Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Skype - въпроси, проблеми и дискусия - част 1

Featured Replies

10731077107910801084107cj6.th.png
  • Отговори 1,2k
  • Прегледи 303k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Здравейте,

Бих искала да ми кажете как да изтрия даден потрепител от самата програма skype без да я деинсалирам от комлютъра?

Имам предвит истриване на skype име от даден компютър а не от листата с контакти?

Здравейте,

Бих искала да ми кажете как да изтрия даден потрепител от самата програма skype без да я деинсалирам от комлютъра?

Имам предвит истриване на skype име от даден компютър а не от листата с контакти?

Пак не е ясно какво точно искаш.

Така, че да започнем отначало.

Какъв е проблема и защо се налага изтриване ?

Пак не е ясно какво точно искаш.

Така, че да започнем отначало.

Какъв е проблема и защо се налага изтриване ?

Ами тъй като съм в зала и минават доста хора а има такива които вече не посещават залата и искам да ги изтрия за да има място за други

Ами тъй като съм в зала и минават доста хора а има такива които вече не посещават залата и искам да ги изтрия за да има място за други

Локално информацията на потребителите на Skype се пази в : C:\Documents and Settings\{Windows Username}\Application Data\Skype.

Локално информацията на потребителите на Skype се пази в : C:\Documents and Settings\{Windows Username}\Application Data\Skype.

Аз не открих папка Application Datа какво да правя?

Ами сега ще повтора процедурата...защото чак сега имама свободно време.... а фирелала ми е излк. както и на жсички приятели които имат този проблем а иначе неса на моя нет използвам нод 32 и сам с реално ИП и имам доста хакерси атаки сега ще пусна стената и ще повторя наново нещата да жидим дали ще стане........но този пър ще внимавам повече...

Edit: Сега направих процедурата много внимателно..

1-во изтрих програмата

2-ро изтрих всички регистри като сканрах с 3 различни програми....

3-то сканирах за вируси

4-то реснах компа

5-то инсталирах програмата и ....НИЩО продължава да тормози компа на 100 % Отчаях се вече.......

Мм.. Интересно.. ohmy.gif

Каква ти е firewall-a ? Добре ще е да смениш анти-вирусната и firewall-a с по-добри (феновете на нод да не се засягат!). След което да сканираш с новата анти-вирусна. Моето предложение е последната версия на "сборката" от firewall, anti-virus и още някои полезни защити в една защитна програма от Kaspersky, а именно Kaspersky Internet Security 6.0.1.411 pre MP1 rebuild. Тази, и изобщо последните версии съм ги тествал и гарантирам безпроблемна работа и защита от най-високо ниво. Тук са линковете за сваляне + кодове(трябват кратки и лесни инструкции за регистриране на програмата, които са идентични с тези за 6.0.1.402 MP1 TR ето тук.

Разбира ако се решиш да се вслушаш в съвета ми за сменяне на защитата с тази, то трябва да махнеш напълно nod32 преди инсталацията на Kaspersky. Тук съм описал предпочитаните от мен настройки на програмата.

След като Kaspersky е инсталирана и настроена, спокойно може да пуснеш full scan, с предварителна настройка high(което съм споменал в последния линк с настройките). След което отново махаш всичко, свързано с skype + почистване на регистрите, последвано от чиста инсталация на клиента, и надежди за нормален старт и работа този път :nono:

Успех! :)

Като тръгна да се обаждам на някой, или като на мен ми званят Skype изключва. Просто изчезва, и трябва да го стартирам отново. Понякога след рестарт на компа успявам да се обадя, но не всеки път. Качих най-новата версия, но пак същото. Няколко пъти преинсталирам програмата, но не се оправя. Иначе съобщения си пиша без проблем. Съвсем скоро си преинсталирах Windows и компа ми работи идеално, само този гаден проблем. Ако имате идей помагайте.

Предварително благодаря на всички отзовали се!

Ако съм разбрал както трябва искаш като излезеш да може друг човек да влиза в скайпа с неговата регистрация ? Ако е това, горе от File -> Sign Out

Папката е скрита. Отвори Windows Explorer, щракни в менюто Tools -> Folder options и иди на View.

Сложи отметка на Show hidden files and folders и щракни OK.

Ами за да влезнеш в тази папка, трябва в адрес бара да напишеш пътя към папката (пр.:C:\Documents and Settings\duh4e\Application data)

Вместо "духче" пишеш името на твоя потребител на компютъра :)

Друг вариант е когато стигнеш до C:\Documents and Settings\duh4e отиваш на Tools > Folder Options.

След като ти се отвори едно прозорче отиваш на табчето View, търсиш и слагаш отметка на Show Hidden files and folders, сега ще ти се появят скритите папки, ще са малко с по-блед цвят.

Цъкаш си 2 пъти на папката Application Data и от там си ти :wors:

Редактирано от krisku (преглед на промените)

Здравейте , искам да питам , някой знае ли програмка за запис на жидеото от skype?

Здравейте, имам следния проблем със Skype. Когато говоря с някой, той не ме чува, само аз чувам!!Проверих си настройките и са на ред angry.gif незнам от къде може да идва това...

Преди да ми преинсталират компа нямах проблеми, но след това започнаха.Свалих си новата версия и пак нищо! От време на време се случва да ме чуят, но много тихо или почти слабо. :)

Здравейте, имам следния проблем със Skype. Когато говоря с някой, той не ме чува, само аз чувам!!Проверих си настройките и са на ред angry.gif незнам от къде може да идва това...

Преди да ми преинсталират компа нямах проблеми, но след това започнаха.Свалих си новата версия и пак нищо! От време на време се случва да ме чуят, но много тихо или почти слабо. :)

Провери правилно ли е включен кабела на микрофона и виж пак настройките му.

Провери правилно ли е включен кабела на микрофона и виж пак настройките му.

Да проверих- правилно е включен, смених даже и слушалките с други...пак същото?!?!

Интересно ми е друго нещо- като набера по Скайпа тест разговор и записвам съобщение- нищо не се чува после на повторението, но когато духамэ в слушалката това се чува.....странна работа sad.gif

искам да попитам при новата бета версия на новия скайп когато играя с някого някоя игра тя инсталира ли ми се на компа,много памет ли заема и как се премахва след това?

здравейте! ам чудех се дали може чат прозорчетата в skype да се обединят в едно ,т.е. да има tabs (мн е неудобно когато говориш с 3-4 човека...)

Възможно ли е проблемът със Скайпа ми, да е свързан със звуковата ми карта?

здравейте! ам чудех се дали може чат прозорчетата в skype да се обединят в едно ,т.е. да има tabs (мн е неудобно когато говориш с 3-4 човека...)

И аз преди време съм се чудел и не намерих начин, но някой ако знае да каже. А иначе за новата БЕТА версия, шаренииката е макс, ама не е ли време да направят Лайт. Вярно, че може да не се виждат тея екстри, но все пак това е програма за тел. разговори по нета. Поздрави.

Аз имам същия проблем. Микрофона си е включен както трябва, Windows sound record-ера записва като правя проби, чувам си гласа от колонките като махна отметката на mute na volume controla, всичко си работи, само дето на Скайпа не ме чуват отсреща. Някой има ли идея?

Бих искал да попитам, някой знае ли къде се пази историята на чата (log файловете) и дали изобщо се пази такава някъде на компютъра :wors:

Бих искал да попитам, някой знае ли къде се пази историята на чата (log файловете) и дали изобщо се пази такава някъде на компютъра :wors:

Има там до лентата с абонати и избиране има и хронология,там ти се запазват всички чатове и ако не ги триеш ще се трупат всички.Намери ли го?

Маркирваш нужният ти потребител и даваш десен бутон на мишката.Най долу има "Покажи хронологията на чата", натискаш го и ти зарежда необходимия ти файл в използвания от теб браузер.

Поздрави!

Маркирваш нужният ти потребител и даваш десен бутон на мишката.Най долу има "Покажи хронологията на чата", натискаш го и ти зарежда необходимия ти файл в използвания от теб браузер.

Поздрави!

Това ми е ясно (благодаря все пак :wors: )... ставаше въпрос дали се пази някъде на твърдия диск и ако да, къде по-точно...

Това ми е ясно (благодаря все пак :wors: )... ставаше въпрос дали се пази някъде на твърдия диск и ако да, къде по-точно...

Би трябвало някаде да ги сейфва щом си уставят,но и аз точно немога да намеря къде...!

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.