Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Skype - въпроси, проблеми и дискусия - част 1

Featured Replies

аз така правя и досега съм нямал проблеми, но за всеки случай всяка седмица си архивирам леста с абонати защото "умниците" от skype още не са се сетили да качват списъка с абонати на техен сървър, както правят хорота от ICQ от години!

• Отговори 1,2k
  • Прегледи 305,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Вярвам че всички знаете, че в Skype не са дадени всички емот икони. Аз знам няколко, но съм сигурен че не са всичките ако може някой да ми каже какви са имената на останалите или от къде да ги взема ще съм му много благодарен. :clap:

Редактирано от stanley56 (преглед на промените)

За XP: Drive:\Documents and Settings\User_Name\My Documents\My Skype Pictures

Където Drive: е примерно C: ако Win е инсталиран там; User_Name е потребителя с който работиш например Administrator

Или краткото My Documents\My Skype Pictures

Здравейте ... Значи да Ви обясна ... всеки път щом си включа Skype все ми показва, че няма никой Online sad.gif а би трябвало да са online ... като влизам от друг компютър нямам такива проблеми sad.gif всичко си ми е ОК ... На ново го преинсталирах ... и пак неще sad.gif вече незнам какво да го правя .. Моля Ви кажете ми от какво може да е това ... защо така се получава sad.gif

Спокойно.При преинсталация на Skype нещата стоят по описан от тебе начин.Рестартирай Skype и не след дълго ще ти се зареди списъка с абонатите в конзолата.

Спокойно.При преинсталация на Skype нещата стоят по описан от тебе начин.Рестартирай Skype и не след дълго ще ти се зареди списъка с абонатите в конзолата.

<{POST_SNAPBACK}>

Направих го и отново нищо :)

Направих го и отново нищо :)

<{POST_SNAPBACK}>

Contact-List-a нa Skype не се ъплоудва на техни сървъри както е при ICQ, затова много е възможно човек да загуби контактите си. Аз препоръчвам един път в месеца да се прави архивиране на листа (Инструменти ->Архивиране на списъка с абонати -> Резервирай в файл) и при евентуална загуба човек да може да си ги въстанови.

Редактирано от TE_BG (преглед на промените)

а иконката на тест-разговора зелена ли е? ако не,явно си забранил нещо,порови по настроиките,все пак всичко е на български.успех.

а иконката на тест-разговора зелена ли е? ако не,явно си забранил нещо,порови по настроиките,все пак всичко е на български.успех.

<{POST_SNAPBACK}>

ами зелена си ... нищо не съм забравила .. ама нищо неще sad.gif .. интересното е, че като влизам от друго pc става и си ми показва кой е online и кой не .. и като се опитам да влезна от нас не става .. все показва, че all са offline :)

Contact-List-a нa Skype се ъплоудва на техни сървъри, включително лични данни от профила като говорим език, пол и т.н.Рестартирай или импровизирай все едно , че ще добавиш нов адрес.Изгаси, включи и voila.Иска време, връзка и търпение.Говоря от личен опит.

Най-ефикасно е да изтриеш хеш листата на сървърите на Skype. Веднага след пускането му той ще направи нов и ще изтегли данните от тях - т.е. ти решава проблема. Полезно е при странности в процеса на закачане, набиране и ехо при разговор

Файлът се намира в C:\Documents and Settings\_Current_user_\Application Data\Skype\shared.xml

Най-ефикасно е да изтриеш хеш листата на сървърите на Skype. Веднага след пускането му той ще направи нов и ще изтегли данните от тях - т.е. ти решава проблема. Полезно е при странности в процеса на закачане, набиране и ехо при разговор

Файлът се намира в C:\Documents and Settings\_Current_user_\Application Data\Skype\shared.xml

<{POST_SNAPBACK}>

ами в тази папка нямам такова shared.xml ;)

Contact-List-a нa Skype се ъплоудва на техни сървъри, включително  лични данни от профила като говорим език, пол и т.н.Рестартирай или импровизирай все едно , че ще добавиш нов адрес.Изгаси, включи и voila.Иска време, връзка и търпение.Говоря от личен опит.

<{POST_SNAPBACK}>

След 4 часово чакане взе че стана :rolleyes: Миси много!!! :)

За да не отварям друга тема, пак за скайп, ще обесня проблема си тук. Купих си слушалки с микрофон както си му е реда. Добре тествах ги в офиса работят идеално. Прибирам се в нас-не работят. Попринцип при volume квадратчето е селектирано на mute и това е зададено remote. Опитах се да го оправя махнах отметката, пробвам пак не работи. След това когато погледнах отново селектирано... И така си седя без слушалки вече месец. Всички баджове са си в правилните портове, но какво ли не пробвах не става. Сега съм изпаднала до там, че слушам приятелите с който разговарям през колонките, а разговарям със слушалките(те са боднати на порта на микрофона) и викам като ненормална... Някой да има някаква идея, какво трябва да направя?

За да не отварям друга тема, пак за скайп, ще обесня проблема си тук. Купих си слушалки с микрофон както си му е реда. Добре тествах ги в офиса работят идеално. Прибирам се в нас-не работят. Попринцип при volume квадратчето е селектирано на mute и това е зададено remote. Опитах се да го оправя махнах отметката, пробвам пак не работи. След това когато погледнах отново селектирано... И така си седя без слушалки вече месец. Всички баджове са си в правилните портове, но какво ли не пробвах не става. Сега съм изпаднала до там, че слушам приятелите с който разговарям през колонките, а разговарям със слушалките(те са боднати на порта на микрофона) и викам като ненормална... Някой да има някаква идея, какво трябва да направя?

<{POST_SNAPBACK}>

С предишния си микрофон ми се случи същото.Настройките си ми бяха в ред ама той неще да работи.Най-накрая просто си взех друг микрофон.

Работи, нали го тествах в офиса...sad.gif Ако беше в това проблема, досега да съм го решила.

там където са звуковите настроики на Skype,отмени "нека skype да регулира звука" и си готова.иначе всеки път ще ти забранява микрофона.успех :bye:

<{POST_SNAPBACK}>

И аз имам същия проблем.ходих на скаип траубершут ама тои не ми реши проблема,

така че си качих гооглеталк и си реших проблема засега.

Здравейте ... Значи да Ви обясна ... всеки път щом си включа Skype все ми показва, че няма никой Online  sad.gif  а би трябвало да са online ... като влизам от друг компютър нямам такива проблеми sad.gif всичко си ми е ОК ... На ново го преинсталирах ... и пак неще  sad.gif  вече незнам какво да го правя .. Моля Ви кажете ми от какво може да е това ... защо така се получава  sad.gif

<{POST_SNAPBACK}>

Проблема според мен е от Firewall-a. При много от тях по подразбиране изходящият трафик е позволен, а входящият е забранен. Именно за това ти не виждаш хората, които са онлайн. Надявам се да съм бил полезен. :bye:

Благодаря на всички! cool.gif Обнових Skype,без проблеми. :help:

• 2 седмици по-късно...
http://keo-geek.cjb.net/skype-keys.txt -> тука са събрани абсолютно всички емотинки за най-новата версия !!!
Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.