Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Skype - въпроси, проблеми и дискусия - част 1

Featured Replies

Би трябвало някаде да ги сейфва щом си уставят,но и аз точно немога да намеря къде...!

Извинявам се за по-горните постове... Открих къде се пазят :wors:

C:\Documents and Settings\The DeviL\Application Data\Skype\user

само че сега има друг проблем. Файловете са с разширение .dbb Някой може ли да каже с каква програма се отварят или ще трябва да е задължително през Skype.

Редактирано от sabbath (преглед на промените)

• Отговори 1,2k
  • Прегледи 302,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Имам проблем. Влизам всеки ден в Skype, обаче вчера ден като исках да вляза, ми искаше да си напиша потребителското име и паролата, написах всичко вярно и съответно ми изписа "ВПИСВАНЕ ...", обаче не се вписва, а ме връща обратно на формата за попълване на потребителско име и парола.

Много моля, ако някой може да ми помогне, да го направи - ще му бъда много благодарен!

П.С.: За паролата съм сигурен, че е вярна, защото ми я приема в сайта на Skype.

Редактирано от i-co (преглед на промените)

Имам проблем. Влизам всеки ден в Skype, обаче вчера ден като исках да вляза, ми искаше да си напиша потребителското име и паролата, написах всичко вярно и съответно ми изписа "ВПИСВАНЕ ...", обаче не се вписва, а ме връща обратно на формата за попълване на потребителско име и парола.

Много моля, ако някой може да ми помогне, да го направи - ще му бъда много благодарен!

П.С.: За паролата съм сигурен, че е вярна, защото ми я приема в сайта на Skype.

Пробвай сложи по нова версия ако не си вече с нея Skype 3.0.0.106 бета съм в момента и си бачи идеално .. ако не стане и пак неможеш да се впишеш ... сменяй си пасса и пак пробвай ... друг начин немога ти кажа :wors:

Аз имам същия проблем. Микрофона си е включен както трябва, Windows sound record-ера записва като правя проби, чувам си гласа от колонките като махна отметката на mute na volume controla, всичко си работи, само дето на Скайпа не ме чуват отсреща. Някой има ли идея?

И аз имах същия проблем .. провери дали скайп не се ползва от други програмки .. защото бях слагал някви гласови пощи за скайп и разни такива .. и затова .. или от саундМАХ там ръчках .. и има няква тъпа отметка на Virtual Theater там дадох Default и ми се оправи .. пробвай виж 1-ви начин ... или незнам търси другаде проблема

Пробвай сложи по нова версия ако не си вече с нея Skype 3.0.0.106 бета съм в момента и си бачи идеално .. ако не стане и пак неможеш да се впишеш ... сменяй си пасса и пак пробвай ... друг начин немога ти кажа :)

На мен ми става така вече 4-ти път. sad.gif Пък и съм с Windows 98 и не знам дали ще ми тръгне най-новия Skype. sad.gif

Редактирано от i-co (преглед на промените)

хора "проблема"ми е слабо казано странен и ще ми е доста трудно да го обясня,но ако някой си направи труда да го прочете,пък и ако го разбере и помогне.... :ph34r:

значи skype нещо се"развали" не иска да се отваря началното прозорче(в което е всичко) реших да изтрия всичко,свалих друг и го прейнсталирах,когато обаче дойде момента до вписване в скайп,се получи същото -показва че е отворен,а то не се е показало нищо(освен в таскбара,скайп,който сякаш найстина е отворен и активен на десктопа)...не знам на какво се дължи тази аномалия,притеснявам се,че съм изтрила някаква важна информация при триенето на първия скайп..... sad.gif знам само,че се чуствам много безпомощна и не знам какво да правя.....помагайте,моля ви! :clap:

Забравих си паролата за Skype-a , както и да е дадох на забравена парола въведох си потребителското име и емайла с който си регнах ника , но уви не ми пращат нова вече 2-ри ден . Какво да правя ?

Мои познати с искали от мен помощ по същия проблем,и съответно аз неуспях да им помогна,получи се както при теб.

Незнам как точно става ,имал съм няколко такива случая,и нищо не ми се получи.

Май по-добе си направи нова регистрация,въведи си контактите (отиваш на search и там по спомен въвеждаш име за търсене),и прати на всички MSG с новото име,това ще ти отнеме по малко време според мен.

Мои познати с искали от мен помощ по същия проблем,и съответно аз неуспях да им помогна,получи се както при теб.

Незнам как точно става ,имал съм няколко такива случая,и нищо не ми се получи.

Май по-добе си направи нова регистрация,въведи си контактите (отиваш на search и там по спомен въвеждаш име за търсене),и прати на всички MSG с новото име,това ще ти отнеме по малко време според мен.

Еми не ги помня всичките , и паролата си я въвеждах както си беше и то се даваше , че е грешна без да съм я сменял преди това ... sad.gif

Пробвай от тук

https://secure.skype.com/store/member/login.html?username= ********* &setlang=bg ,

като на мястото на звездичките сложиш user name ти от скайп.

Редактирано от androns (преглед на промените)

Често се случва, изключи спам филтъра на имейла си. При мен това беше проблема, а пощата ми е в mail.bg.

Попитай и ТУК!

Яви се нов проблем само , че не на моя комп :) Проблемът е следния : Набирам някой по Skype аз чувам какво ми говори , а той не чува аз какво му говоря sad.gif Микрофона ми е вкл. всичко е тип топ като говоря на него се чува на колонките , но по skype не ме чуват . Как да оправя тази мизерия ?

хора "проблема"ми е слабо казано странен и ще ми е доста трудно да го обясня,но ако някой си направи труда да го прочете,пък и ако го разбере и помогне.... :)

значи skype нещо се"развали" не иска да се отваря началното прозорче(в което е всичко) реших да изтрия всичко,свалих друг и го прейнсталирах,когато обаче дойде момента до вписване в скайп,се получи същото -показва че е отворен,а то не се е показало нищо(освен в таскбара,скайп,който сякаш найстина е отворен и активен на десктопа)...не знам на какво се дължи тази аномалия,притеснявам се,че съм изтрила някаква важна информация при триенето на първия скайп..... sad.gif знам само,че се чуствам много безпомощна и не знам какво да правя.....помагайте,моля ви! :)

Това се получава ако имаш видео карта с Dual Display, потърси си скайпа на другия дисплей/телевизора/! Провери си драйвърите на видеото!

Яви се нов проблем само , че не на моя комп :) Проблемът е следния : Набирам някой по Skype аз чувам какво ми говори , а той не чува аз какво му говоря sad.gif Микрофона ми е вкл. всичко е тип топ като говоря на него се чува на колонките , но по skype не ме чуват . Как да оправя тази мизерия ?

Start/Settings/ControlPanel/Sounds and Audio Devices/Audio/Sound Playback/Volume в екрана който ще се отвори/горе трябва да пише PLAYBACK CONTROL/ даваш на максимум Microfone и ако има отметка на MUTE я махаш!

За да не си чуваш гласа през колокнките/слушалките/ на същия екран отиваш на Options/Properties и слагаш отметка на Recording слагаш отметка на Select и отиваш на Microphone/Advanced/ слагаш отметка на Do Not Monitor.

androns правих ги тези неща , но уви не се оправи . Възможно ли е драйварите на sound картата да са бъгави ?

Редактирано от home (преглед на промените)

Виж как са регулирани аудио изходите на саунд картата, и в Скайп изберри за звукови устройства картата а не Windows по подразбиране, а също можеш да пробваш Скайп да регулира/или не/ звуковите устройства!

ПП: При мен винаги се разбъзиква настройката след като ползвам Power Director на CyberLink.

Като тръгна да се обаждам на някой, или като на мен ми званят Skype изключва. Просто изчезва, и трябва да го стартирам отново. Понякога след рестарт на компа успявам да се обадя, но не всеки път. Качих най-новата версия, но пак същото. Няколко пъти преинсталирам програмата, но не се оправя. Иначе съобщения си пиша без проблем. Съвсем скоро си преинсталирах Windows и компа ми работи идеално, само този гаден проблем. Ако имате идей помагайте.

Предварително благодаря на всички отзовали се!

Коя е най-новата версия на скайп?

П.П. Която не е бета?

Коя е най-новата версия на скайп?

П.П. Която не е бета?

Най-новата версия на скайп "не-бета" е Skype 2.5.0.151

Ето линк за изтегляне и повече инфо - http://kaldata.com/comments.php?id=16970&a...highlight=Skype

Отдавна се чудя едно нещо :) абе възможно ли е да се направи така , че когато се чатеш с някои по skype да пуснеш инфо за това дето слушаш в момента на winamp - а (нещо като в mirck) . Това съм го правел при gaim при linux , но сега съм на win и ми е любопитно дали може да стане .

Отдавна се чудя едно нещо ;) абе възможно ли е да се направи така , че когато се чатеш с някои по skype да пуснеш инфо за това дето слушаш в момента на winamp - а (нещо като в mirck) . Това съм го правел при gaim при linux , но сега съм на win и ми е любопитно дали може да стане .

Ами има няколко възможности това да стане:

1) Да инсталираш уинамп плъгин, който, изписва коя песен слушаш в "подписа ти" в скайп.

Ето шотче за ориентация:

SkyAmp_plugin.png

Може да изтеглиш плъгина от тук -> http://www.winamp.com/plugins/details.php?id=147822 ,инсталираш го, и плъгина самичък ще прави каквото си трябва.

При мен работи(поне работеше) безотказано, вече съм си го махнал защото ми се струва малко лигав. :)

2) Може да настроиш глобалните клавиши на уинамп (CTRL+P > Global Perferences > Global Hotkeys), oт там трябва да добавиш General: Copy title, след това да му зададеш клавиш и запаметиш настройките, чрез натисване на ОК.

Аз съм си го направил с Del(.) бутона долу в дясно на клавиатурата, след като си нагласиш бутона и зпазиш настройките при натискане на бутона, файла се копира, и чрез натискане на CTRL+V (Paste) се поставя там където пишеш.

Eто го и Skype 3.0 BETA

Бета версия,но е много по хубав и с нови възможности.Аз лично съм си го качил и го ползвам.

И пак казвам това е Бета версия. cool.gif

Eто го и Skype 3.0 BETA

Бета версия,но е много по хубав и с нови възможности.Аз лично съм си го качил и го ползвам.

И пак казвам това е Бета версия. cool.gif

Споменатата от теб версия я има още от самото и излизане в сайта, най-последната бета е 3.0.0.137, може да я намерите и изтеглите в търсачката на сайта ( http://kaldata.com/search.php ).

Според мен много добре е замислено "бъдещето" на програмата, но предпочитам да излезе някоя финална версия и да я сложа, иначе изпробвах бетата, наистина е добра - напълно оправдава големия размер, който заема вече скайп.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.