Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Skype - въпроси, проблеми и дискусия - част 1

Featured Replies

Днес сутринта отворих http://www.myvoipprovider.com/index.php?option=com_result и видях ,че страницата е хакната.Когато я побликувах тя не беше такава,за което съжалявам. По-добре да съжалява този който я е хакнал защото,аз няма да дам гласа си за приемане на Турция в EU. angry.gifangry.gifangry.gif

• Отговори 1,2k
  • Прегледи 302,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Тук публикувах кратко съобщение относно обявената нова ценова политика на Skype за SkypeOut разговорите. Очаква се на 18 януари 2007 г. да влезе в сила. Тогава и ще научим повече. Но е факт, че със своите 136 млн. абонати Skype се нарежда на едно от първите места сред софтуерите за пренос на глас през интернет.

Когато дам разговор с 1 абонат ми дава че "отдавна не е бил на линия или ме е блокнал" макар че в същото време е скайпващ и не ме е блокнал.Като той дава разговор с мен му излиза същото.Някой да има идея как да се оправи това

sERROR_HINT_USER_NOT_FOUND=Намиране на %s е невъзможно. Или скоро не е бил на линия, или ви блокира.
Това се получава, когато:

1. Абонатът не е на линия.

2. Абонатът е на линия, но ви блокира.

3. Неправилно упълномощаване помежду ви.

ЗАБЕЛЕЖКА: използването на твърде стари версии и/или различни версии може също да доведе до това. За Windows нови весии са всички след 3.0.0.190; за Линукс всички версии след 1.3.0.51; за Мак ОС Х -- след 2.6.0.63.

За целта:

- обновете до последната публична весия. И двамата.

- премахнете другия от своя списък с абонати.

- добавете повторно другия и внимавайте да му дадете пълни права.

- проверете все пак дали неволно не сте добавили другия в списъка с блокирани абонати.

Ако това ви се случва с човек, който не може да изпълни стъпките е много по-вероятно да ви блокира.

Редактирано от zmeYpc (преглед на промените)

Има ли видео при скайп за Линукс,защото не го намирам никъде.

Има ли видео при скайп за Линукс,защото не го намирам никъде.

Все още няма.

Здравейте, първо ЧНГ. Моя проблем е следния: Всеки път като си пусна компютъра в момента, в който се включи скайп всичко забива. Тва се случва от няколко дена след като си оставих компа да работи 48 часа. Опитах да преинсталирам skype обаче пак става така.. пробвам и System restore обаче до сега е бил изключен и ме мога да го направя, няма задна дата. Можете ли да ми помогнете? Благодаря предварително.

Току що видях, че подписът(About) ми не е същият, който бъх сложил. В смисъл е сменен с друг. Сигурен съм, че не съм аз.Някой знае ли за хакова, с които да се променя профила на други Скайп-потребители? Ползвам последната версия за Линукс.

Редактирано от The_Long_Shot (преглед на промените)

Здравейте на всички, надявам се че въпросът които ще задам вече не е задаван. :wors: уж четох старите проблеми и все пак може да съм пропуснала (ако е така sry )

ами от известно време есин контакт ми излиза с въпросителнал Когато пробвам да се свържа с въпросния човек- не става.

"message not delivered yet"

та въпросът ми е дали това означачва 100 %, че съм блокирана или причината може да е друга

благодаря предварително!

здравейте, компютърът ми се рестартираше и мисля, че е от скайп, защото понякога почва да се рестартира постоянно докато не махна скайп, някой може ли да каже защо става така, скоро е преинсталиран компютъра. Всякакви предложения са добре дошли

здравейте, компютърът ми се рестартираше и мисля, че е от скайп, защото понякога почва да се рестартира постоянно докато не махна скайп, някой може ли да каже защо става така, скоро е преинсталиран компютъра. Всякакви предложения са добре дошли

Може скайпа да прави някакъв конфликт.Защо не инсталираш по стара версия на скайпа да видиш дали ще продалжи проблемът.

Проблема ми е следният . На всички версии от 3 до най-новата не мога да си пусна видео разговор . Никъде не виждам опцията да я има , иначе си е включена от Настройки . На предишните версии нямам такъв проблем и бутончето за пускане на видео е много лесно откриваемо . Искам да попитам къде ще е проблема ?

mopper преинсталираи си драиварите на камерата.Това е единствената пречини заради която нямаш икона за видео.

Здравейте на всички!Много се извинявам ако въпросът ми се повтори, но не знам колко време ще ми трябва тук да прочета всички мнения и препоръки,но отговорът наистина ми е нужен иначе нямаше да пиша.Интересува ме дали по скайп от един и същи ник могат да пишат едновременно двама човека ако са на различни места?Говоря не само за бг,но и в световен мащаб.Дали няма някакъв начин да се случи това и ако има - какъв е.Благодаря! :super::baby:

Интересува ме дали по скайп от един и същи ник могат да пишат едновременно двама човека ако са на различни места?

- хипотетично - да.

- практически - направете опит.

Възможно е да се впишете с вашето скайпиме на две и повече машини едновременно.

Пробвайте с ваши приятели какво става.

И последно, ако друг човек ползва вашето скайпиме това означава, че има пълен контрол над създадения профил, и че вашата сигурност е компрометирана. Освен разбира се, ако това не е с чисто научна цел.

Благодаря за бързия отговор.Направих опит и се оказа успешен.Тоест наистина двама човека от различни места могат да ползват един и същ скайп,а дали е възможно когато пишат едновременно на трето лице единия и другия, които пише да вижда какво са писали.Знам,че разговора се пази в хронологията на въпросния ник от които се пише и така може да се види какво е било писано.Но мен ме интересува дали докато пише единия,другия да може да вижда по някакъв начин какво се пише на въпросното трето лице.Знам,че звучи малко объркано.Но ако знаете ;) много ще се радвам на отговора.;)

Детективката :ph34r:

...дали е възможно когато пишат едновременно на трето лице единия и другия, които пише да вижда какво са писали.
Този трети човек вижда хронологията както обикновено. Той може и да не разбере, че реално му пишат двама. В хронологията остават записи за чат с един човек.

Но мен ме интересува дали докато пише единия, другия да може да вижда по някакъв начин какво се пише на въпросното трето лице.
Не. това няма как да стане. Записите на хронологията се пазят локално. И не се казва "ник", а скайпиме.

По същество това, което искате е доста странно и граничи с измама. Доколкото ви разбирам искате да пишете с някого, който, мислейки, че си пише само с вас, да получава съобщения от трето лице, за което обаче той да не подозира. А в същото време вие - да продължа хипотезата така - за да го мамите по-успешно: искате да знаете какво му е писал другият, представящ се като вас.

Е, няма начин това да стане. Или поне аз не знам такъв.

В интерес на иситната на мен ми се случва нещо подобно.Затова искам да знам.Аз не прилагам такива подли номера.Благодаря за отговора!

Здравейте ето го моя проблем:

Преди доста време си говорех през Скайп и всичко беше ОК.

След преинсталиране на линдолса нещо нестава като говоря се чувам през колоните а като званя или ми званят през Скайпа ми изписва "проблем с записващо устройство" Моля ви се помогнете ще съм безкрайно благодарен !!!

за да си чуваш гласа през колоните трябва да махнеш отметката от "Mute". Цъкваш два пъти на иконката до часовника за звука и там на прозореца на Volume control - microphone, махаш отметката долу на Mute

Да де но аз Се чевам през тонколоните чувам че говоря.Но когато пусна Skype и ако искам да говоря ми пише "грешка с звукозаписно устройство" Моля Помогнете

Редактирано от bigger (преглед на промените)

Ако настройките ти са наред, тогава деинсталирай драйвърите на звуковата карта, рестартираш и почистваш хубаво регистрите, дори и един дефрагмент им направи, ако разбира се има нужда! Трябва ти програма от типа на - WinXP Manager or TuneUP Utilities 2007.

Като направиш всичко това, желателно е да си сложиш най-новите драйвъри!

Редактирано от MELL (преглед на промените)

Control Panel -> Sounds and Audio Devices -> страница Audio. В най-горното поле Sound playback кликаш Volume, намираш Microphone и СЛАГАШ отметка на Mute. Така няма да се чуваш сам. Затваряш новоотворения прозорец и кликаш Volume във второто поле Sound recording. Там слагаш отметка на Select на микрофона и го засилваш.

От падащите менюта избираш звуковата карта ако вече не е избрана.

Провери и настройките на Skype - Tools -> Options... -> Sound Devices.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.