Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Skype - въпроси, проблеми и дискусия - част 1

Featured Replies

по точно звуковите настроики на Skype, отметни там където пише "Skype да регулира звука" иначе всеки път ще ти забранява микрофона.

• Отговори 1,2k
  • Прегледи 305,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Вземи си някоя версия на скаип инсталираи я и си направи нова регистрация без да се мачиш много поне така аз бих направил не виждам какво толкова има че да са ваикаш за старата регистрация правиш ноа и това е вземи че го направи това!:)

Значи по принцип при преглеждане на профила на всеки абонат в скайп се изписва колко връзки има (т.е. колко усера е адднал в скайпа си). Защо при преглеждане на моя профил няма информация за това?

Мерси предварително cool.gif

• Администратор
If you don't want other people seeing how many contacts you have you can disable that options by going to File -> Edit My Profile and making sure the box "Show how many contacts I have" is not checked.

При теб трябва да направиш обратното - да му сложиш отметка на Show how many....

А, и не спомена дали си с версия 1 или 2...

Редактирано от poisk (преглед на промените)

skype 1.4 ми е версията и няма нищо такова в "edit my profile"

ето снимка:

skype.JPG

• Администратор

Нямаше нужда от снимка - виждал съм версия 1

Тази опция я има само във версия 2, която от скоро е финална и ти я препоръчвам

Ако си с версия 1, няма да показва колко контакта имаш

Всичко добро

сложих скайп 2 ... сложих отметка на тази функция, но отново няма ефект .. пак не показва тази информация..

Редактирано от setup (преглед на промените)

Аз бих си направил нова регистрация няма да загубя много само малко време

Има настроика за заглушаване на сигнала от единия кам другия потребител но немога да ти помогна особедно , защото не си спомням каде е настроиката.

Кажи ми как ползваш Скaйп.Cъс VOIP телефон или слушалки и микрофон ,и ще ти помогна

Изтрии скаипа и си инсталираи скаип 4.0 чух , че не правила проблеми

<{POST_SNAPBACK}>

Кога стигна до версия 4?

До преди малко беше още на втора

:bye:

Кога стигна до версия 4?

До преди малко беше още на втора

:bye:

<{POST_SNAPBACK}>

Абе това е специална версия за премиум потребители ;)

PS.Извинявам се за оф топика, но не се сдържах :)

Не знам дали това е правилното място за този пост но реших да не правя нова тема - та значи аз имам проблем с новата версия на Skype (а именно 2.0.0.69) имам си уеб-камера и се опитвам да я включа в настройките на Skype обаче като натисна test webcam ми дава следната грешка :Video source fails to deliver the stream in correct format . и камерата въобще не действа ако някой знае как да се оправя с този проблем ще съм му много благодарен :down:

g00g0 и аз го имах този проблем.

1.Виж къде ти е включена камерата горе при мишката и клавиатурата или долу при кабела за нета.Трябва да е долу.

2.Провери да не би някоя друга програма да не я ползва, ICQ например.

3.Като правиш настройките трябва 1-то квадратче да ти е мартирано а на полето под него да избереш камерата(модела) и като излизаш да натиснеш запиши.Моя Skype е на БГ се оправих лесно , незнам ти как си с чуждите езици мен хич ме няма.

Дано съм помогнала.

Благодаря за бързия отговор но и така не става дава пак същия проблем sad.gif дали е възможно камерата ми да не е съвместима с тази версия на Skype

g00g0,в настройките виж дали ти е разрешено видеото.В падащото меню под тази отметка има ли я камерата ти?Пробвай с "устройство по подразбиране".

В по-старите версии на Скайп нямаше вграден модул за видео,а плъгин Спонтания,ако искаш пробвай и този начи - с по-стара версия и плъгина за тестване на камерата.Успех!

Moже ли да ми кажете дали програмата Skype ще работи на моя комп. P II , 450 Mhz ; Windows ME ?

Moже ли да ми кажете дали програмата Skype ще работи на моя комп. P II , 450 Mhz ; Windows ME ?

<{POST_SNAPBACK}>

Ако имаш 128 МВ Рам или повече би трябвало да тръгне старият ми компътър беше като твоя с 192 МВ Рам и вървеше само че не можех да пускам едновременно други програми защото забиваше но все пак не инсталирай най-новата версия защото е по-лакома за ресурси

Ако питаш мен,вместо да се мъчиш да си върнеш стария профил,по-добре си направи нов.Това е само предложение.Късмет!

Аз имам същият проблем,но и аз не мога да го разреша.Но моята версия ня скайпа е доста стара. ;)

Аз използвам версия 1.4 на "Skype".От интернет си свалих по-нова версиая.Та въпроса ми беше ако направя ъпдейт на "Skype",сегашният личен профил ще се запази ли? :doh:

Инсталирай смело :doh: Дори нещо да се обърка ( в което се съмнявам), профила ти се пази на сървър на Skype ( за версии над 1.2.х.х).

Успех :bye: !!!

Можеш спокойно да инсталираш няма какво да стане :) само си намира каде е старата версия и обновява.

Спокойно ,ще се запази профила ти,без никакви опасения инсталирай смело. :) Е аз самия вече не ползвам програмата,не ми е необходима cool.gif

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.