Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Skype - въпроси, проблеми и дискусия - част 1

Featured Replies

Оффтопик: наясно ли е някой колко време може да се говори с 10 евро от бг до индия на мобилен телефон?

Видях, че е 31 стотинки/минута със ват. Обаче да няма "номерца" та да ми вземат повече пари?

Редактирано от Ghostface Killah (преглед на промените)

• Отговори 1,2k
  • Прегледи 303k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Знам, че не е по темата, но имам проблем със Skyp-a! Регистррах се преди не знам колко време! Всичко си беше супер, докато един ден не ми поиска да се впиша! Знаех си паролата, написах си я и ми изписа "Без установено свързване" и не можеше да ме впише! Регистрирах се отново и сега ПАК същия проблем + още нещо! Кликнах върху "Забравена парола", за да ми изпратят нова, а те само ми смениха старата и не ми изпратиха нова! Help моля Ви!

Забелязал съм че кредит се дава само на по старите регистрации.

Аз имам 2 регистрации едната е по новичка и логично изчаква още кредит а първата ми регистрация която бях забравил че имам е от преди 1-2 годинки незнам точно.

Не съм съгласен с теб - моята регистрация е от около месец и половина най-много, а ми дадоха кредит - така че си мисля, че няма никакво значение времето на регистрацията cool.gif

Не съм съгласен с теб - моята регистрация е от около месец и половина най-много, а ми дадоха кредит - така че си мисля, че няма никакво значение времето на регистрацията cool.gif

Може би е така, просто предполагах. А не свършва ли днес промоцията?

Кирията е огромна.

Ако сте направили поне 1 обаждане до 30 юни печелите 60 минути безплатни.

Тези 1.1ЕU са за въпросния първи разговор

Мисля, че бонус кредита има връзка с това колко използвате Skype и дали сте изпробвали версия 2.5 Beta!? :rolleyes:

Да ви кажа и аз го получих тва евро и малко отгоре.

Също получих и онова писмо дето е получил pavl0v направих аз едно обаждане на моя си номер ,и звъня и ми дава свободно а тела ми НЕ звъни изобщо ,по едно време вдига някакъв и ми вика -Ало. И аз се чудя какво да правя и му затворих.Ама учудващото е това че аз звъннах на собствения си мобилен ,който беше до мен.И ми вдегна някакъв и ми вика Ало.Не ме е*е за това че съм изпуснал тези безплатни 60 минути.Ще има и други промоций.

В опциите на Скайп , има препращане към друга регистрация или нещо от рода. И аз си направих пренасочване. Когато съм офлайн на хората от моя списък с абонати им показва тази иконка -> ikonka5pe.jpg , вместо познатото ви сиво хиксче. Както и да е. Махнах препращането , но оранжевата иконка се показва когато съм офлайн. Искам си сивото хиксче.

Какво да направя, за да си го върна ?

И при мен беше се получила подобна ситуация. Проблемът се реши като на отсрещното Skype се изтрих от списъка и се добави наново. Също така ззабелязах че ако ъпдейтваш Slype ако не си до момента товъ също решава проблема.

В опциите на Скайп , има препращане към друга регистрация или нещо от рода. И аз си направих пренасочване. Когато съм офлайн на хората от моя списък с абонати им показва тази иконка -> ikonka5pe.jpg , вместо познатото ви сиво хиксче. Както и да е. Махнах препращането , но оранжевата иконка се показва когато съм офлайн. Искам си сивото хиксче.

Какво да направя, за да си го върна ?

Здравейте и от мен .Относно тази -промоция един приятел я има ,но като се опита да се свърже с мен нищо не стана.Той ме чува но аз него не.Не знам защо е така. sad.gif

(finger) (bandit) (mooning) (toivo) (kate) (smoking) (rock) (headbang) (drunk) АЗ СЪМ НА 12 ГОДИНИ И СЪМ ЧУВАЛ ЗА БАТКО ГУГЪЛ ЗА РАЗЛИКА ОТ ВАС angry.gifangry.gif

и аз четох че е имало такива промоций ама нищо не съм получавал - сигурно щото съм цъкнал една отметка да не ме занимават с глупости по пощата

Засега нищо не съм получил.

Как става номера? Къде ти излиза че разполагаш с тези пари при положение че не съм абониран за Skype In/Out?

Само дето и аз не съм получавал нищо. Има отметка да ме уведомява както си показал, а и не ми е нов account-a...

За тези които искат да си закупят кредит за SkypeOut, VoipStunt, VoipBuster, VoipDiscount, VoipCheap, но нямат кредитна карта могат да го направят с дебитна от ePay.bg чрез Money2Mail :

Money2Mail

• 3 седмици по-късно...

Има разни линкове, които като ги цъкнеш и прибавят някой към контакт листата ти. Нещо подобно на callto://. Или примерно като цъкнеш и автоматично ти се отваря прозореца за чат в Skype.

Редактирано от [He4oBek] (преглед на промените)

' date='23.07.2006г. в 20:49' post='242327']Има разни линкове, които като ги цъкнеш и прибавят някой към контакт листата ти. Нещо подобно на callto://. Или примерно като цъкнеш и автоматично ти се отваря прозореца за чат в Skype.

Всъщност какъв е въпроса, че нещо убягва :)

Всъщност какъв е въпроса, че нещо убягва :)

[He4oBek] го интересуват "Линкове, които инициализират функции в Skype" подобни на callto://....

Мога да помогна с един. Мисля, че skype:// върши същата работа като callto:// . Ще потърся и ще пиша ако намеря. :hush:

• 3 седмици по-късно...

VOIP Buster вече не е безплатен за България, но си остана безплатен за почти цяла Европа, а за България цената е само 0,01 евро цент за минута разговор.

Между другото преди като беше безплатен VOIP Buster-a е прекъсвал на всяка минута само на абонати които са нула кредит. Аз си бях платил 10Евро и говорих безплатно до България и с аналогови и с цифрови телефони по колкото си време искам и наистина си беше безплатно. Сега пак си говоря разбира се за около 30 минутен разговор те ми вземат 0,30евро или това са 60 стотинки - въобще не е зле нали? :whist:

Ако искате да си заредите Вашия VOIP Buster акаунт минималната сума е 5Евро, влезте в http://www.vi-commerce.com за да разберете как можете да си заредите акаунта.

• 3 седмици по-късно...

Имам следния проблем със Skype (последната версия!):

След като отворя програмата прозорецът, в който трябва да напиша потребител и парола не се появява на Desktop-а, а "бяга" настрани, т.е. някъде, където не може да се види самия прозорец.

Пробвах да кача на ново програмата, но проблемът остана! :)

Някава идея да имате!? :speak:

Редактирано от vankata_6 (преглед на промените)

Леле не бях чувал такъв проблем.Ами дейнсталирай го и пробвай да го изтеглиш от тук

Леле не бях чувал такъв проблем.Ами дейнсталирай го и пробвай да го изтеглиш от тук

Мисля, че точно от тук го дръпнах последния път! sad.gif

Имам следния проблем със Skype (последната версия!):

След като отворя програмата прозорецът, в който трябва да напиша потребител и парола не се появява на Desktop-а, а "бяга" настрани, т.е. някъде, където не може да се види самия прозорец.

Пробвах да кача на ново програмата, но проблемът остана! :)

Някава идея да имате!? :speak:

Пробвай с по-стара версия на скаипа.

Например с тази.

Skype 2.0.0.90

Не се сещам за нищо друго.

Може да кажеш от кога ти става така (от, както сложи новата версия ли?).

Правил ли си нещо по-специално преди това?

Абе даи малко повече инфо. ;)

Редактирано от vipo (преглед на промените)

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.