Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Струва ли си да заминавам (пак) в чужбина?

Featured Replies

• Автор
току-що, ivottoshev написа:

Дзверо уж е ТИРаджия. Ше фане друг курс 😁

Вие на мен че ми фанете курса, ама без с-то. 

• Отговори 516
  • Прегледи 41,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Ясно, заминавай спешно за Англия да береш ягоди и да спиш на дивана на твоя приятел. 😁 

• 1. Голяма грешка че си се вързал на братчедите, много познати имам които допуснаха същата грешка, брат/сестра да, ама братчед винаги много трябва да се внимава. 2. Като някой който живее от френс

• Колев 74
    Колев 74

Малчуган! Щом си работил като анализатор в някоя английска фирма, за какво ти беше да пишеш и се съветваш как да постъпиш. Обикновено никой анализатор като такъв няма да пита по такива въпроси. Сега м

Публикувани изображения

преди 9 минути, HelpMeGetOut1 написа:

Аз завърших в Манчестър и вашия селски вид ми е много познат.

Явно си толкова надут и задръстен, че даже не можеш да предположиш някой да е с по-висок образователен ценз от теб. Но т'ва е само, защото си високомерен надут папуняк.
Освен това тъпо сравни женската красота само на 2 раси. Да не говорим, че красотата е силно субективно понятие. К'в си ти, че да ни натрапваш твоите идеали? Цветът на кожата е е определящ при дефинирането на красотата. Има и японки, и китайки много красиви. Няма да е спирам обстойно на красивите бразилки, креолки и други небели жени.

Мдаа, високоерудиран простак. Ама май само съществителното, без определението

• Автор
преди 8 минути, цър-вул написа:

Явно си толкова надут и задръстен, че даже не можеш да предположиш някой да е с по-висок образователен ценз от теб. Но т'ва е само, защото си високомерен надут папуняк.
Освен това тъпо сравни женската красота само на 2 раси. Да не говорим, че красотата е силно субективно понятие. К'в си ти, че да ни натрапваш твоите идеали? Цветът на кожата е е определящ при дефинирането на красотата. Има и японки, и китайки много красиви. Няма да е спирам обстойно на красивите бразилки, креолки и други небели жени.

Мдаа, високоерудиран простак. Ама май само съществителното, без определението

Оооо излизал съм с китайки, корейки, индонезийки и филипинки. Азиатските са също красиви. Просто не ме кефят тия идеали на нацистите като вас, че една жена трябва да е руса със сини очи. Мен това не ме кефи. 

преди 4 минути, HelpMeGetOut1 написа:

нацистите като вас

Кухото си е кухо!!!! Как ме определи като нацист, след като никъде не съм написал нищо за русо.
Ама, не ти се сърдя - толко' си м'еш. Мисленето не твоето нещо. Виж, плещенето е друга работа...

Ся, по отношение на имането и нямането - как ти звучи къщичка в Суиндън?

• Автор
преди 1 минута, цър-вул написа:

Кухото си е кухо!!!! Как ме определи като нацист, след като никъде не съм написал нищо за русо.
Ама, не ти се сърдя - толко' си м'еш. Мисленето не твоето нещо. Виж, плещенето е друга работа...

Виж коментарите на белгиеца, какъв е, ако не нацист? Даже се гордее с това... И на бъбълс също, абе щом се припозна, както викат, гузен негонен бяга. 

преди 2 минути, HelpMeGetOut1 написа:

Виж коментарите на белгиеца, какъв е, ако не нацист?

Умнико, аз не съм Белгиеца!!!!!!!!!! Любовта ти да равняваш всичко под общ знаменател, показва колко мно неща ти липсват!
Между прочем к'во ще кажеш за 30-ина години гражданин на кралството?

преди 26 минути, HelpMeGetOut1 написа:

Хубаво, че си признаваш най накрая кой си, интрересно какъв ще ти е следващия акаунт.

преди 10 минути, HelpMeGetOut1 написа:

Оооо излизал съм с китайки, корейки, индонезийки и филипинки. Азиатските са също красиви. Просто не ме кефят тия идеали на нацистите като вас, че една жена трябва да е руса със сини очи. Мен това не ме кефи. 

Мдаа по интернет си излизал...

преди 29 минути, ivottoshev написа:

Дзверо уж е ТИРаджия. Ше фане друг курс 😁

Баш.

преди 38 минути, HelpMeGetOut1 написа:

Аз завърших в Манчестър и вашия селски вид ми е много познат

Завършил си изгорелия университет. :lol6:

• Автор
преди 15 минути, Bubbles написа:

Хубаво, че си признаваш най накрая кой си, интрересно какъв ще ти е следващия акаунт.

Мдаа по интернет си излизал...

Баш.

Завършил си изгорелия университет. :lol6:

Поне си признаваш, че си необразован и с ниско IQ. Даже не го отрече. Споко, може да запиша докторантура и никога няма да се върна в Булгаристан. То умните хора отдавна избягаха, ще останат само пенсионери и орки като вас. 

Поне си признаваш, че си необразован и с ниско IQ. Даже не го отрече. Споко, може да запиша докторантура и никога няма да се върна в Булгаристан. То умните хора отдавна избягаха, ще останат само пенсионери и орки като вас. 

Кога ще триеш акаунта? Закъсняваш. 

:offtopic_s:Сори!

преди 3 часа, Bubbles написа:

За какво да ти звиждаме бре сладък? Че си прост като марула и всяка втора дума ти е обида или някаква простотия ли?
Тоест да разбираме, че ти скачаш на негърки щото да си солидарен със зеля? Аз да си призная не знаех че той си пада по ебони ма щом си рекъл...

Иначе ввкус всеки си има, но мен лично няма как да ме убедиш, че това

beautiful-afro-girl-playing-her-curly-ha

Е по-убаво от това

young-girl-with-long-braids-traditional-

Пак ще повторя въпрос на вкус, ако наистина ти харесват негърки ок жив и здрав, обаче е видно че си търсиш конфронтация и пак на полит основа.
Ще ти дам един съвет - Започни да четеш, да се образоваш, повиши си нивото на култура, идея нямам на каква възраст си, но липсата ти на елементарна култура и мислене е потресаваща и говори че не си на повече от 18-20 години което жалко защото ако съм прав значи вече си изпуснат, а ако си по-дърт както ти сам твърдиш вече си свършил курса.

Хайде и аз да си кажа мнението по този коментар! :)

От тези двете се спирам на третата! :P

Spoiler

Резултат с изображение за шакира Резултат с изображение за шакира Резултат с изображение за шакира

:cheers:

Редактирано от ДзВяРа! (преглед на промените)

Ми па е зебра нацист - обичам ги бели, с черна коса.

преди 4 часа, HelpMeGetOut1 написа:

Oф топик е как ме обиждат от злъч и завист!!! 

Упокой душата си. Прости им волните и неволни грехове. Обръщай внимание на любимите си. 

И по-важното: Бог да е с теб. Амин 

преди 4 часа, ДзВяРа! написа:

Бе, няма грозна жена, а има мъже които не знаят как да си поискат. :) 

на 16.03.2025 г. в 13:27, HelpMeGetOut1 написа:

Малък ъпдейт от моя страна... 

Сега съм обратно в Манчестър. Спокойно е, въздухът е чист

Особенно в три сутринта като станеш за да почваш с брането на малини, много резко влиза в дробовете.

• Автор
преди 6 часа, Коркодила написа:

Особенно в три сутринта като станеш за да почваш с брането на малини, много резко влиза в дробовете.

От опит говориш, нали Гущерчо? 

на 16.03.2025 г. в 14:27, HelpMeGetOut1 написа:

Малък ъпдейт от моя страна... 

Сега съм обратно в Манчестър. Спокойно е, въздухът е чист, пълно с млади хора, няма боклуци по улиците, обслужването е невероятно, хората са учтиви... След толкива години в България, все едно се събудих от кошмар. 

Добре, че го изкарах този Settled Status преди да се прибера. Чудно ми е България как ще оцелее с тази демографска криза, особено като все повече образовани млади бягат в чужбина. 

Ама хайде, наздраве! 

Браво!

И успех!

п.п. "Нас" не ни мисли. Ще се видим отново след 1000 години. :) 

преди 16 часа, HelpMeGetOut1 написа:

Виж коментарите на белгиеца, какъв е, ако не нацист? Даже се гордее с това... 

Благодарско за това че ме повиши по чин от расист на нацист.
Кво стаа ибееш ли некоа космата негърка вече или си на сухо ?

Вчера вечерта по ITVBe в предването им Dinner date, показваха една негърка как си избира между трима бели луничави инглизи.
Като си на мъгливия остров, можеш да го гледаш на запис вчерашното предаване, да пооплакнеш окото малко.

преди 9 часа, (:IdioibI:) написа:

Бе, няма грозна жена, а има мъже които не знаят как да си поискат.

И зависи колко можеш да пиеш.....

преди 9 часа, Коркодила написа:

:offtopic_s:Корки ти от опит ли?

• Автор
преди 39 минути, Белгиеца написа:

Кво стаа ибееш ли некоа космата негърка вече или си на сухо ?

За разлика от теб, си излизам с хубави цветни момичета, а ти завинаги ще си останеш девствен злобен расист. 

Мечтаеш за руси момичета, ама никоя не иска да ти пусне. Истината болиии 😂

Защо толкова мразиш негърките? Явно си бесен, че не те искат. 

Петрич - Калифорния, Кътина ми е кат Манчестър.

Иване, там ще си идеш - до пералнята, дето я ремонтираш две години.

преди 4 часа, Belefor написа:

:offtopic_s:Корки ти от опит ли?

Ти по-добре кажи как е температурата като почне беритбата на банани. Сигурни си мажеш първо тиквата с 50ти фактор слънчезащитен крем.

преди 7 часа, HelpMeGetOut1 написа:

Защо толкова мразиш негърките? Явно си бесен, че не те искат. 

Да бе верно, две негърки не пожелаха да ме учат на английски през миналия век, големи гаднярки са тия да знаеш.
И двете почват със: „Аз  не искам да ставам българска снаха.“

• Автор
преди 17 минути, Белгиеца написа:

Да бе верно, две негърки не пожелаха да ме учат на английски през миналия век, големи гаднярки са тия да знаеш.
И двете почват със: „Аз  не искам да ставам българска снаха.“

Много гадно, брат. Много изпускаш. Всяка една африканка, с която съм бил, готвеше невероятно, правеше земетресение в спалнята и можеш да говориш часове наред. Даже в Тиндър ми се падна една нигерийка за тази вечер. 

Ама все тая, здраве да е. Чудно ми е защо толкова отричаш, че си българин... Явно ако някак си имаш деца, да не ги тормозят в училище, че баща им е от нисшата болгарска раса 😂

преди 5 часа, HelpMeGetOut1 написа:

Чудно ми е защо толкова отричаш, че си българин... Явно ако някак си имаш деца, да не ги тормозят в училище, че баща им е от нисшата болгарска раса 😂

пишлегарчееее, жена ми е чистокръвна белгийка бе и тука у белгийско не е уместно да си българин, та на синчето съм му сменил фамилното име от моето българското да е с това на майка му белгийката.
аз съм си българин от славянски произход, ама за тука на форума им се фукам че съм белгиец с двойно гражданство, да ми завиждат.

а ти явно не си българин...

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.