Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Skype - въпроси, проблеми и дискусия - част 1

Featured Replies

Искренно искам да ти помогна,но незнам какъв може да е проблемът-Пробвай от тук

• Отговори 1,2k
  • Прегледи 303k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Не че съм срещал проблема, но мисля че най-добре деинсталираш(edit: както ти казва PoliceMan :speak: ) и отиваш в регистрите и триеш папката на skype-то, според мене от там най-вероятно прозореца си чете къде да ти се появи на екрана. След това си я инсталираш пак, самата деинсталация най-вероятно си оставя дефолтите ти в регистрите.

Редактирано от voxy (преглед на промените)

Не че съм срещал проблема, но мисля че най-добре деинсталираш и отиваш в регистрите и триеш папката на skype-то, според мене от там най-вероятно прозореца си чете къде да ти се появи на екрана. След това си я инсталираш пак, самата деинсталация най-вероятно си оставя дефолтите ти в регистрите.

И аз това му препоръзчах.И да я изтегле на ново и да я инсталне от линка който му дадох или който си избере :speak:

Проблемът найстина се оказа в регистрите!

Махнах Skype, изтрих всички останали файлове от Skype, качих си най-новия Skype, който имах отпреди и свичко е "медено"!

Благодаря на всички за помощта!

Поздрави! :baby:

не мога да говоря не ме чуват

Здравей Jaq смятам че мога да ти помогна и мисля че това което си написал е доста малко затова даи малко повече обяснения...

според мен това че не те чуват може да не е от скайпа а от твоя Микрофон или Може най-вероятно да не си си оправил настроиките в Контрол панела!!! angry.gifangry.gif

но ако ми дадеш малко по голямо разеснени от това и дали само в Скайпа не те чуват ще е добре !!! :hush::P

значи знам че проблемът не е хардуерен

аз друга програма освен скайп не използвам

какви трябва да са настройките

Редактирано от jaq (преглед на промените)

ами пробвал ли си да огледаш Конторл панела за настроиката на МИкрофона ако не си ето следните ступки

КОнторл панел>звуци и аудио устоиства>после кадето е иконата с Микрофона и от там даваш сила на звука и трябва да ти илизе едно прозорче с 2или3 графи CD Player,Microphone,Line In....Овиличи Microphone и виж дали има отметка или няма ..и сложи или махни отметката !!!

Надявам се че съм ти помогнал :hush::P:)

Ех бе човевче дай малко повече инфо за проблема ти.

Например кажи от кога става този проблем. Преди да е станал какво си инталирал (какви програми)? Променял ли си настройки в скаип. Абе просто кажи какво си правил преди да ти се появи проблема.

Виж дали микрофона ти е включен и дали работи. Както ти е писал Ganchev

• 3 седмици по-късно...

Ама ти през прокси ли си ?????

Да и ме интересува какъв порт ползва...

Ами един от трите :

spix2.png

Ако махнеш чекбокса ще използва само първия!

Успех!

Опа, това, което съм ти дал е на кой порт се връзва скайпето. А за проксито, ще трябвя да питаш сървис провайдера ти на кой порт го е сложил.

Редактирано от darkterminal (преглед на промените)

А как да накарам Скайп да не полза порт 80 за връзка с мрежата, защото Apache не иска да върви.

А как да накарам Скайп да не полза порт 80 за връзка с мрежата, защото Apache не иска да върви.

Ами чекбокса от картинката - махни го и рестартясай скайпата. Освен това, ако вземеш да сложиш Апаша да рънка като сървис - той ще се пуска още преди скайпата да си е помислила да тръгва, ще заема указаните портове и скайпата няма да може да ги ползва.

Всъщност на това се дължи един от успехите на този апликейшън, че най-нагло заема стандартни портове, които обикновено фабрично са разрешени от производителите на рутери и файъруоли и юзърите спокойно си работят без да се притесняват.

За ужасТ на админите :)

Aбе хора човека е прав- и на мен ми се получават такива работи.

Особено когато съм в конферентен, пък да не говорим, че всички хора могат да слушат музика и да говорят ( дори и да чувам какво слушат ) пък аз не мога, бях пуснал такава тема.

В Скайп могат ли да се импортнат емотикони и ако може как? ohmy.gif

да найстина може ли? :yanim:

да найстина може ли? ;)

Аз мисля че не може, доста време съм се ровил да намеря ама без успех. Има само някои скрити икони като: дупене, среден пръст, бандит, пушене и още няколко по безинтересни.

Аз мисля че не може, доста време съм се ровил да намеря ама без успех. Има само някои скрити икони като: дупене, среден пръст, бандит, пушене и още няколко по безинтересни.

аз знам

(headbang)

(mooning)

(finger)

(bow)

(bandit)

sad.gifsad.gif

(bandit) бандит

(rock) рокавжия

(finger) среден пръст

(mooning) гъзльо

(smoking) пушач

(headbang) удри таа глава тъпа

(drunk) мноо пиян

Ми маи тва са всички скрити икони... при всяка следваща версия на Skype добавят по една такава иконка. Може да има и още ама не се сещам в момента.

А да се импортират, няма начин, програмата не е оупън соурс и почти нищо неможе да се променя.

(bandit) бандит

(rock) рокавжия

(finger) среден пръст

(mooning) гъзльо

(smoking) пушач

(headbang) удри таа глава тъпа

(drunk) мноо пиян

Ми маи тва са всички скрити икони... при всяка следваща версия на Skype добавят по една такава иконка. Може да има и още ама не се сещам в момента.

А да се импортират, няма начин, програмата не е оупън соурс и почти нищо неможе да се променя.

Само да те поправя, че не по една, ами по четири се добавят на всяка нова версия :huh: също така си пропуснал и (toivo) , което като го видя е се сещам за Волен Сидеров... не знам защо :nono::wors:

A също така сте пропуснали (flag:x)

Вместо "х" слагате общоприетите съкращения на държавите.

Например за българия е (flag:bg) <пишете това в чата на скайпа и ще ви излезне българското знаме>

Така е и за други държави, примерно за Италия е - "ita", т.е. пишете (flag:ita) <с скобите задължително)

ПП: Това работи само при по-нови версий. Също така за съкращенията можете да ги видите от самия скайп, от настройките на профила където си сменята държавата. Пред флага на всяка държава пише и съкращението, също така имаше един сайт, но не го помня, ако намеря нещо ще дам линк :P

На един приятел му намерихме Skype-a включен и направихме малко глупости. Той сега се опитва да отмъсти и един от нас вече е без Skype(тъпака му смени паролата). Сега твърди, че ми е намерил IP-то в някакъв лог на програмата и друга програма ще ми намери и паролата за Skype. Има ли истина в това което говори? Какво друго може да направи като ми знае IP-то? Аз нямам реално ип и имам Рутер с DD-wrt и Firewall. Той доста чете по хакерски сайтове тоя идиот и малко се притеснявам, но все пак не вярвам тия от Skype да са оставили такава дупка. Как мога да му разбера аз на него ip-to и за да имам и аз козове. Той е с реално с Windows XP SP2 Kaspersky и вграденият Firewall.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.