Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Skype - въпроси, проблеми и дискусия - част 1

Featured Replies

364134_orig.jpg

364135_orig.jpg

Това е при опит да инсталирам новия Skype 3.2.0.145 ,пробвах ръчно да махна стария Skype с YourUnistaller ,но грешката отново се появява ,рестартирах компа и пак неще ,та ако някой знае нещо по въпроса да свирка :whist::wors:

Edit: Моляви помогнете ,че без skype-а е глупаво sad.gif

Редактирано от DraG_0n (преглед на промените)

• Отговори 1,2k
  • Прегледи 305,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

като се отпиша и като пак се вписвам и освен моя има един куп стари профили които вече не използвам,как се изтриват?

извинявам се предварително ако сам обаркал нещо и не съм сложил темата кадето трябва :P

За да махнеш ненужните профили направи следното:

1. Направи скритите папки видими. Става по следния начин- - отваряш си Windows Explorer, избираш Tools>Folder Options>View>Show hidden files and folders

2. Влизаш в C:\Documents and Settings\името на профила ти\Application Data\Skype и триеш тези профили, които не са ти нужни.

(екран 1)

(екран 2)

Това е при опит да инсталирам новия Skype 3.2.0.145, пробвах ръчно да махна стария Skype с YourUnistaller, но грешката отново се появява, рестартирах компа и пак не ще, та ако някой знае нещо по въпроса да свирка (...)

Edit: Моля ви помогнете, че без skype е глупаво sad.gif

Здравейте, поздравления за Виста!

В новия пакет за Windows се ползва и нов инсталатор с отворен код на основата на MSI (Microsoft Installer). Нещо във вашата ОС (по-специално в системния регистър при вас) е объркано. Спокойно! Аз имах същите проблеми преди време на една от машините тук. Намерете, моля, мой материал в тази дискусия, в който описах пълното премахване на Skype (със запазване на хронологията и всички други записи). Да не го търся сега. Последно Калински го бе споменал.

Трябва да махнете старата версия по описания начин, като първо направите резервно копие на важните за вас данни. Необходимо е напълно да прочистите системния регистър от свързаните със Skype записи. Едва тогава ще инсталирате безпроблемно новата 3.2.

Това понякога се случва и не може да се предотврати на 100%. Обикновено запис в регистъра пречи на инсталатора да продължи. Старата инсталация не е повредена и може да се ползва без проблеми, но не сте в състояние да качвате нови версии.

Намерете материала, запознайте се и премахнете напълно старата версия на Skype и почистете системния регистър.

Внимание: веднъж след като инсталирате MSI пакет на Skype никога не инсталирайте върху него стар инсталационен пакет, базиран на Inno Setup (повечето версии 3.1 и/или по-ниски).

Успех!

Редактирано от zmeYpc (преглед на промените)

Мога ли да направя така че някой като ми се обади и вместо да чува звука от микрофона да върви музика,а не да го допирам до колоната biggrin.gif

Нямам в предвид гласова поща.

Надявам се да сте ме разбрали. :whist:

Редактирано от electric (преглед на промените)

TunesUP

Ето и сайта на авторите www.tunesup.de

Даже може да си слушата музика по време на разговора

Редактирано от Topper (преглед на промените)

TunesUP

Ето и сайта на авторите www.tunesup.de

Даже може да си слушата музика по време на разговора

Благодаря ти много! :)

Аз искам да попитам какво стана с автоматичната пауза на Winamp при обаждане??? В новата версия нито настройка виждам за това, нито нищо.

Ако не искате да ви се появява всеки път при стартиране прозореца с инсталатора на Skype 3.2.0.145 направете това:

1. Премахнете старата версия на Skype (Start->Control Panel->Add or Remove Programs->Skype->Remove)

2. Инсталирайте новата версия 3.2.0.145.

3. Отворете Windows Explorer (start->run и въвеждате explorer) влезте в C:/Program Files/ (това е по-подразбиране)

4. Направете копие на папката /Skype (Примерно на декстопа)...ако не използвате можете да премахнере Skype PM (от копието)

5. Дейнсталирате Skype (Start->Control Panel->Add or Remove Programs->Skype->Remove)

6. Сложете Копието в C:/Program Files/.. (ако искате да се вкючва с windows, пускате Skype->Tools(Инструменти)->Options(Настройки)->General Oprions(Приложение)->Start Skype when I start Windows(Стартирай Skype със зареждане на Windows)

ТОВА Е ЗА "СТАРИЯ" WINDOWS XP

:)

Редактирано от Phonomania (преглед на промените)

Аз искам да попитам какво стана с автоматичната пауза на Winamp при обаждане??? В новата версия нито настройка виждам за това, нито нищо.
Бъг. Впрочем по непроверени от мен сведения от други бетатестери при условия, които не мога да възпроизведа (инсталиран WinAmp) старата настройка като елемент се появява в Разширени, което е доста странно. Възможно е да предстои развитие на тази функция. Пуснато е искане за връщане на настройката.

Ако не искате да ви се появява всеки път при стартиране прозореца с инсталатора на Skype 3.2.0.145 направете т...

Би ли пояснил какво точно имаш предвид? С екран, или друго. Предварително благодаря.

Нещо хора подочух за вирус минавал през скайп. В PC World Панда съветва- VoIP под заплаха? Нещо вече ми се струва, че и без скайп ще останем sad.gif

Това са глупости.

Напълно съм съгласен. Пълни глупусти. angry.gif

Някои хора са прекалено наивни.

Аз постоянно получавам такива съобщения.От доста време ползвам скайп,но все още не ми се е скапал Bios-a. biggrin.gif

Настрой си да получаваш съобщения само от контактите ти, така ще избегнеш спама :sobbing:

364134_orig.jpg

364135_orig.jpg

Това е при опит да инсталирам новия Skype 3.2.0.145 ,пробвах ръчно да махна стария Skype с YourUnistaller ,но грешката отново се появява ,рестартирах компа и пак неще ,та ако някой знае нещо по въпроса да свирка :):)

Edit: Моляви помогнете ,че без skype-а е глупаво sad.gif

Скоро в английския официален форум на Скайп е публикувано решение на Вашия проблем. Преди да погледнете там публикуваното решение на проблема, моля, първо изпълнете препоръките на Николай Филипов. В случай че не сте успели, моля, погледнете тук (материалът е на английски).

Успех!

Редактирано от Калински (преглед на промените)

-=Нова Версия=-

Излезе новата версия на скайп- 3.2.0.148. Не е нещо революционно, но все пак да се отбележи ;)

1)Skypecast-за срещане на хора с еднакви интереси

2)Гласова поща

3)Препращане към телефон

4)Някакви твой снимки, но така и не загрях

-=Нова Версия=-

Как да премахна знака, когато абоната не е на линия и е на препращане, защото много ме дразни sad.gif

Редактирано от Rommel42 (преглед на промените)

(...)

Как да премахна знака, когато абоната не е на линия и е на препращане, защото много ме дразни sad.gif

Новите неща са доста повече: Калин писа подробно в българската секция.

Иначе: Изглед > Скриване на абонатите > С препращане

... и готово!

Приятен ден!

Подобно :) Стана, ала сега ги няма тези с препращане. Е, все пак благодаря ;)

Подобно :rolleyes: Стана, ала сега ги няма тези с препращане. Е, все пак благодаря ;)

Просто махни отметката пред: Изглед > Скриване на абонатите > С препращане и ще ти се покажат отново! :wors:

Благодаря!

Това е вече установен проблем. Виновна е наистина добавката за Internet Explorer. След още няколко вътрешни цикъла ще се изчисти. Съветвам ви да обновите Skype до последната публична версия. Ако нещо след инсталирането на Skype повтаря този проблем, преинсталирайте клиента като от Настройки в инсталатора изключете обновяването на добавката: по-този начин ще я премахнете. Версия .190 по днешните критерии е твърде стара. :ph34r:

Този проблем също е докладван и има по-голям напредък. Много вътрешни версии показват по-добро поведение. Очаква се с появата на 3.1 проблемите от този вид да намалеят. Дължат се на спецификата на Skype: за разлика от всички останали мрежата на Skype не е централизирана. Тези проблеми са свързани с П2П характера й. Skype има собствен път на развитие и в момента едновременното вписване се смята за предимство, не за проблем. Все едно да ползвате услугите на мобилен оператор на няколко устройства с една карта. Има добри новини на този фронт, но нямам право да разкривам повече. Ще кажа, че в това отношение ще има пълна препработка и нова система за многорежимно присъствие и известяване, каквато никой не си е представял. Проблемите се получават предимно от извличането на данните от местния супервъзел. Има възли, където това протича нормално и без проблеми при ползване на многорежимно вписване, и такива, където според спецификата възникват, описаните от вас проблеми. По всички установени се работи. Повече в 3.1.

Констатирам че доста време мина, а положението се влошава. Нямам време и нерви да тествам "добавките" за IE.

Вече с чатовете е абсолютен хаос. Не е направено нищо за "многорежимното", а вече е версия 3.2. Пиша от служебен и домашен компютър и на всеки компютър си остава хронологията на писаното от него и не мога да стигна до предишно съобщение от другия компютър с информация, която ми трябва. Или да си водя записки на хартия и да си ги нося на другия компютър?

Преди като напишеш нещо на някого той го получаваше като се логне. Сега кой знае защо трябва И ДВАМАТА да сте на линия за да се получи?!? Да, получава се с половин ден или повече закъснение. Но защо? Трябва ли да се съобразявам с часовата разлика? Като страничен ефект така разбирам когато някой със статус "инкогнито" се включи.

Филипов, де да имаше само ти тоя проблем, но съм свикнал вече :ph34r:

Здравейте!

Да не говорим, че и ъпдейтите им за така наречените "Language fails" не достатачно добри, защото им куца превода на килицата. На някой места е на латиница...., но надявам се, че нещата няма да останат така.

Преводачите, може ли да махнете измамната и заблуждаваща дума "Евтино" от оня ред? Защото този епитет не се връзва с цените на услугата? А по добре да се махне целия ред защото никога няма да ми трябва да гледам това, което го няма (колко "кредит" ми остава).

Edit: Въпросният текст го има само в английската версия, където може и да е евтино. Колегите ви в Германия и Русия не си позволяват подобни неверни твърдения:

Звоните на обичные телефоны

Festnetz und mobilefone anrufen

Ако някой разбира други езици може да каже как е при тях.

Въпросче - защо програмата и сайта се блокират в доста държави? Ето картинка от Дубай (United Arab Emirates)

aa82a3b58321.jpg

Редактирано от Филипов (преглед на промените)

:ph34r: Не може да има такова нещо. Толкова добра и надеждна програма... 1/2 ден е песен, ами ако се разминаваш с потребителя, поради 8 часа разлика и си получите съобщенията след 4 (четири) дни ? Когато сте и двамата на линия ли, ми за какво ми е това това "офлайн" съобщение!
Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.