Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Струва ли си да заминавам (пак) в чужбина?

Featured Replies

преди 11 часа, HelpMeGetOut1 написа:

Ти не си белгиец, а ...

Дали съм белгиец решавам аз, а ти само можеш да завиждаш.

• Отговори 516
  • Прегледи 41,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Ясно, заминавай спешно за Англия да береш ягоди и да спиш на дивана на твоя приятел. 😁 

• 1. Голяма грешка че си се вързал на братчедите, много познати имам които допуснаха същата грешка, брат/сестра да, ама братчед винаги много трябва да се внимава. 2. Като някой който живее от френс

• Колев 74
    Колев 74

Малчуган! Щом си работил като анализатор в някоя английска фирма, за какво ти беше да пишеш и се съветваш как да постъпиш. Обикновено никой анализатор като такъв няма да пита по такива въпроси. Сега м

Публикувани изображения

преди 11 часа, HelpMeGetOut1 написа:

Тогава защо не ги виждам никъде снимките? Ти не си белгиец, а мишок 🐭. Сириньито хубаво ли е мляс мляс 🧀🐁

Хайде, покажи си колибата,искам да я видя. 

Проблема е, че ти няма какво да покажеш. Той достатъчно е показвал. 😁

• Автор
преди 3 минути, ostavime написа:

Проблема е, че ти няма какво да покажеш. Той достатъчно е показвал. 😁

Къде е показвал? Нищо не съм видял. 

преди 5 минути, Белгиеца написа:

Дали съм белгиец решавам аз, а ти само можеш да завиждаш.

За какво да ти завиждам, че си беден като църковна мишка ли 😂😂😂. Мишлеее 🐭

Хайде де, защо не пращаш снимки на къщата ти? Или просто лъжеш и живееш в някоя панелка на помощи? 

Нотариален акт, лична карта и 3д на лицето.

• Автор
преди 3 минути, Teemo v.3 написа:

Нотариален акт, лична карта и 3д на лицето.

Е хайде де, искам само снимки на къшата му, уж голем паралия...

Ама щом не ги праща, значи си признава, че е беден и няма такова нещо. Както си знех, беден като църковна мишкаааа 🐭

преди 5 минути, HelpMeGetOut1 написа:

Е хайде де, искам само снимки на къшата му, уж голем паралия...

Ама щом не ги праща, значи си признава, че е беден и няма такова нещо. Както си знех, беден като църковна мишкаааа 🐭

Ясно си изрази позицията - не харесваш нищо българско.

Мога да ти препоръчам един потребител @АСПЕКТ направете си една тема и хейтете на воля. Същия като теб - гастърбайтер, няма стинка, обаче всички други са му виновни.

• Автор
преди 4 минути, Teemo v.3 написа:

Ясно си изрази позицията - не харесваш нищо българско.

Мога да ти препоръчам един потребител @АСПЕКТ направете си една тема и хейтете на воля. Същия като теб - гастърбайтер, няма стинка, обаче всички други са му виновни.

И той ли те жегна, че си беден и нямаш пари да се измъкнеш от сметището? Горкия, почти те съжалявам... Ама почти. 

хахахаахаах не уцели опонента. 

Ако блудкавия стремеж за конфронтация, ти е представа за забава - съжалявам те. Не си единствен, виждали сме безброй подобни.

преди 9 минути, Teemo v.3 написа:

Ако блудкавия стремеж за конфронтация, ти е представа за забава - съжалявам те. 

Ти явно не познаваш Дзверо. Та той от това се храни. 

Сам беше казал че целта му във форума е да пуска фейкове, за да "ескалират" потребителите.

• Автор
току-що, ivottoshev написа:

Ти пък все едно не познаваш Дзверо. Та той от това се храни. 

Дзверо с нас ли е в стаята в момента? Вие бедни шизофреници само халюцинирате, сигурно е от мръсния въздух в България 😂

преди 35 минути, HelpMeGetOut1 написа:

И той ли те жегна, че си беден и нямаш пари да се измъкнеш от сметището? Горкия, почти те съжалявам... Ама почти. 

Той ме тика във всяка една тема. Явно е безсилен да си признае и си търси хавлия за бърсане. А, хавлията е той.

преди 11 минути, ivottoshev написа:

Ти явно не познаваш Дзверо. Та той от това се храни. 

Сам беше казал че целта му във форума е да пуска фейкове, за да "ескалират" потребителите.

Не мисля че е Дзвера. Ако трябва да залагам - Иван.

Ако погледнем параноично - платен трол, за трафик. Имало ги е много, срещу които се обединява някоя група - синдбад, грухи биоса...

Не съм се зачел, и не съм чел предишните страници, защото изгората ми ме повика в предната тема.

Та, на въпросът на темата. България не се е подобрило нищо в добра насока.

Същата инфраструктура, същата мизерия и същият чип в главите на българите, даже по-зле.

• Автор
преди 8 минути, АСПЕКТ написа:

Не съм се зачел, и не съм чел предишните страници, защото изгората ми ме повика в предната тема.

Та, на въпросът на темата. България не се е подобрило нищо в добра насока.

Същата инфраструктура, същата мизерия и същият чип в главите на българите, даже по-зле.

То е ясно, аз сега съм в Манчестър и все едно скочих няколко века в бъдещето, нищо, че е по-стар град. Има си нормални пътища, чист и ефективен градски транспорт, с влак си само за 2 часа до Лондон (а от София до Бургас 6 часа)... Има ли въобще за какво да говорим? 

Вярно е. България си е мизерия. Особенно в родния ми град Плевен. И не го казвам за да плюя, а просто изтъквам факти. Искам да се прибера след 15 години, ама няма да е в Плевен. На село. Аз ще си подържам улицата пред нас. Не ми трябва държавата. Може да я павирам или плочкирам цялата.

Казах ви аз че сте си един за друг.

• Автор
преди 10 минути, Коркодила написа:

Вярно е. България си е мизерия. Особенно в родния ми град Плевен. И не го казвам за да плюя, а просто изтъквам факти. Искам да се прибера след 15 години, ама няма да е в Плевен. На село. Аз ще си подържам улицата пред нас. Не ми трябва държавата. Може да я павирам или плочкирам цялата.

Е най-накрая да се съгласим за нещо! Иначе имаш хубав план. Най-изгодно е на село с пари от чужбина. 

Аз обаче не напуснах, заради парите, а просто, че искам да живея в подредено общество, където се спазват законите. Даже в София финансово съм по-добре, защото имам наследствен апартамент, ама трябва да газя в калта, да търпя нацупени лелки в магазините, да се кръстя всеки път когато трябва да разчитам на здравеопазването (още понякога сънувам кошмарното преживяване от детството в Пирогов)... И вече не ми излиза сметката. 

Иначе в западна Европа сам знаеш, че ти ценят труда и можеш да се развиваш без да се мазниш като в нашите фирми. Откъм здравеопазване, NHS си е ташак с чакането, ама имах ли спешен проблем, ме третираха като цар. И отделно 1 стотинка не съм плащал, докато в България, ту плащаш здравни осигуровки, ту дължиш още няколко хиляди след операция, ебаси бардака... 

преди 1 час, Teemo v.3 написа:

Казах ви аз че сте си един за друг.

Ми, на черното можем ли да кажем бяло?  България лежи на стари лаври. Всичко хубаво е в историята. Бъдещето не е розово.

Всичко, което се хвали за пред света България сега е нейната история, за това каква е била. А, не каква е или каква ще е.

преди 1 час, HelpMeGetOut1 написа:

То е ясно, аз сега съм в Манчестър и все едно скочих няколко века в бъдещето, нищо, че е по-стар град. Има си нормални пътища, чист и ефективен градски транспорт, с влак си само за 2 часа до Лондон (а от София до Бургас 6 часа)... Има ли въобще за какво да говорим? 

Абе, Берлин е батак, но със сравнение с някой български град си е направо рай. Въпреки, че го наводниха с арабели Берлин, пак се справя. А, България не може да се справи с ромите.

• Автор
преди 27 минути, АСПЕКТ написа:

Ми, на черното можем ли да кажем бяло?  България лежи на стари лаври. Всичко хубаво е в историята. Бъдещето не е розово.

Точно! То реално за повечето държави можеш да кажеш, че имат хубава история, култура и храна, тук българите изобщо не са специални. А и само ние си въобразяваме, че сме много велики, повечето изобщо не ни знаят. А ако сме известни с нещо на запад, основно е заради българските престъпни групи и ганьовците, които източват помощи. 

Иначе Манчестър на мен много ми харесва, винаги е пълен с живот, млади хора, можеш да видиш различни култури и етноси от цял свят... А в нашата столица, освен на Витошка и НДК, ще видиш само пенсионери в центъра. Наистина не знам как ще се оправи България с тази демографска криза. 

преди 4 часа, HelpMeGetOut1 написа:

Аз ти казах къде си, ти не вярваш. Или си в Перник или си в кв. Захарна Фабрика, ама не искаш да пратиш снимка от прозореца 😁😁😁

Цитат

Българките раждат най-много от всички жени в Европейския съюз, показват последните изнесени от Евростат данни, които изчисляват коефициента на плодовитост сред жените в общността за 2023 г. Той показва средния брой деца, които би родила една жена във фертилния си период.

Ако ти се чете де: 

https://www.dnes.bg/a/1-bulgaria/673144-evrostat-balgarkata-razhda-nay-mnogo-ot-vsichki-zheni-v-es

• Автор
преди 8 минути, ostavime написа:

Аз ти казах къде си, ти не вярваш. Или си в Перник или си в кв. Захарна Фабрика, ама не искаш да пратиш снимка от прозореца 😁😁😁

Ако ти се чете де: 

https://www.dnes.bg/a/1-bulgaria/673144-evrostat-balgarkata-razhda-nay-mnogo-ot-vsichki-zheni-v-es

Ще пратя снимки от Манчестър, когато "Белгиеца" прати снимки на къщата му. Ама няма да го направи, защото не иска да се издаде, че лъже. Иначе не знам откъде взе захарна фабрика като на друг пост си написах адреса на наследствения апартамент в Дървеница... Ако ми имаш ИП адреса, ще видиш, че пише UK. 

Също, тази статия не знам какво общо има с темата? То където е слаба икономиката има най-висока раждаемост, ебаси постижението... 

А и тази раждаемост е основно от ромите, те като имат по 4-5 деца, нормално да завишават статистиката. Но въпреки това пак България е най-бързо умиращата страна в света, защото младите хора бягат... Затова трябва да внасят работници от Индия, Шри Ланка, Пакистан, Бангладеш и къде ли не. 

преди 2 минути, ostavime написа:

Ако ти се чете де: 

Сега ще съм ти благодарен, много благодарен да кажеш въпросният потребител @HelpMeGetOut1 който мислят, че аз стоя зад профила му... :)

Без да споменаваш кой от къде е... @HelpMeGetOut1 АЗ ли съм или не съм аз? :)

преди 4 минути, ДзВяРа! написа:

Сега ще съм ти благодарен, много благодарен да кажеш въпросният потребител @HelpMeGetOut1 който мислят, че аз стоя зад профила му... :)

Без да споменаваш кой от къде е... @HelpMeGetOut1 АЗ ли съм или не съм аз? :)

Тихо сега и ти. 😈

Иначе съм сигурен, че София не отстъпва по стандарт на живот и по средна заплата на Манчестър. 

@Белгиеца, прати снимки на "замъка на безгрижието" с паркирания бял лебед отпред, за да го разконспирираме англисйкия бизнесмен. 😂

Той обаче ще измисли пак някоя щуротия и няма да изпрати снимка с днешен вестник от любимия му Манчестър. 😎

Аз като му казвам, къде е, той не ми вярва. ☢

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.