Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Възстановяване на изтрит дял

Featured Replies

• Автор
преди 5 часа, B-boy/StyLe/ написа:

+1. За мен е една от най-мощните и е цяло чудо, че е безплатна дори. Възстановявал съм няколко дяла с нея без проблеми. Просто интерфейса и не е за всеки явно, защото се работи от команден ред.

O, аз нямам проблеми с командния ред :) . От по-старото поколение съм, първата ОС, с която съм работил, беше ДОС за 8-битов компютър :D .

Преди да пусна темата, пробвах няколко програми, които знам. Рових в нета с Google, четох по чужди форуми, даже и темата в Kaldata . Обаче не можах да се справя. TestDisk наистина сканираше ужасно бавно, не зная защо. Може би защото има много файлове на диска, или съм изтеглил неподходяща версия, не знам. Нещата си изглеждаха точно както в упътването .

А може и дискът вече да си заминава, старичък е.

• Отговори 52
  • Прегледи 4,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Напротив, искам помощ. Но искам помощ от човек, който разбира проблема, и може да предложи правилното решение.  Нали си наясно, че като се изтрие дял, той не се изтрива физически? Информацията на

• Не, просто идеята да имам разни ненужни дискове вкъщи по 2-4TB, на които да мога да си правя бекъп, ми се струва странна/смешна. Не живея в компютърен магазин. Пробвах с нея, сканира много бавно

• Не само поех, а изминах пътя, и стигнах до крайната цел  . Поздрави.

преди 1 час, Rudy M. написа:

O, аз нямам проблеми с командния ред :) . От по-старото поколение съм, първата ОС, с която съм работил, беше ДОС за 8-битов компютър :D .

Аз не визирах теб. Говорех по принцип, че не всички се "'кефят" на CLI интерфейса. :)

Кво се смееш бе дос пенсионер ? Ги му помагаш хем го знаеш какъв ...... 

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.