Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Защо българите пушат толкова?

Featured Replies

току-що, HelpMeGetOut1 написа:

При мен обратното. Повечето ми приятели българи в чужбина изобщо не искат да се прибират. Понякога си идват за няколко седмици и на 3-тия ден се сещат защо първоначално са напуснали сметището.

Тук вече се издъни.... 

Успех! 

• Отговори 268
  • Прегледи 14k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• цър-вул
    цър-вул

Къде ти е BMW-то като не пушиш? Стои си в автосалона на отговорно съхранение, да?

• ...най ме е яд да вида некой интелигентен човек да дърпа тези изпарители... ...тъкмо жената беше завършила след дъщерята...за медсестра... ...една вечер се облещих-и двете си взели такива из

• Защото там изкарва левчета... а те нестигат дори и за цигари и ракия... Аз разбирам да отидете в Англия, но да живеете като англичани. А не отишли в Англия и живеят в коптор с по няколко човека/с

Публикувани изображения

преди 15 минути, HelpMeGetOut1 написа:

Лайноморието ни е такава трагедия, че даже румънците ни избягват и карат 5 часа повече, за да стигнат до Гърция

Да, ама в Приморско, което така усилно плюеш, почти не може да се чуе българска реч, бъкано е от поляци, руснаци и т.н.   🙄

• Автор
преди 4 минути, Staff. написа:

Тук вече се издъни.... 

Успех! 

Мерси и на теб. Ама само истината говоря. Щом толкова милеят за родината, защо 2 милиона българи са още в чужбина, вместо да се приберат?

преди 6 минути, HelpMeGetOut1 написа:

Мислиш, че си впечатляващ, но си доста под нивото ми. Аз досега съм излизал с жени от всеки континент, с изключение на Антарктида. Имам бивши от Габон, Виетнам, Аржентина, Канада, Япония, Англия (естествено), даже се забих с една австралийка. Оък не броя и hookups от Тиндър, че стават вече 3 цифри от всичките ми пътувания.

И да, кореняк софиянец съм. Баба ми има снимки с колата на патриарха, още когато твоята рода беше в Долни Хуйново. Имам няколко апартамента в София, за които не ми се налага да тегля ипотека. Просто живея в Англия, защото мога и искам, не защото ми се налага.

Какви канадки, какви японки бре лемур… Патроните и коцкарите които излизат с голямо множество жени първо никога не го изтъкват, най-малко в някакви си форуми да се правят на тежкари, прекалено много плямпаш, това е явното свидетелство че си една пръдня.

• Автор
преди 5 минути, Мери) написа:

Да, ама в Приморско, което така усилно плюеш, почти не може да се чуе българска реч, бъкано е от поляци, руснаци и т.н.   🙄

Е точно най-голямата измет е там. То и слънчака е пълен с британци и немци, ама са там, заради евтиния алкохол и к*рви. Демек, за друго не ни знаят, защото страната е дупка.

преди 4 минути, asp1re написа:

Какви канадки, какви японки бре лемур… Патроните и коцкарите които излизат с голямо множество жени първо никога не го изтъкват, най-малко в някакви си форуми да се правят на тежкари, прекалено много плямпаш, това е явното свидетелство че си една пръдня.

Както твоя приятел изтъкваше някакви сръбкини, чешки, румънки и не помня какви други... защо на него не му се караш? @vlado1985 явно си измисля и това е от сънищата му преди да се събуди с пръста у гъзо.

Щом още ми отговаряш, явно истината верно те жегва. Завиждай, няма лошо.

преди 5 минути, HelpMeGetOut1 написа:

Е точно най-голямата измет е там. То и слънчака е пълен с британци и немци, ама са там, заради евтиния алкохол и к*рви. Демек, за друго не ни знаят, защото страната е дупка.

Познавам много поляци и полякини, които са влюбени в България и идват тук при всяка отворила им се възможност. Харесва им нашата страна  и уверявам те - много  високоинтелигентни хора са. Просто обичат България и това си е.  ❤️

• Автор
току-що, Мери) написа:

Познавам много поляци и полякини, които са влюбени в България и идват тук при всяка отворила им се възможност. Харесва им нашата страна  и уверявам те - много  високоинтелигентни хора са. ❤️

Замисляла ли си се, че го казват от учтивост, за да не те обидят? Едва ли България им е толкова хубава, че да търпят чревните разстройства, лайната в морето и дебилните батки.

• Автор
току-що, nusho73 написа:

С тези големите уста ,нищо съществено не казва.От високо много лесно се пада и то по гръб.

Не казвам нищо, защото пиша. Като не можеш да четеш, явно те провалиха и родителите ти, и образователната ни система. Тъжно...

преди 19 минути, HelpMeGetOut1 написа:

Мислиш, че си впечатляващ, но си доста под нивото ми. Аз досега съм излизал с жени от всеки континент, с изключение на Антарктида. Имам бивши от Габон, Виетнам, Аржентина, Канада, Япония, Англия (естествено), даже се забих с една австралийка. Пък не броя и hookups от Тиндър, че стават вече 3 цифри от всичките ми пътувания.

Не знам какво се опитваш да докажеш, каквото и да си видял, България пак е дупка и затова никой не иска да посещава.

И да, кореняк софиянец съм. Баба ми има снимки с колата на патриарха, още когато твоята рода беше в Долни Хуйново. Имам няколко апартамента в София, за които не ми се налага да тегля ипотека. Просто живея в Англия, защото мога и искам, не защото ми се налага.

Споко не се опитвам да впечатля никой нямам и това намерение за твойто ниско ниво неискам и да си мечтая.

Само кат написа Тиндър ми стана ясно колко, си я закъсал сигурно, са ти са лепнали доста хубавици с големи тояги от другия пол но както и да е. Ясно е че няма да си признаеш и кат написа пак че си кореняк Софиянец и бабати има снимки с патриарха наистина вече ти повервах но все пак бабати не ти е споделила своя кореняк и те е оставила в заблуда си мислиш че си Софиянец.

А ти завалията и до ден днешен още не си знаеш произхода но все пак важното е че претрендираш аз поне си знам произхода бачинката но ти своя не си го знаеш. Отишал нашия в Англия гъзи се на ляво на дясно и после реве е стига де кой ти е виновен че си жертва и така ша си караш до старини.

преди 23 минути, Мери) написа:

Какво имате против селото?  Единственото, което може да ни притеснява е, че селата обезлюдяват, не всички разбира се, има и луксозни села, но те  пък точно не са  истинското село. Като цяло селото е хубаво нещо, затуй не виждам защо така ожесточено  се дистанцирате от него?  🙄

Аз нямам нищо против хората от селата само казвам че няма чисти Софиянци и това си е факт а това че някой неиска да си признае откъде е не е мой проблем всеки луд с номера си душа.

преди 33 минути, vlado1985 написа:

Аз нямам нищо против хората от селата само казвам че няма чисти Софиянци и това си е факт а това че някой неиска да си признае откъде е не е мой проблем всеки луд с номера си душа.

То и чисти граждани на който и да било град няма, ако се замислиш, защото може да си се родил в град, но някой от родителите ти да се е родил на село или пък някой от дадовците и баби те ти. Тогава водиш ли се за чист гражданин? Да живееш на село сигурно е хубаво - чист въздух, може да си садиш разни неща в двора, спокойно е, но  като всяко нещо си има за и против. Ако имаш деца в училищна възраст например, е по-препоръчително да живееш в град с достатъчен брой учебни заведения, макар че има и деца, които пътуват от село.   🙄

преди 38 минути, HelpMeGetOut1 написа:

Замисляла ли си се, че го казват от учтивост, за да не те обидят? Едва ли България им е толкова хубава, че да търпят чревните разстройства, лайната в морето и дебилните батки.

Според мен страдаш от неосъзната носталгия по България - постоянно се убеждаваш, че България не ти липсва и че си направил правилният избор като си се махнал, но и ти не си вярваш, нали? 🙄 

преди 1 минута, Мери) написа:

То и чисти граждани на който и да било град няма, ако се замислиш, защото може да си се родил в град, но някой от родителите ти да се е родил на село или пък някой от дадовците и баби те ти. Тогава водиш ли се за чист гражданин? Да живееш на село сигурно е хубаво - чист въздух, може да си садиш разни неща в двора, спокойно е, но  като всяко нещо си има за и против. Ако имаш деца в училищна възраст например, е по-препоръчително да живееш в град с достатъчен брой учебни заведения, макар че има и деца, които пътуват от село.   🙄

Както казах нямам нищо против хората от селата. Аз моя произход си го познавам отлично хайде няма да изпъквкам и в подробности и да на мен също ми харесват селата но си живея в града.

Е с една от бившите ми жени ходихме редовно, при баща и на селото му да му гостуваме, и понякога не ми се пребираше в града но както и да е аз си написах мнението в предишния пост. Вече  кой както иска да го тълкува а това че някой не си признава че не е чист Софиянец не е мой проблем.

• Автор
преди 17 минути, vlado1985 написа:

Както казах нямам нищо против хората от селата. Аз моя произход си го познавам отлично хайде няма да изпъквкам и в подробности и да на мен също ми харесват селата но си живея в града.

Е с една от бившите ми жени ходихме редовно, при баща и на селото му да му гостуваме, и понякога не ми се пребираше в града но както и да е аз си написах мнението в предишния пост. Вече  кой както иска да го тълкува а това че някой не си признава че не е чист Софиянец не е мой проблем.

Вие селянджулъците осрахте родния ми град, пък после ми викате, че не съм бил софиянец, хайде моля ти се... Вие си внушавате, че няма истински софиянци, защото сте комплексирани и мислите, че всеки е селяндур като вас. Хайде марш на село да бъркаш зелето!

преди 26 минути, Мери) написа:

Според мен страдаш от неосъзната носталгия по България - постоянно се убеждаваш, че България не ти липсва и че си направил правилният избор като си се махнал, но и ти не си вярваш, нали? 🙄 

Никога не съм изпитвал носталгия по Булгаристан. Прибрах се по принуда и нямах търпение пак да замина. Сега съм в нормална държава с образовани хора, работеща инфраструктура и качествено здравеопазване. Щом е толкова хубаво в България, защо исках да се махна, въпреки че имам няколко имота и мога да си щракам с пръсти там?

преди 7 минути, HelpMeGetOut1 написа:

Никога не съм изпитвал носталгия по Булгаристан. Прибрах се по принуда и нямах търпение пак да замина. Сега съм в нормална държава с образовани хора, работеща инфраструктура и качествено здравеопазване. Щом е толкова хубаво в България, защо исках да се махна, въпреки че имам няколко имота и мога да си щракам с пръсти там?

Не знам, аз след два месеца в чужбина, почвам да искам да си тръгвам. 🙄

Не вярвам да има човек, на който да не му липсва страната, в която се е родил - повечето такива случаи почват да си фантазират, че там не е хубаво и нищо не са изгубили, но на практика сами не си вярват. 😉

• Автор

Не знам, аз след два месеца в чужбина, почвам да искам да си тръгвам. 🙄

Някои хора си обичат мизерията и изпитват комфорт в това, знам ли те... или просто не ти се прави труда да се интегрираш в новата среда и си предпочиташ ганьовщината и ниската класа. 

преди 4 минути, HelpMeGetOut1 написа:

Някои хора си обичат мизерията и изпитват комфорт в това, знам ли те... или просто не ти се прави труда да се интегрираш в новата среда и си предпочиташ ганьовщината и ниската класа. 

Ти, май не се чуваш какви ги приказваш.Ти си по голям селянин от всички.

преди 1 минута, HelpMeGetOut1 написа:

Не смятам, че в чужбина хората са висока класа, а в Бг са ниска, според мен обикновено онези ,които се мислят за висока класа, са най-ниската възможна. В Щатите не ми харесваше, че въздухът е влажен, горите им в околностите на Вашингтон са с едни такива тънки, хилави дървета, чисто е наистина ,много чисто, имат много добра пътна инфраструктура, да ти е кеф да шофираш там, но всичко е много практично, много стерилно ,няма я красотата на европейската архитектура. В централноевропейските страни е красиво, но не е като в България, там хората говорят доста по-тихо от средностатистическия българин, който е доста по-темпераментен по природа. Когато се връщам, винаги изпитвам огромно удоволствие, че съм си тук. Мизерията не е навън - тя е вътре в самия човек, ако виждаш мизерия, значи тя е в теб. 🙄

• Автор
преди 10 минути, Мери) написа:

Не смятам, че в чужбина хората са висока класа, а в Бг са ниска, според мен обикновено онези ,които се мислят за висока класа, са най-ниската възможна. В Щатите не ми харесваше, че въздухът е влажен, горите им в околностите на Вашингтон са с едни такива тънки, хилави дървета, чисто е наистина ,много чисто, имат много добра пътна инфраструктура, да ти е кеф да шофираш там, но всичко е много практично, много стерилно ,няма я красотата на европейската архитектура. В централноевропейските страни е красиво, но не е като в България, там хората говорят доста по-тихо от средностатистическия българин, който е доста по-темпераментен по природа. Когато се връщам, винаги изпитвам огромно удоволствие, че съм си тук. Мизерията не е навън - тя е вътре в самия човек, ако виждаш мизерия, значи тя е в теб. 🙄

Aз в Англия не виждам мизерия, и щом ти видя мизерия в Америка и централна Европа, значи проблемът е в теб.

Говори доста за теб, че не ти хареса, че централноевропейците са по-тихи. На мен това ме кефи много, за разлика от българопитеците, които крещят по телефона, все едно всеки е длъжен да им чува разговорите или пък някоя батка да ти надува чалга, когато искаш да почиваш на плажа... Това ли ти харесва?

Не знам, явно наистина си селякина и си свикнала на мизерия и в такава искаш да живееш - с други себеподобни орки като теб. Явно не можеш да видиш, че ти е много нисък интелектът, щом хубавите държави не ти харесаха, защото са чисти и хората имат култура...

преди 21 минути, HelpMeGetOut1 написа:

Aз в Англия не виждам мизерия, и щом ти видя мизерия в Америка и централна Европа, значи проблемът е в теб.

Къде съм казала, че в Америка или в Централна Европа има мизерия? 🙄 Този ,който говори за мизерия, всъщност си ти. 

Говори доста за теб, че не ти хареса, че централноевропейците са по-тихи. На мен това ме кефи много, за разлика от българопитеците, които крещят по телефона, все едно всеки е длъжен да им чува разговорите или пък някоя батка да ти надува чалга, когато искаш да почиваш на плажа... Това ли ти харесва?

Не харесвам чалга, но пък, ако някой я харесва, нека си я слуша. Не смятам, че всеки трябва да харесва това, което харесвам аз и да не харесва това, което не харесвам аз. Да, на мен ми харесват по-темпераментни хора, въпреки че имам много приятели поляци например, по-тихи са, да, не са толкова темпераментни, колкото сме ние, по-различен манталитет са, но въпреки това са сладки. Аз не деля хората на българи и небългари, просто отбелязвам разликите, а къде ми харесва повече, това си го решавам аз и хич не ми дреме какво мислят хора като теб по въпроса.  😉

Не знам, явно наистина си селякина и си свикнала на мизерия и в такава искаш да живееш - с други себеподобни орки като теб. Явно не можеш да видиш, че ти е много нисък интелектът, щом хубавите държави не ти харесаха, защото са чисти и хората имат култура...

Интелектът ми със сигурност е по-висок от твоя, останалото, което си писотил е дъра бъра, ай бегай да спиш! 😁

• Автор

Къде съм казала, че в Америка или в Централна Европа има мизерия? 🙄 Този ,който говори за мизерия, всъщност си ти. 

Не харесвам чалга, но пък, ако някой я харесва, нека си я слуша. Не смятам, че всеки трябва да харесва това, което харесвам аз и да не харесва това, което не харесвам аз. Да, на мен ми харесват по-темпераментни хора, въпреки че имам много приятели поляци например, повечето са  тихи, да, не са толкова темпераментни, колкото сме ние, по-дръпнати са, по-резервирани, но въпреки това са сладки. Аз не деля хората на българи и небългари, просто отбелязвам разликите, а къде ми харесва повече, това си го решавам аз и хич не ми дреме какво мислят хора като теб по въпроса.  😉

Интелектът ми със сигурност е по-висок от твоя, останалото, което си писотил е дъра бъра, ай бегай да спиш! 😁

Защо ти не си лягаш? Ти досега написа толкова лайна, че няма смисъл повече да се занимавам с теб. Селска пръчка, която харесва "темпераментни" хора и не и харесва да е "санитарно"... хайде моля ти се, затова за повечето западноевропейци сме по-нисша раса. Баш орки - шумни, тъпи, мръсни, некултурни е това са българите!

Срам ме е, че съм се родил такъв и англичаните ми приятели го забелязаха. Единият ми каза, че съм прекалено културен за българин, защото други такива, които срещал, се държат като пълни неандерталци.

преди 14 минути, HelpMeGetOut1 написа:

затова за повечето западноевропейци сме по-нисша раса. Баш орки - шумни, тъпи, мръсни, некултурни е това са българите!

Не знам на какви хора си попадал и в какви среди си се движил.  С мен лично всички чужденци винаги са се държали добре, никой никога дори не е  намеквал, че българите сме били по-нисша раса. 🙄

преди 14 минути, HelpMeGetOut1 написа:

Срам ме е, че съм се родил такъв

Да, и аз го забелязах, че те е срам. Докато не приемеш себе си такъв, какъвто си се родил и не откриеш хубавите неща, които си получил по рождение,  все ще те е срам. 😉

преди 7 часа, Мери) написа:

В централноевропейските страни е красиво, но не е като в България, там хората говорят доста по-тихо от средностатистическия българин, който е доста по-темпераментен по природа.  🙄

Съгласен съм с  написаното, освен с това. Моите впечатления са, че в централна Европа (и не само централна), както и щатите, хората са доста шумни и не се съобразяват като нас (повечето от нас), когато са на обществено място.

преди 9 часа, vlado1985 написа:

Ти сериозно ли си мислиш че си кореняк Софиянц щото май май наистина не си знаеш произхода и от кое село си се довлякъл и претендираш че си Софиянец.

А за излизане от родината ни за твое сведение съм излизал няколко пъти и то за кратко само почивки по най много месец и после си бия камшика.

Последно бях с 3-тата ми жена в Чехия Прага за 1 седмица от там хванахме към Италия взеха че ми харесаха спагетите на жабарите и се загледах по една едрогърда Италианка и цяла седмица жената ми чете конско ама какво да направя очите са за това да зяпам.

А па ако бях и сам да пипна а не да зяпам, още по добре ама нямах тоз късмет 4-тата ми жена ме заряза, заради авантюра с една Румънка тя даже и Румънка небеше де Сръбкиня си беше но претендираше че е Румънка.

И докато си правих мохабет с Сръбкинята в едно заведение близо до хотела в който бяхме с жената идва жената и ме гледа как се свалям на куконата не че беше нещо кой знае какво просто си лафихме и ни оставаха няколко минути само да се осамотим в някоя стая ама де тоз късмет не ме огря.

OIP.t192sNuCPI4xOxhPRMWN0QAAAA.jpg

Да, и аз го забелязах, че те е срам. Докато не приемеш себе си такъв, какъвто си се родил и не откриеш хубавите неща, които си получил по рождение,  все ще те е срам. 😉

Не го слушай, никак не го е срам. Все пак е наследил няколко апартамента от предците си “наглите и мръсни българи”. Има сметчица, ако нищо не му бяха оставили тогава щеше да е още по-голям сеир. 

Не смятам, че в чужбина хората са висока класа, а в Бг са ниска, според мен обикновено онези ,които се мислят за висока класа, са най-ниската възможна. 🙄

Това написах още вчера тук. Ганьо е отишъл в Англия и се е взел насериозно, колко много хора му пишат, той се кара, обижда почти всеки втори.

Ето това е когато един селяндур отиде в големия град, а колко по-голямо падение когато отиде в друга държава, виждаш.

Човек с интелект, никога не изтъква колко апартаменти има, колко пари има, с колко жени е спал, той не е спрял да повтаря че има всичко в изобилие, от много повтаряне той сам е започнал да си вярва и от там тръгва целия му проблем, просто трябва да излезе от филма в който се е вкарал и да си живее живота без злобарство, гледане на канчето на другарчето и общо взето да изтрие ганьовския си манталитет.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.