Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Трябва ли да приемем еврото за официална парична единица в България

Featured Replies

преди 10 минути, ivottoshev написа:

Сега въпросът не е дали да влезем в еврозоната, а дали да влезем през 2026-та.

Аз ако искам да влезем през 2025 г. - как трябва да гласувам на референдума? :)

• Отговори 12k
  • Прегледи 415,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Веси Филипова
    Веси Филипова

няколко магазина затвориха вече затова, че им вдигнаха наема. Други изпокриха част от стоките, за ДА ИМ СЛОЖАТ НОВА ЦЕНА. ДОБРЕ ДОШЛИ В КЛУБА НА БОГАТИТЕ. с МИЖАЖАВАТА МОНЕТА ОТ ЕДНО ЕВРО, КОЯТО Е ПО-

• Т.Христов
    Т.Христов

Трябва ли да приемем еврото за официална парична единица в България?   Не.

• Запитах и ChatGPT за референдума. ---------------------------------------- Аз: Искам мнение, дали е правилно управляващи политици

Публикувани изображения

току-що, Rudy M. написа:

Аз ако искам да влезем през 2025 г. - как трябва да гласувам на референдума? :)

С "не" естествено. Ти искаш 25-та, а там се пита за 26-та, която не е годината която ти желаеш.

преди 4 минути, Bubbles написа:

Е точно тази разлика много хора не искат или не могат да я направят.

и какъв ти е проблема да ползваме валутата на Франция, да се вържем с франция, сега сме вързани към валутата на Германия

преди 1 минута, ivottoshev написа:

С "не" естествено. Ти искаш 25-та, а там се пита за 26-та, която не е годината която ти желаеш.

Да, и така ще отчетат гласа ми, че е за отлагане на влизането. А той е точно обратното.

Така формулиран въпрос в референдум си е чист популизъм.

току-що, Rudy M. написа:

Да, и така ще отчетат гласа ми, че е за отлагане на влизането. А той е точно обратното.

да го защитаваш еврото с години и изведнъж да кажеш не го искам - си личи че е команда от някъде

преди 8 минути, Rudy M. написа:

Това означава ли че искаш влизане през 26-та? Ако е така, значи гласът ти трябва да е "да", но пък това противоречи на годината, която вече каза че желаеш, демек ще излъжеш.

Народът да каже дали иска влизане през 26-та. Къде видя популизъм тук?

преди 2 часа, В. Велев написа:

Защо не. В Швейцария имаше някакъв референдум във връзка с канарчетата какъв цвят да се отглеждали.

Това сериозно ли? В Швейцария масово са откачили!:ohmy::ohmy::ohmy:

току-що, Без умствен капацитет написа:

вземи си канарче

Ти си от умните тук, я кажи, защо да приемем еврото? Дай някаква разумна причина. Чакам, да си записвам...

Румънските политици още миналата година решиха, че ще отложат Еврозоната за след 2029 г., защото имали други приоритети в тези несигурни времена и сега не бил моментът. 

Баце и Шиши сто процента вече са разработили схемите как да окрадат онези близо 70 милиарда лева, които ще се освободят с премахването на борда, целият зор е заради това. 

Аз пък чакам някой да ми каже колко са стрували тогава кукла "Барби" или конструктор "Лего". Период: 1990 - 1996

Bored Cabin Fever GIF

преди 12 минути, Без умствен капацитет написа:

и какъв ти е проблема да ползваме валутата на Франция, да се вържем с франция, сега сме вързани към валутата на Германия

Добре бе имам чувството че говоря със стената.
Пак питам : Ти съгласен ли си България да влзе в еврозоната ако НЕ Е готова за това? Да или не?

преди 3 минути, Bubbles написа:

Ти съгласен ли си България да влзе в еврозоната ако НЕ Е готова за това? Да или не?

Kaк да не сме готови? Джокович преди един час написа, че различните хора усещали инфлацията по различен начин... Беше интересно прозрение. 😆

преди 4 минути, communismatic написа:

Kaк да не сме готови? Джокович преди един час написа, че различните хора усещали инфлацията по различен начин... Беше интересно прозрение. 😆

И ти написа същото, ама като нямаш мищо между ушите не го осъзнаваш.

преди 22 минути, Без умствен капацитет написа:

Още в коя година си - откога не си виждал немски марки?   

преди 5 минути, communismatic написа:

Човека знае от опит. 

току-що, BANKATA написа:

И ти написа същото, ама като нямаш мищо между ушите не го осъзнаваш.

Виж ся... След като за пореден път доказа, че твърдиш неща, които по никакъв начин не можеш, да докажеш... По-добре си трай. Сериозно... В смисъл... хубаво е излагацията някога, да спре. Или бъркам? 😆

преди 1 минута, communismatic написа:

Виж ся... След като за пореден път доказа, че твърдиш неща, които по никакъв начин не можеш, да докажеш... По-добре си трай. Сериозно... В смисъл... хубаво е излагацията някога, да спре. Или бъркам? 😆

За да може да си лъжете на воля? Няма как да стане.

току-що, BANKATA написа:

За да може да си лъжете на воля? Няма как да стане.

Не, просто за да спреш, да се излагаш. Правя го за твое добро... 😆

преди 18 минути, Bubbles написа:

Добре бе имам чувството че говоря със стената.
Пак питам : Ти съгласен ли си България да влзе в еврозоната ако НЕ Е готова за това? Да или не?

ДА , дали сега или след година - шока ще е еднакакъв, като стане - всяка промяна е стес

преди 33 минути, Anneliese написа:

Аз пък чакам някой да ми каже колко са стрували тогава кукла "Барби" или конструктор "Лего". Период: 1990 - 1996

Bored Cabin Fever GIF

Към 50К лева или 50 лева.

преди 58 минути, ivottoshev написа:

Сега въпросът не е дали да влезем в еврозоната, а дали да влезем през 2026-та.

Също както примерно шведите в техният референдум не са гласували против еврото, а само са казали че не му е времето в онзи момент да се присъединяват.

На Костя въпроса беше да влезем през 2036 или нещо такова, не дали изобщо да влезем :) 

преди 1 час, Bubbles написа:

Въпроса е не да разстрелваме а да се мине към еврото както трябва а не набързо както искат тия що управляват.

Има критерии за "минаване" и ги изпълняваме. Това, че бай Цончо от Тутркан иска пенсията му да стане като на Ханс Гютенбауер и чак тогава евентуално да минем е друга работа. 

преди 4 минути, АСПЕКТ написа:

Към 50К лева или 50 лева.

Значи едни 50 000 лева са ме делили от детската ми мечта.:crying10:

028d8876d8a13e240abf2615ebc122bf.gif

преди 5 минути, N1K17Y написа:

На Костя въпроса беше да влезем през 2036 или нещо такова, не дали изобщо да влезем :) 

Сега формулировката е друга. Явно има юридическо значение, иначе Радев нямаше да внася такова предложение

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.