Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Трябва ли да приемем еврото за официална парична единица в България

Featured Replies

Мда... 😆😆😆

Тоя е на годините на баща ми, най-вероятно. ПОТРЕСАВАЩО! ПОТРЕСАВАЩО!!!!!!!!!!!!!!!!!

Аз наистина недоумявам, такива хора, какво по-точно могат, да работят!? Освен да мият кенефи някъде... Айде може да карат таксита, камиони... Е, Джокович щом е ТИР-аджия, значи може и да вършат подобна дейност.

• Отговори 11,9k
  • Прегледи 386,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Веси Филипова
    Веси Филипова

няколко магазина затвориха вече затова, че им вдигнаха наема. Други изпокриха част от стоките, за ДА ИМ СЛОЖАТ НОВА ЦЕНА. ДОБРЕ ДОШЛИ В КЛУБА НА БОГАТИТЕ. с МИЖАЖАВАТА МОНЕТА ОТ ЕДНО ЕВРО, КОЯТО Е ПО-

• Т.Христов
    Т.Христов

Трябва ли да приемем еврото за официална парична единица в България?   Не.

• Joss Bomon
    Joss Bomon

Глупи, Радев не е като тебе и шайката виждащи не по далеч от носа си. Предвидимо сте толкова елементарни, че да си въобразявате, че точно той не знае Закона и си мисли да го пренебрегва... Шах с офице

Публикувани изображения

преди 21 минути, communismatic написа:

Мда... 😆😆😆

Тоя е на годините на баща ми, най-вероятно. ПОТРЕСАВАЩО! ПОТРЕСАВАЩО!!!!!!!!!!!!!!!!!

Аз наистина недоумявам, такива хора, какво по-точно могат, да работят!? Освен да мият кенефи някъде... Айде може да карат таксита, камиони... Е, Джокович щом е ТИР-аджия, значи може и да вършат подобна дейност.

Нещо смислено ще напишеш ли тази седмица?

И продължаваш да не отговаряш на въпроса.

Идея си нямаш колко си забавен.

Каквото си питал, веднага съм ти отговорил. Нищо няма друго да напиша, докато не ми отговориш на въпроса. Оттам нататък те оставям, да се гърчиш. То се вижда за какво става дума, няма какво повече, да коментирам.

преди 1 минута, communismatic написа:

Каквото си питал, веднага съм ти отговорил. Нищо няма друго да напиша, докато не ми отговориш на въпроса. Оттам нататък те оставям, да се гърчиш. То се вижда за какво става дума, няма какво повече, да коментирам.

Лъжеш!

А че няма да напишеш нищо по въпроса стана ясно още вчера като започна да увърташ и протакваш.

Добре, на кой въпрос не съм отговорил? Дай да видя конкретно? Искам да ми покажеш обаче и къде си обяснил, как навърза най-ниското финансиране в ЕС с твърдението ти, че здравеопазването ни е "на ниво". Искам точни цитати... Благодаря ти. Щом искаш, да се излагаш... няма никакви проблеми. Отивам да си направя кафе. Явно гаврата ще продължава...

Ванката

като имаш връзки в Пирогов я попитай защо спешните случай отиват в ИСУЛ - така е наредено на линейките

На Иван майка му бачкала в болницата в Дупница, имал и връзки в "Пирогов". Очевидно, момчето е в паралелна вселена... 😆

преди 4 минути, communismatic написа:

На Иван майка му бачкала в болницата в Дупница, имал и връзки в "Пирогов". Очевидно, момчето е в паралелна вселена... 😆

Момко имаш сериозен проблем с мосленето. Къде и как стигна изобщо до извода че имам връзки в Пирогов. К'во не ти е наред не мога да те разбера.

преди 12 минути, communismatic написа:

Добре, на кой въпрос не съм отговорил? Дай да видя конкретно? Искам да ми покажеш обаче и къде си обяснил, как навърза най-ниското финансиране в ЕС с твърдението ти, че здравеопазването ни е "на ниво". Искам точни цитати... Благодаря ти. Щом искаш, да се излагаш... няма никакви проблеми. Отивам да си направя кафе. Явно гаврата ще продължава...

Обясни как повече пари ще ни свалят от челното място на починали от сърдечно съдови заболявания?

Брато, ти направо си за психодиспансера. Ти кое не разбра, че едното няма нищо общо с другото?! КОЕ!? Не знам, на български ли да пиша, да пробвам на мандарин освен... До оня ден медицинските работници протестираха, тоя ми обяснява, че заплатите там не били ниски. То няма даже линейки на повечето места, ама иначе здравеопазването ни било "на ниво". Ти изобщо има ли някаква тема, по която да си компетентен?! Поне да не се излагаш толкова много...
Относно Пирогов, то това беше ирония, ама ти и от ирония не хващаш... което не е изненада. 

Давай следващата тема, тая очевидно не ти е "силата"... 😆

преди 11 минути, communismatic написа:

Брато, ти направо си за психодиспансера. Ти кое не разбра, че едното няма нищо общо с другото?! КОЕ!? Не знам, на български ли да пиша, да пробвам на мандарин освен... До оня ден медицинските работници протестираха, тоя ми обяснява, че заплатите там не били ниски. То няма даже линейки на повечето места, ама иначе здравеопазването ни било "на ниво". Ти изобщо има ли някаква тема, по която да си компетентен?! Поне да не се излагаш толкова много...
Относно Пирогов, то това беше ирония, ама ти и от ирония не хващаш... което не е изненада. 

Давай следващата тема, тая очевидно не ти е "силата"... 😆

Не знам дали аз съм за психодиспансер, ама....ти пич продължаваш с увъртането.

А иначе с такъв плам два поста по-горе написа "на кой въпрос не съм отговорил?".

Не, бе. Не е увъртане. Просто още не си разбрал, че едното няма нищо общо с другото. Това, че хората ядат боклуци (нещо което ти даже и отричаше до оня ден), не се грижат за собственото си здраве, по никакъв начин не означава и че нашето здравеопазване е "на ниво". Просто само ти можеш, да направиш подобен извод. Е, не само ти... има и други, ние и тях ги знаем. 

Тъй. Високи ли са заплатите на медицинските работници? Има ли добро ослужване в болниците? Линейки? Чака ли се по 2 часа при викане на "Бърза помощ"? Благодаря ти за вниманието. Изключително умно момче си. "Поразяващият ум", така вече ще те наричам.

преди 7 минути, communismatic написа:

Не, бе. Не е увъртане. Просто още не си разбрал, че едното няма нищо общо с другото. Това, че хората ядат боклуци (нещо което ти даже и отричаше до оня ден), не се грижат за собственото си здраве, по никакъв начин не означава и че нашето здравеопазване е "на ниво". Просто само ти можеш, да направиш подобен извод. Е, не само ти... има и други, ние и тях ги знаем. 

Тъй. Високи ли са заплатите на медицинските работници? Има ли добро ослужване в болниците? Линейки? Чака ли се по 2 часа при викане на "Бърза помощ"? Благодаря ти за вниманието. Изключително умно момче си. "Поразяващият ум", така вече ще те наричам.

То пък на Запад много се грижат за здравето си, само наркомани, пияници и хора със затлъстяване. Храната е ужасна, въздухът също. Стрес. Някои държави пък слънце не се виждали или море. Това според розовите понита трябва да е причина здравеопазването да е ужасно. Или да няма никакво здравеопазване. Хората са си виновни. Няма да има материална база, няма линейки. Нищо. Вий сте си виновни.  Защо не сте здрави?

Не, той до оня ден твърдеше, че прясното мляко издържало по седмица-две в днешно време, понеже хигиената била висока. Тоя очевидно няма грам понятие дори за елементарни неща. Аз толкова заблуден човек от доста време не съм срещал.

преди 1 минута, communismatic написа:

Не, той до оня ден твърдеше, че прясното мляко издържало по седмица-две в днешно време, понеже хигиената била висока. Тоя очевидно няма грам понятие дори за елементарни неща. Аз толкова заблуден човек от доста време не съм срещал.

Не е виждал истинско издоено мляко.

Е, той ако не излиза от тях си, няма и да види. Тук половината нямаха дори изобщо хабер, че у нас имало висока инфлация. Джокера даже ме нарече "лъжец", сега обаче върти съвсем друга мантра... 😆

Да не отговаряш втори ден си е чисто увъртане.

И те помолих да спреш да лъжеш, тези КГБ-ейски похвати на някой друг си ги прилагайте.

Никога не съм твърдял че хората не ядат боклуци.

току-що, BANKATA написа:

Да не отговаряш втори ден си е чисто увъртане.

Отговорих ти. Едното няма връзка с другото. Хората може да си ядат боклуци и пак здравеопазването да е зле. Сега нали вече се пие качествено прясно мляко, щото доячките си мият ръцете? Нали?
Ти не си отговорил. Как навърза най-ниският бюджет в целият ЕС, ниските заплати на медицинският персонал и прочее с тъпото ти твърдение, че здравеопазването у нас било "на ниво"? Можеш ли да отговориш?

преди 3 минути, BANKATA написа:

Никога не съм твърдял че хората не ядат боклуци.

Е как? Нали уж сегашното прясно мляко вече издържа повече, ама не заради химията, а заради високата хигиена? Значи, това важи само за прясното мляко? А за всичко останало - не? Така ли? 😆😆😆😆

Още по-забавно става... 😆

преди 1 час, BANKATA написа:

1. Въпроса ми беше съвсем друг.

2. Мед сестра в Пирогов взима 4000 лева. (За тях знам от първа ръка).

В държавата с най ниско БВП нормално да се взимат най-ниски заплати.

Аз намирам в обявите и в новините, че взимат 2000 лева. Защо твоята май.ка взима толкова много?

Някакви други заслуги, допълнително нещо прави? Ала бала с шефа?😀

2565081.webp

unijenie-vijte-kakva-zaplati-poluchi-med

преди 9 минути, communismatic написа:

Отговорих ти. Едното няма връзка с другото. Хората може да си ядат боклуци и пак здравеопазването да е зле. Сега нали вече се пие качествено прясно мляко, щото доячките си мият ръцете? Нали?
Ти не си отговорил. Как навърза най-ниският бюджет в целият ЕС, ниските заплати на медицинският персонал и прочее с тъпото ти твърдение, че здравеопазването у нас било "на ниво"? Можеш ли да отговориш?

Е как? Нали уж сегашното прясно мляко вече издържа повече, ама не заради химията, а заради високата хигиена? Значи, това важи само за прясното мляко? А за всичко останало - не? Така ли? 😆😆😆😆

Млякото едно време имаше една свиреща тенджера, там си сварявахме млякото. Издържа най-много 4 дена. 

Нещо такова.

bcc6b56d2c87d6e2814ded329410a3dc.jpg

преди 7 минути, communismatic написа:

Кой ти говори за ядене на боклуци. Къде съм те питал нещо в този контекст?

Не разбра ли че този номер не минава.

преди 11 минути, АСПЕКТ написа:

Аз намирам в обявите и в новините, че взимат 2000 лева. Защо твоята май.ка взима толкова много?

2565081.webp

Да беше погледнал по-подробно фиша: 15 работни дни, 5 дни отпуск и 1 ден болнични

преди 8 минути, АСПЕКТ написа:

2565081.webp

unijenie-vijte-kakva-zaplati-poluchi-med

Ей го пък и на този звездите му проговориха. Къде съм писал че майка ми е вземала толкова.

Днес много ви се е разхлопала дъската.

Да,  болниците в България са лукс.

images?q=tbn:ANd9GcQBCSCgzq4Z41dZ3_DGIDE

Шампанско и лукс.

😀

току-що, BANKATA написа:

Къде съм те питал нещо в този контекст?

А ти кои мислиш, че са най-засегнатите от въпросните болести, по принцип? Тия дето всекидневно спортуват и ядат маруля? 😆
Предния път мантрата беше, че не спортували и не ходили на профилактични прегледи. То ще кажеш, че в световен мащаб масово хората го правят. Тоя такива тъпотии твърди, че направо не е истина. Наистина не вдявам, вярва ли си на тия глупости... 😆

преди 3 минути, communismatic написа:

А ти кои мислиш, че са най-засегнатите от въпросните болести, по принцип? Тия дето всекидневно спортуват и ядат маруля? 😆
Предния път мантрата беше, че не спортували и не ходили на профилактични прегледи. То ще кажеш, че в световен мащаб масово хората го правят. Тоя такива тъпотии твърди, че направо не е истина. Наистина не вдявам, вярва ли си на тия глупости... 😆

А, хората с генетични болести. Полови болести? За тях какво?

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.