Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Skype - въпроси, проблеми и дискусия - част 1

Featured Replies

Control Panel -> Sounds and Audio Devices -> страница Audio. В най-горното поле Sound playback кликаш Volume, намираш Microphone и СЛАГАШ отметка на Mute. Така няма да се чуваш сам. Затваряш новоотворения прозорец и кликаш Volume във второто поле Sound recording. Там слагаш отметка на Select на микрофона и го засилваш.

От падащите менюта избираш звуковата карта ако вече не е избрана.

Провери и настройките на Skype - Tools -> Options... -> Sound Devices.

Посоченият метод за настройка от Гарвана е най правилното решение за която и да било комуникационна програма, работеща със звук. Желателно е всеки да си го направи.

• Отговори 1,2k
  • Прегледи 302,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

В интерес на истината на мен ми се случва нещо подобно...
Разбирам. Не е нарочно. Ако все пак се съмнявате в някого, че се опитва да прави нещо подобно: попитайте веднъж-дваж, и ако наистина има подобни опити и те ви дразнят/притесняват просто блокирайте абоната. Няма нищо по-сигурно от това.

Някой да има идея как се групират хората със skype 3

Някой да има идея как се групират хората със skype 3

1. Отваряш "Меню абонати"

2 .Има създаване на група - създаваш я

3. Показване на групите - Отваряш и избираш групата, където ще си местиш абоната

untitledjo2.png

Редактирано от CCCP (преглед на промените)

... преди това от меню Изглед включваш Подреждане по групи.

И не е лоша идея да се провери версията на клиента: Помощ > За Skype.

Трябва да е 3.0.0.198.

Редактирано от zmeYpc (преглед на промените)

Благодаря

Абе може да ви се стори малко тъп въпроса обаче как да се регистрирам е м***а м* с***а :lol6: имам регистрация обаче искам да си направя нов скайп пък съм забравил как става :lol6:

нов профил
От: Skype > Файл > Отписване. После: щракнете по Нямате Skype име?

Успех!

От: Skype > Файл > Отписване. После: щракнете по Нямате Skype име?

Успех!

Точно това правя но след като попълня скайп име с другите неща и след това за имейл адреса пише си имейла и не ми дава да натисна бутона Вписване а нали него трябва да натисна да се регна ?

Хора кажете как да си пусна Видето на скайпа че не става . На старите версии 2.5 , 2.6 нещата са си дорбе но на 3ката не става . А не искам да стоя с версия 2 . И драйвери съм си качвал и всичко на Настройки си разпознава камерата но пак така

Хора, кажете как да си пусна видеото на скайпа, че не става. На старите версии 2.5, 2.6 нещата са си добре, но на 3-ката не става. А не искам да стоя с версия 2. И драйвери съм си качвал, и всичко в Настройки си разпознава камерата, но пак така...
Нищо не казвате за вашата ОС. Каква е? При всички положения има няколко неща: версията на Direct X (трябва да е 9.0c); видеодрайверите (желателно е да не са WDM); кодеците (да няма липсващи и такива с конфликти). Освен това съществуват доста стари модели видеоустройства, които вече не могат да работят. Просто техният фърмуер не позволява това.

Какво означава "си разпознава"? Минавате ли теста на видеоустройството, или не? Ако само се изброява устройството това още нищо не означава.

Опишете системата си. Отговаря ли на минималните изисквания?

Опишете модела на камерата, за да мога да проверя за съвместимост.

Версията на Direct X и евентуално версията на използвания пакет с кодеци.

Посетете българската секция във форума на Skype и научете повече. Там има доста подробни сведения...

а даде ли отметките ? cool.gif

Всичко съм направил както си му е реда ама пак не ще ...

Всичко съм направил както си му е реда ама пак не ще ...

Предложение: щом не ще на вашата машина, пробвайте на друга. Създайте си новия профил там и после само се впишете на вашата.

Така получава ли се?

По принцип интернационала ми се води доста бавен, но всъщност си слушам пре спокойно ББС 1 с 64к. това означава че надали скороска ми е проблема. Когато водя разговор по скайпито всичко се чува много насечено и една дума я чувам все едно 5 мин човека отсрещо се опитва да я изговори. тембъра му е доста смешен всъщност. Всички казват че ме чуват добре. изтеглих си последната версия но скайпи от техния сайт. от къде микслите че ще да е проблема

моля кажи как си оправи скайпа когато ти наси4аше звука

Има разни странни теми. Но немога да си ги пусна незнам от каде .Скайп версията ми е 3.0.0.198. Темите ги имам на компа , но немога да ги пусна.

Има разни странни теми. Но немога да си ги пусна незнам от каде .Скайп версията ми е 3.0.0.198. Темите ги имам на компа , но немога да ги пусна.
Като говорите за теми вероятно имате предвид смяната на тапета на прозорците. Ето: трябва да щракнете веднъж по вашето име в основния прозорец на клиента; ще видите полето за настроение, а под него вдясно бутон Лични данни. Щракнете го и изберете Смени тапета на прозорците.

Готово!

Днес следобед излезе гореща поправка за Windows: публична 3.0.0.205 и бизнесверсия 3.0.32.205

Няма промени в езиковия файл към клиента (всъщност има, но ще обновим при следващото издание) и в езиковия файл към диспечера.

Можете да се информирате и да изтеглите малко по-нови версии на двата преводни файла тук (статия №386).

искам да попитам и двете версии ли сега са еднакво рам заемащи?

и какво точно е бизнес версията?

искам да попитам и двете версии ли сега са еднакво рам заемащи?

и какво точно е бизнес версията?

Ще кажа как се прави бизнесверсията: тя е специално издание, предназначено за корпоративни клиенти; основата ѝ е официалната публична версия; няма концептуални различия от нея, освен това, че се повишава сигурността и се дават инструменти на системните инсталатори, като: мрежово инсталиране, задаване на права за достъп, задаване на права за ползване на определени функционалности и др. Това се прави с цел повишаване на надежността на клиента. Именно с тази цел от пакета е премахнат Диспечера на екстри (предполага се, че бизнеспотребителите ще го използват за работа не за игри). Спирането/даването на права се прави с регистърни ключове (ACL),т.е. списъци за контрол на достъпа. Повече ще научите в гаража на Skype (информацията е на английски). Имам предвид тази статия...

Страница за изтегляне на бизнесверсията (също с информация на английски): http://skype.com/download/skype/windows/business.html

Здравейте имам проблем със Скайпа...когато дам на някой потребител на Менюто->Още задачи и ми излиза само "Подреди екстрите" и "Поръчай екстрите",което и да натисна не ми излиза нищо все едно не съм го натиснала sad.gif Мисля,че проблема е в SkypePM(skype plugin manager) , защото и него като му натисна иконката не се отваря(пък и самата иконка е същата като на "Още задачи") Преди имах толкова хубави игрички в тва пък ся нищо немога нито да изтегля нито нищо...моля ви да ми помогнете да реша проблема sad.gif

Здравейте,бихте ли ми казали как мога ( ако е възможно) да стартирам два skype-а на един компютър,благодаря!

Създаваш два акаунта и нямаш никакъв проблем.

Точно това е - имам два акаунта обаче не ми дава да стартирам повече от едни път skype и съответно само един акаунт мога да ползвам sad.gif

Здравейте имам проблем със Скайпа... Мисля,че проблема е в SkypePM

Диспечер на екстри в Skype

Първо се уверете, че раполагате с последната версия на Skype за Windows.

Изтеглете я и премахнете вашия клиент, като запазите хронологията и списъка с абонати.

След това инсталирайте и от първия екран на инсталатора натиснете Настройки. Там изберете първите две настройки. Ако ползвате ИЕ или ФФ - изберете и другите две.

Вижте дали при първо зареждане ще се отвори Диспечера на екстри в Skype. Ако не се отвори излезте от Skype, извикайте Диспечера на задачи (Ctrl + Alt + Del) и ръчно затворете SkypePM.exe и всяки друг изпълним файл на екстра.

Стартирайте Skype отново. Сега всичко трябва да е наред.

Допълнително: ПИБ за Диспечер на екстри в Skype™ 1.0.0.151

Разархивирайте и копирайте skypePM_BGR.mls в \Program Files\Skype\Plugin Manager\MLS.

Ако желаете запазете на друго място стария файл. Добре е да направите това при спрян . Или поне спрете Диспечера.

С вашата подкрепа се надявам скоро и този превод да бъде включен като официален.

Статия в българската секция.

Погледнете и там. Калин е дал подробно описание какво да се направи, ако Диспечерът отказва да се зарежда...

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.