Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Skype - въпроси, проблеми и дискусия - част 1

Featured Replies

аз пък искам да попитам за скайпкаст.

Къде да търся бг кастове ,защото на търсачката ми изписва само едно а там няма никого.

• Отговори 1,2k
  • Прегледи 303k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

И аз търся съвет-пишат ми съобщения а аз ги получавам със закъснение понякога с дни и накрая идват всички накуп sad.gif

И аз търся съвет-пишат ми съобщения а аз ги получавам със закъснение понякога с дни и накрая идват всички накуп sad.gif

Сигурен/а ли си, че проблемът не е в интернет връзката ти?

Ако си сигурен/а премахни текущата версия и инсталирай най-новата, аз имах такъв проблем и по този начин се оправи.

Как мога да се регистррам в Skype??

Ами много просто, изтегли си последната версия на скайп от сайта (kaldata.com), инсталирай я, смени езика на български и като включиш програмата има едно бутонче с текст "Нямате скайп име", изглежда така: untitledcp0.png.

Цъкаш там и след това е лесно, под всяко поле си има нещо като опътване за какво е.

Ако пък скайп ти е на английски на бутона ще пише "Don't have a skype name" :-)

Редактирано от krisku (преглед на промените)

а кака да си активирам тест разговора по Skype защото отдаван съм го изтрил от контактите си аз ми трябва??? sorry намерих го: ;]

а какво представлява SAM(Skype Answering Machine) и трябва ли някаква допълнителна регистрация?

Редактирано от endorion.vankata (преглед на промените)

когато изпратя съобщение по чата не ми се изпраща дълго време

сложих друга версия обаче проблема остана

когато изпратя съобщение по чата не ми се изпраща дълго време

сложих друга версия обаче проблема остана

Това се случва наи-често когато сте с

1. нереални интернет адреси или

2. зле конфигурирана защитна стена

първия вариянт порт-препращане на рутера ще свърши работа

http://www.portforward.com/english/routers...routerindex.htm

ако пращатате на някои в същия лан и съобщението се бави

то най-вероятно е в защитната стена на единия от двама ви

>> малко ускорение ако се опитате да му звъннете <<

втория отговор важи и за първия случай

Редактирано от saentist (преглед на промените)

Здравейте,от скоро листа с абонатите не ми се отвариа на екрана!Като кликна върху зелената икона на skype ми се отвариа долу на лентата и не ми позволява да го отворя на екрана.Пробвах какво ли не:преинсталациа,деинсталация и теглене отново от internet,сканирах за вируси и какво ли още не,но нищо не даде резултат.Останах с убеждението,че не е от skype,а от ниякаква настройка на самия компютър,която неволно сам включила.Възможно ли е,ако да ми кажете как да я отстраня! ;):bye1::baby:sad.gif

Здравейте,от скоро листа с абонатите не ми се отвариа на екрана!Като кликна върху зелената икона на skype ми се отвариа долу на лентата и не ми позволява да го отворя на екрана.Пробвах какво ли не:преинсталациа,деинсталация и теглене отново от internet,сканирах за вируси и какво ли още не,но нищо не даде резултат.Останах с убеждението,че не е от skype,а от ниякаква настройка на самия компютър,която неволно сам включила.Възможно ли е,ако да ми кажете как да я отстраня! :baby::lol6::Psad.gif

От лични наблюдения ви отговарям. При нормална работа на КОМПЮТЪРА, скайпа е такава програма, че винаги тръгва със самото стартиране. Аз я ползвам в продължение на 4 години и съм я качвал на кого ли не. Няма проблем, когато компа ти е наред. Провери него а не програмата. А какво може да му е, никой не може да отговори точно, без да е пред компютъра.

Здравиете аз съм нов в форума и имам 1 проблем с скаипа като го стартирам и зареди абонатите от листата компа се тормози на 100 % и наи важното е че този проблем нее само с мен но и с много приятели пробвах сканирах компа за вируси-няма реинсталирах програмата многократоно и с различи жерсии пак същото си е ... моля ако някои знае как да оправя проблема да помогне...

Благодаря предварително! ;):P:wors:

Здравиете аз съм нов в форума и имам 1 проблем с скаипа като го стартирам и зареди абонатите от листата компа се тормози на 100 % и наи важното е че този проблем нее само с мен но и с много приятели пробвах сканирах компа за вируси-няма реинсталирах програмата многократоно и с различи жерсии пак същото си е ... моля ако някои знае как да оправя проблема да помогне...

Благодаря предварително! :P:):)

Toва и при мен се получава но е за кратко (докато си зареди списъка с контактите).

Това според мен се появява при по-новите версии на скайпа (където има доста опцийки (ненужни повечето поне според мен))

Ако не искаш да имаш проблеми, изтегли и си инсталирай някоя по-стара версия на програмата (примерно тази - http://kaldata.com/comments.php?id=9557&am...highlight=Skype ).

Проблеми там би трябвало да нямаш ;)

ПП: PcMan, точно това исках да кажа :)

Редактирано от krisku (преглед на промените)

Ами ще опитам ама ме съмнява да стане сега ще сложа друга версия но само не разбрах по нова или по стара ?

Нищо не става инсталирах наи новата жерсия защото друга неможе.... и чаках да зарежда 20 мин но нищо продалжава да използва процесора на 100 % от какво може да е и несам единствения с такъв пробле.... много интересно а с нод 32 с последния пач не ловя нищо....нито с еррор доктора просто ми е много интересно от какво е но мисля че е от това че имах 2 версии на скаипа преди 1 седмица и приятелите с такъв проблем пак са имали по повече от 1 което е наи интересното.. :sobbing:

Ами ще опитам ама ме съмнява да стане сега ще сложа друга версия но само не разбрах по нова или по стара ?

По-стара. Това ще ти премахне проблемите..(и на повечето, които им правят проблеми последните версии). Убеден съм.

От доста време използвам 2.5.0.146 и е супер безпроблемна! :sobbing:

Download: Skype 2.5.0.146 @ data.bg

-без излишни реклами за какви ли не нови неща от skype, които само дразнят.

-без излишни неща като цяло.

Всички казват "инсталирай си последната версия и няма проблема ти свършва.."

А всъщност някои от проблемите са точно от използването на последните версии (от опит го казвам).

Опитах и с този скаип но пак е става нещо а по сериозно........защото и след реинсталация на винбоз пак си е така ...

1.Ами сега премахни скайп от модула в уиндоус "add/remove 2.programs" (деинсталирай го)

Ако има нещо останало в папката X:\Program Files\Skype (или папката където е инсталиран скайп го изтрий, изтрий и папката).

3.Почисти папката C:\Windows\Temp

4.Почисти регистрите с програма предназначена за това (в търсачката на сайта напиши "Reg" и ще излезнат доста резултати, препоръчвам ти RegSuperMe.)

5.Рестартирай компютъра.

6. Инсталирай някоя стара версия на скайп преди 2.х.х. (може също да видиш в търсачката на сайта)

Може би след като си преинсталирал компютъра си инсталирал последната версия и в/у нея си инсталирал някоя стара и стават някой гафове.

За това следвай гореспоменатите съвети и кажи как е :sobbing:

А в папка Темп всичко ли да трия?

Не :sobbing: .Само файлове,които са свързани с самата програма Skype. cool.gif Не е препоръчително всичко,но както искаш.

Редактирано от CRAZYFROGG (преглед на промените)

И аз така си мислех но за всеки случаи да питам..:sobbing: А междодругото няма нито един фаил на които ж името му да има скаип А как да почиста регистъра с тази програма вси4ко ли да трия което открива аз избрах дълбоко сканиране и откри доста работи и нзнам всичко ли да трия ? Околу 1600 грешли sad.gif

Пак нищо сложих 2.5.0.146 версия и пак същото прсто вече ми става мн интересно от какво е това нещо.... sad.gif:wors:sad.gif

Редактирано от DavidTM (преглед на промените)

И аз така си мислех но за всеки случаи да питам..:) А междодругото няма нито един фаил на които ж името му да има скаип А как да почиста регистъра с тази програма вси4ко ли да трия което открива аз избрах дълбоко сканиране и откри доста работи и нзнам всичко ли да трия ? Околу 1600 грешли sad.gif

Пак нищо сложих 2.5.0.146 версия и пак същото прсто вече ми става мн интересно от какво е това нещо.... sad.gif:wors:sad.gif

Спокойно може да дадеш изчистване на всички открити грешки.

Не бързай с инсталацията на skype, направи внимателно стъпките, които описа krisku. Чак тогава пристъпи към инсталация на skype. Добре си избрал версията, която препоръчах и дадох линк.

Ако проблемите ти продължават, то проблема може да е натрапник/натрапници :)

Сподели с нас точно коя версия анти-вирусна програма използваш. Както и с какви основни настройки на защита. Твърде възможно е поради липсата на firewall компютъра да е постоянно атакуван с вируси и мрежови гадини. Също така какъв тип връзка използваш и сигурна ли е мрежата, по която получаваш интернета си?(от към хакерски атаки, вируси и пр, разбира се ако имаш наблюдения, или си чувал коментари от други потребители в нея, защото написа, че и твои познати имат подобен проблем, те от твоята мрежа/доставчик ли са?).

А може ли да се сложи анимация за аватар?

и яа искам да разбера?

Все още няма такава джаджа (може и да има нещо платено, но не съм сигурен - сигурен съм че безплатно няма).

Да се надяваме, че с простотийте, които почнаха да слагат из новите версии да добавят и нещо чрез което да добавяме анимирани аватари :offtopic_s:

Спокойно може да дадеш изчистване на всички открити грешки.

Не бързай с инсталацията на skype, направи внимателно стъпките, които описа krisku. Чак тогава пристъпи към инсталация на skype. Добре си избрал версията, която препоръчах и дадох линк.

Ако проблемите ти продължават, то проблема може да е натрапник/натрапници :)

Сподели с нас точно коя версия анти-вирусна програма използваш. Както и с какви основни настройки на защита. Твърде възможно е поради липсата на firewall компютъра да е постоянно атакуван с вируси и мрежови гадини. Също така какъв тип връзка използваш и сигурна ли е мрежата, по която получаваш интернета си?(от към хакерски атаки, вируси и пр, разбира се ако имаш наблюдения, или си чувал коментари от други потребители в нея, защото написа, че и твои познати имат подобен проблем, те от твоята мрежа/доставчик ли са?).

Ами сега ще повтора процедурата...защото чак сега имама свободно време.... а фирелала ми е излк. както и на жсички приятели които имат този проблем а иначе неса на моя нет използвам нод 32 и сам с реално ИП и имам доста хакерси атаки сега ще пусна стената и ще повторя наново нещата да жидим дали ще стане........но този пър ще внимавам повече...

Edit: Сега направих процедурата много внимателно..

1-во изтрих програмата

2-ро изтрих всички регистри като сканрах с 3 различни програми....

3-то сканирах за вируси

4-то реснах компа

5-то инсталирах програмата и ....НИЩО продължава да тормози компа на 100 % Отчаях се вече.......

Редактирано от DavidTM (преглед на промените)

Здравейте,

Бих искала да ми кажете как да изтрия даден потрепител от самата програма skype без да я деинсалирам от комлютъра?

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.