Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Skype - въпроси, проблеми и дискусия - част 1

Featured Replies

Както казах skype-86.gif (heidy) е нов скрит емотикон. Излиза, или поне би трябвало да излиза, с публичните бети на 3.2.

• Отговори 1,2k
  • Прегледи 302,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

(heidy) не излиза на 3.2 последната бета, при мен.

Да, грешката е моя. Има я само във вътрешните 3.2. Съжалявам.

Да се надяваме, че ще остане, когато излезе окончателната публична версия.

Абе как става номера с цветните подписи? Какво трябва да се инсталира или знам ли.. :)

Преименувах един абонат случайно..сега когато той си сменя никовете на мен ми излиза все с ника,с който съм го преименувал...как се оправя тва?

Моля ви, помогнете ми! От два дни не мога да стартирам скайп на компютъра си, т.е. не мога да вляза в ника си от домашния компютър. Опитах през други компютри, става! От моя - се опитва да се стартира и не може! Не ми дава никаква грешка, преинсталирах го, попитах доставчика си дали не го е забранил в мрежата - нищо! Няма причина да не се стартира и въпреки всичко не иска! Трябва ми за работа, всичките ми контакти са там. Не искам да правя нова регистрация, предполагам разбирате!

Ще съм ви много благодарна ако ми помогнете!

Преименувах един абонат случайно..сега когато той си сменя никовете на мен ми излиза все с ника,с който съм го преименувал...как се оправя тва?

Ами правиш обратното,отиваш на ника му,даваш преименуване и изтриваш това което си написал(без да пишеш нищо) и даваш ОК. И ще се изпише с името,а който той се е написал.

Аз бих направил реставрация на Уиндоуза на дата предшестваща проблема.

Редактирано от Gizmo на български (преглед на промените)

Моля ви, помогнете ми! От два дни не мога да стартирам скайп на компютъра си, т.е. не мога да вляза в ника си от домашния компютър. Опитах през други компютри, става! От моя - се опитва да се стартира и не може! Не ми дава никаква грешка, преинсталирах го, попитах доставчика си дали не го е забранил в мрежата - нищо! Няма причина да не се стартира и въпреки всичко не иска! Трябва ми за работа, всичките ми контакти са там. Не искам да правя нова регистрация, предполагам разбирате!

Ще съм ви много благодарна ако ми помогнете!

Защо не погледнеш статия № 824 от тази тема ? :clap:

//извън темата

Благодаря на модератора stanley56 затова, че не позволява отклонения от темата (материалът на предния участник Gizmo на български). :clap:

Призовавам всички да се придържаме към нея!

Редактирано от Калински (преглед на промените)

То това не е много важно, но все пак да споделя-един мой абонат ми казва,че в профила ми пише на Рожден ден пише 1991 г, на възраст 14 и аз съм срещал баноти на които им пише на рожден ден едно, а на възраст друго.

То това не е много важно, но все пак да споделя - един мой абонат ми казва, че в профила ми пише (на Рожден ден) пише 1991 г., на възраст 14 и аз съм срещал абонати, на които им пише на рожден ден едно, а на възраст - друго.
-- Веднъж вече водихме една дискусия в българската секция по тези въпроси...

-- Що се отнася до защитата на неприкосновеността на непълнолетните потребители Skype Technologies S.A. се придържат стриктно към европейски и американски закони. За пример мога да дам: Закона за защита на личните данни на децата в интернет (COPPA) на САЩ от 1993 г.

-- Така например част от въведените лични сведения в ЛП не се листват при търсене; особено "Възраст";

-- Благодарение на геопроменливи, налични във всяка ОС, е възможно информацията, предоставяна на територията на различни държави също да се различава. (Според законодателството на конкретната държава; американското е едно от най-строгите в това отношение; доколкото съм осведомен и българският закон е в тази група, но колко се прилага - не съм компетентен да преценя);

-- Много е възможно обаче това, което съобщавате, да е грешка в конкретен вариант на определена версия.

1. Бихте ли ми посочили публикувани от вас екрани с подобни несъответствия в интернет?

2. Аkо ви е удобно можете ли да ми съобщите фактическите данни в ЛС, или в съобщение по Skype за всеки един от тези абонати?

3. Също ще ми трябват и подробни сведения за версиите, типа на ОС от двете страни (вашата и тази на всеки един от вашите познати)?

Бих искал, ако се установят грешки, те по-скоро да бъдат поправени.

Имам малък проблем със skype...

Или е от настройките на програмата, или е от настройките на самия компютър, но нещо не мога да се оправя...

Преди няколко дена преинсталирах windows-а, и сега не ми дава да пиша на bulgаrian phonetic в скайп.Излизат ми някакви въпросителни...

Бърках тук, там...Обаче не се получава..

Ако някой може да ми обясни как да го оправя, ще съм много благодарна...

Здравейте,

имам проблем с скайпа(Skype), така от 2 или може би 3 преинсталирвания на Windows скайп започна необяснимо да ми забива и щом той забие блокова компютъра ми (настолен не е преносим) и немога дасъ върша работа. Пробвах коя ли не версия на скайпа и преди да ги инсталирам триех регистрите на скайпа (ръчно за да съъм сигурен, че няма да останат) но пак същото, моля ако някой е има същия проблем и го е решил по някакъв начин моля да сподели, а тези които имат идеи, как мога да се реша проблема моля пишете ?!

Благодаря предварително

Поздрави Westony

Здравейте искам да попитам знаещите - имам вкаран кредит за скайп разговори, но се притеснявам дали след преисталация няма да се изгуби. Моята версия на скайп е 2.0.0.103. Ако има вече задаван такъв въпрос, съжалявам но търсачката не го открива или аз бъркам как точно да напиша това което ме интересува.

Моля да ми кажете коя е версията преди сегашната, струва ми се по стабилна от тази финална в момента 3.1.

Моля да ми кажете коя е версията преди сегашната, струва ми се по стабилна от тази финална в момента 3.1.

Настоящата стабилна е Skype 3.1.0.150. Предходната е Skype 3.1.0.147. Използвай търсачката на заглавната страница и ще видиш всички версии.

От доста време 3.1.0.152 Програмата все пак си има ОФИЦИАЛЕН сайт.

Посипвам си публично главата с пепел! Благодаря и за просветлението за ОФИЦИАЛНИЯ сайт!

Да си прибавиш няма да можеш, но ако погледнеш http://www.rotorblog.com/2006/06/12/hidden-skype-emotions/ може да научиш накой и да ги използваш изписвайки ги.
Повтарям се, Стоянов, но май забравих да спомена, че тук всичко за емотиконите - скрити и явни, е обяснено на чист български плюс всички възможни комбинации за въвеждане. От скритите edинствено (heidy) не е включена в публичните версии. Засега.

Редактирано от zmeYpc (преглед на промените)

Как мога да се впиша с два скайпа от един юзер на един компютър ? Знам,че има начин моля помогнете :) ! Благодаря !!! :) :) :wors:

Как мога да се впиша с два скайпа от един юзер на един компютър? (...)
Тук е отговаряно многократно, потърсете! Спомням си, че за първи път писах за това в българската секция в началото на 2006 г. в "Как се пускат 2 и повече копия на Skype™ на една машина?".

Редактирано от zmeYpc (преглед на промените)

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.