Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Защо българите пушат толкова?

Featured Replies

• Автор
преди 4 минути, Belefor написа:

Смееш се, защото нямаш достатъчно акъл и обща култура. Ти колко хора от този форум лично знаеш как живеят. Дали са добре или мизерстват, че да си мислиш, че ти завиждат от злоба и завист?

И престани да се хвалиш, че си наследил нещо някъде. 

Когато ти лично нещо направиш - тогава можеш да кажеш - направих това, имам онова и т.н.

Останалото е тъпо просташко хвалене! Лапешка работа!

Викаш България е мизерия и хората си давали парите на Боко и Шиши. 

Ти даваш ли пари на дебелите мазни англичани? Ти подкрепяш ли корупционните практики на Борис Джонсън, Тулип Сидик(!), Никола Стържеън, Питър Мурел, Колин Бити и много други. Подкрепяш ли расизма на Франк Хестър.

Или викаш - аз си давам парите на Риши Сунак и съм много доволен?

Или викаш - аз подкрепям безкрайните сексуални скандали на повечето депутати в Камарата на Общините и т.н.

Ние може да не живеем в Англия но можем да четем новини! 

Разликата е, че тия политици в Англия ми доставят качествено здравеопазване, инфраструктура и даже образование (все пак бакалавъра и магистратурата в тук си я изкарах). Не са цвете за мирисане, но нямат толкова корупционно скандали, колкото Боко Тиквата и Шиши Магнитски.

Не е хвалене, просто констатация. Като само ме обиждате и пишете глупости се защитавам и после почвате да ревете, че съм се "фукал"... Хайде моля ви се.

преди 1 минута, asp1re написа:

Боклука си остава боклук, само сменя кофата. И на края на света да отидеш и там ще си недоволен.

Не знам на какви наркотици си, ама аз се кефя на живота си в Англия и съм адски доволен, че не съм в блатото Булгаристан при орките. Хайде отивай да бъркаш зелето.

• Отговори 268
  • Прегледи 14k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• цър-вул
    цър-вул

Къде ти е BMW-то като не пушиш? Стои си в автосалона на отговорно съхранение, да?

• ...най ме е яд да вида некой интелигентен човек да дърпа тези изпарители... ...тъкмо жената беше завършила след дъщерята...за медсестра... ...една вечер се облещих-и двете си взели такива из

• Защото там изкарва левчета... а те нестигат дори и за цигари и ракия... Аз разбирам да отидете в Англия, но да живеете като англичани. А не отишли в Англия и живеят в коптор с по няколко човека/с

Публикувани изображения

преди 7 минути, Belefor написа:

Баце , да си имаме уважението. Не всички хора са такива...Аз лично когато имах бизнеси в България - никога не съм правил така!

Може да кажеш - доста хора го правят - или дори повечето - но не всички са така.

Това, което е във Варна. Може да се е променило малко нещо през годините. Маалко към по-добре. Трябва да сме оптимисти. Но и реалисти. 😀 Като дойде време за заплата и не знам, къде му бъркаш. Дори някой път иска и от работниците заем. Големият шеф. :D

• Автор
току-що, АСПЕКТ написа:

Това, което е във Варна. Може да се е променило малко нещо през годините. Маалко към по-добре. Трябва да сме оптимисти.

В София е същата лайнария, навсякъде в България е така.

преди 1 минута, HelpMeGetOut1 написа:

В София е същата лайнария, навсякъде в България е така.

София бях един път май се казваше кв. Младост и на ЖП Гарата също бях. Някакъв подлез. Отвратителна гледка. Потрес. Сиво, мрачно, миризливо. 

преди 3 минути, HelpMeGetOut1 написа:

Не знам на какви наркотици си, ама аз се кефя на живота си в Англия и съм адски доволен, че не съм в блатото Булгаристан при орките. Хайде отивай да бъркаш зелето.

Доволен си защото живееш като скот без котка, без куче нито дете, пълен айляк, нали?

Искам да те видя колко си силен, когато си вземеш живота в ръце като истински достоен мъж. Да гледаш деца, жена и едновременно с това да си гъвкав във работата си и семейството си. Тогава може да ми развиваш теории за живота и чужбината, когато постигнеш нещо, а не избягал от страната посерко да ми разправя колко сме били лоши българите, само защото си некадърен и мързелив.

Такива хора като тебе тъпчат само земята и се наричат егоисти.

• Автор
току-що, asp1re написа:

Доволен си защото живееш като скот без котка, без куче нито дете, пълен айляк, нали?

Искам да те видя колко си силен, когато си вземеш живота в ръце като истински достоен мъж. Да гледаш деца, жена и едновременно с това да си гъвкав във работата си и семейството си. Тогава може да ми развиваш теории за живота и чужбината, когато постигнеш нещо, а не избягал от страната посерко да ми разправя колко сме били лоши българите, само защото си некадърен и мързелив.

Такива хора като тебе тъпчат само земята и се наричат егоисти.

Добре де, шефе, как така едновременно си признаваш, че живея по-добре от теб, но пък съм и "некадърен и мързелив "? Я ми обясни как бизнес анализатор за голяма компания с магистратура от Russel Group университет ще е некадърен, че нещо не ми е ясно... А ти ще съм изненадан, ако и средно имаш.

Е това са българите - задето ти си мизерен, искаш всеки друг като теб да е мизерен.

преди 5 минути, АСПЕКТ написа:

Това, което е във Варна. Може да се е променило малко нещо през годините. Маалко към по-добре. Трябва да сме оптимисти. Но и реалисти. 😀 Като дойде време за заплата и не знам, къде му бъркаш. Дори някой път иска и от работниците заем. Големият шеф. :D

Два от бизнесите ми бяха точно във Варна. 1997-2004. Верно е - малки заплати давах , но не лъжех работниците си и те знаеха на какво се хващат.

току-що, HelpMeGetOut1 написа:

Добре де, шефе, как така едновременно си признаваш, че живея по-добре от теб, но пък съм и "некадърен и мързелив "? Я ми обясни как бизнес анализатор за голяма компания с магистратура от Russel Group университет ще е некадърен, че нещо не ми е ясно... А ти ще съм изненадан, ако и средно имаш.

Е това са българите - задето ти си мизерен, искаш всеки друг като теб да е мизерен.

Живееш по-добре от мен в твоя измислен свят. Реалната картина е много по-различна ама няма смисъл да ти се обяснява, че се обиждаш когато българин ти обяснява че живее по-добре от теб в България.

Айде, бягай да работиш.

преди 4 минути, asp1re написа:

...Да гледаш деца, жена и едновременно с това да си гъвкав във работата си и семейството си..

Как това е по-лесно осъществимо в България? 

преди 17 минути, HelpMeGetOut1 написа:

Разликата е, че тия политици в Англия ми доставят качествено здравеопазване, инфраструктура и даже образование (все пак бакалавъра и магистратурата в тук си я изкарах). Не са цвете за мирисане, но нямат толкова корупционно скандали, колкото Боко Тиквата и Шиши Магнитски.

Не е хвалене, просто констатация. Като само ме обиждате и пишете глупости се защитавам и после почвате да ревете, че съм се "фукал"... Хайде моля ви се.

Кога ще махате пакитата от Великобритания, както махате поляците? И какво толкова ви правят поляците? Пакитата да не са много хубави.

• Автор
преди 5 минути, asp1re написа:

Живееш по-добре от мен в твоя измислен свят. Реалната картина е много по-различна ама няма смисъл да ти се обяснява, че се обиждаш когато българин ти обяснява че живее по-добре от теб в България.

Айде, бягай да работиш.

И как живееш по-добре от мен, ако не е тайна, като само мрънкаш за "отговорности"?

Да бегам да работя 🤣😒 Шефът ми плаща да храня неандерталци онлайн, то вече ми стана хоби. Хайде отивай да бачкаторстваш.

преди 1 минута, АСПЕКТ написа:

Кога ще махате пакитата от Великобритания, както махате поляците? И какво толкова ви правят поляците? Пакитата да не са много хубави.

Нямам против ни едните, ни другите. Пакитата много яко готвят и от тях често си купувам електроника.

преди 47 минути, АСПЕКТ написа:

515397173_18365443480180420_534061938567

Ако знаеше - колко струва само количката - друго щеше да говориш!

преди 40 минути, АСПЕКТ написа:

За 500 лева стоят без договор на някакъв чорбаджия ...

За толкова пари няма да намери човек - дето ще му казва само „Добро утро“!

преди 16 минути, HelpMeGetOut1 написа:

Разликата е, че тия политици в Англия ми доставят качествено здравеопазване, инфраструктура и даже образование (все пак бакалавъра и магистратурата в тук си я изкарах).

Толкова е качествено, че един стоматолог беше препоръчал:
- Ако имате познати в България, отидете там да си оправите зъбите!

преди 7 минути, Belefor написа:

Два от бизнесите ми бяха точно във Варна. 1997-2004. Верно е - малки заплати давах , но не лъжех работниците си и те знаеха на какво се хващат.

Честен мошеник?

преди 2 минути, HelpMeGetOut1 написа:

И как живееш по-добре от мен, ако не е тайна, като само мрънкаш за "отговорности"?

Да бегам да работя 🤣😒 Шефът ми плаща да храня неандерталци онлайн, то вече ми стана хоби. Хайде отивай да бачкаторстваш.

Живота е една голяма отговорност, проблема е твой че ти бягаш от нея, защото си слаб, мърляв човечец.

Цял ден пишеш щуротии в някакви интернет сайтове, после мрънкаш за света и България, той занаят и хубави пари не се придобиват с писане по сайтовете цял ден, а с труд и упоритост. 

Ама ти понеже си мързелив и думата "Труд" те плаши защото за теб тя е равносилна на бачкаторство, та затова цял ден подпираш стола в Англията и плюеш българите на фона на някой паунд повече, ама не това е живота, ще го разбереш..

• Автор
преди 9 минути, jhoro написа:

Ако знаеше - колко струва само количката - друго щеше да говориш!

За толкова пари няма да намери човек - дето ще му казва само „Добро утро“!

Толкова е качествено, че един стоматолог беше препоръчал:
- Ако имате познати в България, отидете там да си оправите зъбите!

Честен мошеник?

А мен питаш ли ме как в Токуда ми взеха няколко хиляди за операция, докато в Англия не съм оставял и една стотинка даже за най-сериозните процедури? Хайде моля ти се продължителността на живота в Англия е 10 г повече от тази в България,  това ми доказва тезата. Затова в родината, когато се разболееш от нещо по-жестоко от настинка, трябва да просиш пари в ХелпКарма за лечение в Германия или Турция...

преди 1 минута, HelpMeGetOut1 написа:

Хайде моля ти се продължителността на живота в Англия е 10 г повече от тази в България

Не бъркай „продължителността на живота в Англия“ с „продължителността на живота на английските пенсионери в Испания“!

Това, че ти в България си живял като клошар, не си се реализирал, нито професионално, нито в личен план, защото нямаш образование, квалификация, опит и като цяло не ставаш, съвсем не значи, че всички живеят така. Недей да равниш по себе си. 😁 

Няма ли да видим пак снимки от Манчестър... или пък може би от задния двор на квартирата? 

• Автор
преди 5 минути, ostavime написа:

Това, че ти в България си живял като клошар, не си се реализирал, нито професионално, нито в личен план, защото нямаш образование, квалификация, опит и като цяло не ставаш, съвсем не значи, че всички живеят така. Недей да равниш по себе си. 😁 

Няма ли да видим пак снимки от Манчестър... или пък може би от задния двор на квартирата? 

Доста прожекция виждам... жалко е, че си клошар в България,  но аз си имам наследство в София, така че не знам за какво говориш. Явно описваш себе си.

Няма ли да видя аз снимки от твоята къща? Или като гледам кашон.

Явно затова си толкова злобен - завиждаш на тия, които имат по-високо качество на живот от теб и не ни се налага да си трошим колите по надупчените пътища или да лежим в болници от филми на ужасите.

Аз съм образован човек с магистратура от Russel Group университет. А ти сигурно и средно нямаш, като ти гледам снимката... затова си беден и мизерен.

Хайде Ганьо, пиши още, кефи ме как ревеш.

Без нерви. Успокой се и дишай. Дишай дълбоко. 😄

Няма нужда да ми отговаряш хем тук, хем да ми пишеш лични съобшения. На едно място ми стига г-н Бизнес Анализаторе. 😂

• Автор
току-що, ostavime написа:

Без нерви. Успокой се и дишай. Дишай дълбоко. 😄

Няма нужда да ми отговаряш хем тук, хем да ми пишеш лични съобшения. На едно място ми стига г-н Бизнес Анализаторе. 😂

Да си знаеш, мишко

преди 2 часа, HelpMeGetOut1 написа:

Хайде отивай да бачкаторстваш.

Днес е петък, ден на майстора. В България някои бачкатори изобщо не работим, а други рано рано са свършили.

Докато ти цял ден затъпяваш в офисчето и чакаш будилника да звънне в 17:30 и да бягаш към метрото за квартирката и като през това време се чудиш какви глупости да напишеш по форумните пространства, моето барбекю пуши от ранен обяд, пия поредното мухито и скачам в басейна за едно кръгче прохлада. 

Като си дойдеш в България, може да дойдеш за един следобед да ти покажа как живеем в България… Коричка хляб и лъжичка захар между две свински пържолки.. Общо взето, мъка.

• Автор
преди 10 минути, ostavime написа:

Хахаха, кефиш ме много. Рядко вече има толкова забавни индивиди като теб. 😂 

Това ли ти е къщата бреее 🐭file_000000001d70620a9b763d0302b30512.thumb.png.fec4c798bfb630de70331a6a0e4f92b0.png

преди 11 минути, asp1re написа:

Днес е петък, ден на майстора. В България някои бачкатори изобщо не работим, а други рано рано са свършили.

Докато ти цял ден затъпяваш в офисчето и чакаш будилника да звънне в 17:30 и да бягаш към метрото за квартирката и като през това време се чудиш какви глупости да напишеш по форумните пространства, моето барбекю пуши от ранен обяд, пия поредното мухито и скачам в басейна за едно кръгче прохлада. 

Като си дойдеш в България, може да дойдеш за един следобед да ти покажа как живеем в България… Коричка хляб и лъжичка захар между две свински пържолки.. Общо взето, мъка.

Ясно ми е как живеете в България, или в панелки, или в грозни къщи без канализация и живеете от ден за ден, докато си мечтаете в чужбина .

Също, аз цял ден си ви храня, а шефът ми плаща за това. Не ти завиждам изобщо. 

Също, в Манчестър няма метро. Но си има модерни трамваи, които не са стари чешки 50-та употреба, като в хубавата ни столица. 

преди 8 минути, HelpMeGetOut1 написа:

Това ли ти е къщата бреее 🐭file_000000001d70620a9b763d0302b30512.thumb.png.fec4c798bfb630de70331a6a0e4f92b0.png

Ясно ми е как живеете в България, или в панелки, или в грозни къщи без канализация и живеете от ден за ден, докато си мечтаете в чужбина .

Също, аз цял ден си ви храня, а шефът ми плаща за това. Не ти завиждам изобщо. 

Също, в Манчестър няма метро. Но си има модерни трамваи, които не са стари чешки 50-та употреба, като в хубавата ни столица. 

И как си ни храниш? Ти явно се мислиш за интересен, лошото обаче е че дори не си смешен...  Той шефа ти не го интересува какво правиш на лаптопчето през цялото си работно време, той иска да си на работното си място цял ден закован и успешно се справяш, шеф от теб не е станало, но за работна пчеличка се справяш добре.

Живеем по-добре от теб, не защото сме в България, а защото сами така сме си го направили, ти си плиткоумен обаче и в центъра на всичко слагаш България и българите, човек навсякъде може да живее добре... Стига да си го направи сам. Това че ти не си успял е съвсем друга тема.

• Автор
току-що, asp1re написа:

И как си ни храниш? Ти явно се мислиш за интересен, лошото обаче е че дори не си смешен...  

Живеем по-добре от теб, не защото сме в България, а защото сами така сме си го направили, ти си плиткоумен обаче и в центъра на всичко слагаш България и българите, човек навсякъде може да живее добре... Стига да си го направи сам. Това че ти не си успял е съвсем друга тема.

Да, човек може да живее хубаво в Сомалия, Афганистан, България и другите дупки, ясно ми е.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.