Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Защо българите пушат толкова?

Featured Replies

Самозабравил си се ,въздухар.

• Отговори 268
  • Прегледи 14,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• цър-вул
    цър-вул

Къде ти е BMW-то като не пушиш? Стои си в автосалона на отговорно съхранение, да?

• ...най ме е яд да вида некой интелигентен човек да дърпа тези изпарители... ...тъкмо жената беше завършила след дъщерята...за медсестра... ...една вечер се облещих-и двете си взели такива из

• Защото там изкарва левчета... а те нестигат дори и за цигари и ракия... Аз разбирам да отидете в Англия, но да живеете като англичани. А не отишли в Англия и живеят в коптор с по няколко човека/с

Публикувани изображения

преди 2 минути, HelpMeGetOut1 написа:

Да, човек може да живее хубаво в Сомалия, Афганистан, България и другите дупки, ясно ми е.

Човек може, но ти не, защото ти не си човек.

• Автор
преди 1 минута, asp1re написа:

Човек може, но ти не, защото ти не си човек.

Даа, фактът, че толкова те жегват коментарите ми достатъчно ми показва колко ти е добре

преди 13 минути, HelpMeGetOut1 написа:

Това ли ти е къщата бреее 🐭file_000000001d70620a9b763d0302b30512.thumb.png.fec4c798bfb630de70331a6a0e4f92b0.png

Ясно ми е как живеете в България, или в панелки, или в грозни къщи без канализация и живеете от ден за ден, докато си мечтаете в чужбина .

Също, аз цял ден си ви храня, а шефът ми плаща за това. Не ти завиждам изобщо. 

Също, в Манчестър няма метро. Но си има модерни трамваи, които не са стари чешки 50-та употреба, като в хубавата ни столица. 

Прекаляваш с епитетите за България! 

преди 4 минути, HelpMeGetOut1 написа:

Даа, фактът, че толкова те жегват коментарите ми достатъчно ми показва колко ти е добре

Не ме жегват, убивам свободно време и се убеждавам за пореден път че страната ни няма нужда от такива българи като теб.

Добре си направил че си напуснал, добре е да не се и връщаш..

преди 1 минута, asp1re написа:

Не ме жегват, убивам свободно време и се убеждавам за пореден път че страната ни няма нужда от такива българи като теб.

То и от русофили нямаме нужда, но ви търпим....

• Автор
преди 7 минути, Staff. написа:

Прекаляваш с епитетите за България! 

Даже смятам, че не съм достатъчно жесток.

току-що, asp1re написа:

По същия словоред и от укрофили ама, съдба…

"Укрофили", искаш да кажеш русофоби! 🙂

Говори правилно, не е необходимо да ни доказваш колко си грамотен!

Русофил и русофоб са официални думи, които си имат значение, докато "укрофили" не знам какво точно означава, може ли да бъдеш така любезен и да ми кажеш?

преди 4 минути, Staff. написа:

"Укрофили", искаш да кажеш русофоби! 🙂

Говори правилно, не е необходимо да ни доказваш колко си грамотен!

Русофил и русофоб са официални думи, които си имат значение, докато "укрофили" не знам какво точно означава, може ли да бъдеш така любезен и да ми кажеш?

И тебе те знаем колко си силен във форума, ама не е възпитано да влизаш в съвсем други теми.. Остави го сега твоето приятелче таман се е развихрило за Англията, Марлборото и бедния българин, ти не си толкова интересен, отивай в темата за Украйна и Русия там са твоите сценични изпълнения.

@HelpMeGetOut1Бре в таз Англа толкова ли са я закъсали за базнес анализтори че си се нахендрил там споко неискам да те обиждам и нямам това намеревние само питам де.

Имам доста познати в различни свери кат твойта и си живуркат от добре по добре в България и заплатите са им доволно по добре от твойта която скатаваш за почивка на приморско или някоя рекица за рибка каракуда или някой кефъл. 

Честно да ти кажа на зетми един от братовчедите му е програмизд, човека си живее в Пловдив ама там въобще, го няма постоянно пътува има 3-4 апартамента  до колкото знам два от тях ги продава не съм се интересувал защо нито и за цени.

Само ми е споделял човека че смята да си остави едно жилище само кат си идва да има къде да нунка (спи) па и тва му е най малкия проблем де винаги когато си е в България брачеда на зетми ми звънка да се видим и почерпим и поиграем малко билярд но това разбирасе и аз когато имам време де защото постоянно съм ангажиран и не ми оставя време за нищо почти.

Е кат казах че съм постоянно ангажиран и не ми оставя време за нищо неискам да се хваля и нямам намерение но ще споделя все пак де дохода ми за седмица само е доста повече отколкото ти се потиш и гъзиш на някъв си Англичанин и зад гърбати вика тъп кяфир.

• Автор
преди 7 минути, vlado1985 написа:

@HelpMeGetOut1Бре в таз Англа толкова ли са я закъсали за базнес анализтори че си се нахендрил там споко неискам да те обиждам и нямам това намеревние само питам де.

Имам доста познати в различни свери кат твойта и си живуркат от добре по добре в България и заплатите са им доволно по добре от твойта която скатаваш за почивка на приморско или някоя рекица за рибка каракуда или някой кефъл. 

Честно да ти кажа на зетми един от братовчедите му е програмизд, човека си живее в Пловдив ама там въобще, го няма постоянно пътува има 3-4 апартамента  до колкото знам два от тях ги продава не съм се интересувал защо нито и за цени.

Само ми е споделял човека че смята да си остави едно жилище само кат си идва да има къде да нунка (спи) па и тва му е най малкия проблем де винаги когато си е в България брачеда на зетми ми звънка да се видим и почерпим и поиграем малко билярд но това разбирасе и аз когато имам време де защото постоянно съм ангажиран и не ми оставя време за нищо почти.

Е кат казах че съм постоянно ангажиран и не ми оставя време за нищо неискам да се хваля и нямам намерение но ще споделя все пак де дохода ми за седмица само е доста повече отколкото ти се потиш и гъзиш на някъв си Англичанин и зад гърбати вика тъп кяфир.

Аз на лайноморието не стъпвам. Почивката ми ще е в Тайланд. За такава дестинация, българопитеците само могат да си мечтаят (или не я знаят, защото толкова им е акъла и образователната система).

преди 1 минута, HelpMeGetOut1 написа:

Аз на лайноморието не стъпвам. Почивката ми ще е в Тайланд. За такава дестинация, българопитеците само могат да си мечтаят (или не я знаят, защото толкова им е акъла и образователната система).

Добре че си признаваш поне че си я закъсал здраватата. Само гледай да не те ошашави няоя тайландка и на края да се озовеш на шиш или десерт на някой кракадил.:yanim:

• Автор
преди 1 минута, vlado1985 написа:

Добре че си признаваш поне че си я закъсал здраватата. Само гледай да не те ошашави няоя тайландка и на края да се озовеш на шиш или десерт на някой кракадил.:yanim:

Как да съм закъсал, като ти си беден като църковна мишка и не можеш такава екскурзия да си позволиш 🤣. Че чак за приморско ми говори тоя (толкова голямо лайно е тоя град, че даже не си струва с главна буква да го пиша). Ае моля ти се.

Отивай да доиш кравите, на село при калта и свинете ви е най-добре.

току-що, HelpMeGetOut1 написа:

Как да съм закъсал, като ти си беден като църковна мишка и не можеш такава екскурзия да си позволиш 🤣. Че чак за приморско ми говори тоя (толкова голямо лайно е тоя град, че даже не си струва с главна буква да го пиша). Ае моля ти се.

Само без да обиждаш България или Българите.....:zipper: Копейките може! :help:

• Автор
преди 6 минути, Staff. написа:

Само без да обиждаш България или Българите.....:zipper: Копейките може! :help:

ОК, копейките са фекалии и за жалост са мнозинството от българите. Комунизмът такова мамицата на народа. Избиха ни интелигенцията, заробиха народа и какво стана накрая? Народът е тъп на мотика и не може сам да се управлява.

Пиночет щеше да ни свърши огромна услуга. Безплатни екскурзии с хеликоптер за комунягите.

току-що, HelpMeGetOut1 написа:

Частно много си смешен не се бъзикам. Кат идеш в Тайланд поне си намери качествена кока а не да ти пребутат някой табашир и да мислиш че си се нашмъркал и кат ти подадат масур да си мислиш че си полетял в облаците щото колко му е някой да ти е свил ако и да си мислиш че пафкаш яката травица.

А и много бързо ме анализира гаспадин анализаторе споко не съм от село ама ти на твойто село и името не му знаеш толкова ти е капацитета кат на кокошка акъла помниш, 2 минути и след това летиш в облаците, и си представяш че си какъв ли не.

Да ама не много си се объркал бачинката аз лично на почивки сам не ходя никъде мога да си позволя почивки но честно все не ми остава време постоянно съм ангажиран нямам и намерение да ти се описвам и обяснявам но неможеш и да искаш да ми пръднеш на патока с тва твое си ограничено мислене.

Като чистиш нечий двор и ми се правиш на много важен па кат си дойдеш в България просиш за едната черпявка щото бирата била много скъпа за твоя джоб и неможеш да си я позволиш. А в Англия караш само на чешмяна вода и ни залъгваш че пиеш уиски 20 годишно или по дърто. Споко мечтите са нещо напълно нормално но не се вживявай много че ша вземе наистина някой да ти поверва колко си вървежен.:yanim:

• Автор
преди 2 минути, vlado1985 написа:

Частно много си смешен не се бъзикам. Кат идеш в Тайланд поне си намери качествена кока а не да ти пребутат някой табашир и да мислиш че си се нашмъркал и кат ти подадат масур да си мислиш че си полетял в облаците щото колко му е някой да ти е свил ако и да си мислиш че пафкаш яката травица.

А и много бързо ме анализира гаспадин анализаторе споко не съм от село ама ти на твойто село и името не му знаеш толкова ти е капацитета кат на кокошка акъла помниш, 2 минути и след това летиш в облаците, и си представяш че си какъв ли не.

Да ама не много си се объркал бачинката аз лично на почивки сам не ходя никъде мога да си позволя почивки но честно все не ми остава време постоянно съм ангажиран нямам и намерение да ти се описвам и обяснявам но неможеш и да искаш да ми пръднеш на патока с тва твое си ограничено мислене.

Като чистиш нечий двор и ми се правиш на много важен па кат си дойдеш в България просиш за едната черпявка щото бирата била много скъпа за твоя джоб и неможеш да си я позволиш. А в Англия караш само на чешмяна вода и ни залъгваш че пиеш уиски 20 годишно или по дърто. Споко мечтите са нещо напълно нормално но не се вживявай много че ша вземе наистина някой да ти поверва колко си вървежен.:yanim:

Цък, не съм от село, кореняк софиянец съм. Правиш много заключения за мен, мяташ си фашкиите по стената и се надяваш, че все нещо ще оцелиш, ама не ти се получава.

Ама без бъзик, излез малко от България,  виж малко свят и тогава говори. Даже бедни държави като Камбоджа имат на места по-хубава инфраструктура от нас.

Хайде със здраве. 

преди 12 минути, HelpMeGetOut1 написа:

Цък, не съм от село, кореняк софиянец съм. Правиш много заключения за мен, мяташ си фашкиите по стената и се надяваш, че все нещо ще оцелиш, ама не ти се получава.

Ама без бъзик, излез малко от България,  виж малко свят и тогава говори. Даже бедни държави като Камбоджа имат на места по-хубава инфраструктура от нас.

Хайде със здраве. 

Инфраструктурата ни е от комунистическият период, затова е много зле! :)

Обаче като оставим настрана комунизма, България е райско кътче на земята! Планините ни са уникално красиви, природата е незаменима, реките са кристално чисти на много места, а въздухът в планинските райони е истинска благословия. Имаме море, минерални извори, пещери, стотици езера и невероятно биоразнообразиеи много други за които мога да изброявам до безкрай! България е благословена с всичко! Четири сезона, вкусна храна, богата култура и гостоприемни хора и тк.нт.! И ако знаем как да я пазим, защото от нас зависи и да и развиваме потенциала, можем да превърнем страната ни в една от най-добрите места за живеене в Европа!!! И не само в Европа....! :)

От нас зависи! 

Редактирано от Staff. (преглед на промените)

• Автор
преди 17 минути, Staff. написа:

Инфраструктурата ни е от комунистическият период, затова е много зле! :)

Обаче като оставим настрана комунизма, България е райско кътче на земята! Планините ни са уникално красиви, природата е незаменима, реките са кристално чисти на много места, а въздухът в планинските райони е истинска благословия. Имаме море, минерални извори, пещери, стотици езера и невероятно биоразнообразиеи много други за които мога да изброявам до безкрай! България е благословена с всичко! Четири сезона, вкусна храна, богата култура и гостоприемни хора и тк.нт.! И ако знаем как да я пазим, защото от нас зависи и да и развиваме потенциала, можем да превърнем страната ни в една от най-добрите места за живеене в Европа!!! И не само в Европа....! :)

От нас зависи! 

Не знам, пътувах доста из Европа и Азия и нашата природа не е нещо специално. Планините ни не са нищо в сравнение с Хималайте. Лайноморието ни е такава трагедия, че даже румънците ни избягват и карат 5 часа повече, за да стигнат до Гърция, пещерите ни са хубави, но пак не са нещо ужасно впечатляващо, минералните извори в Исландия са повече от нашите, езерата ни са пълни с боклуци, заради ганьовците... Ако беше толкова хубаво, щеше всеки да ни знае. Обаче единствено в Европа сме прочути със Слънчака, иначе 95% от населението на света не може да посочи България на картата. А граничим с Гърция и Турция, което е върховната ирония...

преди 22 минути, HelpMeGetOut1 написа:

Хайде със здраве. 

Ти сериозно ли си мислиш че си кореняк Софиянц щото май май наистина не си знаеш произхода и от кое село си се довлякъл и претендираш че си Софиянец.

А за излизане от родината ни за твое сведение съм излизал няколко пъти и то за кратко само почивки по най много месец и после си бия камшика.

Последно бях с 3-тата ми жена в Чехия Прага за 1 седмица от там хванахме към Италия взеха че ми харесаха спагетите на жабарите и се загледах по една едрогърда Италианка и цяла седмица жената ми чете конско ама какво да направя очите са за това да зяпам.

А па ако бях и сам да пипна а не да зяпам, още по добре ама нямах тоз късмет 4-тата ми жена ме заряза, заради авантюра с една Румънка тя даже и Румънка небеше де Сръбкиня си беше но претендираше че е Румънка.

И докато си правих мохабет с Сръбкинята в едно заведение близо до хотела в който бяхме с жената идва жената и ме гледа как се свалям на куконата не че беше нещо кой знае какво просто си лафихме и ни оставаха няколко минути само да се осамотим в някоя стая ама де тоз късмет не ме огря.

• Автор
преди 21 минути, vlado1985 написа:

Ти сериозно ли си мислиш че си кореняк Софиянц щото май май наистина не си знаеш произхода и от кое село си се довлякъл и претендираш че си Софиянец.

А за излизане от родината ни за твое сведение съм излизал няколко пъти и то за кратко само почивки по най много месец и после си бия камшика.

Последно бях с 3-тата ми жена в Чехия Прага за 1 седмица от там хванахме към Италия взеха че ми харесаха спагетите на жабарите и се загледах по една едрогърда Италианка и цяла седмица жената ми чете конско ама какво да направя очите са за това да зяпам.

А па ако бях и сам да пипна а не да зяпам, още по добре ама нямах тоз късмет 4-тата ми жена ме заряза, заради авантюра с една Румънка тя даже и Румънка небеше де Сръбкиня си беше но претендираше че е Румънка.

И докато си правих мохабет с Сръбкинята в едно заведение близо до хотела в който бяхме с жената идва жената и ме гледа как се свалям на куконата не че беше нещо кой знае какво просто си лафихме и ни оставаха няколко минути само да се осамотим в някоя стая ама де тоз късмет не ме огря.

Мислиш, че си впечатляващ, но си доста под нивото ми. Аз досега съм излизал с жени от всеки континент, с изключение на Антарктида. Имам бивши от Габон, Виетнам, Аржентина, Канада, Япония, Англия (естествено), даже се забих с една австралийка. Пък не броя и hookups от Тиндър, че стават вече 3 цифри от всичките ми пътувания.

Не знам какво се опитваш да докажеш, каквото и да си видял, България пак е дупка и затова никой не иска да посещава.

И да, кореняк софиянец съм. Баба ми има снимки с колата на патриарха, още когато твоята рода беше в Долни Хуйново. Имам няколко апартамента в София, за които не ми се налага да тегля ипотека. Просто живея в Англия, защото мога и искам, не защото ми се налага.

преди 4 минути, HelpMeGetOut1 написа:

Не знам, пътувах доста из Европа и Азия и нашата природа не е нещо специално. Планините ни не са нищо в сравнение с Хималайте. Лайноморието ни е такава трагедия, че даже румънците ни избягват и карат 5 часа повече, за да стигнат до Гърция, пещерите ни са хубави, но пак не са нещо ужасно впечатляващо, минералните извори в Исландия са повече от нашите, езерата ни са пълни с боклуци, заради ганьовците... Ако беше толкова хубаво, щеше всеки да ни знае. Обаче единствено в Европа сме прочути със Слънчака, иначе 95% от населението на света не може да посочи България на картата. А граничим с Гърция и Турция, което е върховната ирония...

Това го казваш на мен? Тоест на човек, който е обиколил 98% от държавите в Европа и не само Европа? 🤔

Наистина ти пожелавам успех, ако разбира се не лъжеш, че си в друга държава! :)

Наистина, не познавам Българин, който да живее зад граница и да не милее за България! :) 

преди 43 минути, vlado1985 написа:

.

Какво имате против селото?  Единственото, което може да ни притеснява е, че селата обезлюдяват, не всички разбира се, има и луксозни села, но те  пък точно не са  истинското село. Като цяло селото е хубаво нещо, затуй не виждам защо така ожесточено  се дистанцирате от него?  🙄

• Автор
току-що, Staff. написа:

Това го казваш на мен? Тоест на човек, който е обиколил 98% от държавите в Европа и не само Европа? 🤔

Наистина ти пожелавам успех, ако разбира се не лъжеш, че си в друга държава! :)

Наистина, не познавам Българин, който да живее зад граница и да не милее за България! :) 

При мен обратното. Повечето ми приятели българи в чужбина изобщо не искат да се прибират. Понякога си идват за няколко седмици и на 3-тия ден се сещат защо първоначално са напуснали сметището.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.