Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Skype - въпроси, проблеми и дискусия - част 1

Featured Replies

Някой знае ли как може да се види паролата на скайп от компотър, с който е влизал даден юзър

• Отговори 1,2k
  • Прегледи 302,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Проблема е че трябва да преинсталирам един уиндолс на една приятелка на баща ми. а дъщеря и е в гърция. А тя едва ли ще знае паролата. Не е просто да се бъркам в на хората нещата.

Преводачите, кога ще преведете лицензното споразумение? Нали трябва да се съгласявам с нещо преди инсталация? Има доста езици, ама българския го няма. sad.gif

Хелп :whist: Изведнъж престана да се свързва skype.. Не знам какво му стана. Ето какво ми излиза, ако някой може да помага :

skype.JPG

skype1.JPG

p.s. Няколко пъти го трия изцяло и инсталирам наново и не помага!

Редактирано от green^eyes (преглед на промените)

Не си казала това на домашния компютър ли е или на фирмена мрежа. Вероятно има някъкъв проблем с интернета. Друга възможност е да си инсталирала нова версия и стената (firewall) ако ползваш не е настроена. Преди това "изведнъж" нещо да си правила? Да си инсталирала нещо от разни линкове пратени от познати и непознати за някакви шарении, безплатни минути и други простотии?

От домашен компютър е..Версията е Sкype3.0.0.218...Ми преди "изведнъж" просто излезнах, за да създам нов профил и оттогава е проблемът. Може ли да е защото ползвахме 2 скайпа наведнъж?

Едва ли. Как да работят няколко профила е описано мапред в темата. Също така има написано и как да си запазиш контактите (за всеки случай. Дърпай нова версия и слагай. Вече е 3.2.0.158. Firewall имаш ли? Освен вградения във Win?

Скайпа не може да ми се деинсталира защо става така ? пише ми че по-старата версия на 3.2 не може да се изтрие и след туй някъф фатал ерор ми са появява и инсталацията приключва (стаа дума за инсталация на най-новия скайп)

ПП преди не ми е правил проблеми скайипа

Хора помагайте, имам голям проблем!! Значи отворих си Windows Movie Maker да си направя запис от ТВ Тунера и ми изчезна звука на микрофона. Какво ли не пробвах - преинсталирах Skypa, ровичках из настройките но без резултат. Аз чувам отсреща който ми говори но те мен не! Пробвах с Test Call пак същото. Ако на някой му се е случвало нещо такова нека да помага angry.gifangry.gif

Знчи аз си инсталнах едни от тея екстрите от скайпа дето са едното е Tumara for skype а другото е Mood changer щото като влезнах при игрите и ги видях ама ги натиснах и сега незнам как да ги махна и те си зареждат щом и скайпа зареди...а с едното ми се сменя ''настроението'' и пише некво от самата програма... и мн ме дразни,че секи път трябва да го пиша на ново ; (( :rolleyes:

Здравейте, изчетох 33 страници и повече не можах, така, че ето проблема ми какъв е: когато си пусна скайп иконата му е зелена, но не се отваря прозореца с абонатите, в таск мениджъра ми показва, че скайп работи и в таск панела се появява таба, точно както когато е отворен прозореца, но в случая няма нищо. Преинсталирах много пъти и различни версии и никакъв ефект няма. Сканирах за вредители - няма. Когато почиствам със CCleaner след поредната деинсталация в панела "проблеми" ми пише това:

Screenshot-9.jpg

Моля помагайте, останах без комуникация :yanim:

Мислех, че няма да попадна в тази тема , но уви...

Скайпа не иска да се ъпдейтне, бачка само с тази версия 3.1.0.144.

Теглих от сайта www.skype.com - не става, пробвах от " Помощ-> проверка за обновяване ", изтеглям от там, инсталвам го всичко ок и като тръгна да го пусна и не зарежда.

Исталирах си ония King Lish Detector ,който бяха пуснали за skype ,но след като го изтрих при всяко вкл. на skype ми излизат едни съобщения ,че skype неможе да намери детекторът.Някой ако знае програма ,която да изтрие този "гадняр" от регистрите или да не излиза така при вкл. на скаип help :P

Може вече и да знаете нова емотикона,ама аз все пак да ви я кажа (heidy)

Хора имам проблем с тъпия Скайп, значи наскоро преинсталирах Windows и си качих версия 3.2 най-новата от сайта на Skype. До преди малки всичко беше екстра, бях си пуснал музика и мърдам мишката да видя скайпа и не иска да ми го отвори, седи си в toolbara и уж е активен обаче не мога да си го отворя, рестартирах, пак не се оправя. Качих по-стара версия и пак същото :ph34r: Моля ви помогнете ми да си го оправя

Редактирано от angysarmy (преглед на промените)

А как да настроя Скайпа така, че да ми показва датите на раждане на абонатите и кой ден от седмицата е било? Това в коя версия на Скайп го има или е някакъв плъгин ?! Моля ви кажете ! Скоро бях в една приятелка и като си погледнах профила в Скайпа от нея за рожден ден ми пишеше хх месец, петък, уууу г. Искам и на мен така да ми показва !!!!

А как да настроя Скайпа така, че да ми показва датите на раждане на абонатите и кой ден от седмицата е било? Това в коя версия на Скайп го има или е някакъв плъгин ?! Моля ви кажете ! Скоро бях в една приятелка и като си погледнах профила в Скайпа от нея за рожден ден ми пишеше хх месец, петък, уууу г. Искам и на мен така да ми показва !!!!

Ами,ако човека на,който гледаш профила си е написал рожденната дата в профила ще го виждаш,ако не си е написал няма.Разгледай си абонатите,все някой ще си я е написал и ще видиш.

Май нещо неясно се изразих! Роден съм на 21 ноември, 1980 г. Във всички Скайпове от които съм си гледал профила пише само това " 21 ноември, 1980 г." А във този пишеше и деня от седмицата какъв се е падал ето така: "21 ноември, петък, 1980 г." !!!! Аз незнам, че се е падал петък и никога не съм си вписвал в профила, че съм раждан в петък. Но наистина 1980 г. 21 ноември е бил ден петък. И така всички които имат попълнени дати на раждане в профила си, в този Скайпа можеше да се види и деня от седмицата в които си се родил ! Но в моя Скайп няма такава опция. Затова питах, това някакъв допълнителен плъгин ли е, тегли ли се, някаква настройка или Скайп се настройва ?!?!?! Искам и аз като разглеждам профилите освен дата, месец и година, да виждам и деня от седмицата кога се е падало. Един вид "вечен" календар! Как става това, че оня Скайп го има, а при останлите не съм го виждал ?!?!?

Защо SKYPE не използва LANа като ужким усъществява P2P връзка.Моля някой компетентен да обясни.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.