Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Skype - въпроси, проблеми и дискусия - част 1

Featured Replies

Здравеите, скаипа ми е версия 2.0 и не мога да си разреша видеото. Просто страницата където трябва да се сложи отметката за разрешаването на видеото не ми е активна,казва ми че видето е възможно само за XP въпреки че аз съм със XP. Процесора ми е 733 мегахерца а рам паметта е 512. Ще съм благодарен много ако някои ми помогне за разрешаването на този проблем.Преинсталирал съм го много пъти но не става. :eek:

Редактирано от stanley56 (преглед на промените)

• Отговори 1,2k
  • Прегледи 302,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Здравеите, скаипа ми е версия 2.0 и не мога да си разреша видеото. Просто страницата където трябва да се сложи отметката за разрешаването на видеото не ми е активна,казва ми че видето е възможно само за XP въпреки че аз съм със XP. Процесора ми е 733 мегахерца а рам паметта е 512. Ще съм благодарен много ако някои ми помогне за разрешаването на този проблем.Преинсталирал съм го много пъти но не става. :eek:

Пробвай от опции/видео на скайпа да смениш "входно видеоустройство"-смени от "устройство по подразбиране" на съответното WEB или цифрова камера,каквато ползваш.Възможно е също така да е бъгава версията която ползваш,затова ако не се получи изтегли последната версия от тук :

http://skype.com/download/skype/windows/do...ading_beta.html :bye:

Пробвай от опции/видео на скайпа да смениш "входно видеоустройство"-смени от "устройство по подразбиране" на съответното WEB или цифрова камера,каквато ползваш.Възможно е също така да е бъгава версията която ползваш,затова ако не се получи изтегли последната версия от тук :

http://skype.com/download/skype/windows/do...ading_beta.html :bye:

Благодаря ти Howk ;) след преинсталацията този път стана

Аз открих нови три емотикона (rock) (drunk) (smoking) това е от мен :rolleyes::rolleyes:

Аз открих нови три емотикона (rock) (drunk) (smoking) това е от мен :rolleyes::rolleyes:

На новия скайп 2.5 има доста повече,свалете го от официалния сайт www.skype.com...Толкова от мен!

Само да да добавя че новия Skype 2.5.082 има доста bugfix-ове, и по мое мнение се държи доста добре,така че слагайте смело и вижте новите emote иконки и другите нови неща.

Ето това са новите емокартинки в 2.5.*** версиите на Скайп които за още в бета стадии така че очаквайте още нови скоро :yanim:

(drunk)

(smoke)

(rock)

(headbang)

skypeemo7ix.png

За съжаление не мога да покажа анимацията която извършват, но наистина са забавни :blink:

Редактирано от korn (преглед на промените)

Сорка търсих темата, неможах да я намеря и създадох тази :yanim:

А тези емотикони могат ли и как да се аднат при другите, без да се налага да се пишат всеки път?

Редактирано от lpa (преглед на промените)

@endorion.vankata тия са лудница а мисля не неможе да се адват а трябва да се пишат

• 1 месец по-късно...

Вярно ли е, че SKYPE са направили безплатна промоция на разговори със стационарни телефони ;)

Дават по 1,10 евро за разговори ! На един познат са му дали преди седмица !

И какво трябва да се направи за да ми дадат и на мене? Или само на някои късметлии са дали

Заредиха ми с 1.10 евро!

Какво писмо получих:

Claim your free 60 minutes now - promotion ends soon

Make one hour of free calls

Hello pavlov_x,

We're giving you one full hour of free calls to ordinary phones from Skype. We call this SkypeOut.

There's no catch, and almost no effort required - all you need to do is make at least one call to an ordinary phone from Skype before June 30, 2006, and the free hour of calling is yours to make calls in the future.

Start calling now

If the link does not open your Skype software, please open it manually.

1. Forgotten your password? No problem - help available here.

2. Look for the Dial tab or just type in a number at the bottom of the Skype window

3. Hit the big green button

4. Start talking for free

You must make at least one call to an ordinary phone from Skype before June 30, 2006 to activate the free hour of calls.

Yours sincerely,

The people at Skype

The whole world can talk for free. Skype.com

One hour of free calls is calculated for calls to countries and regions covered by SkypeOut Global Rate.:

Argentina (Buenos Aires), Australia, Austria, Belgium, Canada, Canada (mobiles), Chile, China (Beijing, Guanzhou, Shanghai, Shenzhen), China (mobiles), Denmark, Estonia, France, Germany, Greece, Hong Kong, Hong Kong (mobiles), Ireland, Italy, Mexico (Mexico City, Monterrey), Netherlands, New Zealand, Norway, Poland (Poland, Gdansk, Warsaw), Portugal, Russia (Moscow, St. Petersburg), Singapore, Singapore (mobiles), South Korea, Spain, Sweden, Switzerland, Taiwan (Taipei), United Kingdom, United States (except Alaska and Hawaii) and United States (mobiles).

€ 0.017 per minute.

не е много ама все пак е нещо! И чесно казано не разбирам как подбират на кого да пратят!

Дано има и за вас! :yanim:

Редактирано от pavl0v (преглед на промените)

На мен едва ли ще ми дадат, след като правих тестове с една евтина уебкамера го разкарах Скайпа и от двата ми компютъра понеже не работеше видеото само с него. С други програми си работеше.

На когото са му дали 1 евро да му е честито, ще си поговори един път двайсетина минути до БТК телефон с тази промоция.

Забелязал съм че кредит се дава само на по старите регистрации.

Аз имам 2 регистрации едната е по новичка и логично изчаква още кредит а първата ми регистрация която бях забравил че имам е от преди 1-2 годинки незнам точно.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.