Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Skype - въпроси, проблеми и дискусия - част 1

Featured Replies

здравейте, искам да попитам как мога да изтрия някой от User-ите, които използват skype на един и същ компютър в листата "Skype име", появяваща се при стартирането на програмата.

• Отговори 1,2k
  • Прегледи 302,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Имам проблем със смяната на картинката в Skype.Когато реша да я сменя ми изписва следната грешка:

1073109810751074skypece7.jpg

Кажете как да го оправя.

Точно един пост преди този ти е отговора. То бива не ползване на търсачката, ама това...

Точно един пост преди този ти е отговора. То бива не ползване на търсачката, ама това...

Какъв ти отговор,както виждаш човека си е казал че на някой картинки му се появява тази грешка,а аз при самото натискане за смяна на картинката ми се появява това.

И както виждаш човека е казал:

ок, ще опитам по-късно. Благодаря ти :rolleyes:

Което не означава че проблема му е решен.

Затова ако някой знае как се решава този проблема да каже.

Редактирано от AleksofT (преглед на промените)

Както писах по-горе имаше такъв проблем с 3-та версия и по-точно със .198.

Беше попълнен доклад за грешка и мисля, че бе оправен в по-късните варианти на 3.1.

Нека човекът да ползва най-новата стабилна публична версия 3.1.

И второ: понякога това зависи и от системата и начините по-които в нея се управляват типовете файлове JPG, JPE, PNG и BMP.

Освен това, ако грешката се появява при зареждане на потребителски картинки, нека човекът пробва да сменя картините, които идват със Skype. И ако не излиза тази грешка:

-- да копира всички свои картини в папката, от която Skype по подразбиране ги зарежда.

-- да види дали не трябва да оправи (презапише) картините с подходящи параметри (които описах по-горе).

Редактирано от zmeYpc (преглед на промените)

O M G Нека добре обсъдим идеята.

Да ама нещо не казват че трябва първо да си платиш абонамент от по 16 лв на месец например към

http://www.mtel.bg/mobiltel/prices/mtel_relax_500.php

за да можеш да провеждаш после безплатно входящи разговори от Скайп към твоя GSM. А да не говориме че трябват и 240 лв за апарата ... и тя става дълга и широка, абе зарежи ги, не го щъ туй "безплатно" ама платено говорене.

Що да плащам аз за да можел някой да ми досажда без да плаща?

Като иска да говори с мене да ми звънне направо до GSM-ма ми като той плати 16 лв на месец и ме включи в списъка от 10 му приятели.

После, със Скайпа било най-евтино да съм се бил обаждал до стационарни телефони в Европа, дрън дрън та пляс ... тия като лъжат къде гледат бе? А с това тука:

http://www.voipbusterpro.com/en/

безплатни разговори до цяла Европа включително и до българското БТК само за 10 евро на ГОДИНА, а ?

Да ама нещо не казват че трябва първо да си платиш абонамент от по 16 лв на месец например към

http://www.mtel.bg/mobiltel/prices/mtel_relax_500.php

за да можеш да провеждаш после безплатно входящи разговори от Скайп към твоя GSM. А да не говориме че трябват и 240 лв за апарата ... и тя става дълга и широка, абе зарежи ги, не го щъ туй "безплатно" ама платено говорене.

Що да плащам аз за да можел някой да ми досажда без да плаща?

Като иска да говори с мене да ми звънне направо до GSM-ма ми като той плати 16 лв на месец и ме включи в списъка от 10 му приятели.

После, със Скайпа било най-евтино да съм се бил обаждал до стационарни телефони в Европа, дрън дрън та пляс ... тия като лъжат къде гледат бе? А с това тука:

http://www.voipbusterpro.com/en/

безплатни разговори до цяла Европа включително и до българското БТК само за 10 евро на ГОДИНА, а ?

Извини ме, но никой не те е хванал за шията да ти казва "Ползвай Skype"!!! Като не ти изнася не го ползвай. Не се опитвай да настройваш хората срещу Skype. Тази тема тук е за Скайп, а не ти да пускаш линкове към други продукти!!!! angry.gif

Редактирано от Калински (преглед на промените)

А може ли да попитам тук за някаква информация дали ще има развитие по Линукс версията, която е замряла във версия 1.3.хх Не може даже message да се остави...

Имам проблем с Skype:

Както си влизам и започва да ме "Вписва" и вместо да ме впише ми показва следния текст - "Вътрешна фатална грешка №3601:The specified procedure could not be found.Приложението Скайп ще бъде затворено"

Какъв може да е проблема ?

Свалих си го от официалния м сайт(skype.bg)и след като рестартирах и получавам ази грешка...

P.S.

Ето screenshot

screenshot.jpg

Редактирано от crazy-master (преглед на промените)

Извини ме, но никой не те е хванал за шията да ти казва "Ползвай Skype"!!! Като не ти изнася не го ползвай. Не се опитвай да настройваш хората срещу Skype. Тази тема тук е за Скайп, а не ти да пускаш линкове към други продукти!!!! angry.gif

Това което аз виждам тук е предложение от един потребител да обсъдим един продукт. И го обсъждаме съответно, след като сме посетили сайта на пройзводителя на продукта. А там днес пише черно на бяло следното:

Защо да използваме MobiGater?

- (за) да говорите на най-ниски цени от мобилния си телефон с партньорите си от цял свят, на стационарните им или мобилни телефони на цената на разговор в група плюс цената на SkypeOut разговор

Това от цитата е ЛЪЖА !!!

Най-ниските цени от GSM се постигат с устройство gateway SIP to GSM което работи без да му трябва компютър. Регистрира се към който си пожелаеш VoIP SIP доставчик предлагащ по-евтини разговори от тези на прехваления Скайп.

Това което аз виждам тук е предложение от един потребител да обсъдим един продукт. И го обсъждаме съответно, след като сме посетили сайта на пройзводителя на продукта. А там днес пише черно на бяло следното:

Най-ниските цени от GSM се постигат с устройство gateway SIP to GSM което работи без да му трябва компютър. Регистрира се към който си пожелаеш VoIP SIP доставчик предлагащ по-евтини разговори от тези на прехваления Скайп.

Потребителя както виждам не е помолил точно теб за коментар . А ти да не пропуснеш веднага да пишеш срещу Скайп..... . На един може да му е изгодно едно на друг друго. Като си не недоволен не ползвай и не хвъргай кал по форумите. Аз тва Гизмо не съм го и виждал нито съм чувал за него (не ми и трябва де), а дори и да съм го ползвал и да не ми е харесало приложението никога няма да отида да пиша във форума му или в темите свързани с него.

Спирам дотук, защото нещата ще вземат да станат лични.

Аз пък да питам след като беше обещано цялостно преработване на системата за вписвания (кой е на линия) във версия 3.1 нещо оправено ли е? И какви са измененията спрямо 3.0 и предишни?

Ще кажа, че в това отношение ще има пълна препработка и нова система за многорежимно присъствие и известяване, каквато никой не си е представял. Проблемите се получават предимно от извличането на данните от местния супервъзел. Има възли, където това протича нормално и без проблеми при ползване на многорежимно вписване, и такива, където според спецификата възникват, описаните от вас проблеми. По всички установени се работи. Повече в 3.1.

Изглежда единственото видимо са няколкото досадни рекламни съобщения, които излизат винаги със всяко стартиране. Има ли начин да се махнат? Не искам да КУПУВАМ разни неща като кредити и т.н.

Редактирано от Филипов (преглед на промените)

Някой може ли да ми помогне ?!

Свалих всякакви грешки но все тая грешка...

???

1. Като си недоволен не го ползвай и не хвърляй кал по форумите.

2. Аз това Гизмо не съм го и виждал нито съм чувал за него (не ми и трябва де), а дори и да съм го ползвал и да не ми е харесало приложението никога няма да отида да пиша във форума му или в темите свързани с него.

1. Хвърлянето на кал по частни компании имащи монополистични мераци като Microsoft, eBay/Skype и българското БТК е благородно дело в интерес на българските потребители. В столицата на Европейския Съюз хората провеждат неограничени по време национални разговори направо от стационарния им телефон без Интернет. Това е станало възможно благодарение на съществуването на конкуренция. А това че, на влюбените като теб в Скайп не им харесва ИСТИНАТА за по-евтините тарифи на други VoIP достъвчици, си е ваш проблем.

2. Няма да намериш нито ред на този форум на който да съм написал че препоръчвам ползането на CallOUT на Гизмото.

Някой може ли да ми помогне ?!

Свалих всякакви грешки но все тая грешка...

???

Защо теглиш от skype.bg- там е доста стара версията на скайп (2.5.0.126). Изтегли последната от skype.com 3.1.0.150- линк (BG Mirror) и виж дали ще даде същата грешка.

Здравейте, в офиса ми е забранено инсталирането на скайп. Мога ли да ползвам някаква версия без инсталиране, защото ще полудея без скайп по цял ден.

Благодаря, подкрепям те.Все пак, не може да отвори нова тема-"Плюйте по SKYPE", той просто ни даде информация, за което много се радвам-може да съм голям overclocker, но от IM нищичко не разбирам :grimace: За да няма flood, както "едва" не обвинихте човека, смятам да го безпокоя на ЛС.

Здравейте, в офиса ми е забранено инсталирането на скайп. Мога ли да ползвам някаква версия без инсталиране, защото ще полудея без скайп по цял ден.

Самия инсталатор ако зареди, пробвай да зададеш да се инсталира някъде в профила ти, например My documents. Ако изобщо откаже да зареди заради правата, тогава вече наистина ще трябва някаква portable версия. Можеш да пробваш от вкъщи да си изкопираш файлвоете от програм файлс и application data, може и да се получи.

Имам проблем. Значи на много от абонатите съм постоянно офлайн . И на мене така с 1 - 2абоната пиша им и пише недоставено съобщение ,а понякога като му звънна му свеня статуса от офлайн на линия и сичко се оправя и докато говорим той пак става офлайн ... А иначе като го питам тоз човек по тел-а къф му е статуса е онлайн ... Някаква идея ,

Накратко - На много от абонатите съм офлайн. Проблем с 1 от тях постоянно сме си офлайн ... Моля ви помогнете пробвал съм с преинсталове и всичко. Може ли да е от Skype ,нета ... нз (С РЕАЛНО ИП СЪМ) btw Въпросния абонат е на същия интернет и също е с реално ип ,но мисля ,че това няма никакво значение

и от друг акаунт пак ми е така с този абонат

Редактирано от hamav (преглед на промените)

Момчета и момичета, ще свърша нещо тук и веднага ще дойда да взема отношение за грешките и др. въпроси (екрани при вписване и т.н.)

здравейте, искам да попитам как мога да изтрия някой от User-ите, които използват skype на един и същ компютър в листата "Skype име", появяваща се при стартирането на програмата.
извинете, но на вашия въпрос вече бе отговорено тук (статия № 689, с. 46). Моля, спазвайте правилата на форума. Или поне първо търсете. :)

Ами като е забранено ти що искаш да си чатиш вместо да бачкаш ?

През обедната почивка можеш да си извадиш едно Live CD с някоя от Линукс дистрибуциите която е сметнала да включи Скайпа да се зарежда от компактния диск. Попадал съм на такава дистрибуция но не съм сметнал за важно да я запомня щото не ми трябва Скайпа по такъв начин да го ползвам. Live CD-то на тази - freespire.org съдържа СИП програма за разговори и чатене ако нещо те спипа шефа със Скайпа и ти забрани да го ползваш и по този начин.

O M G Нека добре обсъдим идеята.
Идеята е страхотна, даже велика, ако не бе твърде високата цена на устройството. Имах щастието да видя в действие някои от първите прототипи. В световен мащаб това бе 3-та работеща хардуерна реализация на идеята. Софтуерът позволява пренасочване на разговори към повече от 1 номер (за предпочитане мобилни). Разработката е българска и трябва да се гордеем. Според мен поевтиняването зависи и от това, колко такива устройства ще бъдат реализирани. Тук или извън България. Искам да ви кажа, че по отношение на Европа цената си е съвсем прилична за функциите и възможностите на продукта. За справка имам предвид една израелска разработка, която без да е нещо подобно даже струва над 300 щ.д. Най-добре ще се информирате от официалния сайт и форум - тук. Най-вече ми допаднаха хората, които го разработват: млади, динамични и можещи. Свържете се с тях и дайте своите предложения. Винаги е добре, когато има обратна връзка.

Редактирано от zmeYpc (преглед на промените)

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.