Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Струва ли си да заминавам (пак) в чужбина?

Featured Replies

Белгиец голяма дискриминация при вас бе! Как са те взели за преведен зет? Да не би да ги излъга, че си грък?

• Отговори 516
  • Прегледи 41,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Ясно, заминавай спешно за Англия да береш ягоди и да спиш на дивана на твоя приятел. 😁 

• 1. Голяма грешка че си се вързал на братчедите, много познати имам които допуснаха същата грешка, брат/сестра да, ама братчед винаги много трябва да се внимава. 2. Като някой който живее от френс

• Колев 74
    Колев 74

Малчуган! Щом си работил като анализатор в някоя английска фирма, за какво ти беше да пишеш и се съветваш как да постъпиш. Обикновено никой анализатор като такъв няма да пита по такива въпроси. Сега м

Публикувани изображения

• Автор
преди 53 минути, Белгиеца написа:

пишлегарчееее, жена ми е чистокръвна белгийка бе и тука у белгийско не е уместно да си българин, та на синчето съм му сменил фамилното име от моето българското да е с това на майка му белгийката.
аз съм си българин от славянски произход, ама за тука на форума им се фукам че съм белгиец с двойно гражданство, да ми завиждат.

а ти явно не си българин...

Деби, самият е жертва на расизъм, но е расист. 

spacer.png

• Автор
преди 1 час, Белгиеца написа:

Ясно, беличък си като тоя от снимката дето си я лепнал и си със същото самосъзнание като него, не си етнически българин.

Явно толкова съм българин, колкото ти белгиец 😂. Нашите са родени в София, а ти кой знае от кое село си пръкнал. 

Яко се жегна, почти те съжалявам. Хайде връщай се да береш ягоди. 

преди 3 часа, HelpMeGetOut1 написа:

Нашите са родени в София, а ти кой знае от кое село си пръкнал. 

В София още от преди 1944г има еврейски къщи и също и други разни малцинства.
Та София не гарантира че някой е етнически българин от славянски произход.

• Автор
преди 5 минути, Белгиеца написа:

В София още от преди 1944г има еврейски къщи и също и други разни малцинства.
Та София не гарантира че някой е етнически българин от славянски произход.

Зявиждай, завиждай, много ми е жал за теб, че си от село 😂. Кой знае от коя циганска рода си. 

То си личи от ниското ниво на интелект, че смяташ българите за славяни като генетично сме по-близо до италианците. Ама пази Боже сляпо да прогледа, такива като теб ще си останат кухи цял живот. 

• Автор
преди 40 минути, ostavime написа:

Мога да се обзаложа, че не си в Англия! 

Мога да се обзаложа, че това сте всички, които ме хейтите 

🧀🧀🐁🐁🐁🐭🐭🐭🐭

В коя ферма в UK си? 

на 18.03.2025 г. в 18:46, HelpMeGetOut1 написа:

как ме обиждат

Не си личи да се обиждаш. Ако беше така, щеше да си спрял да пишеш в този форум. Значи си дебелокожо. На мен лично ми е забавно да те чета. Т.е. да чета жалките ти напъни да се дуеш и да нагрубяваш този или онДзи. Ако няма къде да живееш мога да ти арендовам една къщичка в Суиндън.... 

• Автор
преди 18 минути, цър-вул написа:

В коя ферма в UK си? 

Не си личи да се обиждаш. Ако беше така, щеше да си спрял да пишеш в този форум. Значи си дебелокожо. На мен лично ми е забавно да те чета. Т.е. да чета жалките ти напъни да се дуеш и да нагрубяваш този или онДзи. Ако няма къде да живееш мога да ти арендовам една къщичка в Суиндън.... 

В къщата ти в Суиндън сигурно има мишки 🧀🐁🐭

преди 1 час, ostavime написа:

Мога да се обзаложа, че не си в Англия! 

Ти па мнооо знаеш дали е в Ингланд. Той довечера каза, че ще е на среща в тиндер с чернокожа МАЦКА а ти няма да си ;) 

Стига си му завиждал на детето! ;)  ;)  ;)  

Редактирано от Belefor (преглед на промените)

преди 20 минути, Belefor написа:

Той довечера каза, че ще е на среща в тиндер с чернокожа МАЦКА 

Мдаааа, и къде ще я заведе? На дивана на приятеля ли  :giggle1:

на 5.01.2025 г. в 15:41, HelpMeGetOut1 написа:

осъзнавам, че ако се върна в Англия, ще трябва да почна отначало. Единият ми приятел там може да ме приюти, да спя на дивана му за няколко седмици

• Автор
преди 6 минути, ivottoshev написа:

Мдаааа, и къде ще я заведе? На дивана на приятеля ли  :giggle1:

Май не прочете другия ми коментар в темата, че същият приятел ме уреди с отделна квартира и няма нужда да му спя на дивана... Ама то трябва да се чете, а умственият ви капацитет явно не го позволява. 

А и споко, по-добре малка къщичка в Англия, отколкото като вас да съм набутан в панелка. Хайде, злобари, коментирайте още 😂. Явно мръсният въздух убива мозъчните ви клетки. 

преди 1 час, HelpMeGetOut1 написа:

А и споко, по-добре малка къщичка в Англия, отколкото ...

Така де, като моята къщи в Белгия с много спални никога няма да имаш у мъгливата англия.

• Автор
преди 2 минути, Белгиеца написа:

Така де, като моята къщи в Белгия с много спални никога няма да имаш у мъгливата англия.

Съмнява ме копторът ти да е по-голям от 50 кв 😂. Прати снимки, мишле. 

преди 1 час, Belefor написа:

Ти па мнооо знаеш дали е в Ингланд. Той довечера каза, че ще е на среща в тиндер с чернокожа МАЦКА а ти няма да си ;) 

Стига си му завиждал на детето! ;)  ;)  ;)  

При теб за среща с чернокожа поне не ти трябва Тиндър, а само да излезеш от вратата. И оная като те яхне с камшика  като строга господарка ке видиш ти, кой кара влако.

преди 12 минути, HelpMeGetOut1 написа:

Офицерската казарма е голяма и с повече спални. Защо? Защото няма право да спи с жена си в една спалня.

преди 2 часа, HelpMeGetOut1 написа:

В къщата ти в Суиндън сигурно има мишки 🧀🐁🐭

Ти по твоята ли съдиш? 'щот' моята се обгрижва от фирма... Не е голяма - с 3 спални. Ама не БГ гарсоноерски спалнички... 

преди 12 минути, цър-вул написа:

Ти по твоята ли съдиш? 'щот' моята се обгрижва от фирма... Не е голяма - с 3 спални. Ама не БГ гарсоноерски спалнички... 

Фирмата да не казава ,,Гошо мастиката,, на който му се заплаща предимно с мастика и салатка. Защото той друга валута не приема.

• Автор
преди 3 часа, Белгиеца написа:

Направиха комикс за теб, нацистка мишкаааа 🐭🧀🐁 

maus-razkazat-na-edin-otselyal-2--tuk-zapochnaha-makite-mi-30.jpg.3213e9a462420440e2497c4d9b327244.jpg

Под теб са другите мишоци като IvoToshev, Цървула, Бъбълс, Африканеца модератор, Дънди Крокодила и българското кисело млеко

Мишкиии 🐭🐭🐭🐭🐭🐭🐭🐭🐭🐭 

Хайдее, чакам снимки на къщата

преди 1 час, Bubbles написа:

кОнкурс за най хубава къща ли тече тук? :popcorn2:

По-скоро с повече спални. За сега Белжо води мача с бившата офицерска казарма с 1:0. Всеки си има отделна. Ако има и една за гости е с 4. Дачията е консервирана прилежно в гаража за следващия век.

преди 1 час, Коркодила написа:

По-скоро с повече спални. За сега Белжо води мача с бившата офицерска казарма с 1:0. Всеки си има отделна. Ако има и една за гости е с 4. 

Много познаваш ти, ами нормално е комшия си все пак.
Та да , 4 спални са и има и една таванска даже пълна с книгите на булката.

Значи септември като тръгне на университет синчето, си има готова стая за гадже ( студентка де) да си не пречат като си учат. И легло има и мивка инсталирах миналата година, да си мие зъбките на спокойствие някоя мома и т.н.
Щото нали се сещате че то това пръц-пръца е минутки само, а ученето отнема повече време.

преди 4 часа, HelpMeGetOut1 написа:

Снимки съм пускал тука колко искаш, барабар с 4 сателитни антени у градината, пуснали са дълбоки корени вече. Ама ти като си новоизлюпил се и нищо не знаеш.

Трудностите и мизерията са пред теб, ма нема да се отчайваш.
Те банките мили ми льольо искат да имаш готови парици за да ти дадат кредит, щото ако трябва да я продават насилствено твоята колибка, ще са яко на загуба заради таксите за нотариус = държавни де, и разни други разходи които ако и за тях са ти дали пари, просто са се прекарали.
Та докато ги спестиш сам нужните пари, без които няма да ти даде кредит никоя банка, ще ти е побеляла косата вече.

Ама вервай си че си голяма работа ти новият бездомник у манчестър.

• Автор
преди 1 час, Белгиеца написа:

Снимки съм пускал тука колко искаш, барабар с 4 сателитни антени у градината, пуснали са дълбоки корени вече. Ама ти като си новоизлюпил се и нищо не знаеш.

Тогава защо не ги виждам никъде снимките? Ти не си белгиец, а мишок 🐭. Сириньито хубаво ли е мляс мляс 🧀🐁

Хайде, покажи си колибата,искам да я видя. 

преди 5 минути, HelpMeGetOut1 написа:

Тогава защо не ги виждам никъде снимките? Ти не си белгиец, а мишок 🐭. Сириньито хубаво ли е мляс мляс 🧀🐁

Хайде, покажи си колибата,искам да я видя. 

Белгийската крава ако го види да се прави на паралия ще му спре джобните.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.