Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Защо българите пушат толкова?

Featured Replies

преди 10 минути, Мери) написа:

Неее, няма никво домашно насилие в България, всичкото насилие винаги е извън дома: 

https://nova.bg/news/view/2025/01/03/482589/след-домашно-насилие-мъж-счупи-врата-на-партньорката-си-тя-почина/

https://bgvoice.com/poredna-jertva-na-domashno-nasilie-59-godishna-jena-pochina-sled-poboi

https://www.bta.bg/bg/news/bulgaria/780141-zhena-ot-pernik-pochina-sled-domashno-nasilie-saobshti-govoritelyat-na-oblastna

Аз лично не смятам, че сме бедняци, а че се краде, краде се, но не от западняците, имаме си родни български крадци. 😉

То навсякъде се краде, въпроса е че едните знаят как, кога и колко, докато другите като нашите управници нямат мяра.

• Отговори 268
  • Прегледи 14k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• цър-вул
    цър-вул

Къде ти е BMW-то като не пушиш? Стои си в автосалона на отговорно съхранение, да?

• ...най ме е яд да вида некой интелигентен човек да дърпа тези изпарители... ...тъкмо жената беше завършила след дъщерята...за медсестра... ...една вечер се облещих-и двете си взели такива из

• Защото там изкарва левчета... а те нестигат дори и за цигари и ракия... Аз разбирам да отидете в Англия, но да живеете като англичани. А не отишли в Англия и живеят в коптор с по няколко човека/с

Публикувани изображения

Българите пушат толкова много защото не им остана вече друго удоволствие, поскъпнаха всички видове услуги-ресторанти и морета, а цигарките като си купят пак излиза по-евтино кутия цигари от сядане на заведение.

преди 14 часа, Мери) написа:

Какво имате против селото?  Единственото, което може да ни притеснява е, че селата обезлюдяват, не всички разбира се, има и луксозни села, но те  пък точно не са  истинското село. Като цяло селото е хубаво нещо, затуй не виждам защо така ожесточено  се дистанцирате от него?  🙄

Само в България хората се обиждат на "село" - ето ти го пак българския манталитет, с който човека уж не иска да се отъждествява.

Малко смирение и уважение, господин бизнес анализатор, защото вечер като седнеш да ядеш, храната в чинията ти е произведена от селяните и фермерите.  

Арогантността е порок, а не качество, с което да се гордееш.

преди 15 часа, Мери) написа:

има и луксозни села, но те  пък точно не са  истинското село

Тая глупост - сама ли я измисли или друг ти я подсказа???

Не бях чувал за „истинско“ и „НЕистинско село“!!!

Крайградските райони около големите градове на запад - наричани „СПАЛНИ“ - в коя категория ги слагаш?

преди 2 минути, Greta Simmer написа:

Малко смирение и уважение, господин бизнес анализатор, защото вечер като седнеш да ядеш, храната в чинията ти е произведена от селяните и фермерите.  

Тук се обърка, при него храната идва от градски кокошки, от градски крави и градски прасета.

преди 5 минути, asp1re написа:

Тук се обърка, при него храната идва от градски кокошки, от градски крави и градски прасета.

Прасета не може, а кучета и котки може

преди 17 минути, jhoro написа:

Не бях чувал за „истинско“ и „НЕистинско село“!!!

Съвременните луксозни части от някои  села приличат по-скоро на вилни зони и курортни комплекси, а не на  типично българско село.

преди 4 часа, HelpMeGetOut1 написа:

Сельо, няма как да съм селяндур, защото съм кореняк софиянец, вече ти казах. 

Едни колеги и те претендираха че са кореняк софиянци, накрая с единия пихме ракия в родната му къща в Гълъбово, другия си замина за Ямбол при бабучка, аз съм обеден че ти си от пловдивския квартал Шекер махала, а за втори тото шанс бих избрал Факултета, друго не бих играл.

• Автор
преди 5 минути, asp1re написа:

Едни колеги и те претендираха че са кореняк софиянци, накрая с единия пихме ракия в родната му къща в Гълъбово, другия си замина за Ямбол при бабучка, аз съм обеден че ти си от пловдивския квартал Шекер махала, а за втори тото шанс бих избрал Факултета, друго не бих играл.

Баба ми има снимки с колата и на Патриарха... нямам имоти извън София.

Have a good one, mate.

току-що, HelpMeGetOut1 написа:

Баба ми има снимки с колата и на Патриарха... нямам имоти извън София.

Have a good one, mate.

Той и пра дедо ми има снимки с Юрий Гагарин ама май не е бил космонавт.

преди 48 минути, Мери) написа:

Съвременните луксозни части от някои  села приличат по-скоро на вилни зони и курортни комплекси, а не на  типично българско село.

Кое определя типичното българско село?

преди 36 минути, jhoro написа:

Кое определя типичното българско село?

Виж София през 1912 година и ще разбереш какво е българско село. Може и преди това.

samokovksata.jpg

преди 2 часа, Мери) написа:

Неее, няма никво домашно насилие в България, всичкото насилие винаги е извън дома: 

https://nova.bg/news/view/2025/01/03/482589/след-домашно-насилие-мъж-счупи-врата-на-партньорката-си-тя-почина/

https://bgvoice.com/poredna-jertva-na-domashno-nasilie-59-godishna-jena-pochina-sled-poboi

https://www.bta.bg/bg/news/bulgaria/780141-zhena-ot-pernik-pochina-sled-domashno-nasilie-saobshti-govoritelyat-na-oblastna

Аз лично не смятам, че сме бедняци, а че се краде, краде се, но не от западняците, имаме си родни български крадци. 😉

Всичко което си цитирала са западно спонсорирани медии , които цъфкат рекламки на западни компании. Именно от западняци сме бедняци , те от 36г ни командорят , след 89-та купиха комунягите които за да отърват затвора и да печелят на едро почнаха да работят за тях продавайки България на едри парчета. Аз лично съм притеснен само за все по честите убийства на деца от майките. Българките са развили някаква омраза към децата и никой си няма представа как да се оправи този проблем. 
20 години затвор за майка, опитала да убие бебето си в Скравена | Новини.бг
Майка надупчи смъртоносно с нож двете си деца

• Автор
преди 17 минути, BulgarianYouguart написа:

Всичко което си цитирала са западно спонсорирани медии , които цъфкат рекламки на западни компании. Именно от западняци сме бедняци , те от 36г ни командорят , след 89-та купиха комунягите които за да отърват затвора и да печелят на едро почнаха да работят за тях продавайки България на едри парчета. Аз лично съм притеснен само за все по честите убийства на деца от майките. Българките са развили някаква омраза към децата и никой си няма представа как да се оправи този проблем. 
20 години затвор за майка, опитала да убие бебето си в Скравена | Новини.бг
Майка надупчи смъртоносно с нож двете си деца

В грешка си. България е бедна, заради влиянието на РуZия. Боко и Шиши се раздадоха на Лукойл, руското посолство увеличава антизападния сантимент, което плаши инвеститори и до ден днешен се опитват да спрат европейската интеграция.

Беднотията почна от комунизма. Москва ни изби интелигенцията и след като се отвориха границите, всеки умен човек избяга на запад.

преди 42 минути, АСПЕКТ написа:

Виж София през 1912 година и ще разбереш какво е българско село. Може и преди това.

samokovksata.jpg

И Лондон по едно време бил село, what's your point?

от 89-та насам България е управлявана от американското посолство не руското , даже ти трябва да си чул че Русия е враг на България от няколко години и ставаме все по бедни. 

• Автор
преди 5 минути, BulgarianYouguart написа:

от 89-та насам България е управлявана от американското посолство не руското , даже ти трябва да си чул че Русия е враг на България от няколко години и ставаме все по бедни. 

Глупости на търкалета, РуZкото влияние до ден днешен ни държи бедни. Бойко, Пеевски, Копейкин, всички са подлоги на Мацква! Точно благодарение на Жан Виденов, к*рвичката на Кремъл, цялото ми семейство преживя най-травмиращата година от живота ни. Какъвто и да е Иван Костов, вечно сме му благодарни за евроатлантическата интеграция.

Има причина защо милион Българи са в западна Европа и щатите, а под 1000 са в РуZия.

преди 12 минути, nusho73 написа:

Ало, англичанина първи ще ядеш дървото .

Внимавай какво си пожелаваш, защото ... може да се сбъдне!

• 2 седмици по-късно...

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.