Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Трябва ли да приемем еврото за официална парична единица в България

Featured Replies

преди 3 часа, HelpMeGetOut1 написа:

https://blitz.bg/obshtestvo/viktor-nikolaev-pobesnya-i-nazhezhi-efira-na-nova-cyala-balgariya-go-vidya_news1087379.html

Студенти последна година по медицина поставиха условие, че ако не се подобрят условията за труд в България, стягат багажа и отиват на Терминал 2.

@Belefor Какво ще кажеш по въпроса, нали уж стигали парите? 

Определено между ушите ти има само въздух!

На никого никъде по света по никакъв начин не му стигат парите. НЯМА такъв човек , който да каже , че му стигат парите. 

Един няма за хляб , друг за самолет. 

Ти абсолютно нищо нямаш - нито за България нито за където и да е другаде. 

Измерва се стандарта на живота на различни места , а не кой колко ЕВРАЦИ взема и как ги харчи!

За твоя информация ужасно много англичани се пенсионират в България и живеят царски. Защо ли е така?

преди 1 час, communismatic написа:

Брато, ти малоумен ли си!? Парите са дадени за издръжка на администрацията и армията им. Не за освобождението. Питах те, как си представяш, да се случат нещата след войната. Отговор не съм получил. Искам конкретно обяснение. 

Просто е тъп като галош...

• Отговори 11,9k
  • Прегледи 386,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Веси Филипова
    Веси Филипова

няколко магазина затвориха вече затова, че им вдигнаха наема. Други изпокриха част от стоките, за ДА ИМ СЛОЖАТ НОВА ЦЕНА. ДОБРЕ ДОШЛИ В КЛУБА НА БОГАТИТЕ. с МИЖАЖАВАТА МОНЕТА ОТ ЕДНО ЕВРО, КОЯТО Е ПО-

• Т.Христов
    Т.Христов

Трябва ли да приемем еврото за официална парична единица в България?   Не.

• Joss Bomon
    Joss Bomon

Глупи, Радев не е като тебе и шайката виждащи не по далеч от носа си. Предвидимо сте толкова елементарни, че да си въобразявате, че точно той не знае Закона и си мисли да го пренебрегва... Шах с офице

Публикувани изображения

преди 29 минути, Belefor написа:

Определено между ушите ти има само въздух!

На никого никъде по света по никакъв начин не му стигат парите. НЯМА такъв човек , който да каже , че му стигат парите. 

Един няма за хляб , друг за самолет. 

Ти абсолютно нищо нямаш - нито за България нито за където и да е другаде. 

Измерва се стандарта на живота на различни места , а не кой колко ЕВРАЦИ взема и как ги харчи!

За твоя информация ужасно много англичани се пенсионират в България и живеят царски. Защо ли е така?

Просто е тъп като галош...

Ти си тъп на мотика брат, как не правиш прости логически връзки? Защо мислиш, че малка шепа британци се пенсионират в България? Защото изкарват британска заплата или пенсия! Хайде кажи ми колко българи си харчат пенсията в Англия... 

А и не разбирам за какъв стандарт говориш, като в София жилищата са по-скъпи, отколкото в западна Европа. Примерно в Манчестър има 4 bedroom houses за по-евтино от двустаен в Люлин 1.

Иначе то си личи, че и си беден в България, и в чужбина си прошляк. Нищо чудно, че в България смяташ, че 3000 лв ти стигат. Аз изкарвах 4000 нето и пак се чувствах зле със собствено жилище... А в Англия сега съм на 4000 паунда нето и качеството ми на живот е много по-високо. За какво говорим въобще? 

преди 1 час, HelpMeGetOut1 написа:

Администрацията и армията, която ни окупира след "освобождението" (в което сменяме феодала). Отговорих ти на въпроса, ама вие Копейките не приемате фактите. Дано Путин ви плаща достатъчно рубли. 

"Окупационен фонд" Брат, не, не мога, тъп си!!! Отговорът е в името, как не го виждаш??? Ох, верно от водката ви изчезнаха мозъчните клетки. 

Добре, щом ти нямаш проблеми с мозъчните клетки ми отговори на въпроса, как си представяш нещата. В смисъл... Войната спира и руснаците се изтеглят от нашите земи и ни оставят сами, да се оправяме? Без администрация, без монарх, без министри, без армия... 

А от твърдението ти, че СВОБОДАТА струва пари... направо ми идва, да ти се изплюя в лицето. 

току-що, communismatic написа:

Добре, щом ти нямаш проблеми с мозъчните клетки ми отговори на въпроса, как си представяш нещата. В смисъл... Войната спира и руснаците се изтеглят от нашите земи и ни оставят сами, да се оправяме? Без администрация, без монарх, без министри, без армия... 

Ами да, щяхме сами да се оправим, както направихме с Царска България, преди комунистите да ни е* мамицата. 

Мишлета, искате не искате, ще плащате в евра. Радвайте се на прогреса 🇪🇺💶

Ахахаха, тогава защо твоята втора родина не само, че никога не прие еврото, но дори напусна "прогресиращия" ЕС?

Кой бяга от хубавото!? :wub:

преди 29 минути, HelpMeGetOut1 написа:

ь;;, преди комунистите да ни е* мамицата. 

ами аз съм един от „еб-чите“ , и сега какво!? , ще ме посрещаш ли , ще ме изпращаш ли?😁

преди 5 минути, Flashback написа:

Ахахаха, тогава защо твоята втора родина не само, че никога не прие еврото, но дори напусна "прогресиращия" ЕС?

Кой бяга от хубавото!? :wub:

Да сравняваш България с Обединеното кралство е толкова дебилно, че няма смисъл да пиша повече. Едните могат да се оправят, но малка незначителна икономика като българската ме може. 

току-що, laplandetza написа:

ами аз съм един от „еб-чите“ , и сега какво!? , ще ме посрещаш ли , ще ме изпращаш ли?😁

Да ебш ръката си не се брои. 

преди 46 минути, HelpMeGetOut1 написа:

Ами да, щяхме сами да се оправим, както направихме с Царска България, преди комунистите да ни е* мамицата. 

Сами да се организираме, при положение, че никой не разбира нито от армия, нито от администриране, нито от здравеопазване... Ок, разбрах... Личи си, че ги разбираш нещата. 

Ти си тъп на мотика брат, как не правиш прости логически връзки? Защо мислиш, че малка шепа британци се пенсионират в България? Защото изкарват британска заплата или пенсия! Хайде кажи ми колко българи си харчат пенсията в Англия... 

А и не разбирам за какъв стандарт говориш, като в София жилищата са по-скъпи, отколкото в западна Европа. Примерно в Манчестър има 4 bedroom houses за по-евтино от двустаен в Люлин 1.

Иначе то си личи, че и си беден в България, и в чужбина си прошляк. Нищо чудно, че в България смяташ, че 3000 лв ти стигат. Аз изкарвах 4000 нето и пак се чувствах зле със собствено жилище... А в Англия сега съм на 4000 паунда нето и качеството ми на живот е много по-високо. За какво говорим въобще? 

И 40 000 паунда да изкарваш , все същото пишлеме ще си останеш.

преди 2 часа, АСПЕКТ написа:

Войната 1878 година е победила Россия, но твоята любима Великобритания не е искала да има още една голяма държава славянска и затова е против Велика България

Не си ли чувал за Райхщатското споразумение, подписано на 8 юли 1876 г.?

Съгласно текста на това споразумение Австро-Унгария и Русия се съгласяват, че „ако се стигне до териториални промени или разпадане на Османската империя, създаването на голяма компактна славянска или друга държава е изключено
В случай на „пълен разгром на Турция в Европа“ текстът предвижда възможност България и Румелия да образуват независими княжества. 
Споразумението доказва, че още през 1876 г. е било ясно, че страните по него не са били съгласни на Балканите да се създаде нито компактна славянска, нито голяма държава.

преди 1 час, Т.Христов написа:

Ако Русия не ни беше освободила сега майка ти щеше да е с фередже, а сестра ти щяха да я чукат само отзад!!!

ГЛУПОСТИ!

Виж какво е написал Фройд за такива като теб!

Фройд вярва, че много сексуални желания са социално неприемливи, затова те се потискат (репресират) и се преместват в несъзнаваното. Там те могат да останат активни и да се проявят под формата на сънища, симптоми, грешки на езика (т.нар. фройдистки грешки), хумор и други психични процеси.

Лекувай се!

преди 1 час, Т.Христов написа:

Ако Русия не ни беше освободила сега майка ти щеше да е с фередже, а сестра ти щяха да я чукат само отзад!!!

Промиването на мозъци и пропагандата продължава с пълна сила във величествена България. Дочувам, че много учители в училищата вече преподават на децата, че турско робство не е имало, а просто едно “тънко” присъствие. 
Лоши времена идат, с непросветени за историята си люде готови да продадат държавицата си за пет пари.

преди 1 минута, asp1re написа:

Промиването на мозъци и пропагандата продължава с пълна сила в величествена България. Дочувам, че много учители в училищата вече преподават на децата, че турско робство не е имало, а просто едно “тънко” присъствие. 
Лоши времена идат, с непросветени за историята си люде готови да продадат държавицата си за пет пари.

аха , не е имало!..............идиоти ! , та аз съм продукт на Османската империя и турското робство!....... , по каква друга причина моите пра-деди са станали мюсюлмани!? - определено не от добро! , макар че , при нахлуването си социалнополит. и религиозна организация, както до голяма степен и някаква част от културния внос .......... те са били прогресивни в сравнение с православие и „византийско-християнската държава“ , изобщо да не говорим за западните варвари-католическите кралства-там са били доста зле.

преди 8 минути, asp1re написа:

Промиването на мозъци и пропагандата продължава с пълна сила във величествена България. Дочувам, че много учители в училищата вече преподават на децата, че турско робство не е имало, а просто едно “тънко” присъствие. 

Не знам какво си "дочул", но е време да се образоваш, ако не е късно.

Още от 1983г. в БАН имат издадени книги. Ако не можеш да четеш на български намери си приятел/ка да ти чете.

2023-10-23-13-30-32.jpg

Оказа се, че си поредния проруски пропагандист, на когото му бяха оборени глупостите....

преди 3 минути, БаалБек написа:

Не знам какво си "дочул", но е време да се образоваш, ако не е късно.

Още от 1983г. в БАН имат издадени книги. Ако не можеш да четеш на български намери си приятел/ка да ти чете.

2023-10-23-13-30-32.jpg

Оказа се, че си поредния проруски пропагандист, на когото му бяха оборени глупостите....

Защо нападаш като ощипана мома на селския мегдан? Аз тези неща когато съм ги учил ти сигурно си била още под масата. Не съм казал нищо по различно от това което ти ми отговаряш, затова остроумието ти тук не беше на място.

преди 40 минути, plamen.spam написа:

Не си ли чувал за Райхщатското споразумение, подписано на 8 юли 1876 г.?

Съгласно текста на това споразумение Австро-Унгария и Русия се съгласяват, че „ако се стигне до териториални промени или разпадане на Османската империя, създаването на голяма компактна славянска или друга държава е изключено
В случай на „пълен разгром на Турция в Европа“ текстът предвижда възможност България и Румелия да образуват независими княжества. 
Споразумението доказва, че още през 1876 г. е било ясно, че страните по него не са били съгласни на Балканите да се създаде нито компактна славянска, нито голяма държава.

Ти като си го чувал, барем да беше и вникнал малко в написаното, а не като някакво десетгодишно дете, да постваш без грам вникване в написаното. Коя държава ще има полза от славянска държава на Балканите? Конкретно питам? И коя държава ни освободи? Конкретно питам...

Само да не ми напишеш като привърженика на Дянков, че руснаците ни направили "роби"... Щото пак ще трябва, да се налага, да дообяснявам...

преди 16 минути, БаалБек написа:

Ако не можеш да четеш на български намери си приятел/ка да ти чете.

Извинявай, ама ако разчита на "приятел/ка" с твоите възможности, по-добре изобщо да не разчита на никой... 

преди 7 минути, communismatic написа:

И коя държава ни освободи? Конкретно питам...

докато има хора който обичат да лягат на друга стана - смее роби

рега ми отговори еврото на коя държава - защото русия не и е изгодно да го приемем 

току-що, Без умствен капацитет написа:

докато има хора които теб който обичат да лягат на друга стана - смее роби

рега ми отговори еврото на коя държава - защото русия не и е изгодно да го приемем 

Ъ... ако може на български. Субтитри?

Ъ... ако може на български. Субтитри?

преди 1 минута, Без умствен капацитет написа:

докато има хора който обичат да лягат на друга стана - смее роби

сега ми отговори еврото на коя държава - защото русия не и е изгодно да го приемем 

май не ти харесва да си прав - ми лягай по корем:D

преди 1 минута, Без умствен капацитет написа:

сега ми отговори еврото на коя държава - защото русия не и е изгодно да го приемем 

Някой разбра ли нещо? Щото говоря само български, руски и английски...

Някой разбра ли нещо? Щото говоря само български, руски и английски...

явно не ти отърва въпроса - не се безпокой Путин го играе нежното същество, все пак затова се наблъска с ботокс:D

Съдейки по нивото ни на образование в момента, това чудо, което не знае български... нищо чудно и да е завършило университет. А защо не и Баалбек, Ванката и Джокович също да са завършили... 😆

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.