Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Защо българите пушат толкова?

Featured Replies

преди 10 часа, HelpMeGetOut1 написа:

Аз на лайноморието не стъпвам. Почивката ми ще е в Тайланд. За такава дестинация, българопитеците само могат да си мечтаят (или не я знаят, защото толкова им е акъла и образователната система).

То пък Тайланд... по-добре върви в Максуда, Варна. Там има много тайландки с адамова ябълка. Щом си падаш по екзотика и още нещо.

преди 8 часа, HelpMeGetOut1 написа:

Никога не съм изпитвал носталгия по Булгаристан. Прибрах се по принуда и нямах търпение пак да замина. Сега съм в нормална държава с образовани хора, работеща инфраструктура и качествено здравеопазване. Щом е толкова хубаво в България, защо исках да се махна, въпреки че имам няколко имота и мога да си щракам с пръсти там?

Хайде, моля ти се. Великобритания, където лекуват менингит с парацетамол. И чакаш 3 месеца, за да влезеш при лекаря.  Образовани хора, кои са тия образовани хора? Пакитата ли? Английските геюве ли? Където слугуват на някакъв дядка и доброволно си дават процент от парите, за да го тъпчат. За да може да хапва черен хайвер и да има денонощна охрана в двореца. Плутокрация.

• Отговори 268
  • Прегледи 14k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• цър-вул
    цър-вул

Къде ти е BMW-то като не пушиш? Стои си в автосалона на отговорно съхранение, да?

• ...най ме е яд да вида некой интелигентен човек да дърпа тези изпарители... ...тъкмо жената беше завършила след дъщерята...за медсестра... ...една вечер се облещих-и двете си взели такива из

• Защото там изкарва левчета... а те нестигат дори и за цигари и ракия... Аз разбирам да отидете в Англия, но да живеете като англичани. А не отишли в Англия и живеят в коптор с по няколко човека/с

Публикувани изображения

преди 2 часа, Gaming_Solutions написа:

Съгласен съм с  написаното, освен с това. Моите впечатления са, че в централна Европа (и не само централна), както и щатите, хората са доста шумни и не се съобразяват като нас (повечето от нас), когато са на обществено място.

В Щатите не - там има много кресливи мексиканци, но в Полша все като съм била и се връщам оттам, за известно време, докато се адаптирам оново,   имам чувството, че българите крещят - имам предвид в нормален разговор - говорим по-силно и много повече ръкомахаме като че ли.  🙄 Не съм забелязала да не се съобразяват, принципно са доста учтиви хора и са непримирими с всякакви нередности - тук много хора не биха си мръднали пръста да помогнат на непознат, докато там изобщо не е така - при кражба например, всичко живо се активира и успяват  да хванат  крадеца. Имат много високо гражданско съзнание, с което, уви, ние не можем да се похвалим - тука всяка коза на свой крак си скача. 

• Автор
преди 2 часа, asp1re написа:

Не го слушай, никак не го е срам. Все пак е наследил няколко апартамента от предците си “наглите и мръсни българи”. Има сметчица, ако нищо не му бяха оставили тогава щеше да е още по-голям сеир. 

Това написах още вчера тук. Ганьо е отишъл в Англия и се е взел насериозно, колко много хора му пишат, той се кара, обижда почти всеки втори.

Ето това е когато един селяндур отиде в големия град, а колко по-голямо падение когато отиде в друга държава, виждаш.

Човек с интелект, никога не изтъква колко апартаменти има, колко пари има, с колко жени е спал, той не е спрял да повтаря че има всичко в изобилие, от много повтаряне той сам е започнал да си вярва и от там тръгва целия му проблем, просто трябва да излезе от филма в който се е вкарал и да си живее живота без злобарство, гледане на канчето на другарчето и общо взето да изтрие ганьовския си манталитет.

Сельо, няма как да съм селяндур, защото съм кореняк софиянец, вече ти казах. Ти си нещастен аграр от село долно Хуйново и си измисляш някакви глупости, защото само ми завиждаш. 

В написаното има толкова много прожекция, че не истина... Ганьо си ти, не аз. Аз за разлика от теб знам как да се държа културно.

преди 5 минути, HelpMeGetOut1 написа:

Ти си нещастен аграр 

Защо да са нещастни аграрите?  Не може всички да са промишленици, някой трябва да произвежда това, което ядеш. Не изпитваш ли уважение към тези хора? 

• Автор
преди 5 минути, Мери) написа:

Защо да са нещастни аграрите?  Не може всички да са промишленици, някой трябва да произвежда това, което ядеш. Не изпитваш ли уважение към тези хора? 

Към ганьовци като @asp1re не изпитвам никакво уважение. Тези селяндури нищо полезно не допринасят на обществото, страдат от нисък интелект, нагли са, но и с огромно самочувствие. Като повечето българи...

преди 5 минути, HelpMeGetOut1 написа:

Сельо, няма как да съм селяндур, защото съм кореняк софиянец, вече ти казах. Ти си нещастен аграр от село долно Хуйново и си измисляш някакви глупости, защото само ми завиждаш. 

В написаното има толкова много прожекция, че не истина... Ганьо си ти, не аз. Аз за разлика от теб знам как да се държа културно.

Ти ли се държиш културно бе Ганьо, всеки те налива тука, а ти продължаваш да тънеш в лайна.

Никакъв кореняк не си, давам бас че най-вероятно си някакъв скъсан циганин тип хетеросексуален продаващ тялото си на английски дядовци за някой друг паунд отгоре. Смешен си, напусни

• Автор
преди 2 минути, asp1re написа:

Ти ли се държиш културно бе Ганьо, всеки те налива тука, а ти продължаваш да тънеш в лайна.

Никакъв кореняк не си, давам бас че най-вероятно си някакъв скъсан циганин тип хетеросексуален продаващ тялото си на английски дядовци за някой друг паунд отгоре. Смешен си, напусни

Няма да напускам, кефя се на цивренето ти 🤣. Хайде, раздавай се още. Много отговорности имаш, все пак.

преди 4 минути, HelpMeGetOut1 написа:

Няма да напускам, кефя се на цивренето ти 🤣. Хайде, раздавай се още. Много отговорности имаш, все пак.

Рязко се озлоби защото те настъпахме няколко човека по мазолчето, излез от филма.

Българите пушат, а англичаните водят опиум войни. Какво нещо? 🤔

• Автор
преди 1 минута, АСПЕКТ написа:

Българите пушат, а англичаните водят опиум войни. Какво нещо? 🤔

Ти май си заклещен в 19-ти век

преди 8 минути, asp1re написа:

Рязко се озлоби защото те настъпахме няколко човека по мазолчето, излез от филма.

Ще ти се, кефя се на всички дебилщни, които чета 🤣

преди 21 минути, HelpMeGetOut1 написа:

Ти май си заклещен в 19-ти век

Ще ти се, кефя се на всички дебилщни, които чета 🤣

Защо да съм заклещен в 19 век? Това, че са спрели повечето да пушат в Западна Европа, означава че са си намерили друга пристрастеност твоите англичани. Примерно дрога, войни, педофилия.

• Автор
преди 16 минути, АСПЕКТ написа:

Защо да съм заклещен в 19 век? Това, че са спрели повечето да пушат в Западна Европа, означава че са си намерили друга пристрастеност твоите англичани. Примерно дрога, войни, педофилия.

Викаш средностатистическият англличанин се занимава с дрога, война и педофилия, ясно...

преди 2 минути, HelpMeGetOut1 написа:

Викаш средностатистическият англличанин се занимава с дрога, война и педофилия, ясно...

Аха, да...

https://www.svobodnaevropa.bg/a/32996454.html

https://www.24chasa.bg/mezhdunarodni/article/4194864

преди 13 минути, HelpMeGetOut1 написа:

Вероятно иска да ти каже, че всички нации са равнопоставени - няма нисши и висши, всяка нация си има своите силни и своите слаби страни също като хората и на това се дължи човешкото и националното разнообразие, но в днешно време човечеството клони към космополитизъм, така че националните различия с времето все повече  ще губят своето значение. 

• Автор
преди 42 минути, АСПЕКТ написа:

Говориш ми за 14 жертви от мигранти, но пък ми говориш, че всички британци са такива?

Защо не споделиш за статистиките за домашно насилие в България? Нали имаше скандал как някаква ботоксова чалгия беше заклана с макетно ножче от назобен батка? 

Оправи си проблемите в България преди да критикуваш другите народи...

Всъщност домашното насилие е преекспониран и хиперболизиран проблем в който запада и западния феминизъм инвестират за да разпространяват меката власт на Американската империя в България , проблем с домашно насилие няма , най-големия ни проблем е финансовото насилие и факта че заради западняци сме бедняци.

• Автор
преди 6 минути, BulgarianYouguart написа:

Всъщност домашното насилие е преекспониран и хиперболизиран проблем в който запада и западния феминизъм инвестират за да разпространяват меката власт на Американската империя в България , проблем с домашно насилие няма , най-големия ни проблем е финансовото насилие и факта че заради западняци сме бедняци.

Average Ganyo

• Автор
преди 1 минута, BulgarianYouguart написа:

Тоя HelpMe как не са го баннали до сега , мен ми сложиха цял ден бан за думата "прости". Явно е някакъв талисман на дебилността във форума.

Защото ме обичате и аз сигурно допринасям за 80% от трафика на тоя умрял форум.

преди 9 минути, BulgarianYouguart написа:

Тоя HelpMe как не са го баннали до сега , мен ми сложиха цял ден бан за думата "прости". Явно е някакъв талисман на дебилността във форума.

на мен в един друг сайт ми дадоха 2 месеца бан, даже може и 3 да са, ще видим на 9ти 😅

ти за един ден се оплакваш 

преди 7 минути, HelpMeGetOut1 написа:

Защото ме обичате и аз сигурно допринасям за 80% от трафика на тоя умрял форум.

image.png.9ca6686215b67c34c124f89f3f6678de.png

Събират мисли за черни дни! 

Аз казах!

преди 1 час, BulgarianYouguart написа:

Неее, няма никво домашно насилие в България, всичкото насилие винаги е извън дома: 

https://nova.bg/news/view/2025/01/03/482589/след-домашно-насилие-мъж-счупи-врата-на-партньорката-си-тя-почина/

https://bgvoice.com/poredna-jertva-na-domashno-nasilie-59-godishna-jena-pochina-sled-poboi

https://www.bta.bg/bg/news/bulgaria/780141-zhena-ot-pernik-pochina-sled-domashno-nasilie-saobshti-govoritelyat-na-oblastna

Аз лично не смятам, че сме бедняци, а че се краде, краде се, но не от западняците, имаме си родни български крадци. 😉

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.