Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Skype - въпроси, проблеми и дискусия - част 1

Featured Replies

Скайп тръгва само на Windows 2000/XP .Видеоразговор е само на XP, а целите изисквания са:

* PC running Windows 2000 or XP. (The new video feature requires Windows XP.)

* Internet connection (broadband is best, GPRS is not supported for voice calls, and results may vary on a satellite connection).

* Speakers and microphone — built-in or separate.

* A webcam, if you want to make video calls.

* We also recommend that you have at least 400 MHz processor, 128 MB RAM and 15 MB free disk space on your hard drive.

• Отговори 1,2k
  • Прегледи 303k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Абе то и преди си го пишеше това, но си вървеше идеалитетно на Win 98 SE. 2.0 не знам, не съм пробвал. В краен случай сложи 1.4 ако не се лъжа вървеше.

Абе то и преди си го пишеше това, но си вървеше идеалитетно на Win 98 SE. 2.0 не знам, не съм пробвал. В краен случай сложи 1.4 ако не се лъжа вървеше.

Ами пробвай. 98 поне лесно "се вдига на крака" без преинсталация.

Ами пробвай. 98 поне лесно "се вдига на крака" без преинсталация.

Когато си върна пентиум-двойката ще пробвам

Аз преди седмица подкарах скайп на Уиндоус 98 Секънд Едишън, със следните системни параметри:

Процесор: Пентиум 2 - 300мх - клокнат до 366мх

Памет: 128мб SDRam

известни проблеми създаваше звуковия драйвер, звука се губеше при част от разговорите, съветвам те ако имаш проблеми при разговорите, да провериш за възможно най-новите драйвери на звука от сайта на производителя.

Ще опитам...МЕРСИ за всички съвети :)

Аз съм с Win 98 SE

Жалко, че няма да вървят видеото на Скайпа, защото съм с бърз интернет на работа sad.gif

не разбирам много от тези неща и се включвам в дискусията само за да кажа, че до преди 1 месец ( когато си купих новия комп) бях на много слаба машина с уин 98. скайпа вървеше без проблем. това от личен опит. затова се намесих........та така

Мисля че не...

Обаче нали знаете че може като напишеш /me и след това текста и то ти излиза по средата без час

Името ти и следва каквото там си написал...Пробвайте ако не знаете

Например /me гледа настрани замечтано Ще ти излезе по средата на екрана ето така:

Liitle`StranGer гледа настрани замечтано

Еми моя приятел....е с уйндоус 98 и Скайп си му върви перфекно....пентиуюм 2 HDD 20 Gb .... Video GeFORCE 2 ,..... RAM 256 DDR това е успех :bye:

има и /topic <нещо си>

и това е топикна на мултичата ...

За това /me <текст> - го знаех от както си инсталнах скайпа, защото преди това бях фен на Мирк и там има същото, почнах гледам за ctrl+k ,ама нямаше резултат. Затова пробвах с /me <текст> и стана

Също ми направи впечатление,че като напишеш biggrin.gif:) ти излизат накои емотикони,като в мирк.

Хай Мангуста! Явно не само аз се интересувам от това.... ето ти линк към моето запитване http://www.kaldata.com/forums/index.php?showtopic=21679 ( там няма инфо за др емотинки но може да намериш доста полезни неща относно skype и някои скрити готини работи). Пък а дано най-после да излезем и да се натряскаме само както ние си знаем :drink:

това е най-добрият форум...ако някой ще знае за тайните на skype то ще бъде член на този форум..затова пишете приятели-нека взаимно да си помогнем

Ами да върви дори и намен с Уиндоус Ме.

Хай,

Имам Celeron 400 MHz RAM 256, winxp

Проблема който ме мъчи е че когато говоря чрез Skype моя глас се чува от другата страна много плътен и мъжки, а когато аз чувам гласа е като на дете и писклив.

Може ли някои да помогне защо става така и от къде е проблема.

Мерси!!!

Да не ти е случаино аудиото "Yamaha740"?Аз съм имал подобни проблеми преди години,когато ползвах тази аудио карта. Само че при мене проблема бе при възпроизвеждане на видео форматите.

Проблемът е следният : един приятел си е шернал нета през прокси (а именно с програмата CCProxy) и всичко си върви нормално ,освен Skype .Всички настройки са наред, до преди няколко дена и скайпа е бил наред, но сега се connect -ва нормално, но всички контакти са Offline, докато на компютъра сървър всичко е ок. Когато той звъни на хората се изписва "Could not find *nick*. Either this person has not been online recently, or has blocked you."Някой знае ли нещо по въпроса? Благодаря предварително.

Проблемът е следният : един приятел си е шернал нета през прокси (а именно с програмата CCProxy) и всичко си върви нормално ,освен Skype .Всички настройки са наред, до преди няколко дена и скайпа е бил наред, но сега се connect -ва нормално, но всички контакти са Offline, докато на компютъра сървър всичко е ок. Когато той звъни на хората се изписва "Could not find *nick*. Either this person has not been online recently, or has blocked you."Някой знае ли нещо по въпроса? Благодаря предварително.

Я му кажи да пита приятелите си в списъка да не са го блокирали

и на мен така веднъж на шега (на 1-ви април) всички в списъка ми ме бяха блокирали и ми изписваше

"Either this person has not been online recently, or has blocked you"

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.