Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

След 10 години...

Featured Replies

Ми ще съм още по-умен,а пък за сексапила да не говорим... Робърт Редфорд кисело зеле да яде biggrin.gif

Може ли да съм ти лична асистентка, моля biggrin.gif

Ама разбира се... :P

След десет години ще съм сигурно на някой друг отдалечен континет, тотално забравила от какво продължавам да бягам.

След 10 години ще съм все същия... "безделник" biggrin.gif

При положение, че днес само си мисля за музика, танци и спорт. Си се представям като преуспяла хип-хоп танцьорка или баскетбудалистка{както казва една приятелка} в NBA xD А може би и като музикантка в рок група... още не съм избрала каква ще бъде ролята ми biggrin.gif

Редактирано от yosam (преглед на промените)

след десет години /ако съм жива/ още ще трябва да бачкам sad.gif

Хмм, след 10 години аз виждам мечта и реалност :

Мечтата - На село с жената и две деца, далеч от хаоса на града и безпорядъка му. Спокойна работа, средна заплата, да не е много, но пък и да не е без хич. Спокойствие, уют и топлина от прекараното време с близките хора. Това целя аз. Без кариери, без екстремни преживявания и прочие. Стандартна мечта на 50-60 годишен пенсионер, нищо че ще съм на 28 тогава ;)

Реалността - Без работа или ако имам, то с нищожно заплащане. В постоянно напрежение поради липсата на финанси и ниските приходи в семейството. Бягащ от реалността, по един или друг начин и живеещ в малък собствен изолиран свят, който поне за малко ще ме откъсне от проблемите...

Мечтата - На село с жената и две деца, далеч от хаоса на града и безпорядъка му. Спокойна работа, средна заплата, да не е много, но пък и да не е без хич. Спокойствие, уют и топлина от прекараното време с близките хора. Това целя аз. Без кариери, без екстремни преживявания и прочие. Стандартна мечта на 50-60 годишен пенсионер, нищо че ще съм на 28 тогава ;)

Докато чета имах чувството, че описваш моя живот!Пожелавам мечтата ти да се сбъдне!Много малко от твоите връстници мечтаят за спокойствие, уют и топлина.Те мечтаят за ... всъщност ти по-добре от мен знаеш за какво мечтаят!Особено децата от големите градове!

Аз след 10 години...май ще съм супер вдетинена!

Аз след 20 години...май всеки ден ще срещам нови хора... :)

Тъй, като взех да усещам, че няма да мога да стана световен шампион по снукър, взех да си се представям по-малко по-различен начин...Преуспял бизнесмен, който печели доста пари, работата му му доставя голямо удоволствие, има голяма къща, семейство, което го обича..и той също го обича. 2 деца..момче и момиче. Вечер готвим в кухнята със съпругата, децата си играят около нас и се гонят, тя ме мацва по носа с някой от продуктите за готвенето, аз отвръщам на удара, децата също се включват в битката и обръщаме кухнята с главата надолу...не знам дали това ще стане след 10 години, защото е доста скоро, но се надявам някой ден да се случи.. :ph34r:

След 10 години по всяка вероятност ще съм на място злачно и упокойно. Имам си собствено гробно място на 51 парцел в Софийските централни гробища, с други думи съм си подсигурил бъдещето.

• 8 месеца по-късно...

Добре дошла във форума на Лили Иванова!

33.gif

Благодаря, дай Боже всеки му и то на млада възраст- известен, колкото Лили Иванова :huh:

ПП. Хубава тема.

Редактирано от ^^ANGELSING^^ (преглед на промените)

стар

та си се представям след 10 години :wors:

grandma.jpg

На 37 години? Ами вероятно същата шашма, каквато съм сега, като се надявам, че поне няма да пуша по кутия цигари на ден (в момента ги отказвам), че ще съм по-малко егоист и по-сдържан. Абе, като цяло се надявам да бъда един 37-годишен пич, който да бъде добър пример за децата си.

П.П. Лельо Линда, темата не е за публикуване на актуални снимки.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.