдина е страшно.

Успех!

• Автор
току-що, Bubbles написа:

1. Голяма гешка че си се вързал на братчедите, много познати имам които допуснаха същата грешка, брат/сестра да, ама братчед винаги много трябва да се внимава.

2. Като някой който живее от френската стеана на Ламанша мога да кажа че въздуха тука е чист но влагата е висока, е не е като по нашето черноморие където първите часове като стигна едва дишам, но все пак влагата си е влага, а колкото до София кофти е въздуха защото града е в дупата между три планини и всичкия смог се задържа там.

3. Да си близо до семейството си е важно, аз самия трябваше да мина през това след като заминах още повече че вече бях останал единствен след като брат ми(Вечна му памет!) си отиде от този свят, но живота е такъв а и днес където и да си в Европа си на няколко часа от вашите, единствен проблем са цените на полетите които както знаеш в последните дни преди тръгване са доста високи.
Разбира се имаш варианта стига вашите да искат да ги вземеш при теб след като си стъпиш на краката там където отидеш(Ся педвид моя опит в това начинание не вярвам да имат такова желание).

А колкото до цени в милата рОдина е страшно.

Успех!

Благодаря за смисления отговор! Поне останаха малко умни българи, че от ниското IQ на Емилчо почнах да се отегчавам

Проблемът в страната е, че хората са масово необразовани, груби и агресивни, като джентълмена горе. Затова се отегчавам вече. Искам да съм сред по-нормална среда. 

току-що, HelpMeGetOut1 написа:

Благодаря за смисления отговор! Поне останаха малко умни българи, че от ниското IQ на Емилчо почнах да се отегчавам

Проблемът в страната е, че хората са масово необразовани, груби и агресивни, като джентълмена горе. Затова се отегчавам вече. Искам да съм сред по-нормална среда. 

Е, то не е само в страната тоя проблем, но той идва от ниското ниво на образование.
Казваш че говориш френски, значи можеш да заповядаш по нашите ширини, ся ще ти трябва поне А2 сертификат за да можеш да се оправиш с квалификацията(Ако нямаш валидна за Франция), но при все това тука хората са приятни, позитивни а и както казваш комуникацията е доста по-лесна.

Хаха едно забавно отклонение - Когато пристигнах тук преди години типично по нашенски се стараех много много да не задържам поглед върху непознати защото у нас това ако го направиш обикновено следва "Ко гле'аш ве ей?!", обаче къде инцидентно къде не(От интерес) все ми се случваше да загледам някой и каква беше изненадата ми когато винаги в такъв случай следваше усмивка и Bonjour sa va и някакъв приятен разговор...

преди 6 минути, HelpMeGetOut1 написа:

О чакай да пише берковското наци да видиш агресия и необразованост на квадрат..........

преди 48 минути, HelpMeGetOut1 написа:

С какво разбра че са по-добре? Върви ли ти с жените в Англия?

• Автор
току-що, Гoст написа:

С какво разбра че са по-добре? Върви ли ти с жените в Англия?

Да, защото са много по-разбрани, умни, не се бухат със силикон и най-вече се разбирам с тях по-добре, защото има какво да си кажем. Те често имат различни интереси, докато с нашенките разговорите са изцяло на повърхностно ниво. Пука им само да си бияч с бръсната глава и да караш ауди/bmw, пък после реват, когато закъсат или ги накълцат с макетно ножче. 

@HelpMeGetOut1 Не успях да прочета, може и да не съм го видял, но какво работиш тук? Изобщо започна ли някаква работа, след като се прибра от чужбина? 

@Емил Костов не го слушай. Той не е критерий за никой и нищо. 😉 Разсъжденията са му меко казано нелепи, нищо, че всичко го обичаме. 

Редактирано от ostavime (преглед на промените)

• Автор
преди 5 минути, ostavime написа:

@HelpMeGetOut1 Не успях да прочета, може и да не съм го видял, но какво работиш тук? Изобщо започна ли някаква работа, след като се прибра от чужбина? 

@Емил Костов не го слушай. Той не е критерий за никой и нищо. 😉 Разсъжденията са му меко казано нелепи, нищо, че всичко го обичаме. 

Хубаво е да се научиш да четеш, защото много ясно написах, че съм бизнес анализатор в застрахователна компания... 

Причината ми да искам да замина не са парите, а по-скоро липсата на интелект на населението. И ти си добър пример за това. 

преди 5 минути, HelpMeGetOut1 написа:

Хубаво е да се научиш да четеш, защото много ясно написах, че съм бизнес анализатор в застрахователна компания... 

Причината ми да искам да замина не са парите, а по-скоро липсата на интелект на населението. И ти си добър пример за това. 

Това ти е професията, видях го, но не значи, че това работиш. Та сега отново ще те питам, тук започна ли рябота? Работи ли нещо? 

• Автор
преди 2 минути, ostavime написа:

Това ти е професията, видях го, но не значи, че това работиш. Та сега отново ще те питам, тук започна ли рябота? Работи ли нещо? 

Ох, надявам се да ме тролиш... Това ми е професията и това работя в момента!!! Написах много ясно, че и заплатата ми е само част от това, което беше в Манчестър. С такова трагично четене с разбирание, ми е любопитно ти какво работиш... 

Благодаря ти, че ми доказа, че масово българинът е тъп на мотика и д*ржавата няма да се оправи. 

:lol6:Успех в простотията. Ще ти се отдаде. Липсата на интелект не е у мен, а у теб, щом правиш тема сапунка. 

Оставиме, след като моето мнение няма значение, не разбирам за къф чеп ме споменаваш и звъниш. Повече с мен не се занимавай! Не ти искам нито мнението, нито ме интересува кой си и какъв си! Безмислено е.

Към постващия темата! Не ти знам какъв ти е проблемът, но е твой и е голям. Ако става на въпрос за малоумщина на запад е в тонове повече. Лошото е и че тук започва. И как по-точно проблемът не са ти парите, след като за тях говориш.

Не ми отговаряй! Ти ще се обесиш сам! 

Редактирано от Емил Костов (преглед на промените)

• Автор
преди 6 минути, Емил Костов написа:

:lol6:Успех в простотията. Ще ти се отдаде. Липсата на интелект не е у мен, а у теб, щом правиш тема сапунка. 

Оставиме, след като моето мнение няма значение, не разбирам за къф чеп ме споменаваш и звъниш. Повече с мен не се занимавай! Не ти искам нито мнението, нито ме интересува кой си и какъв си! Безмислено е.

Към постващия темата! Не ти знам какъв ти е проблемът, но е твой и е голям. Ако става на въпрос за малоумщина на запад е в тонове повече. Лошото е и че тук започва. И как по-точно проблемът не са ти парите, след като за тях говориш.

Не ми отговаряй! Ти ще се обесиш сам! 

Чичка, май дръпнах някоя струна, щом толкова те засегнах. Явно истината си боли... Хайде по-спокойно, че ще получиш инсулт и ще ти се наложи да ползваш нашето "хубаво" здравеопазване. 

А и със сигурност имам повече пари от тебе, щом мога да си позволя нов монитор, вместо да купувам втора употреба като теб 😂

преди 33 минути, HelpMeGetOut1 написа:

Чичка, май дръпнах някоя струна, щом толкова те засегнах. Явно истината си боли... Хайде по-спокойно, че ще получиш инсулт и ще ти се наложи да ползваш нашето "хубаво" здравеопазване. 

А и със сигурност имам повече пари от тебе, щом мога да си позволя нов монитор, вместо да купувам втора употреба като теб 😂

Малчуган! Щом си работил като анализатор в някоя английска фирма, за какво ти беше да пишеш и се съветваш как да постъпиш. Обикновено никой анализатор като такъв няма да пита по такива въпроси. Сега мястото ти на анализатор със сигурност ще е заето и ще трябва наново да си търсиш подобна работа. А и не се знае, колко време си "работил"в Англия.Да беше си стоял там, щом знаеш каква е хавата в България.  Тук имаме човек с такава професия и може би той ще ти напише нещо, което би могло да те удовлетвори.

преди 2 часа, HelpMeGetOut1 написа:

Какво мислите?

Мисля , че се касае за обект във възрастов диапазон 35-40г. , изпаднал в депресия и затънал във емоционална пустота и самота и безизходица , която с наедряване на възрастта започва да се влошава и да запраща индивида в емоционално психичен дисбаланс .

Не са ти виновни нито замърсеният въздух в столицата , нито роднините , приятели и останалата социална среда .

Търсиш причините извън себе си , а трябва да се заровиш именно в теб самият .

Да си зададеш въпрос - " Защо съм асоциален " ? 

Обществото ли ме направи такъв или психически травми някъде по житейската отсечка , дали пък не са комплекси , които ми пречат 

да общувам с другите ?   

Проблемът ти е липса на половинка , с която да споделяш ежедневието си . 

Да те успокоя маса народ на всякаква възраст са в това положение - Самотни и неразбрани .

Искаш да избягаш зад граница , ама няма да намериш покой , понеже не можеш да избягаш от себе си. 

Ще си пренесеш същата торба с нагласи , проблеми , качества и характер и спасение няма да откриеш . 

Когато беше в Англия и Франция защо не откри средата социалната , която да те задържи ? 

Защото не средата задържа , а Сродната Душа , която да променя светът ти и да Укротява емоционално , да потъваш във вашата обител , създадена от вас двамата и да те задържа на повърхността - Жив и Борещ се ... Това е Смисълът - Любовта ..

Всеки я търси и е безутешен и самотен , не го свърта никъде по света ... за съжаление ..

Виж сега , рецепта няма за персонален житейски път , мога да предложа насоки и размисъл само .

Какво ще направиш с живота си е твоя Воля и Избор .

България е Уникално кътче , тя е Душата на Света .

Ако се чувстваш , че не си за тук - избягай , търси своето родно място , но ако не го намериш , Да знаеш , че е било именно Тук , в България !

Искаш да си смениш социалната среда ?   Ами смени я . Първо от там започни.

Запознай се с нови хора , пътувай и опознавай България и нейната свята красота и някъде там можеш да срещнеш и жената , която ще те направи щастлив и ще те напълни със Сила и Живот ...

Сега е лесно - има групи за всякакви хобита .  Потърси своето и намери контактите и влез в друга социална среда .

Пътешествай .... Приветствай новите хора по пътят си , позволи им да те опознаят , опознавай ги и ти и ги отсявай ...

Това ще ти помогне поне да забравиш за самотата си .   Дай свобода на Приключенският си Дух .

Напомняш ми на НЕО от матрицата ...

Знаеш ли , че "Матрицата " не е филм  ? 

"

МАТРИЦАТА НЕ Е ФИЛМ🎬
ВЪВЕДЕНИЕ в екзотеричните съобщения:
"Светът, който възприемаме, не е нищо повече от илюзия - умствен затвор, който ни пречи да открием истинския си потенциал".
Филмът служи като огледало за човечеството - призив към духовно пробуждане и да се освободим от невидимите си вериги.
Въз основа на древни метафизични понятия, от Алегорията на пещерата на Платон до хинду санскритски писания като Бхагавад Гита и Упанишади, Матрицата ни отвежда на приключение, което надхвърля далеч отвъд обикновената измислица. Матрицата е изпълнена с екзотерични символи и подсъзнателни послания.
От самото начало изборът между червеното хапче и синьото хапче е първоначален тест. Това решение символизира свободната воля: осъзнато невежество (синьото хапче) или болезнено приемане на истината (червеното хапче Това е посвещаване към висше познание, в което човек изоставя сигурността на старите си вярвания, за да признае една по-пълна реалност.
Започването се извършва на различни етапи:
1 Първи съмнения:
Подобно на Нео, изследователят възприема, че нещо не се връзва. Това съмнение бележи началото на духовното пробуждане. Карл Юнг е написал: „Човек не стига до светлината като си представя фигури от светлина, а като осъзнава тъмнината. ” Тези съмнения ни предизвикват да изследваме сянката си и да преодолеем ограничаващи
2. Сравнението с истината:
Изследователят осъзнава, че материалният свят е само фасада. В Матрицата тази илюзия се поддържа от самата програма, която държи човечеството в плен.
3. Символична смърт:
Когато Нео е „изхвърлен“ от Матрицата, той преживява символична смърт. Това е съществена стъпка във всяко посвещаване: смъртта на старото аз, за да се прероди на по-високо ниво на съзнание. Както Джоузеф Кембъл описва в „Героят на хиляда форми“: „Началото е спускане в неизвестното, в което старият свят умира, за да може да се появи нов. "
4. Майсторството на реалността:
Нео се учи да нарушава и контролира правилата на Матрицата. Това представлява финалният етап на посвещаването: осъзнаването, че съвестта ти създава твоята реалност.
Пътят ни приканва да предизвикаме границите си, да открием вътрешната си светлина и да създадем нова, разширена реалност.
МАТРИЦАТА е МЕНТАЛНА ИЛЮЗИЯ, в която всички живеем.
Матрицата е колективна илюзия, която ни държи в плен.
Това е проекция, създадена от технологиите и идеите на другите около нас. Светът е създаден от другите, за да ни направят роби.
Той символизира вярванията, страховете и социалното състояние, които ни пречат да достигнем пълния си потенциал.
Гностичните философи са описали това понятие, докато са говорили за Демиурго, същество, което затваря душите в материалния свят.
Огледай се.
Всичко е МАТРИЦА.
Това е реалност, създадена от някого или група хора, за да ни настанят.
Напускането от Матрицата означава да разбием тези илюзии. Начинът да го направим е чрез процес на посвещаване:
Познаване на себе си: както е казал Сократ: „Познай себе си и ще познаеш Вселената и боговете. "
Първата стъпка към освобождението е осъзнаването, че ние сме създатели на собствената си реалност.
Преодоляване на страха: Морфей обяснява как работи Матрицата, като прониква в страховете ни. Когато преодолеем тази емоция, постигаме вътрешна свобода.
Пробуждане на съзнанието: Да излезеш от Матрицата означава да осъзнаеш, че ние не сме нашите мисли, тела или убеждения: ние сме безкрайното съзнание. "Истинската свобода се крие в това да признаеш, че не си собственият си ум".
В емблематична сцена Морфей казва на Нео (перефразирайки):
"Матрицата е навсякъде. Навсякъде около нас, дори и сега, в тази стая. Виждате го, когато погледнете през прозореца или включите телевизора. Можете да го почувствате, когато отидете на работа, църква или плащате данъци. Това е светът, който е поставен над очите ти, за да те разсее от истината.
Истината е, че и ние живеем в Матрица.
Това не е компютърна симулация, а умствена и духовна Матрица, оформена от тези, които контролират нашите страхове, убеждения и социално състояние
(Аню Сайни)

Каквото и да решиш - нищо няма да промениш , ако не Влезеш в себе си и не поразчистиш "авгиевите си обори " .
Успех 

472200309_4044398559218244_7351026241465140810_n.jpg

преди 13 минути, Колев 74 написа:

Малчуган! Щом си работил като анализатор в някоя английска фирма, за какво ти беше да пишеш и се съветваш как да постъпиш. Обикновено никой анализатор като такъв няма да пита по такива въпроси. Сега мястото ти на анализатор със сигурност ще е заето и ще трябва наново да си търсиш подобна работа. А и не се знае, колко време си "работил"в Англия.Да беше си стоял там, щом знаеш каква е хавата в България.  Тук имаме човек с такава професия и може би той ще ти напише нещо, което би могло да те удовлетвори.

Е млад е, сбъркал е, случва се, ако е достатъчно млад ще използва опита си и ще се оправи щом като е успял веднъж, виж ако е младеж като мен ще му е по-трудно особено ако държи да работи по професията си, но човек трябва да гони целите си.

Апропо автора макар и леко черноглед Емо има достатъчно акъл, разбирам че си имаш ядове но карай по-кротко, все пак тук само си хортуваме. 🙂

Поредната тролска тема. Кой от спрелите десет левови тролове се вкл. от поредния си профел.  

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.